Kız ne işi. Bırak bulasik yalasik kalsın. Kendi keyfini de düşün. Bak stres olmuşsun ne gerek var. Bi dahakine öncesinde yap sen 😜 maç seven kocan varsa çok önemli olanın saatine dikkat ediver çok zor bı şey değil. Kndini de strese sokma. İçerde maç izkeyen kişi sevişmek için can attigin kocan sonuçta . Gıcık olmuşsun evet ama sakinleş. Biraz sonra maç bitince birlikte olun. Sen de keyfini çıkar ♥️
Amaaaan sıktı sizin 7 24 ilgi budalalığınız.90 dak alt tarafı be. İnadına o saatte mi sevişmek istedin. Erteleme ne ya. Randevulu bu. Boş boş konuşuyorsunuz ya.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ev işlerinden anca vakit buldum. Ne bileyim derbi olduğunu
Sen GS li isen eşinde öyleyse cimbom yendiyse en büyük takımı tutuyorsun bırak bir kaçta o haz ve zevkle oda sana gol atsın. O fenerli sen cimbomluysan sakın altına yatma yenilginin acısını senden çıkarır benden söylemesi
Maç izlemeyi bırakmam için cinsel ilişkiye gerek yok ki. Mum ışığında bir akşam yemeği yeterli. Nasıl olsa aynı maçın tekrarı izlenmek için kayıt alınır. 😊😊😊😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O maç 90 dakika birde bunun rövanşı var unutma derim maç bitince aaaa çekiminde göster elletme taktiği uygulayıp kudurturum beni erteleyen biraz da kendi beklesin😎
Tamam anladım eşin seni derbiye değişiyor ise sende seni derbiye değişmeyen biriyle ol dedim eşin derbiyi izlerken sende senin için derbiyi elinin tersi ile itip seninle ilgilenen kişiyle muhattap ol
Ne yaparsin idam mi edersin... Sen kac kez kaç bahane buldun onları düşün. Büyütecek bişey yok gayet normal de anormal olan bir kadının bunu unuma acik bir sitede bu şekilde dillendirebilmesi
Belki uzatmalara gidilecek.. on beş dakikada ordan yiyecek. mactan sonra daha yorumlar dinlenecek. bir buçuk saatlik maçı. saatlerce o masanın etrafında yorumlayıp da yorumlayacaklar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Derbiden önce adamla bı güzel sevişirdim. O da ben de maç sirasinda rahat olurduk 😂 adama da elleşmem keyifle maçını izlesin. Herkes mutlu
Olmadı işte bir dünya işim vardı anca
Kız ne işi. Bırak bulasik yalasik kalsın. Kendi keyfini de düşün. Bak stres olmuşsun ne gerek var. Bi dahakine öncesinde yap sen 😜 maç seven kocan varsa çok önemli olanın saatine dikkat ediver çok zor bı şey değil. Kndini de strese sokma. İçerde maç izkeyen kişi sevişmek için can attigin kocan sonuçta . Gıcık olmuşsun evet ama sakinleş. Biraz sonra maç bitince birlikte olun. Sen de keyfini çıkar ♥️
Öyle olmuyor işte normalde çalışıyorum. Dün tüm gün dışardaydık. Evi b. k götürüyordu 😂
Ben olsam evi kocam maç izlerjen temizlemeyi ve maçtan önce sevişmeyi tercih ederdim. Ama sen bilirsin ben sadece fikir verdim
Aklıma gelmedi ki derbi ne bileyim 😀
Sağlık olsun olan olmuş
Aranılan eş kafası👍
İşte bu yaa 🤌zeka
Amaaaan sıktı sizin 7 24 ilgi budalalığınız.90 dak alt tarafı be. İnadına o saatte mi sevişmek istedin. Erteleme ne ya. Randevulu bu. Boş boş konuşuyorsunuz ya.
Ev işlerinden anca vakit buldum. Ne bileyim derbi olduğunu
Sen GS li isen eşinde öyleyse cimbom yendiyse en büyük takımı tutuyorsun bırak bir kaçta o haz ve zevkle oda sana gol atsın. O fenerli sen cimbomluysan sakın altına yatma yenilginin acısını senden çıkarır benden söylemesi
Yarın birgün illa istiycek uzatmaları oynar faul derdim 😂😂😂😂👻👻👻
Ne yarını birazdan damlar 😂
😂😂😂😂
Çok kötüsünüz😱
Maç izlemeyi bırakmam için cinsel ilişkiye gerek yok ki.
Mum ışığında bir akşam yemeği yeterli.
Nasıl olsa aynı maçın tekrarı izlenmek için kayıt alınır.
😊😊😊😊
O maç 90 dakika birde bunun rövanşı var unutma derim maç bitince aaaa çekiminde göster elletme taktiği uygulayıp kudurturum beni erteleyen biraz da kendi beklesin😎
Yatıp uyuycam kırdı hevesimi 😀
Seksi giy kokular sür yatarken neler kaçırdığını görsün dikkatini dagıt giderken
Bunu yapabilirim 👍😅
Karşı tarafın formasını giy bak nasıl bırakır maçı direk dalar maçı anında yaşar gerçek haliyle ha hayyyy😂😂😂
Ben de Galatasaraylıyım ya hahahaha formam da yok
Bu gecelik tersini yap yansın sahalar gecelerrrr bacımmmmm😅
Derbi yerine seni tercih eden kişiyle seviş
Eş dedim
Tamam anladım eşin seni derbiye değişiyor ise sende seni derbiye değişmeyen biriyle ol dedim eşin derbiyi izlerken sende senin için derbiyi elinin tersi ile itip seninle ilgilenen kişiyle muhattap ol
O kadar da değil bacım ne ettin ya
Sen bilrisin
Evliyim. Gs nin staddaki maçlarına da giderim. Ama sevişmeyse konu, maçı kenara bırakırım. 90 dk sevişmiycez nasılsa
ne alaka evde izliyorsa hiçbir erkek ertelemez zaten 5-10 git gel yapabiliyorlar devre arasında maç öncesi ya da maç sonrası da yapabilir
Neyse ki bu kadar kötü bir halde değiliz 😂😂
Ne yaparsin idam mi edersin... Sen kac kez kaç bahane buldun onları düşün. Büyütecek bişey yok gayet normal de anormal olan bir kadının bunu unuma acik bir sitede bu şekilde dillendirebilmesi
Adamın futbol zevki var biraz rahat bırak derim , konsantre eksikliği olacagı belli zaten 🥂
Derbi sonrası sevişirim sabaha kadar tabi sen bilerek yaptın di mi
Sende ona sizin derbilere giriş yasağı koy bir müddet
Yani işi bilmiyor. Maç izlerken bi yandan oral yaptırabilirdi.
şu an yaptığımı😂 KS ye girip cinsel yaşamda gezinecem
Sinir oldum ya 😑
Sen neden
O istediği zaman da "dizi izleyeceğim" diye onu reddederdim 🤞🏻
Mantıklı
Ben hep sevişip hem maçı izlerdim tecrübesizmis senin eşin. d
Maçı neden izleyemedin derlerse ne diycem millete dedi 😂
Galatasayliysa sevişin mac bitimin de sevinsin garip iki mutluluğu aynı anda yaşasın
bide tuttuğu takım yenilirse😀acısını fena çıkartır
Şu an Galatasaray önde neyse ki
yani, galibiyet ya da mağlubiyet her iki ihtimalde senin için ödül olabilir.. belki yenilgi sert geçer okadar
birazdan sende takımı tutucan yani🤷♂️
Asıl derbi seninle olmalı derdim. İlk golü ben atıcam derdim.
eğer tuttuğu takım kazanırsa maçtan sonra yapın seni parçalar o sevinçle
Eşin salağım tekiymis gel ben senin ateşini aliyim yavrumm sabaha kadar pompa 😍😍
Maçı izlerken tahrik et
Reddedilmişim niye böyle bir şey yapayım
Tahrik et maçtan bişi anlamasın aklını karıştır. Maçın bitmesine 15 dk varken git uyu yüz verme birliktedir olma. Hem maçtan olsun hem senden😉😈
😂😂 gıcık etmek istiyorsan bence güzel bir öneri
@Ayrılıkotu teşekkür 😌
Derbi bitene kadar bekle sende öldün mü
Öldüm
Yazık olmuş
Ben olsam tv kapatır seni yatağa atardım
Ben de TV'yi camdan atmayı planlıyorum
Adam lazım mı 😂
Yok benimkinin keyfini bekliycem 😀
Dilersen ödünç gönderebilirim😂
Maç için eş mi ertelenir
Ayıp ertelenmez
Bişey yapmam canı istemiyorsa istemiyordur
Sinir olmaz mısın
Yani evet ama büyütmeye gerek yok
Derbiden sonra yaparsınız kendi maçınızı
Hevesim kaçtı
Herhangi bir şey yapamazsın adam haklı
Cidden derbi ucib seni mi erteledi
Sevisme ertelenirmi yaaa
Hicbirsey geceler suyami battı.
Valla kimse erteletemez bana sevismeyi
oral yaptırmadımı maç esnasında iyi olur :D
Ben olsam TV'yi kapatırdım hanımefendi
Mazallah abi konya sıkıntı yer. Maç izlicem diye eşinizi yalnız bırakmayın sonra swinger partilerinden toplarsınız eşinizi
Bekarım dostum
Tm sen evlenince karını gözünün önünden ayırma yine de
Oral yapardım izleyebiliyorsa izlesin
Ovv iddiasli
Diğer derbiye kadar yaklasmam
Yuh 😂
Evli misin
Diyorum ya işte durum bu
Ona de ki senin kaleye senin takımdan biri elle gol atti 😊
Sen elle kendi kalene gol at
Söz konusu Fenerbahçe'yse ertelerim 😊
Yok Galatasaray djdjdjd
İşte 9'dan sonrada sevişirsiniz 😊 gece hem daha güzel olur
İstemem ya hevesim kalmadı
😂😂😂😂
İzlerken sevişmeyi denemeyi teklif ederdim 😀
Derbi mi o da neymiişş 😂😂
Futbol yasaklansın
Ben sevmiyorum zaten
Mal aw asıl derbi yatakta olur
Bugünü unut artık 🙂
Belki uzatmalara gidilecek.. on beş dakikada ordan yiyecek. mactan sonra daha yorumlar dinlenecek. bir buçuk saatlik maçı. saatlerce o masanın etrafında yorumlayıp da yorumlayacaklar.
Bitince kuyruğu kıstırır gelir de geçti artık 😂
Yarına nasipse dersin 😆
Galatasaray yendi eşin hangi takimliydi kız 🤣
Galatasaraylı 😂
Adamin dibidir
Adam haklı
Bir top için? 😳
Umursamam
Bişi yapmam
Onu azdır sana koşsun
Hevesim kaçtı
Kaçmasın kaçmasın git avuçla okşa bişeyler yap işte