Sevişirken yakalandınız mı?

Sevgilimle tam birşeyler yapıyorduk pat diye annesi geldi dublekste oturuyorlar üst katı sevgilimin altta ailesi oturuyor ama aradaki merdiveni kaldırmışlar iyi ki benim geldiğimi kimse bilmiyordu annesi kapıya vurdu vurdu açmadık evde bulamayınca gider dedi benimki hay agzina tukurdugum demez olaydi kadın anahtarla içeri girmesin mi kek yapmış bizimkinin odadan öyle bir çıkışı vardı ki anlatamam iki saniyede esortman geçirdi altına ama ucak çoktan kalkmıştı annesi anormal bir durum olduğunu sezdi iki saat evden çıkamadım onun yüzünden yani kekini verdiysen git dimi yok olmaz illa dibine darı ekicek adam gibi bir şey yapamadan bıraktık zaten kadın geldi evi toplamaya çalışıyor sevgilim yollamaya çalışıyor annesi seni evde tek bıraktık heryerin içine etmişsin diye etrafı toplayıp supurmeye çalışıyor kafayı yicektik odadan adımımı atamadım bir ara odadaki ebeveyn banyosuna girip saklanmak zorunda kaldım kadın yatak odasına bile giriyo hayır yani ayıp değil mi eve birini alsın ya da almasın kaç yaşında çocuğun odasına girilir mi orada istediğini yapar gerçekten sinir oldum onu kaynanam olarak hayal edemiyorum berbat bir gündü hala hatırladıkça sinirlerim bozuluyor

Güncellemeler
+1 yıl
Bir yandan gülüyorum bir yandan saklanıyorum çok zordu benim için 😂😂
Sevişirken yakalandınız mı?