Ben biriyle flortlesirken hoslaniyorum diyelim herkesle elbette olamaz. hoslandigim kisiyle kisa surede birseyler yasamis oluyorum cunku cok istekli ve arzulu biriyim yasiyorum ve sonrasinda karsi tarafta ciddiyet olmuyor belki boyle yasamasam ciddi ilerleyecek sevecegiz vs ama sonrasi olmuyor hep o gozle yaklasmak istyr karsimdki elbette ama bu sefer de ben istemyrm cunku duygusallik olmadan ilerlemek bunlari paylasmak istemyrm nerde hata yapiyorum ben😶😞cok yalniz hissedyrm kendimi sevmek sevilmek istiyorum artik.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu sadece senin isteğimle alakalı değil karşıdaki kişiyle alakalı yani önemli olan amaç ki karsindakilerin amacı buymuş sonuçta bu olmuş erken ya da geç değil istediğim an istediğini yaşarsın önemli olan devamı istersen getirirsin istemezsen getirmesin aynı şey karşı taraf için de gecerli
016 Yorumla
Soran+1 yılMantikli dusundugumde bu yazdiklarinizi dusunuyorum sonra kendimi sucluyorum
Soran+1 yılAma ben bir sey yasamasam o beni ben onu sevene kadar. bundan sonra yasasam hic boyle bir durum olmyck. benden kaynakli degil mi simdi bu? ama karsi taraf tabi biraz da sagliyor bunu onda boyle seyler olmasa bende de olmaz
Soran+1 yılBelki kisa surede oldugu icin herksle yasiyor ciddi dusunulmez algisi olablyrdur halbuki oyle dgil cook uzun zamn olmustu ki ilk defa birinden hoslandim ve etkilenmistm de yasadm benden hoslandigini da dusunmustum. sonrasi biraz morel bozuklugu oluyr
- +1 yıl
Modunun düşmesi gayet normal ama dediğim gibi yani bu kişilik ile alakalı bir durum seni kastedmiyorum burada şahsen uzun süreli ilişkim olmuyor çünkü istemiyorum etkileyen bir kişi yok beni bunun da sebebi bu mesela senin de durumun bunun gibi karşı taraf etkilenmisse ve gerçekten bir birliktelik için seninleyse öyle soğukluk vs olmaz olsada asılır sonuçta her günümüz aynı değil birşeyler de fedakarlik edilir ya da anlayışlı olunur ama amaç sadece FB lik ise buna yapacak bişey yok
Soran+1 yılEvet gercekten etkilenmis olsaydi bununla benim ondaki yerim degismezdi heralde dimi? belki daha cok baglanirdi ama erkekler oyle degil gibi sanki bunlara gore evriliyorlar. anlayamadim
Soran+1 yılKeske olsa ama bana demisti ki hersey olablr evlilikte dusuneblrm karsltgm insanla tek gecelik iliskide olblr ne denk gelirse diye
Soran+1 yılBelki yasanmaya devam etse iliskiye de donerdi ama sanki bunda olmyck gbi cunku bana sunu dedin ask duygusunu hissedemdim. birine bunu hissetmek benim acimdan zor ama arkads olarak devam edeblrz bu da bana gore degil sonucta birseyler paylasiliyr bubsekilde devam edemem
Soran+1 yılBelki de degildi birseyler yasandi dye boyle oldu
Soran+1 yılBu senin dusuncene gore ama:) her erkek sen gni dusunmyr bence
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin tavrı bu konuda yanlış. Asıl bağlanmaları gereken kadınlar, ilişkide cinsellik gibi önemli bir aşamanın kolayca aşılmasını sağlayan kadınlar. Sevişebildikleri kadınlara değer vermemekle hata ediyorlar.
00 Yorumla
Yanlış insanları hayatına alarak hata yapıyorsun. Bu kadar basit. Benim içinde bu iş böyle ama daha farklı düşünen, istiyen insanlar yüzünden istediğimiz ilişkiyi istediğimiz gibi yaşayamıyoruz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. Nasıl mutlu oluyosan öyle yapmalısın... Ya suçluluk duymayacaksin ya da erken teslim olmayacaksın... Gerçi bu da biraz koşullu bi durum oluyor zor valla ya bilemedim...
09 Yorumla
Soran+1 yılSevilecegimi dusunuyrm bunu yasayinca sanrm. cunku ben zateb hoslandgm sevebilecgm insanla yasyrm bunu iliskiyi ilerletebilecegm kisiyle ama sonrasinda karsi tarafta isler degsiyr sanki ya da zaten amaci bu blmyrm anlayamyrum
Soran+1 yılBlmyrm bende ne oluyr herkes mi boyle olur ya neden sevilemyrm bilmyrm
Soran+1 yılUmarim da o kisi hic olmuyor ve guvensizliklerde boyle boyle artiyor karsi tarafa
Soran+1 yılOyle olmuyr yalnizlik duygusu cok agir basiyor bazen sevgisizlik falan
Soran+1 yılNe yapcam ki blmyrm tam olrk halimde olmuyr sanki sevilmek sevgi duygusu olmadan bsey yapmaktan keyif almyrm
ç0k fazla bi beklentin 0lmasın sevilmek k0nusunda bu devirde aşk yalan d0lan 😉 kafana uygun bi seks partnerin varsa keyfine bak
02 Yorumla
Soran+1 yılİnancima ve ruhuma cok da iyi gelen bir sey degik bu ama
- +1 yıl
tamam ama eldeki mevcut şartlar bunlar insanları değiştiremeyizki
Duygusallık olmadan ilerlemek istemiyorum diyorsun ama cinsellik yaşıyorsun. Her şeyin sırası var, o halde bir düzen halinde ilerle ilişkilerinde.
01 Yorumla
Soran+1 yılİste neden olmuyr anlmyrm inan
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. herşeyini anlatıp karsindakinden ne. bekliyorsun 🤣 adam bakire olmadığını anlayınca zaten eve davet ediyordur direk
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo bilmiyor ama yasayinca ogrenmis oluyor herseyi
+1 yılilk geceden sonra sormuyon mu biz şimdi neyiz diye
04 Yorumla
Soran+1 yılİste oyle oldu zaten bseyler paylasyrsn ve sorguluyrsn o da soylyr
- +1 yıl
uzun mesele de kısaca takılmak isteyenle her anlamda arzulayan kadını ayırt edemeyenler denk geliyordur
Soran+1 yılAynen oyle ben uzuun sure seviyelim sevgili bir sekilde ilerlemek istyrm kisa sureli degil ama kisa suruyr haliyle cunku boyle takilmak bana gore degil
- +1 yıl
işin zor umarım istediğini bulursun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz naz yap cive yap göster verme ciddi ciddi peşinden kosarlar
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu blyrm zaten
- +1 yıl
Anladim
- +1 yıl
Cok iyi anladım Ama onlar seni anlamiyor
+1 yılSadece sexting yaparak kendi libidonu bastır ve sevgilinle devam et
02 Yorumla- +1 yıl
İstekli tarafını ona çok fazla belli etme
Soran+1 yılBenim istegim sextingle vs gezmez hem keyifli gelmyr
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki senin gibi birisi çıkar ben Seksi severim Aşkistan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence alakası yok baştan samimi yürür bence ilişki böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblam 21 yaşındayım 10/7 tipim var diksiyonum iyi gel görüşelim rica ediyorum😂
00 YorumlaKnk benim gibi bir fb bul kendine cinsel isteğini onunla karşıla hem libidon düşmüş olur normal sevgili olursun böylelikle
03 Yorumla
Soran+1 yılSevildigini hissetmek baska birsey bu amacla beraber olmak ayri seyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılgaliba erkekler zor olanı seviyor, yani peşinden koşturacak, zor ikna olacak vs.. cinsellik de bunlardan biri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiye sevilmeye çok ihtiyacın var bir şeyler yaşadın yaşıyosun ama eksik yaşadığını sevilmediğini hissediyosun bağlılık güven duygusu istiyosun dimi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılRomantik duygulara önem veren sempatik bir erkek hoşuna gider mi
Cevap sahibi+1 yılSesimi duysan duymaktan vazgeçemez olacak kadar seversin ve sevildiğini hissedersin takip edebilirsin beni
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılHâlâ nerede hata yapıyorum diyor yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılSacma dimi 😞
+1 yılSevdikten sonra yapman gerekeni önce yapıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet😔
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılseninle flört etmek vardı ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılverirsen kıymetin kalmaz 2 2 daha 4
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. seninki gösterip vermemek gibi bişi oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın 30-35 arasımı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaç yaşındasınız ve hangi şehirde yaşıyorsunuz
00 Yorumlaİnş düzgün biriyle olursun
00 Yorumla
+1 yılPeki kac kişiyle yaşadın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel iştee
00 Yorumla yaş kaç senin
00 YorumlaEvet olabılıt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam benliksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşın kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkeyfine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGoster ama elletme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik isteğimden dolayı ciddi bir ilişkim olmuyor olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat