Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında sen ilgi istiyorsun oda tatmin olmak istiyor ikiniz için ortak bir yol bulmaya çalış ilişkide cinsellik çok önemli ilgi ve sevginin artmasının yolu iplerin senin elinde olduğunu göstermendir, benim iliskimde uzak mesafe ilişkisi çok çalışmaktan dolayı akşam sevgilime gösterdiğim ilgi ve sevgiden sonra cinsellik teklifi ediyorum eğer oda isterse birlikte harika dakikalar geçiriyoruz, insanların yaptığı olumsuz düşünceleri bırak seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan bu ilişkinin tadını çıkar çünkü bir erkek olarak samimi söylüyorum bu kıza aşığım onu arzuluyorum ve her an onu istiyorum yakın zamanda da evlilik planlarımız inşallah ömrüm boyunca yanımda olur aşk böyle bir şey bence
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlası ve normal bir durumdur. Boşaldıktan sonra uykusunun gelmesi. Bunu engellemek için önce onunla konuşurken seni boşaltmasını isteyebilirsin. Yani önce sen boşalırsan problem kalmayacak. Ama karşındaki boşalınca o rahatlıkla uyku basıyor. Bencillik sayılır mı bu durum bilemem ama nacizane önerim, ÖNCE SEN ( :
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen iş ciddiye binmeden uzaklaş ondan. ondan sana yar olmaz
bencil insandan hayat yoldaşı olmaz
üzülürsün. dediğimi yap terk et. kısa süreli üzülsen de ömür boyu üzülmezsin
o adam bencil öküzün birisi
yahu bir erkek kadının isteği karşısında yorgunum uykum var diyemez. erkek ihtiyaç giderebilmeli.111 Yorumla- +1 yıl
Bu adamı dinleyin
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
@glamourgoal selam ne haber
- +1 yıl
Nooluyooo mk
- +1 yıl
Sana demedim mk
- +1 yıl
Arkadasın da değilim ayrıca
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman neden dile getirmeyip buna çanak tutuyorsun? Ben tatmin olmadım de ya da bu fikrini ona da aynen ilet. Bakalım sana ne diyecek ona göre zaten az çok bir sonuca varırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz önce konuyu özetleyen bir mesaj attım. Henüz cevap vermedi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılAslında asıl problem aranızdaki mesafe galiba, sadece telefonda rahatlamaya çalışmak zamanla monotonlasip bu duruma getiriyor olabilir, ancak bu geçerli bir nedenmidir seni tatmin etmemesi için, elbetteki hayır
16 Yorumla- +1 yıl
Mesafe sadece tek kelimelik bir bahanedir
- +1 yıl
Bunu duygusal düşünen, mantığını unutan kişiler uydurmustur
- +1 yıl
Mantığınla beraber senin gibileri aşksız bırakıyorum
- +1 yıl
Aşka inanmıyorum keza, iyi günler sana
- +1 yıl
İnananlar yaşıyor zaten
- +1 yıl
Mutlaka öyledir
+1 yılSevgisi bittiğinden değil genelde erkekler cinsellik sonrası çok ciddi gevşediğinden öyle hareket ederler genelikle öyle olduğunu düşünüyorum rahatlama sonrası toparlanır yine😀
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrı şehirlerde çalışıp evliliği ciddi ciddi düşünmek bence çok akıllıca değil kimin ne yaptığını asla bilemezsin süre de çok önemli değil istersen 4 yıl devam et sonuç çoğunlukla aynı olur. şu an ki durum 1.5 senedir sanaldan beni tatmin eden birisi var modunda seni tam olarak istediğini düşünmüyorum ve hayatında da başka biri olabilir. Yani kısaca yan yanayken bile bazı şeyler tam olmuyorken uzaktan çok zor.
10 YorumlaBir soğuk duş etkisi lazım beyefendiye. Olmadık anda senin bir işin çıksın, ne bileyim telefonun ya da kapı çalsın. Bırak onu bir anda o halde. O kadar da önemli biri olmadığını hissetsin
13 Yorumla- +1 yıl
Bence de.. ama sonucu kalıcı olur mu tartışılır
- +1 yıl
Umarım çoktur
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumdayım bende konuşmadım bu durumu ama en kısa zamanda söyleyeceğim
21 Yorumla
Soran+1 yılBen sebebini sorduğum bir mesajı az önce gönderdim. Sende öyle yap.
sende yapma onunla o yapmak istediğinde. Uykum geldi de
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBu tür yaşanılan ilişkilerde en önemli detay heyecan ve süreklilik.. yani heyecanı azalıyor, hep aynı geliyor ve alışkanlıklar oluşuyor bundan dolayı sıkılmalar başlıyor detaylarla duzeltilebilir
10 Yorumla Cinsellikte bencilleşmeye başlayan erkek denir
20 YorumlaAyrıl bence ömür geçmez. Sana saygısı kalsa böyle yapmaz, biraz empati kurardı
10 Yorumla
+1 yılBu evlenince varya eliyle ilişkisine devam eder üzülen sen olacan diyim sana
10 Yorumlabende merak ettim cevaplar okumak için geldim. acikcasi
10 Yorumla
+1 yılBu konuda bencilleşen bizden değildir. Sonuçta seks iki kişilik..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Al karşına açık açık telefonda konuş sor bak ilgisizsin bana ilgim yok de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin en kötü huylarından bir tanesi bu galiba bencillik
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Dönem dönem olur öyle erkekte geçici bir süreç bu üzerine gitme biraz bekle düzene girecektir
10 YorumlaSexting insana bi süre sonra heyecan falan vermeyip sıkıcı hale geliyor sevgilindede bu durum olusmustur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. evlenmeden yaşanan cinsellik ve sonuç monoton olması heycan bitmesi evlensen bile ilk zamanlardaki gibi hiç olmaz
07 YorumlaArtık onun için bir istek değil alışkanlık olmuşsun sana olan ilgisini kaybetmiş ne zaman istese yatağa atabileceği cinsel objeye dönmüşsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonun derin oldugundan ses kaydedip cevapladim sorunu suraya birakiyorum. umarim anlattiklarim azda ols kafandaki soru isaretlerini aydinlatir.
https://voca. ro/135qaRIToPwM13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://voca. ro/135qaRIToPwM
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıllink te ses kaydi cekinmene gerek yok linki tiklyabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBasım ağrıyor de
10 Yorumla Aslında tam mesaj anında mesajı kesmeyi bırak canım kahve içmek istedi de. Elinde kalsın:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Himmm.. seni tatmin etmemesi cidden sıkıntı.. naapiyosun bu durumda peki?
00 Yorumla
+1 yılBak cinsel ilişkiye gir tam yüz ifadesi değilecek boşalmasına az kalacam kalk git🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
😃😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzak mesafe ilişkileri yürütmek çok zordur. Ayrıca erkekler, kadınlar gibi telefonda saatlerce yazışmaktan konuşmaktan pek keyif almazlar
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca diğer insanların yorumlarına bakıyorum da çok sığ ve düşüncesizce yazılmış yorumlar. Sen buradaki insanları dinleyip ilişkine yön vereceksen vay haline!
Bence aynısını ona yap bir kaç kez bak nasıl eskisinden daha iyi olur
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemsememeye başlamış. Belki yorgunlukla alakalı ama devamlı olursa sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılSanalsex te hayal gücü şart eğer iyi i hayal gücün varsa normal seks kadar zevk alabilirsin ama senden önce p*rno izlemiş bosalmissa sana ilgi gosteremez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Kendini tatmin etmiştir (onun için bu durum yeterlidir) ya da sana olan ilgisi azalmıştır
00 YorumlaSen de aynısını ona yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizde asla böyle bişry yon ilişki biter öpücükler teşekkürler başlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun için rahatlama aracı cinsel obje olmuşsun sadece
00 Yorumla
+1 yılGaliba mesafeden dolayı böyle düşünceler başlıyor toparlanır umarım
00 Yorumla
+1 yılPeki gerçekte tatmin ediyor mu
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yani iliskiye girince senide boşaltıyor mu
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yorgun geçiriyordur günleri
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliği düşündüğün ilişkide cinsellik mi?
10 YorumlaTamamen bencilliği. Hıyar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence yaptığı egoistçe bir davranış.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜşeniyor demek ki işi bitince
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Sıradanlaşmış.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince de aynı olacağı kesin görünüyor
00 Yorumla
+1 yılHeyecanı kaybetmiş tatmin olmak adına yapıyor
00 Yorumla
+1 yılSen bir de evlenince gör
00 Yorumla
+1 yılOnun için siradanlasmis ve rutin haline gelmiş.
00 YorumlaArtık dayanamıyor anlaşılan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynisini ona yasat
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılNe bahane uydurursa uydursun kacamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tatmin etmesi getekli bunu ifade etmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle erkekle evlilik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTipik erkek
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSal gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDavar, Öküz denilir
10 Yorumla
+1 yılSenin için kötü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kullanıyor
00 YorumlaÖküz denir açıkcası
00 Yorumla