Cinsel Yaşam Kızlar, ilişkide sertlik, acı çekmek hoşunuza gider mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar, ilişkide sertlik, acı çekmek hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapan kişiye bağlı 😜 2 16 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok sertim de partnerimin bana dayanabilmesi önemli. Mesela kelepçeye dayanabilir misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kelepçe abartı gelir bana Yorumla Soran +1 yıl Saç çekme kalça tokatlama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana uyar onlar hatta çok zevk verir Yorumla Soran +1 yıl denedin mi hiç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denemedim ama istiyorum Yorumla Soran +1 yıl yardımcı olabilirim :) ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdiğim kişiyle denemek isterdim Yorumla Soran +1 yıl erkekte neye önem verirsin?fiziksel karakteristik özellik olarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyorum ya karakter olarak aklı başında olmalı ilgili olmalı fiziksel olarak fikrim yok bilemedim Yorumla Soran +1 yıl 2 dknı ayırır mısın bana? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdayım buyur Yorumla Soran +1 yıl buradan değil özelden rica etsem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele gerek yok bence Yorumla Soran +1 yıl tamam yine de teşekkür ederim cevapların için :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yapan kişiye bağlı 😜
Ben çok sertim de partnerimin bana dayanabilmesi önemli.
Mesela kelepçeye dayanabilir misin?
Yok kelepçe abartı gelir bana
Saç çekme kalça tokatlama
Bana uyar onlar hatta çok zevk verir
denedin mi hiç?
Denemedim ama istiyorum
yardımcı olabilirim :) ;)
Sevdiğim kişiyle denemek isterdim
erkekte neye önem verirsin?
fiziksel karakteristik özellik olarak
Bilemiyorum ya karakter olarak aklı başında olmalı ilgili olmalı fiziksel olarak fikrim yok bilemedim
2 dknı ayırır mısın bana?
Burdayım buyur
buradan değil özelden rica etsem
Özele gerek yok bence
tamam yine de teşekkür ederim cevapların için :)
Rica ederim
Dusuk miktarda evet
Mesela