Cinsel Yaşam Sevişirken yakalandınız mi hiç gerçekten? Nisaonattt Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Bunu yaşayan, var, mi,? Sevişirken yakalandınız mi hiç gerçekten? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 5 ay Bi kız arkadaşım ve sevgilim bizim eve gelmiştik gecesevgilimle sevişmeye başladık çok kaptırmışız kendimizi sese geldi arkadaşım bizi baya izlemiş. 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Gözünü açtığında aklına gelen ilk soru herhalde 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Başkasının seks yaparken yakaladım eğer istersen sana anlatabilirim ailemden birisiydi. 0 6 Yorumla Nisaonattt 3 ay Allah Allah kimdi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Annem ve babam ❤️🔥🥳🙈 Yorumla Nisaonattt 3 ay Allah Allah nasıl yapıyorlar di Yorumla Cevap sahibi 3 ay Onu anlatmak için önce seninle ortak cinsel beklentiye sahip olmamız gerekir. Yorumla Nisaonattt 3 ay Ne gibi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Mesela ben sekste her türlü yeni deneyime açığım özellikle swinger seks veya grup seksi o zevki yaşamayı çok merak ediyorum peki ya sen ❤️🔥🫠🥰🙈 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ormanda koruma memuruna yakalanıyorduk ucuz yırtık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Partnerimin annesine yakalandık keyfinize bakın dedi gitti 0 2 Yorumla Nisaonattt 6 ay Ooo ne, iyi, anneymiş Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sonrasında annesi benimle. temas kurdu onunla. da. olduk Yorumla
Serkisoff Takip Et Xper 4 Yaş: 32 5 ay Evet eşimle ıssiz bir bolgede arabada sevisirken jandarmaya yakalanmistik. Birde bizi o halde arabadan indirdiler. 0 2 Yorumla Nisaonattt 5 ay Çıplak, çıplak, mi Yorumla Serkisoff 5 ay Evet Yorumla
Ateşligeceler90 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 6 ay Amcamın evinde yengem gördü açtı kapıyı sert bas dedi kapadı kapıyı ansjdjdk 1 3 Yorumla Nisaonattt 6 ay Sert mi baktın sonra Yorumla Ateşligeceler90 6 ay Ev inliyordu tv nin sesini açtılar sonra kdkfk Yorumla Ateşligeceler90 6 ay Yengem sonra kıza sormuş iyi yaptı mı diye benimki de demiş çok iyidi ama söylemede dedi ona çıktıktan sonra yengem söyledi hemen dkkdkd Yorumla
Peri_199 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 100% 6 ay Sabah sabah oturup bunu mu düşündün 2 1 Yorumla Paşazade02 6 ay Azgınlık başa bela Yorumla
tugrul3461 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Sen yakaladın mı? 0 2 Yorumla Nisaonattt 5 ay Evt Yorumla tugrul3461 5 ay Anlatmak istersen dinlerim ama burdan değil Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Çok sevişmedigim için o ihtimal oluşmuyor 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. direkten döndüm diyeyim 0 0 Yorumla
Dilhuun Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Hiiic anlatmiyim az kalsin public oluyorduk dndnd 0 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oan değilde hemen sonrası beraber yatarken evet 0 0 Yorumla
Contacs Takip Et Bilge Yaş: 126 , eic 100% 6 ay İş yerinde evli biriiyle sevişiirken yakalandim 0 1 Yorumla Uykucu_Kedii 6 ay Oh,,,, a Yu,,,, h tebrik ederim 😂 Yorumla
Zeki00d Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Sinemada yapılanların hepsi görünüyormuş 😆 0 0 Yorumla
akdenizgüneşi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Evet yengeme 🤦♂️ 0 2 Yorumla Nisaonattt 5 ay Neyaptı Yorumla akdenizgüneşi3 5 ay Neler yapmadı ki kullandı kendisi için Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. maalesef oldu 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen peki 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşandı 0 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 59% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Bir kere evet 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır sen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Bi kız arkadaşım ve sevgilim bizim eve gelmiştik gece
sevgilimle sevişmeye başladık çok kaptırmışız kendimizi sese geldi arkadaşım bizi baya izlemiş.
Gözünü açtığında aklına gelen ilk soru herhalde 🤣
Başkasının seks yaparken yakaladım eğer istersen sana anlatabilirim ailemden birisiydi.
Allah Allah kimdi
Annem ve babam ❤️🔥🥳🙈
Allah Allah nasıl yapıyorlar di
Onu anlatmak için önce seninle ortak cinsel beklentiye sahip olmamız gerekir.
Ne gibi
Mesela ben sekste her türlü yeni deneyime açığım özellikle swinger seks veya grup seksi o zevki yaşamayı çok merak ediyorum peki ya sen ❤️🔥🫠🥰🙈
Ormanda koruma memuruna yakalanıyorduk ucuz yırtık
Partnerimin annesine yakalandık keyfinize bakın dedi gitti
Ooo ne, iyi, anneymiş
Sonrasında annesi benimle. temas kurdu onunla. da. olduk
Evet eşimle ıssiz bir bolgede arabada sevisirken jandarmaya yakalanmistik. Birde bizi o halde arabadan indirdiler.
Çıplak, çıplak, mi
Evet
Amcamın evinde yengem gördü açtı kapıyı sert bas dedi kapadı kapıyı ansjdjdk
Sert mi baktın sonra
Ev inliyordu tv nin sesini açtılar sonra kdkfk
Yengem sonra kıza sormuş iyi yaptı mı diye benimki de demiş çok iyidi ama söylemede dedi ona çıktıktan sonra yengem söyledi hemen dkkdkd
Sabah sabah oturup bunu mu düşündün
Azgınlık başa bela
Sen yakaladın mı?
Evt
Anlatmak istersen dinlerim ama burdan değil
Çok sevişmedigim için o ihtimal oluşmuyor
direkten döndüm diyeyim
Hiiic anlatmiyim az kalsin public oluyorduk dndnd
Oan değilde hemen sonrası beraber yatarken evet
İş yerinde evli biriiyle sevişiirken yakalandim
Oh,,,, a Yu,,,, h tebrik ederim 😂
Sinemada yapılanların hepsi görünüyormuş 😆