Her şey harika gidiyo ama eşiniz telefon çaldığı için kalkıp gidiyo ve telefona bakıyo tepkiniz ne olurdu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle sevisme esnasında telefonlar açık olmamalı sessize alsin ya da ne bileyim yapsın işte bir şey. Ha diyelim ki telefonu çaldı ve kalkıp ona baktı görsün gününü o da. Görsün bakalım ben neler yapıyorum ona. Biraz da sürünsün beyefendi cezasını çeksin 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
O telefonu poposuna sokardim net😊
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAğzının üstüne terlikle vurarim 🤣🤣🤣
312 Yorumla- +1 yıl
Erkek'e uzanan eller kırılsın😂
- +1 yıl
🤣🤣 kadınları o şekilde bırakan erkeklerin boyu poşu devrilsin inşallah 😂😂😂
- +1 yıl
Direne direne kazanacağız 😂😂😂
- +1 yıl
Zafere giden her yol mübahtır 🤣🤣
- +1 yıl
Bir erkek bir kadını o durumda bırakıyorsa zaten istemiyordur
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂 böyle düşünmeniz gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂
Soran+1 yıl🤧😹😹😹
- +1 yıl
@lovbdy 😂 birazdaha konuşursan ağzına kimyon sürerim senin 😂
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim 🙋🙋
+1 yılO an kalkıp telefona bakacak bir kadın tanımadım. Geldiğinde pek hoş karşılamam benim için o an bitmiştir olduğu yerde bırakırım. Sevmiyorum ben kopukluğu ne konuşmada ne yazışma da ne başka bir şeyde
07 Yorumla- +1 yıl
Eğer o esnada kalkarsa kafasını duvarlara sürttürüp kıvılcım çıkartın 🤣🤣
- +1 yıl
@r_engarenkyollar gerek yok telefonu duyabilecek durumdaysa uyum yoktur gidebilir☺️
- +1 yıl
Kadın sağırmı ki telefonu duymasın 🤣 abartmayın olayı insanlık hali her şey olabilir ailesinden kaza bela hastalık haberi gelebilir sizin anlatımınız bana şu sözü hatırlattı 🤣 mahallede yangın çıkınca @Rospu saçını tararmış misali telefon kapatılmaz o esnada da olsa ama bu durum sık sık yapılırsa tabiki uyarmak gerekir
- +1 yıl
@r_engarenkyollar benim anlatmak istediğim şey gayet basit o durumda telefon falan görmemeli duymalı insan ne olursa olsun daha sonra bakılabilir ben haz etmem bölünmelerden.
- +1 yıl
Nasıl duymamali beyefendi belki bir ölüm haberi ya da kaza haberi geldiğini düşünelim ee napican sekse mi devam edicen sonra giderim mi diycen yaa yapmayın nolur eminimki öyle yapmazsınız burada böyle söylüyorsunuz ama her şey bizler için ve herşeyin yeri zamanı farklıdır
- +1 yıl
İnşallah böyle bir durumla karşılaşmazsınız beyefendi 🤗
- +1 yıl
@r_engarenkyollar saçmalamayın lütfen en kötüsünü düşünüp sırf aksini iddia etme peşindesiniz ama sessize alırsın olur biter ölende zaten ölmüştür ne yapacağız uçarak can mı verecek tövbest mantıksız bu dediğiniz o telefona bakılmayacak ben sevmiyorum bu kadar net.
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaçma sebepler insana değersizlik hissettiriyorsa olmaması gereken düşünceler akıllara girer bazende olmaması gereken kişilerle olmaması gerekenleri böyleleri yaşatmaya iter
015 Yorumla- +1 yıl
Siz sanki sevişmeye değilde savaşmaya girmişsiniz öyle kafasını duvarlara vurup kıvılcım çikartsaydınız birde 🤣🤣🤣
Soran+1 yılgüldüm ya 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@r_engarenkyollar anlamadım ki
- +1 yıl
Anlamaman çok normal gülüm çünkü başkasına yorum yazdım sende çıktı nedense adam öyle yaparım böyle yaparım yazmıştı ona cevap vermek istemiştim kusuruma bakma olur mu 🙏
Cevap sahibi+1 yıl@r_engarenkyollar problem yok
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim anlayışın icin 🙏🙏🙏
Cevap sahibi+1 yıl@r_engarenkyollar :)) neşenin devamını dilerim
Soran+1 yıl@r_engarenkyollar çok tatlısınız siz ya
Cevap sahibi+1 yıl:))
- +1 yıl
@ soran çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏 🌷🌿🌷🌿
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@r_engarenkyollar burada eylence var mı bilmiyorum ama iyi dilek her zaman iyi insanlarımıza olsun
- +1 yıl
@gizli üye eğlence yokta 🤣 niye neşenin devamını dilerim dedin 🤣🤣 hayır şu konuda sana kıyamadım adam atarli giderli yorum yazmış ona cevap veriyim derken sana yazdım oysaki senin suçun neydi ( Fatma Gül'ün suçu neydi gibi oldu buda ) 🤣🤣 sen gayet normal bir yorum yapmışsın adama kızdım sana sataştım niye böyle oldu onuda anlamadım ama tanışmış olduk ...
Cevap sahibi+1 yıl@r_engarenkyollar hastaya sağlık dilenmez mi kötüye iyilik neşesize neşe bunlar normal değil mi farzet ben neşesiz olsam benim gibi mi ol demeliyim ve ben de eyleniyor yeni insanlar tanıyor tanışıyorum herkese de bol bol neşeler dilerim tanımak güzeldi sizide
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen üzülürüm aynı zamanda korkarım hani ne oldu da birden bıraktı diye ister istemez korkutur çünkü hatta o kadar üzülürüm ki belki ağlarım. Çok canım sıkılır🤦♀️🥹💙😂
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDönünce beni bulursa devam eder :D Keyifli geceler..
20 Yorumla Çok hoşuma gidiyor telefonunun çalması 😝 ben devam ediyorum o konuşurken 😈
80 Yorumla
+1 yılacil telefonsa baksın tabiki sonra devam ederiz yine zaten :) böyle konularda basına gelmeyenler o kadar egoist konuşuyorki yok çeksingitsin yok şöyle yaparım yok böyle yaparım vs kimse insanlığın uyumluluğunu düşünmüyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılKendimi boşaltırdım bir sonraki sekste aynı davranışla karşılanırdı
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorun sayesinde bütün abazaları bir arada kavuşturdun tebrikler. Sevişme yarım kaldığı zaman boşuyonuz ondan sonra neden sevgilim yok tabi sevgilin olmaz ak ne oluyor yarım kalınca dünyanın sonu mu geliyor yani hayatın yarını var öbürsü günü var la
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben telefonu açmam böyle birkackere oldu açmadım iş bitince cevap verirsin. Tam iş ortasında gitgel yaparken zırt telefon çalıyorsa bakmam o telefona işimi görür sonra cevaplarım. Kızı o durumda bırakmak olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl
04 Yorumla
Soran+1 yılniye ama
- +1 yıl
değer vermeyen birine duruşumuz budur
Soran+1 yılo an merak edip bakmış değer vermediğinden değil yoksa
- +1 yıl
seks sırasında telefonlar sessizde olmalı
+1 yılKucağında taşıyıp telefonu açar pratik zekasını kullanır yanımdaki erkek, çünkü benim erkeğim
20 Yorumla
+1 yılYani aksiyonun tam neresindeyken kalkıp gitti bilmiyorum ama ön sevişme esnasında telefona bakılır ya. Hatta aksiyonun en önemli yerinde gelen bir bildirime bile bakmışlığım var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani çok önemli bir telefon bekliyor mu acil bir durum olabilir mi ve Telefona bakıp önemli değil diye gelip devam mı etti yoksa öyle sıradan bir muhabbet mi oldu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Uyarırım. bunu bir daha yapmasın diye. Yaparsa , telefonla konuşurken altıma alıp, pompaya devam ederim.
Kısacası o pompa, skik bir telefon geldi diye, durmaz.
00 Yorumla
+1 yılKonuya bagli elbette. bir de keske bunu aciklasaydin🥴sacma sapan bir seyle onemli bi durumda bunun yapmanin cok farki var
10 Yorumla
+1 yıltelefona mı bakıyo 😂😂😂 yuh öküz
ondan sonra da benim sürekli oram buram ağrır ayak serçe parmağımdan tutta kirpik uçlarıma kadar..
10 Yorumla
+1 yılOnemliyse acsın, gorusmesi bitince devam ederiz
20 YorumlaTelefon çalsin ya, ben devam ederim pompalamaya.. İçinden çikmam ki altimdan kalkip telefona baksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç hoş olmazdı. Hatta sevişmeden önce sessize alıp - kapatmamasına dahi kızardım
02 Yorumla
Soran+1 yılhep kızın zaten
artık bi daha çalan ve bakacağı bi telefnu 0lmaz bütün hırsımla parçalarıım 0 telef0nu😎 bi daha yarım bırakmaması gerektiğini anlar
00 Yorumla
+1 yılO işi yapacaksak telefonu kapatmayan biriyle olmaz o ilişki
02 Yorumla
Soran+1 yılyanlışlıkla açık kalmış
- +1 yıl
Yarım bırakmak olmaz
Eve geldiği zaman konuşurdum belki çok önemli bir şey olmuş olabilir iş hakkında arkadaşları hakkında bir kaç kez anlayışla karşılardım
00 Yorumla
+1 yılKendini iyi hissedip hissetmediğini sorarım sarılırım
10 Yorumla
+1 yılAynı muameleyi görür canım saçma ilişki ortasında bunu yapan tam odundur.
10 YorumlaUmarım o telefon cidden önemlidir. Yoksa büyük sıkıntı yaşar benden yana
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılAsla acmaz acsada devam eder 🤣🤣🤣🤣🤣 huyumu bilir
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey diyemem saygı duyardım beklerdim napcam
00 Yorumla acil bir telefon ise sorun olmazdı.. ama sonra bakabilir bir telefon ise modum düşerdi
00 YorumlaYok sana çocuk mocuk derdim, yaramaz bir adam olurdum
00 Yorumla
+1 yılKalkıp bırakıp gitmek? Bunu yapabilecek kadın varsa helal olsun derim😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyledir kadın bunu yapmaz ama erkek yapar bunun adına da biz kabalık halk dilinde eşeklik diyoruz 😂
00 Yorumla
+1 yılOlsa zorlardım, o telefonla konuşsun ben işime bakıp devam ederdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılvalla kendimce halleder benden öemli imiş derim yatrımya:D
00 Yorumla
+1 yılBen çok yarım kaldım o orgazm olunca devam edemiyor bende banyoda mastla tamamlıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç böyle bir şey yaşamadım oyuzden bu konu hakkında olumlu ya da olumsuz yorum yapamam.
00 Yorumla o anı bırakacak kadar önemli ne olabilir diye bakardım yani heves falan kalmaz
05 Yorumla- +1 yıl
O telefonu popona sokardim
- +1 yıl
Amcamı
- +1 yıl
Olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç başıma gelmedi ama tüm zevkimi bitirmiş olur ve ne yaşatıysa aynısını yaşatırım bazı insanlarda soğuma ya bile neden olabilir ki sadece küsmüş bi şekilde affeder
09 Yorumla- +1 yıl
İntikam soğuk yenen bir yemektir derler 😂 Bir dahakine sen eşe dosta şöyle durmadan arasınlar ya da çağrı yapsınlar 😂😂 ödesmis olursunuz kıza da şöyle dersin " yavrum ceylanım 🤣 intikam almayı sevmem ama ödeşmek adettendir " dee 😂
Cevap sahibi+1 yıl@r_engarenkyollar valla benim huyum o kim ne yaşatıyor sa ona da onu yaşatırım ki ne hissettiği mi anlasın yoksa akılanmaz
- +1 yıl
Baktın akillanmıyor kafasını duvarlara sürttürüp kıvılcım çıkartırsın 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@r_engarenkyollar şiddet e gerek yok ayrılırım insanların kriterleri olmalı ben uyardığım halde yapmaya devam ediyorsa güle güle der bitiririm şiddete gerek yok niye ugraşayım kendimi yorayım ki bir de kadına şiddet den ceza yeriz ne gerek var bitir o da rahatlar sende
- +1 yıl
Ya tabiki bu işin espirisi şiddete herzaman karşıyız cinsiyeti farketmeksizin bence bu durumu fazla abartmamak lazım insanlık hali her şey olabilir aileden kaza, bela hastalık haberi gelebilir böyle bir durumdada olsa telefon kapatılmaz sessize alınmaz her şey bizler için çünkü ama bu durum sık sık tekrar tekrar edilirse ozaman tabiki uyarılır.
Cevap sahibi+1 yıl@r_engarenkyollar olabilir her şey olabilir de o esnada telefona bakmak da saçma iş üstünde dur telefon çalıyor demek ne bilim hem ilginc hem garip hem sacma hem yanlış önemli bir şey olursa 2 kez 3 kez ardı ardına arar zaten
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım ✋✋✋ Allah'a emanetsin
Cevap sahibi+1 yıl@r_engarenkyollar sende Allah'a emanet sin 👋
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılHayal kırıklıgıı. Sürekli yaparsa bunu dile getiririm
00 YorumlaNormal , belki karsi taraf icin onemli bir arama olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTelefon bu çalar, Biz işimize bakalım derdim, Ben aynı durumda dünya yansa bırakmazdım çünkü 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşmayı bitirmesini bekler sonra onu sert sert severdim
06 Yorumla
Soran+1 yılolmadı bu
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Soran+1 yılacımasızmışsın
Cevap sahibi+1 yılO da bana acımamış telefonu açmış
Soran+1 yılmerak etmiştir ne olucak
Cevap sahibi+1 yılYapabileceğim bişey yok hanımefendi o dua etsin kelepçeleyip daha da sert davranabilirdim kaçmasına izin vermeden
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSinirim bozulur ve telefonu kapatıp geri geldiğinde sevişmeye devam etmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir daha ki sefere bende onu bırakırım sonra sktr olup gidebilir
01 Yorumla- +1 yıl
☺️👏👏
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜzülürüm. Sessize alsın. Önemli bir şey değilse de gitmesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk defa mi oluyor ilkse bir şey olmaz sürekliyse keserim 🤣
07 Yorumla- +1 yıl
Neyi
Cevap sahibi+1 yılAnladın sen
- +1 yıl
Ddsfsfhvxxv kiyamazsin
Cevap sahibi+1 yılTabi ki de kıyamam 🤣
- +1 yıl
Sdsfcdxczx özellikle benimki gibi ise birde
Cevap sahibi+1 yıl🙄🙄🤮🤮🤮
- +1 yıl
Xcgnccc
bakılabilir önemli bir durum vardır belki o an aileden birine bir şey olabilir acil falan
02 Yorumla- +1 yıl
En aklı başında yorumu sen yapmışsın 👏👏👏 çünkü insanlık hali her şey olabilir çok sık tekrarlanirsa bu durum ozaman tabiki uyarılır
- +1 yıl
@r_engarenkyollar aynen öyle 💐💐
+1 yılBuna izin vereceğimi düşünmüyordur zaten..
01 Yorumla
Soran+1 yılanlık ama izinlik bi durum yok ki
+1 yılTelefonda kimle konusuyorsa konuşsun ben s*kmeye devam ederim valla modumu hiç dusuremem
00 YorumlaKizlarSoruyor da bu soruyu sorardım 😄
30 Yorumla
+1 yılOlmaz tabii ama bir açıklaması olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılkimin aradığını merak etmiş
+1 yılKendi işimi kendim hallederim
00 Yorumla
+1 yılYalvarana kadar bı daha yapmazdım
00 Yorumla
+1 yıluzun bir süre tadımdan mahrum bırakırım
00 YorumlaBende onu yarim birakirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Önündeki gibi kalirdim
00 Yorumla
+1 yılO telefonu popona sokardim
00 YorumlaSon derece normal tel çalınca adam ne yapsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uzun bir süre kapatırım dükkanı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. O gece muhatap olmam muhtemelen
00 Yorumlaölüm kalım meselesi degilse sinirleniriz
00 YorumlaYalvarsa da yapmazdım artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ooo amca ogluna baglamis
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?