Cinsel Yaşam Anal seks prezervatifle mi olur prezervatifsiz mi olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapanlar nasıl yapıyorsunuz Anal seks prezervatifle mi olur prezervatifsiz mi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Prezervatif çünkü girdigin yer bok deligi yani onlem al kdkfkfj 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Prezervatifle yapınca kadın zevk almıyormuş ama sence öyle mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadin zaten analdan zevk almaz ki analdan erkwk zevk alir Yorumla Soran +1 yıl Ama alan kadınlarda varmış Yorumla Soran +1 yıl Sen hic anal yaptın mı Yorumla Soran +1 yıl Cevap Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Condomla çok daha sağlıklı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Peki hiç yaptınız mı Yorumla NymphomaniacS +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Prezervatifli mi prezervatifsizmi yaptınız anal Yorumla NymphomaniacS +1 yıl İkisini de Yorumla Soran +1 yıl Peki hangisi zevkli Yorumla
18cmboyut Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Knk prezervatifle yap pişman olmazsın 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ne konuda pisman olmam Yorumla 18cmboyut +1 yıl Domates kabuğu görmezsin penisnde ahahsh Yorumla Soran +1 yıl Domates yedinmi diye sorarım yemediyse yaparım bende 😂 Yorumla 18cmboyut +1 yıl Sen bilrsn tavsiye istersn çok kez yaptm prezervatifle yap Yorumla Soran +1 yıl Peki kaç kişiyle anal yaptın ve kadınlarda zevk alıyor mu Yorumla 18cmboyut +1 yıl Saymadm knk ama baya yaptım sans bağlı sert yapayım dersen olamz acı çeker yeterli islanmayi kayganlığı sağlaman lazm , sevende var sevmeyende var Yorumla Soran +1 yıl Banada bulsana bi tane kanka Yorumla 18cmboyut +1 yıl Puajaj okadr beceriksz misin mk s. kini sallasan kıza denk geliyo hay Allah'ım ahahajs Yorumla Soran +1 yıl Bana yine sk geliyor kanka o yüzden sallamıyorum 😂 Yorumla 18cmboyut +1 yıl O zaman domalcksn knk denk geliyosa ahahhs la oğlum gerckten bu kadr beceriksz olamazsn ya Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Prezervatif li olması sağlık açısından çok önemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi peki deneyimin var mı Yorumla Tek-basına34 +1 yıl Hak yolu varken bok yoluna fazla düşme Yorumla
akilleus Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Pre olursa daha iyi. Diger şekliyle de olur 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yaptın mı peki Yorumla akilleus +1 yıl Evet. sever geçerim Yorumla Soran +1 yıl Kimi kanka 😂 Yorumla akilleus +1 yıl Kızı kimi olacak 😃 Yorumla akilleus +1 yıl sever geçerim yazdım klavye düzeltmiş 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Onu anladım kanka esinmi sevgilinmi yoksa takılmalık mı Yorumla akilleus +1 yıl Takılmalık Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Prezervatif kullanmadan sakın yapmaaaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Prezervatif çünkü girdigin yer bok deligi yani onlem al kdkfkfj
Prezervatifle yapınca kadın zevk almıyormuş ama sence öyle mi
Kadin zaten analdan zevk almaz ki analdan erkwk zevk alir
Ama alan kadınlarda varmış
Sen hic anal yaptın mı
Cevap
Condomla çok daha sağlıklı
Peki hiç yaptınız mı
Evet
Prezervatifli mi prezervatifsizmi yaptınız anal
İkisini de
Peki hangisi zevkli
Knk prezervatifle yap pişman olmazsın
Ne konuda pisman olmam
Domates kabuğu görmezsin penisnde ahahsh
Domates yedinmi diye sorarım yemediyse yaparım bende 😂
Sen bilrsn tavsiye istersn çok kez yaptm prezervatifle yap
Peki kaç kişiyle anal yaptın ve kadınlarda zevk alıyor mu
Saymadm knk ama baya yaptım sans bağlı sert yapayım dersen olamz acı çeker yeterli islanmayi kayganlığı sağlaman lazm , sevende var sevmeyende var
Banada bulsana bi tane kanka
Puajaj okadr beceriksz misin mk s. kini sallasan kıza denk geliyo hay Allah'ım ahahajs
Bana yine sk geliyor kanka o yüzden sallamıyorum 😂
O zaman domalcksn knk denk geliyosa ahahhs la oğlum gerckten bu kadr beceriksz olamazsn ya
Prezervatif li olması sağlık açısından çok önemli
Ne gibi peki deneyimin var mı
Hak yolu varken bok yoluna fazla düşme
İkisi de olur.
Pre olursa daha iyi. Diger şekliyle de olur
Yaptın mı peki
Evet. sever geçerim
Kimi kanka 😂
Kızı kimi olacak 😃
sever geçerim yazdım klavye düzeltmiş 😃😃
Onu anladım kanka esinmi sevgilinmi yoksa takılmalık mı
Takılmalık