2 gün konuştuğumuz çocuk cinselle. ilgili şeyler soruyor seven erkek sorarmi ya bunları saçma degilmi istekli arzulumusun yok bilmem ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhemen cinsellik konusuna giren insan kadın olsun erkek olsun abazadır bunun cinsiyeti yok maalesef seni kullanacak gibi görünüyor izin verme buna
111 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle değilmi seven erkek bu kelimeleri kullanmazz bence aklından bile geçirmez yani
- +1 yıl
aynen öyle çok doğru düşünüyorsun sakın kendinden şüphe etme doğru düşünüyorsun gerçekten 2 gün olmuş diyorsun daha bunun tanışması kendinizi iyice tanıması var ben asla flörtüme cinsellik konusu açmadım her şeyin zamanı vardır
Soran+1 yılYa ben anlamıyorum gerçekten ya beni saf canım sanıyorlar heralde yatar benle düşüncesindeyim giriyolar bilmiyorum ya bunlarında bacısı bucaksız ilerde kızı olcak namus ne kadar normalestirmisler ne kadar iğrenç bisey Y midem kalkıyor artik
- +1 yıl
sakin ol evet haklısın maalesef bu devirde yaşıyoruz bu çağdayız bir ortama gir dürüst insan sayısı 1 elin parmağını geçmez seni çok iyi anlıyorum ben haddim değil hayatına karışamam ama bu tür insanlardan uzak dur senin bu konulara meyilli olmadığını biliyorum anlıyorum ama olsun cinsellik konuşmak için can atan insan ilişki kurulmaz ya alacağını alır gider ya da istediği olmayınca ırz namus bırakmaz söver gider
Soran+1 yılAbi dün ben çok ciddiyim hani seni çok mutlu ederim 3 4 aya kadar nişanlanmış ederiz evlilik düşünüyorum diyor adam gelmiş bugün böyle soru soruyor
- +1 yıl
ben daha bir şey demiyorum görünen köy belli seçim senin benim kararım yol ver gitsin
Soran+1 yılEngelledim zaten abi sinirlerim bozuldu ağladım resmen
- +1 yıl
:) geçti gittiiii :) ağlama sen çok daha iyilerine layıksın dini imanı tek zevki seks olmayan senin saçlarına kadar sevecek kıyamayacak gözlerine bakmaya doyamayacak birine layıksın
Soran+1 yılİnş çıkar abii
Soran+1 yılÇıkmıyor iste
- +1 yıl
çıkar çıkacaktır olumlu ol olumlu bak
En İyi Cevaplar
+1 yılSeven erkel sorar mı seven erkek cinsellik ister mi gibi saçma aseksüel cümleleri yazıyor bazıları eee ne yapacaktı mk evcilik mi oynayacaktı , büyüyememişseniz ilişki kurmaya çalışmayın 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılSen büyüduysen aferim sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
+1 yılSeven erkek diyorsun da. Neyi seviyor? Orası önemli
022 Yorumla
Soran+1 yıl2 gün kimse kimseyi sevmez ama hoşlanmistim sonra onu yazdı bana bana
Soran+1 yılYani sevmekten kastım şu ciddi olan insan bunu sorarmi
- +1 yıl
Ciddi olan sormaz
Soran+1 yılYa anlamıyorum bunların bacılarıma var seyleride var ne kadar iğrenç erkekler ya erkekler böyle serefsiz ya
- +1 yıl
Yaw ne alakası var. Her erkek kendi önüne bakar. Anası bacası aklına gelmiyor ki o anda
Soran+1 yılBaşlarına öyle bisey gelse kudururlar ama
- +1 yıl
Yaw işte binde bir olur öyle şeyler. Fakat kadın olmak zor. Ne yapsın adam burada hevesinş almak istiyor
Soran+1 yılGitsin ananın azından heves alsın ozaman
Soran+1 yılGitsin ananısinin şeyinden alsın ozaman
- +1 yıl
İşte ensest yasak olmasa anasını bacısın şapan çok kişi olur Türkiye de 🤣🤣🤣
Soran+1 yılYüzüne karşıda soledim böyle oldukları için evlenmezler evde kalırlar hep sonra da namus namus derler bacım evlatları sinirim bozuldu gece gece güzel kardeşim Allah korkusunda kalmamış
- +1 yıl
Baya küfürlü yazıyorsun belli
Soran+1 yılDedim çok meraklısın ananızın şeyinden heves al dedim serefsiz kopek Allah korkularında imanda kalmamış
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Soran+1 yılSinir oldum gece gece
- +1 yıl
Bak o konuda haklısın. Sen sohbet etmek. İlgi sevgi görmek istersin. Meğer konuştuğun mezarcı
Soran+1 yılNebilim ya valla hayata küstüm oladar yoruldumki ben gercekten evlenip yuvamız kurmak düzen kurmak çocuğa çoluğa karışmak istiyorum hayaller kuruyorum karşıdaki insanına soylerim böyle böyle diye çocuk diyor bende ciddiyim niyetim evlilikndiyor sonradan cinsellikte isteklide arzulumusun ana sık ozaman
Soran+1 yılBen sevgierhamet ilgi karakter merhamet nebilim. namus gözüyle bakan Allah korkusu olan Allah için seven insan istiyom çıkmıyor sinir oldum agliyom ya şu an
- +1 yıl
Bende böyle düşünen kız arıyorum. Ama kız yok. Denk gelmiyor
Soran+1 yılSinirden bedduadan ediyorum İnş onlarında bazılarının abiyle yapar diye beddua etmek istemiyorum çünkü kime beddua ettiysem tutuyor sinirim bozuldu
Soran+1 yılŞimdiki erkeklerde sevgi mevgi merhamet Allah korkusu kalmamis
- +1 yıl
Onu bırak biz tanışalım konuşalım. Sinirin geçsin
- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılHayır erkeğin öyle şeyler sorması normal değil Anormal bir durum
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle. dimi seven insan sorarmi bunları istekli arzulumusun yok bilmem beni saf canım gordu heralde sevişir benle gibisinden
Soran+1 yılYa ben anlamıyorum yani onlarında bacilari var kardeşleri namus kavramı ne kadar normalestirdiler ya ne kadar iğrenç bisey ya midem bulaniyor artik
- +1 yıl
Erkek milleti böyle işte bacım napcan
Soran+1 yılCiddiyim diyenden korkucam artık sinirim bozuldu ağladım yaa
- +1 yıl
Bozma moralini boş ver
İki günde erkek sevmez diye düşünüyorum 😅 hesabını sen yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl2 günde bunları soran kişinin amacı bellidir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbaza erkek acemiliği bu. Seni değil, senin şeyini seviyor amacı farklı. Daha başta belli etmiş kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzüne karşıda soledim git * . merakliysan ananın adını yala diye
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. nabız yokluyu vercenmi vermicen mi die sevdiği filan yok
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHAreket eden her canlının ozellıkle erkeklerın kur hareketlerı oncesı yapımlar bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki günde neyin sevgisi? Adam seni poöpalamanın derdinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yıl2 güne kimse kimseyi sevmez.
15 Yorumla
Soran+1 yıl2 günde kimseyi sevemz ama 2 gudne tanima asaminsadayiz böyle sorular sorma 1 ay sonra gel yatak istekde arzulumusun nedir ya gel sık desem gelcek siksem beni tövbe yarabbim ya iğrenç durum
- +1 yıl
Evet hepsi öyle. Ben hiç takmıyorum. Ben düşüncelerimi söylerim en başından hala devam ederse 1 hafta içinde konuşmayı keserim. Bazıları da ciddi düşünüyorum diye yaklaşıyor. Onlarla da konuşmuyorum.
Soran+1 yılBanada oyle dedi dün ilkte ben ciddiyim evlilik düşünüyorum dedi falan filan sonra bugün oldu böyle sorular sordu
- +1 yıl
Yav he he diyeydin.
Soran+1 yılArtik ciddi düşünen insanlarsa korkucam gercekten
2 günde kim kimi sever ki tanimadan etmeden
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmez ama 2 günde böyle soru sorması iyi biseymi
+1 yıl2. gunden sevmez kimse kimseyi zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Seç bir ihtiyac
00 Yorumla
+1 yılEvet sorar. Seni arzuluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 günde seveceğine inanıyor musun sdjıfnsfj
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmekten kastım şu ciddi olan insan sorarmi o anlamda sordum
Cevap sahibi+1 yılNet sormaz
+1 yıl2 günde sevilir mi asıl soru bu olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 günde bunları soruyorsa 1 ay sonra zikişelim der
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. tabi ki sorar ama en başında değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 2 günlük konuştuğun çocuk seni niye sevsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkenden konu oraya gelmiş demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseven sormaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam