Her ilişkide bir süre acı çekiyorum nasıl engelleyebilirim ve bu acı zevk vermiyor direk giriş kısmı acıyor ıslak olsam da normal mi bu durum yoksa yeterince hazır olmadigimi mi gösterir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kanka sağlıkçı olarak konuşayım.
Tam ıslanma yaşamıyorsun ve parnerin ağır davranıyorsa öyle olur.
Ve daha önce vajinal tahriş olduysa bu da sıkıntı.
Anladın umarım dediğimi kanka
Yeterince islanmiyorum anladığım kadarıyla giriş kısmı girerken birde diyelim cok ıslanamadim ogun mesela kayganlastirici kullansam zararli mi
Çok ıslandıysan kayganlaştırıcı kullanma yanma yapar
Sadece ön sevişmeyi uzun tut baktın çok ıslanma yaşamadın kayganlaştırıcı kullan
Vajinal tahriş yoksa dediklerim ile ağrısız bı ilişki geçirirsin
Tamam teşekkür ederim bu defa oyle yapacağım ıslanma olmazsa da başka türlü tatmin oluruz
Rica ederim.
Kanka istersen dm den yaz sana detaylı olarka bilgi vereyim ondan sonra zaten sadece zevk alırsın
Vajinismus var muhtemelen zaman kaybetmeden bir doktora gidip tedavi olman gerekir ileride sorun yaşamamak için
Mantar veya tahriş olmus olabilir her ilşkide acı çekmen normal değil
Giriş kısmı aciyor
Mantar bu büyük ihtimal dediğim gibi acı çekmen normal değil
Islanmadığın için dediler yterince
Sen ıslandığını sölüyorsun ama ıslanmıyon mu
Yeterşnce veya değil soncuta ıslanıyorsun
Çok islanamiyorum galiba birkere çok jslaktim parmağını soktu hissetmedim bile
Parmak ile pens bir değil
Bi doktora görünmeni tavsiye ederim ihmal etme
Kaşıntı yanma koku var mı peki
Öyle şeyler yok sanki girerken tahriş oluyor kızarıyor falsn ondan oluyor gibi dusundum
Bundan sonra her ilişkiye gireceğin zman yeterince ıslaklığından emin ol sonra gir ilşkiye öyle dene bakalım agrı devam ederse o zman bi doktora görünürsün madem şimdilik kaşıntı koku yok diyorsan
Evet öyle yapicam artık qma parmağı bile acıtıyor bazen yani yeterince ıslanmamak sorun olabilir birkere cok istekliyfim parmağını soktu ve soktuğunu hissetmedim nerdeyse
Bu niye hep parmağını sokuyor 😄
Tırnakları uzun olup şeyini tahriş ediyor olmasın
Farlı kişilerde de oluyo mu
Evet :( hep aci çektiğini sanıyordum herkesin sevgilim canimin fazla yandığını farkedince canını yakmak istemiyorum dedi bende canım yanmadan yaşamak istiyorum
Kuru iken mi giriyor.. sert mi yapıyo. ya da sen kasıyor musin
Kuruyken hic girmiyor ki duvar gibi oluyo kasıyor muyum belki farkında olmadan heyecan yapıyorumdur sert de değil nazik
Özel ulaşır mısın.. vajinusmus olabilirsi.
iyice ıslanmıyorsun bence
Haklısınız galiba ama çok aşırı ıslansam bile ufak bir acı duyuyorum geçiyor yeterince islanmadiysam tamamen canım yanıyor geçen oylellunca sevgilim farketti ve bu durumu düzeltmek istiyor
İyice ıslan zevke dönüşecektir
Kankam tamamen iyi niyetle konusuyorum istersen ciddiye al, bence evlenmeden boyle iliskilere girme, guzel olan seyler saklanmalıdır sen de sakla bence kendini boyle erkeklere kullandirtma
Haklı
Eyw
@Bnakdg teşekkür ederim dusuncen icin ama seks iki taraflı yaşanan birsey kullanılmış hissetmemeli hiçbir kadın bizde zevk alıyoruz sonucta ama ben tamamen zevk almak istiyorum o yuzddn sordum birde evlilik yaşı çok yükseldi maalesef ekonomik olarakta zorluyor istesen bile mesela 27 30 yaşına kadar hiç deneyim olmaması mantıklı gelmiyor 20 yaşındaki bir insanın arzusuyla 30 yaşındaki insanın da bir olmaz bence ben bu şekilde yaklaşmıyorum
Elbette bu senin yaklasimin ve bazi konularda hak da veriyorum. Ama ben hayatta her seyin seks olmadigini dusnuyorum seninle ayni yastayim eskiden cok ilgilenirdim ama simdi ilgi alanlarimi farkli yonlere yonelttim, cunku sana bir sey katmiyor bi yerden sonra, ama sen mutlu oluyosan sorun yok, yine de eger inançlı bir insansan dogru yolu bulup inançlarina gore yasamak daha dogru, bir de haramin sebep oldugu seylerden biri de aşk acisi bence, cunku yasak seyleri yaptığın kişilerle duygusal bagin oldugunda cok zor olabiliyo
@Bnakdg evet değil zaten ama sevdiğin kişiyle yasamak güzel ask acısı aşık oldugun kişiyi kaybettiğinde çekilir seksle alakası yok seksin bir bağlayıcılığı yok bana göre evet bunsuz gayet iliski oluyor güzel de oluyor ama güvendiğin kişiyse güven varsa işte renk katıyor iliskiye sadece
@Bnakdg bide seven erkek her halükarda seviyor bu erkegi de bağlayan bisey değil ama insan sevdigini arzular bence bide karsindaki de arzulasin ister mutluluk duyar yani
Jinekolog tan randevu alın... Kesin sonuç
daha kendini keşfetmemiş olabilirsin
Muhtemelen aceleci davranıyorlar
kendini sıkıyorsun galiba
ön sevişmeyi uzun yap mutlaka masaj yağı kullan
kendini daha az kasmaya çalış
Kasmiyorum aslinda ama herkesin acı çektiğini saniyordum
çoğu kişi çekmez olmazsa ek kayganlaştırıcı kullan veya başka çözümler dene
Deneyeceğim ben kadınlar acı çekiyor hep sanıyordum sevgilim farketti bu durumu caninin yanmasını istemiyorum dedi kayganlastirici söyledi ama doğal bir çözüm değil sonuçta bende dedim iyice gazir hale gelene kadar dururuz belki gerek kalmaz çok ihtiyacımız olursa kullanırız dedim
bide biraz sabit durun ilişki sırasında daha rahat olur her şey
Sokan sıkıntılı
Olabilir
Ayni kisi mi
Yaşın kaç cokmu. Acıyı
Penis buyukmu
Yok değil kalın ama yani ideal benim için
İyice sulanmadan giris yapmayin ya da ilk giriş kayrldirici kullan cok yavas soksun sevgilin