Duygusal ve cinsel boşlukta olduğunuzda ne yaparsınız.. Nasıl bastırırsınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu soru aslında geniş kapsamlı cevaplandırılması gereken bir soru şöyle ki;
İnsanoğlunun cinsel açlığı cinsel aktivitesi devam ettikçe sürecektir. Yani cinsellik vücudun dinamiği ile senkronizedir. Yaşlandıkça azalır ama bitmez. Cinsel anlamda partneri olması ya da olmaması onun cinsel yönde açlığını giderecektir diye bir kural da yok. Cinsel açlık biraz bedensel, biraz da tercih kaynaklıdır.
Duygusal boşluk ise, insanoğlunun ruhunun sürekli sonsuzluğu araması ile açıklanabilir. İnsanoğlu kanaat etmeyi öğrenmediği sürece duygusal açlığı da olacaktır. Çünkü zenginleştikçe daha çok zengin olmayı isteyen insanlar nasıl ki varsa, duygusal yönden yalnız olmadığı halde kalbinin kapılarını sürekli olarak yeni sevgilere yeni duygulara açan insanlarda vardır. Paranın peşinden koşan insanlar olduğu gibi, birden çok sevdanın, birden çok duygunun peşinden fütursuzca koşanlarda vardır. Bu durum aslında insanın kalbinin yaradanı yani bütün bu güzelliklerin ve zekanın gerçek sahibini arıyor olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Yani insanoğlu aslında yaradılış itibariyle duygusal yönden açlığa mahkumdur.
Mevlana ne güzel anlatmış şu sözü ile "Her gönül Allaha dönüktür aslında fakat istikametini şaşırmış olabilir. Kimisi Gül Yüzlü bir Güzele Meftun, Kimisi bir Ceylan Bakışlıya Mecnundur.. Bazısı dünyaya Kanmış, Bazısı Mala Mülke Aldanmıştır..
AMA OYSA HEPSİ BİR SEVGİLİ TARAFINDAN SINANMIŞTIR.Bütün bu veriler ışığında diyebiliriz ki insanoğlu gerçek bir yolculuk yapmak istiyor ve duygusal açlığını gidermek istiyorsa kendi kalbine yolculuk yapsın. orada bambaşka bir dünya var çünkü.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki de duygusal çünkü öbürünü illa ki parasıyla yapabiliyorsun ama diğeri paran olsa da olmuyor.
Benim hiç sevgilim olmadı kusurum var diye dışlandım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
41Cevap
+1 yılBu daha çok psikolojik bana göre.. Hayatımda biri olmasa da o boşluğu hissetmiyorum ben..
Yapıya göre de değişiyor olabilir..11 YorumlaPsikolojik bir boşluk coğunlukla. Spor yapıp kitap okuyorum çoğunlukla. Bir de yoğun iş dönemi yardımcı oluyor atlatmakta.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem cinsel hem duygusal boşluktayım. İkisi de çok uzun zamandır bomboş. Keşke bu dürtülerden kurtulsam da takmıyor olsam. İkisinin birden son derece boşluğunu hissetmek insanı uçurum kenarında gibi hissettiriyor.
33 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bulabilirsin birini
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel.. sadece cinsellik yaşamak istiyorum.. duygu olarak baya tatmindeyim
10 Yorumla
+1 yılCinselde kendimi çok güzel terbiye ettiğimi düşünüyorum ki cinsel olmasın ama aşk olsun aşk olunca her şey zamanı ile olur evet duygusal boşluktayım
00 Yorumladuygusal boşluğa düştüğümde kendimi sakin bir yere atar kitabımı ve çayımı alırım dinlenirim kendimi dinler ve kaçarım insanlardan.
00 YorumlaCinsel olarak herhangi bir boşluk hissetmiyorum. Duygusal olarak belki ama. Oda zaten insanları tanıyınca boşluktan çıkıp kendime yetiyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayatın boşluğundayım ben de ya �kisinde de boşluktayım maalesef
04 Yorumla- +1 yıl
Vahim ki ne vahim Vallahi sevgili yok manita yok Aşk yok meşk yok oh yok oğlu yok Para yok pul yok hiçbir şey yok
- +1 yıl
Aynen bomboş bir hayat yaşıyoruz işte sadece karım tokluğuna çalışıyoruz Yani anlayacağın amelelik yapıyoruz o zaman annelik boğaz tokluk ona
duygusal boşluk sorun deilde kafama göre partner bulamayınca cinsel boşluk sorun oluyo
10 Yorumla
+1 yılDuygusal, istediğim zaman sexsting yapıyorum zaten,
10 Yorumla
+1 yılDuygusuz seks en iyisi duygular insanı incitiyor duygusuz seks insanı doyurur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben o boşluğun vücut bulmuş haliyim ahajsjdsj
00 YorumlaSanırım uzun süredir ikisi de kafama göre birilerini bulmak zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzun zamandır ikisi de. Ama hangisi daha ağır dersen işte zor soru olur.
14 Yorumla- +1 yıl
Hangisi zor anlamında dedim
- +1 yıl
Tam da buna karar vermek zor işte zor dediğim soru oydu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisi de. Hormonlar ise hayati zindan ediyor. Evlenmeden de garip şeylere girişecek değilim. Ağrı sızı, günlük hayatın mahvolması şeklinde ilerliyoruz bakalım.
00 Yorumla
+1 yılCinsel olarak boşluk hissetmiyorum ama duygusal olduğunda bol bol kitap okurum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDuygusal boşluk, doldurmaya çalışmıyorum, pes etmiş durumdayım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorma sorma, bu aralar hiç ışık yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer iki boşluğa sahibim ağlaya ağlaya si.. kişebilirim yani
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her ikiside var 30 yaş sendromu
13 YorumlaHer türlü boşluktayım, dipsiz bucaksız bir boşluk
114 Yorumla
+1 yılHer ikisi de var hiçbirine derman olacak yok
10 Yorumlacinsellik… en sevdiğim şey.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. komple boşluktayım ben
10 Yorumla
+1 yılBir boşluk ama taşma da yok😃
00 YorumlaUzay boşluğunda
00 Yorumlaikisinde de boşluktayım
00 Yorumla
+1 yılİkisi de değil kafam rahat
00 Yorumlaİki türlü de boşluktayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılHepsinde de boşluktayım. Maşallah bana.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyal olmaya çalışırım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kocaman bi boşluktayım ruhsal olarak
00 YorumlaDuygusal boşluk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel boşluk benimkisi olsa da geçse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon yaparak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 in 1 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de
20 Yorumla Duygusal
20 Yorumlamaalesef
07 Yorumlaİkisini de yaşıyorum
10 Yorumla
+1 yılKolay oluyo
00 Yorumla
+1 yılher ikiside :))
00 Yorumla
+1 yılİkiside
00 Yorumla
+1 yılİkiside
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Bastırmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de
00 Yorumla
+1 yılCinsel boşluktayım
11 Yorumla- +1 yıl
Bastırma da mastürbasyon ile idare ediliyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her ikisinde
00 Yorumla
+1 yıl2 side var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTopyekün boşluk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında