+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : İnsanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama günümüz itibariyle temiz niyetli insan bulmak oldukça, zor bu demek değil ki umudumuzu yitirelim öyle değil nefes aldığımız sürece umut var demektir sadece sabrımızı koruyarak esas bir duruşla dik durarak yaşamaya devam edeceğiz sonuçta beş parmağın beşi bir değil üstelik yanlış insanlar doğru olanı bulmak, için birer öğretmendir ümitsizliğe kapılmayın şu hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu karamsar olmayın aksine geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayın olumsuz düşünceler ile ise enerjinizi tüketmeyin böylece yaşama sevincinizi öldürmemiş olursunuz.
Ek Olarak : Hayatın her bir alanında mücadele vardır evde sokakta işte aklınıza neresi geliyor ise tam olarak orada insanın, olduğu yerde bu olur bakın ekmeği dahi ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz saniye midemize gidiyor bu dahi bir çaba gerektiriyor nihayetin de üstelik nefes alıp veriyorsak anlarız ki hikayemiz halen daha devam ediyor o halde geç kalmayız, her ne varsa bunun farkındalığı ile davranmak en sağlıklısı.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir yorum yapmışsınız gerçekten çok teşekkür ederim, sizce benim hatalarımın geri dönüşü var mı, bunları yaptım diye iğrenç bir insan ya da orspu mu oldum
Soran+1 yılYoksa hataydı ve bidaha yapmazsam telafi edilebilir mi kendime olan saygımı yeniden kazanabilir miyim, çok korkuyorum, günlerdir yataktan çıkmıyorum depresyona girdim resmen
- +1 yıl
Geçmişe takılı kalarak geleceğe yeni kapı aralamak imkansız şimdi şu an geçmişe sünger çekerek sil baştan yapıp yeniden başlamalısınız aksi halde, diğer türlü sadece kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız ve bu da yaşama sevincinizi öldürür bakın düşe kalka büyüyoruz yaşadığımız sürece görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu insanın en çok kendisine ihtiyacı olur bu dünyada kendinize sarılmayı öğrenmelisiniz bence, bir de bir elinizle diğerini tutarak ilerleyin.
Üzülme der Mevlana ve devam eder;
Kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı aksine
teşekkür et ihanet edenlere sadakati öğrettikleri için...
Minnet duy yalancılara doğrunun farkına varmanı sağladıkları için...
Mutsuz edenlere dua et mutluluğu daha derin hissettirdikleri için.. Herkesi sev yaşamına bir anlam kattığı için..
Hayat bu yüzden daha güzel siyahlar beyazı farkettirdiği için...
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle ki ; Bi duruşun olsun.
Kendine biraz zaman ver. illa biriyle flört etmene gerek yok. azıcık kabuğuna çekil ve dinlen. sonrasında ne istediğini bul. kendini sevmeyi öğren. kendinle vakit geçir. birinin varlığı ile mutlu olmayı bırak. cinsellik yaşadığın için de kötü insan değilsin. Bunu hepimiz hemen hemen yaşıyoruz. Sen sadece Tercihlerine çok daha dikkat et ve insanlara artık şans vermeyi bırak. seçici ol.
07 Yorumla
Soran+1 yılResmen beni özetledin. Gerçekten hayatıma birini almadan biriyle görüşmeden mutlu olamayacakmışım gibi saçma düşüncelerim yüzünden hep bunlar. Bundan sonra böyle düşünmüycem uzak durucam baya bi süre erkeklerden
Soran+1 yılAma ben bunu yaşadım diye yollu gibi hissediyorum kendimi napıcam öyle miyim sence lütfen doğru söyle
- +1 yıl
Buradaki görüşleri sakın ciddiye alma. kötü bir insan değilsin sadece doğru yolu bulayım mutlu olayım derken yanlış insanlara denk gelmişsin.
Soran+1 yılPeki o…pu muyum ben sence artık?
Soran+1 yılÖyleyim di mi
Soran+1 yılİlk buluşmadan böyle şeyler yaptım sonuçta
- +1 yıl
öyle olup olmamak senin kendine nasıl baktığınla alakalı bir şey. Kimseyi kendinle kıyaslama. ve kimse de senin psikologun değil.
Sen güzel normal düşüncelerinle yaklaşıyorsun onlar sadece buna bakıyor hadi bu yanlış değil de oturup iki kelam etmenin ne olduğunu bilmiyorlar değer vermiyorlar. Bu senlik değil bizim erkeklerimizin sorunu. Biriyle buluşmadan konuşmadan önce biraz vakit geçir nasıl birini az çok gör. Bizim erkeklerimiz maalesef düşünme gerektiriyor..
052 Yorumla
Soran+1 yılBen direk yalnız buluşmak istemiyorum mesela normal kalabalık yer olsun istiyorum ama ne yapıp edip yalnız buluşup bir şeyler yapmak istiyorlar ve ilk buluşma da yani karşındaki insanı tanımak sohbet etmek varken neden hemen cinsellik anlamıyorum
Soran+1 yılKaç erkekle çıktıysam hepsinde aynı şey oldu ilk günden üstüme atladılar bıktım artık psikolojim bozuldu resmen erkeklerden hayattan insanlardan soğudum kendimden de midem bulanıyor o…pu gibiyim resmen gerçekten belki de öyleyim ben mahvoldum ya
- +1 yıl
Iyi yapiyorsun
Digeri de olabilir, başka bir ülkede kız ister erkek ister yaparlar rahatlarlar bizde yapmak isteyen kız bile erkekleri surundurdugu için bunlar da o kafayla gidip herkese aynı bakmaya başlıyor. Neden %100 bu da değil tabi insanımız genel olarak değer vermiyor az önce bi çocukla tartıştım kız opusmus müdür diye soruyor niye takıyorsun diyorum sen eşya alsan ikinci el mi istersin diyor bana :) böyle kafalar var. Kalitesizliklerinin de farkına var ona göre hareket et yani
Soran+1 yılİnanamıyorum ya bu ne kadınlar bir eşya mı, işte böyle görüyorlar gerçekten çok yazık ya, ben gerçekten artık herkesten tiksiniyorum cidden çok yazık
Soran+1 yılBen o…pu muyum sence?
Soran+1 yılYa birinden hoşlanırsam o da beni böyle duyar tanır böyle sanarsa sırf bu yüzden bana o gözle bakıp öyle şeyler isterse, ya da soğursa benden, olur mu öyle şeyler
Soran+1 yılKimse içimi bilmiyor dışardan bakınca herkes bu kız gitmiş şunla bunla yatmış diyecek insanlar öyle işte
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun kimin ne dediğini umursamıyorum aslında sadece kendime olan saygımı yitirdim başkaları dese bile kendim olmadığımı biliyorum diyip rahat olurdum ama artık kendi kendime diyorum ki kızım o…pusun sen oldun iyice yani diyorum psikolojimi mahvettiler benim ya
Soran+1 yılİnşallah bulurum diycem ama öyle biri yok artık çok eminim bütün erkekler aynı baksana kimi tanısam aynı şey hiç mi düzgün biri olmaz, inancım kalmadı artık
Soran+1 yılÖyle düzgün erkekler benim gibi böyle şeyler yapmış kızlara bakarlar mı sence
Soran+1 yılBenim gibi bi kız karşına çıksa ciddi düşünüp sevgili olur muydun tüm bunları bilsen mesela
Soran+1 yılDürüst ol lütfen
Soran+1 yılEvlenir miydin peki ya da sevebilir miydin onu
- +1 yıl
Severdim. Anlattığım örnek gibi eşya almıyoruz. Senin olayın mesela farklı ki bu diyeceğim örneğin yanında çok daha normal. iki insan istiyorsa seviyorsa ilişkisinde birlikte olabilir. Boyle biri sonra benim karşıma da çıkabilir normaldir bundan dolayi onu yargilamam. Sevecek insan arıyoruz porselen takımı değil
Soran+1 yılDış görünüşü o anlamda istemiyorsan çok iyi sayılırsın dışa herkes bakar benim istediğim amacın cinsellik olmaması cidden. Bir de benim tipimde falan mı bişey var acaba kendimde de hata aramalı mıyım mesela saçlarımı siyaha boyatıp makyaj yapmayıp bol şeyler giysem belki de bana öyle yaklaşmazlar mı?
Soran+1 yılAcaba tipimi mi değiştirsem cidden, çünkü bana dışardan bakan arkadaşlarım sen o tarz istek uyandırıyorsun diyorlar ama açık falan da giyinmiyorum sevmem pek açık giyinmeyi hoşuma gitmiyor. Ama bilmiyorum neden öyle oluyor nasıl oluyor anlamıyorum
- +1 yıl
Yok o yönde değil beklenti olarak. Ayrıca cinsellik benim için de önemli bende isterim ama bunu her onune cikanla deneyeceksin yapacaksin oyle bakacaksin diye birsey yok. Isteyen kisi ile yapmak önemli hem doğrusu bu hem güzel olanı bu. Bir insana da once insan gibi yaklasman değer vermen tanıman lazım bisey akışa göre olursa olur olmazsa olmaz mevzu buna odaklı değil.
Soran+1 yılEvet cinsellik yaşansa bile ben sevdiğim kişiyle yaşamak isterim ya ve tanımadan etmeden ilk günden olmaz asla ne bu yani gerçekten hayvan gibiler o kadar iticiler ki aşırı nefret ediyorum artık bi kaşık suda boğasım var
Soran+1 yılSevmediğim bişey hissetmediğim biri olunca gram zevk almıyorum bak azıcık bile ya naparsa yapsın yok yani sonra bende sorun aranıyor ama sorunum yok yoğun duygular beslediğim kişiyle mesela sadece öpüşmek bile beni göklere çıkarır ama bu ilk günden üstüme atlayan varlıklarla naparlarsa yapsınlar tık yok artık kimseye izin vermicem gerçekten
- +1 yıl
Yani hem izin verme hemde buluşmadan önce bi tanımaya çalış. Hani ilk buluşmada yapmak da değil hayvanlık olan ilkde de olabilir normal. Hayvanlık Karşıdakinin isteklerini dusunmemeleri nasıl biri olduğuna bakmamalari deger vermemeleri hemen ne düşünüyorsa onu yapmak istemeleri
Soran+1 yılNaısl tanımaya çalışıcam buluşmayı hep tenha yerlerde arabada istiyorlar genelde öyle diyenlere gitmeyeyim mi artık
Soran+1 yılAmacı belli di mi onu isteyenlerin
Soran+1 yılNasıl cesaret ediyorlar bende bir ışık mı görüyorlar acaba
Soran+1 yılSen kızlarla ilk buluşmayı nasıl teklif ediyorsun
Soran+1 yılAmacın direk o mu oluyor yoksa tanımak mı istersin önce?
Soran+1 yılBana niye öyle geliyorlar o zaman ben cinsel yaklaşmıyorum ki ya
Soran+1 yılIsntagrama açık fotolar çok atıyorum ondan olabilir mi sence görüp beni öyle mi sanıyrolar
Soran+1 yılDoğru diyosun bundan sonra ben uzun bi süre erkeklerden uzak durayım en iyisi bu benim için.
Soran+1 yılŞu iğrenç deneyimlerin hepsini de unutmak istiyorum bi an önce. Zaten bundan sonra en ufak öyle amacı olduğunu anladığım kişiyi anında def edicem peşimden
Soran+1 yılTeşekkür ederim tüm yorumların için ya çok sağol
Soran+1 yılTeşekkürler gerçekten çok sağol çok iyisin çok güzel konuştun başından beri hep
+1 yılÖnceliğin kendine zaman tanımak olsun hatalar yapılarak düzeltilir geçmişini kafanda yordamla hata yaptığın noktaları belirle hedef koy tekrarlamamaya dikkat et güvendiğin değer verdiğin sana saygı duyan kişilerle beraber ol asil kadın çok farklıdır sen anladın mevzuyu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sakin ol
olumsuz şeyler yaşamısşın belli. ama sakin ol. bu biraz senden kaynaklı olsa da genel olarak karşıdakinin problemli oluşundan kaynaklı06 Yorumla
Soran+1 yılO.. pu muyum sence ben artık
Soran+1 yılLütfen doğru söyle kızın ya da kardeşin bi tanıdığın erkeklerle cinsellik yaşasa kızar mıydın ne derdin dürüst ol
Soran+1 yılHayır sadece şunu demek istedim. Yaptığım hata mı ve ben yollu muyum yoksa herşeyi düzeltebilir miyim
+1 yılNeden kitleniyorsun ki. Cinsellik anlık bir olay değil sonuçta yani bir süreç istediğin an engel olabilmen lazım buna
012 Yorumla
Soran+1 yılOlmaya çalışıyorum ama ıstar ediyorlar o zaman napıcam
- +1 yıl
Yani evde buluşmadığını varsayıyorum sonuçta bir yere gitmeniz lazım istemiyorum diyip gitmediğin zaman konu kapandı
Soran+1 yılÖyle dersem de benden soğumazlar mı
- +1 yıl
Seni yatağa atmak için birlikte olmayan adam niye soğusun yatmıyorsun diye.
Soran+1 yılAmacı o olan soğur yani di mi haklısın amacı oysa da umurumda olmaz zaten soğursa soğusun
- +1 yıl
Yani gördüğün gibi çözmek bu kadar kolay :)
Soran+1 yılBundan sonra o zaman asla yalnız kalmıycam teklif ettikleri an def edeyim di mi
- +1 yıl
O senin kararın ama def etmesen bile istemiyorsan reddedeceksin
- +1 yıl
Bu arada yorumlara baktım da yollu falan değilsin sadece ilgiye açsın muhtemelen
Soran+1 yılEvet öyleyim gerçekten. Ama ben bissürü şey yaptım nasıl değilim öyle demezler mi bana insanlar sonuçta ben bişeyler yaşadım
Soran+1 yılLütfen üzülmeyim diye şey yapma doğru söyle
- +1 yıl
İnsanların ne dediğini niye umursuyorsun ki. Sonuçta sen kendini biliyorsun onlar ne derse desin sen bunları yollu olduğun için değil ilgi görmek sevilmek istediğin için yaşamışsın
Kişisel gelişim kitapları oku biraz ve birazcık büyü hayır demeyi öğren ve batman üçlemesini izle güzel film
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBelki yanlış insanlara gönül veriyor yanlış bir etkileşim muhabbetine dahil oluyorsun
044 Yorumla- +1 yıl
Su testisi su yolunda kırılır nasıl insanlarla birlikle isen
Soran+1 yılNapıcam peki
- +1 yıl
Bukadar basit olma okadar mi eziksin ya da erkeksiz yapamazsın kendine bir kişilik atfet
Soran+1 yılErkeksiz de yaparım tabiki doğru söylüyorsun ya onlara mı muhtacım bundan sonra görüşüp konuşmuycam kimseyle
Soran+1 yılO…pu mu oldum peki ben bunları yaptım diye doğru söyle öyle miyim artık
- +1 yıl
Bak hanim ablacım insanın sözlerinden ne oldgunu anlarsın kimsenin zevk oyuncağı olma hatta kendini esine sakla vallahi bu bir bataktir bir kere batarsan hiç çıkamassin ya da psikolojin çöker , sen kendi kisiligini belli et elbet doğru bir insan çıkar bak ben konuştuğum kızla 10 aydır seni öpüyorum bile demedim
- +1 yıl
Bak sen iyi temiz düşüncelisin ama o dediğini sen değil o seni kötüye çekenler yapıyor kesinlikle kimsenin taleplerini yerine getirmeye çalışma
Soran+1 yılYaaa gerçekten kıza hiç yaklaşmadın mı helal olsun sana bit de 18 yaşındasın di mi senin yaşındaki erkekler neler yapıyor neler istiyor gerçekten umarım hep böyle devam edersin ya
Soran+1 yılBende uzak durucam artık doğru söylüyorsun artık asla bana yaklaşandan kaçıcam direk
Soran+1 yılResmen kendimden tiksiniyorum çünkü kafamı toparlamam lazım bi süre
- +1 yıl
Hayir o yaşta değilim o yanlışlıkla oldu ama hayatımda hiç bir kıza karşı kötü yaklaşımı olmadı hatta 4 yıl konustugum bir kiz vardi Allah sahit bir kere bile edepsiz yaklaşmadim bu kişilik meselesidir
Soran+1 yılKaç yaşındasın sen
- +1 yıl
Sen kendinden neden tiksiniyorsun bak sen erkeklerin cinsellik yaklaşmasından bahsediyorsun adam ordan fb takıl diyor yani böyle adama ne diyeceksin böyleleri ancak çevredeki parazitlerdir böyleleri için kendinden utanma ama insanlara güvenme
Soran+1 yılHelal olsun gerçekten sana. Tebrik ediyorum seni. Adamsın sen ya gerçekten adam. Ama maalesef erkeklerin çoğu asla adam değil hatta %99u değil yani düzgün kalmamış kimle buluşsam ilk buluşmadan hemen cinsellik derdinde. Hiç masumca tanıyım seviyim şu bu yok ben bıktım artık
Soran+1 yılAynen işte aklı o kadar eriyor cidden fb ne ne fark var yani bu iyice kendime olan saygımı yerle bir eder. Ayrıca kendim tiksiniyorum çünkü erkeklere istemeden de olsa izin verdim ve onlarla birşyler yaşadım bunu geri de alamıyorum çok üzgünüm napıcam bilmiyorum perişanım ben
- +1 yıl
Biliyorum inan sana benim de nefret ettiğim bir durum sonra bu namus yoksunlari evlenirken namuslu kız arar kendilerine
- +1 yıl
Yanlis anlama insaAllah ilişkiye girmedin degilmi
- +1 yıl
Bak 19 yaşımda iken bir sevgilim vardı ilk buluşmamızda biraz açık giyinmisti sunu dedim bir daha böyle karşıma çıkma :)))))
Soran+1 yılBen çok temiz biriydim eskiden hiç böyle isteklerim olmazdı kimseyi öpmemiştim bile beni zorla bozdular bu hale getirdiler ben bile inanamıyorum içsel olarak hiç böyle düşünen bi insan değilim hep düzgün birini bulayım sevecek birini bulurum belki şunla görüşeyim buna Şans vereyim diye diye erkeklerin seks oyuncağı olmuşum haberim yok bi dank etti gerçekten artık napıcam bilmiyorum kendimden utanıyorum resmen
Soran+1 yılAferim sana bak diğer erkekler olsa daha da hoşuna gider. Sen kaç yaşındasın şu an çok merak ettim?
- +1 yıl
Bos ver beni :) abi de gitsin :)
- +1 yıl
Ben şeyi merak ettim hiç cinsellik yaşamadın degilmi
Soran+1 yılHayır yaşamadım ama ona benzer bir çok şeyi yaptım sadece o kaldı yapmadığım ona da izin vermedim asla dedim asla olmaz dedim yaptırmadım
- +1 yıl
Ben hic bir zaman bir insana bir hayvana canlıya bitkiye zarar vermeyi sevmezdim
- +1 yıl
Cok sevindim yemin ederim
Soran+1 yılNeden ama sonuçta yakınlaştım hala bakire olmam önemli mi yine de o kadarını yapmadığım için iyi hissetmeli miyim
- +1 yıl
Bir an içimde korku oldu bak abicim sana su zamanki erkeklerin çoğunluğunu anlatayım ya gercekten Allahtan korkar ya da gerçekten çoğu pi*tir sen Allahtan korkani bul namaz kilandan zarar gelmez
- +1 yıl
Bana takip at istersen
- +1 yıl
Bak sevin tabiki sen büyük bir ucundan dönmüşun
- +1 yıl
Ucurumdan*
Soran+1 yılMüslümanlar zaten ama yine de herşeyi yapıyorlar psikolojimi bozdular napcam ben bidaha tövbe edip hiç erkeklere yaklaşmazsam karakterim düzelir mi kendimi orspu gibi hissetmekten kurtulur muyum kendimi öyle hissediyorum kurtulmak istiyorum bu histen
- +1 yıl
Bak abicim muslumanlar değil musluman ismindekiler seni o noktaya çekmişler ama onların islamla alakası yok, sen kendini bacım gibi hissetsem burada bunu paylaşmazdin demekki rahatsız oldun
- +1 yıl
Ben sana bu konuda yardım ederim Allah sahidimdir bir art niyetim yok
- +1 yıl
burada kendisini bacım gibi hissedenleri de görüyorum ben ama bunlardan biri sen değilsin bence sen sadece biri tarafından sevilmek değerli görülmek istiyorsun bu gayet doğal bir şey ama gel görki insanlara modernlik adı altında iyica hayvanligi teşvik eden bir gruh pörtledi adına da cagdaslik diyorlar
Soran+1 yılNapıcam peki nasıl kafamdan atıp unutucam bunları aklıma geldikçe çok kötü hissediyorum eskiden hep derdim şu herkesin herşeyi yaptığı iğrenç dünya fa ne güzel böyle masum kalmayı başardım diye daha geçen seneye kadar böyle derdim. Bu sene bende onlardan biri oldum. Artık bi farkım bi özelliğim kalmadı sevilecek yanım kalmadı sanki
Soran+1 yılYaaa aynen öyle gerçekten sadece sevilmek istemiştim sadece güzel bi aşk yaşamak istemiştim düzgün biriyle tanışmak ama herşeyi berbat ettim gerçekten öyle amaçlarım hiç olmadı zevk bile almadım almıyorum duygusal bişey hissetmeden ben zaten zevk alamam ki aşık olmadığım biriyle yakınlaşmaktan hiç bi zevk almam mutlu fa olmam
- +1 yıl
Hayir böyle düşünme altın çamura düşse altın altinliktan cikarmi bak yaşadıklarından pismansin ve bayagi bir rahatsız olmuşun bence senin halen temiz oldgunu gösterir bence kendine kizma ama ders al
- +1 yıl
Ben seni gayet iyi hissettim emin ol yani, benim açımdan sen ter temizsin
- +1 yıl
Sana bir sey anlatcam ama bana istek at ben başımdan neler geçti sana anlatcam
Soran+1 yılKendini gizleyip burdan anlatsan olur mu ben özelden çıkarsam hayatta konuşamam çok rahatsız hissediyorum öyle kendimi
- +1 yıl
Olmaz burada anlatamam ben senin abinim dedim benden çekinme rahatsız olacagin bir sey mi söyledim sana
Soran+1 yılHayır söylemedin sadece ben gizli bölgemden çıkmak istemiyorum rahat edemiyorum maalesef kusura bakma ama çıkamam..
- +1 yıl
Peki ozaman boş ver , ama şunu tavsiye ediyorum kendine kizma ama yapman gereken şu birini taniyacagin zamana yay konuşmalarını nereye götürdüğünu takip et baktın kilidini kırıyor ondan uzak dur
- +1 yıl
Ve dedigim gibi sen çok temizsin kesinlikle kitlendim diye düşünürsek hareket etme sen ancak kötü bir deneyim yaşamışsın sana büyük bir ders verecek
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin tek derdi bu zaten. Onların oyuncagi olma.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tüm erkekler böyle di mi. Artık uzak durucam ben eminim artık bunu isteyemeyecek masum düşünecek biri yok
- +1 yıl
Yok uzgunum. Olursa gorucu usulu ciddi biri olur baska olmaz
+1 yılBunu engellemenin en iyi yolu fb bul bu ihtiyacı karşıla yoksa çok ezilir ve kullanılırsın
08 Yorumla
Soran+1 yılFb de aynı şey değil mi
- +1 yıl
Fb sabit olur zevk aldığın olur kullanılmışlık hissi olmaz yaparsın doyarsın sonra ilişki derdine düşersin
- +1 yıl
Kiz ne anlatıyor sen ne anlatıyorsun işte zeka ve ahlaksızlık bu sen kendi ailenden birine fb yi önerirmisin
- +1 yıl
Sanane olum sen git kendi yorumunu yap prim kasma
- +1 yıl
Senin gibi sutu bozugun ne primi olacak namus yoksunu
- +1 yıl
Ya geç abisi geç biz çok dinledik bu masalları hadi ikile
- +1 yıl
He he :) senin için namus masaldır zaten belki böyle bir ilişkinin urunusundur neyse dünya boşu boşuna bukadar bozulmuyor
- +1 yıl
Hadi abicim gece gece kafa açma boş yapma düşüneceklerini sormadık sana
+1 yılBence kendini eğitmelisin bu durumda yok başaramıyorsan da erkeklerle görüşmemelisin.
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım napıcam ben
- +1 yıl
Burada da seni kullanacak çok adam var bu arada hatta birisi yazdı bile dertleşmek ister misin diye 😂😂 onlara da ayrıca dikkat et
Soran+1 yılYok asla sanala komple karşıyım çok teşekkür ederim uyarın için
- +1 yıl
Kendine kriterler koymalı ve bu kriterlere uymak için kendini zorlamalısın
Soran+1 yılHep benden bunu istiyorlar hemde hemen ve ben istemiyorum olmaz dediğim halde. Neden böyle bu erkekler ben gerçekten yoruldum artık
- +1 yıl
Ne yazık ki erkekler libidolarına çok kolay yenilebilen varlıklar. Özellikle günümüzde erkekler libidolarına kendilerini teslim etmişler ve öyle yaşıyorlar.
Soran+1 yılGerçekten öyle ya neden hepsinin amacı cinsellik neden başka şey düşünmüyorlar ya bıktım artık
- +1 yıl
Maddesel insanlarız çünkü anlık zevk ve heyecan için tüm hayatımızdan vazgeçebilir durumdayız. Yapılan hiç bir işte mana aramıyoruz. Bunun sonucu da ortaya böyle insanlar çıkıyor ne yazık ki.
- +1 yıl
Hayatın ile ilgili kararlar alıp bu kararları kanun şeklinde uygulamalısın. İstediğin zaman yardım için bana yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmak isterim sana.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak sen aslında çok saf ve iyi kalplisin bu yüzden kafana da çok takıyorsun kuramıyorsun bence bunu düzene sok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Farkında olduğun ya da olmadığın travmaların neden olur buna
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılNapıcam peki?
Soran+1 yılNasıl düzeltilecek ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sizin kendim gibi temiziz cinselikk yok aklımda isterim sizi tanımak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle hissetme bu düşüncelerden çık hemen iyi bir insansın ve duygusalsın duygusallık güven şefkat bekliyosun öyle mi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet duygusal bağ olmadan böyle şeyler yaşanmaz ama herkesin tek derdi bu ilk buluşmadan ya bıktım artık
Cevap sahibi+1 yılÇok üzgün mutsuz hissediyosan şimdi sakin ol kimsenin seni üzmesine izin verme duygusallık güven duygusu bunlar çok önemli intihar falan düşünme sen değerli bir varlıksın ki hayattasın benim çok zor durumda hastalarım var küçücük yaşta olanlar bile hayata tutunuyolar umutsuzluk olmaz
Cevap sahibi+1 yılOrada mısın
Cevap sahibi+1 yıl?
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılEninde sonunda biri istediğin gibi çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bildin
+1 yılSenin dedin var bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne
- +1 yıl
Neyse boş ver
kendine engel olamama sebebin ne
08 Yorumla
Soran+1 yılOluyorum yani hayır yapmayalım istemiyorum falan diyorum ama zorluyorlar çok ısrar edilince yapmak zorunda gibi hissediyorum kendimi
Soran+1 yılSadece bazısıyla
Soran+1 yılÇok haklısın bu konuda kendime de çok kızıyorum çok iyi bir yere değindin şu an. Çünkü bir an için belki ilişkiye evriltirim diye düşünüyorum ya, ya da ilgi açlığı oluyor boşlukta hissediyorum onlara koşuyorum
Soran+1 yılArtık ilgi falan istemiyorum gerçekten herşeyden herkesten soğudum bitti benim için
Hayır diyemiyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ama anlamıyorlar zorluyorlar
Soran+1 yılHayır istemeyerek yapıyorum bende
ilk buluşmada da yapmıyorsundur herhal
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşmada oluyor hep
Soran+1 yılNe kadar ileri gidilebilirse ya erkekler işte nefret ediyorum artık
+1 yılDertleşip konuşmak ister misiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yazacaksanız olur
Istemediğin halde neden yapıyorsun peki
00 Yorumla
+1 yılDertleşmek istermisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidomu yüksek
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun basit erkeklerle buluşma bundan sonra
012 Yorumla
Soran+1 yılNapıcam peki hiç mi kimseyle buluşup konuşmayayım hoşlansam bile
Cevap sahibi+1 yılSenin hoslandiğin tipler demekki sana zarar veren tipler polisle aynı kißileri kovlıyorsun galiba
Soran+1 yılEvet çok iyi bir benzetme yaptın ya bu kadar olurdu ancak
Cevap sahibi+1 yılDemekki sendeymis sorun birde seni hak edicek kisiye ver o zamn gorursun
Soran+1 yılÖyle birini nereden bulucam ki hepsinin amacı başka..
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin hepsi ister iyiside kotusude onemli olan verdikten sonra sana o iyiliği mutluluğu yansıtması
Soran+1 yılBunu nasıl bilicem peki kimin yansıtacak olacağını
Soran+1 yılKimse yansıtmadı bu güne kadar hepsinin sülalesine kadar ……ssss
Cevap sahibi+1 yılOyle birini ancak sen ona yanaşarak anlarsın sana yanasanlardan kaç
Soran+1 yılBen ona yaklaşarak nasıl anlıycam nasıl yani
Soran+1 yılAynen bundan sonra gerçekten en ufak şeyde kaçıcam yemin ederim
Cevap sahibi+1 yılYazsana bana sen bi
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerden bir süre uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakma ne diyim zaten konuşma niyetin yok
00 Yorumlaneden zevk almıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü istemiyorum
Verdin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusalım isterseniz