Abi her erkek mi konuyu cinselliğe getirir ya bi salın abi salınnnnnnn. her şey cinsellik sanki böyleleri için. Yani tamam ihtiyaçtır ama hepte konu bu olamaz ya. Ciddi soruyorum neden erkekler bu kadar abaza? Ve düşkün? Ben aksisiyle hiç karşılaşmadım da.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKarşılanmayan ihtiyaçlar karşılanana kadar daha şiddetli şekilde nüksetmeye devam eder. Dediğin şey tamam açsınız da aklınız fikriniz hep mi yiyecekte demek gibi bir şey. Fizyolojik ihtiyaçları karşılanmayan biri nasıl başka şeyler hakkında konuşsun? Nasıl aç ayı oynamıyorsa, cinselliği karşılanmayan bir erkekte bunu aramaya devam eder.
18 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama bana göre bunu dizginleyen erkekler de olabilir ama yok :( yalan yok bende severim ki herkes sever ama önceliğim bu değil
- +1 yıl
Açlık gibi düşün. Aç olursan ne kadar dizginleyebilirsin kendini? Sen kendini dizginlediğini düşünsen de buna vücudun tepki vermeye başlar.
Soran+1 yılŞimdi daha iyi kavradım. Ben açken aşırı gergin ve deli givi oluyorum. Yemek yiyince aşırı rahatlıyorum
- +1 yıl
Cinsellikte erkek için bu şekilde işte. İhtiyaç diye laf olsun diye demiyoruz.
Soran+1 yılAnlıyorum ama her konuştuğum erkekte ikidir benle bunu yaşamak isterse ben ona asla güvenmem. Dmekki obje olarak görüyo beni bedenimi. Bu da kızları rahatsız eder
- +1 yıl
Sen karşılamazsan, başkası karşılamazsa problem hiçbir zaman değişmez. Şu obje olayını anlamıyorum. Herkes karşı cinse cinsellik amacıyla yaklaşır. Sevgi arasa zaten ailesi ve arkadaşları var niye karşı cinsle olsun. Karşı cinse yaklaşmanın sebebi hormonlar. Sevgi, aşk vs. bunlar kılıf.
Soran+1 yılYa hayır işte ben biriyle buluşmuştum çocuk resmen öpmeye kalktı beni abazaydı bu tarz yaklaşımda olmaz yani. Aşırı itici oluyor.
- +1 yıl
O konuda hak verebilirim işte. Tamam istiyor olabilir ama avına yaklaşan aslan gibi yaklaşmak da abazalık.
En İyi Cevaplar
Şöyle düşün. Karnı aç bir evsiz var. Sohbet etmeye çalışsan konuyu evirip çevirip yemek istemeye getirecektir. Bu insana kalkıp da "Yahu her şey yemek değil ki biraz sanat konuşalım" diyemezsin. Çünkü bu kişinin öncelikle karşılaması gereken ihtiyacı farklı.
Cinsellik de biraz bunun gibi. Kızlar duyguya aç, cinselliği istediği zaman elde edebilir. Erkekler ise duygusal ilişki yaşayabilir fakat cinsellik yaşamak konusunda Türkiyede ciddi sorunlar var.
İşin özü bu. Cinsel eğitim de olmayınca iyice insanlar sapıklaşıyor. Bahsettiğin durumun çözülmesi için insanların cinselliğe daha açık ve daha sağlıklı yaklaşmaları gerekir.010 Yorumla
Soran+1 yılBişey sorcam siz erkekler hani diyolar ya kalktı o nasıl oluyor anlam veremedim😂 yani birgünlüğüne cidden bi erkeğin yaşadıklarını yaşayıp anlamak çok isterdim ya
- +1 yıl
Eğer erkeksen ve düzenli mastürbasyon yapmazsan ota boka kalkar şakasız. Ergenlikte bir korku oyunundaki karakter bile etkilemişti beni ddnnsjds
Aykut Elmasın şu videosu yüzde yüz doğru.
https://youtu.be/iwSrQbNr5P0
Soran+1 yılGerçekten böylemi hissediyoşar ya😂
Soran+1 yılKızlardada var bu olay ama içlerimizde yaşıyoruz daha çok. Asla dışa yansıtmıyoruz. En azından ben öyleyim
Soran+1 yılEvet öyle cidden. Çok abartıyor bence ya bu olayı. Sanki ölüyosun yapınca
Soran+1 yılAynen diğer ülkelerde hiç böyle kasıntı olmadığından rahatça hareket edip gideriyolar ihtiyaçlarını. Ülkemiz bir de müslğman ülke olunca hani evlenmeden yapmak zina diye
+1 yılCinsellik normal bir şey ama cinselliğin çok konuşulması, mitleştirilmesi anormal bir şey. Bizim toplumumuz ne yazık ki böyle. Cinselliğin normal olarak karşılandığı hiçbir yerde cinsellik Türkiye'deki kadar konuşulmuyor. Bu yüzden biz geride kalmış bir ZİHNİYETİZ. VE ÜRETEMİYORUZ.
11 Yorumla
+1 yıl1 günde buradan dolu istek gelir kanka hepsini engellerim sende öyle yap kesinlikel katılıyorum o kişinin ne oldugu bi durumda oldu önemli yok geçen gün haberde gördüm İzmir karsıyakada tavuk tecavüz etmişler bu dereceye geldi toplum allah belalarını versin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılErkekler böyle işte ne yaparsın eninde sonunda konu zaten oraya bir şekilde gelir gelmiyorsa sıkıntı vardır zaten
010 Yorumla
Soran+1 yılBenim bi sevgilim vardı. çocuk hiç konuyu oraya getirmiyodu. Hatta hiç dokunmuyodu bana el ele tutşmak dışında. Namuslu çocuktu. Böyleleri kalmadı artık
- +1 yıl
Ee niye ayrıldın
Soran+1 yılYa pısırıktı biraz. Nebilim o elektriği alamadım artık
- +1 yıl
Dokunmadığı için elektrik alamamış olabilirsin ister istemez insan temas ister
Soran+1 yılEvet yani öpüşmüyoduk bile böylede olmuyodu.
- +1 yıl
Eksik olan şey neydi sen cinsellik konuşanı da beğenmiyorsun konuşmayanıda tam olarak ne istiyorsun
Soran+1 yılGüzel soru sordun. Şöyle ben yeri geldiğinde yaşanmasını istiyorum. Konuşmayı sevmiyprum. Çünkü konuşunca o zevki yaşayamazsın bence. Anlık bişey sadece. Ama çok aşırıda cinsellik istemesin bu istediğim.
- +1 yıl
Şimdi yeri geldiğinde yaşanır yaşanır da bazen istek olduğu zaman yan yana değilsiniz ve buluşma şansınız yok o an için bu durumda ne önerirsin
Soran+1 yılBence cinseelliği sanaldan konuşmak çok anlamsız ya gerçekteki gibi hiç olur mı? Benşm önerim en kısa sürede buluşulması böyle olursa
- +1 yıl
Hiçbir şey gerçeğin yerini tutamaz ama o sırada bu isteği bastırmak gerekiyor en kısa süre dediğin bir gün sonrası olabiliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞansına gelmiştir gerçi belli kesim böyle benim hesaba yazan abaza mallar bile var anlıyorum seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsalamayız abi her kadın mı bu kadar kezban olur ya bu nedir ya
00 Yorumla Kızlarda daha abaza
00 Yorumla
+1 yılHerkes aynı değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılObje çocukları 😃
02 Yorumla- +1 yıl
Utanmıyon mu lan Farat abinin mektubunu okumaya jajdksjd
- +1 yıl
Kırdırma belini
+1 yılGeçmiş olsun kanka
00 Yorumla
+1 yılCanı cekıtor demekkı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi mi?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında