Selamm🖤😈
Partnerinizle cinsel bir ilişki yaşadınız fakat ilişkiden sonra partnerinizi mastürbasyon yaparken gördünüz bu durumda ne düşünür nasıl karşılar ve hatayı kimde ararsınız?

KS lütfen sorumu kaldırma🍂
Selamm🖤😈
Partnerinizle cinsel bir ilişki yaşadınız fakat ilişkiden sonra partnerinizi mastürbasyon yaparken gördünüz bu durumda ne düşünür nasıl karşılar ve hatayı kimde ararsınız?

KS lütfen sorumu kaldırma🍂
Bu neden hata olsun? İlla doymadığı anlamına mı gelir.. Tek boyutlu düşünmemek lazım.
Belki ikinciyi istiyor ama bir şekilde belli edemedi ya da çekindi.
Hata falan aramam kimsede
Hande yenerin dediği gibi.
Hatayı ben en başında yaptım, aynı evi senle paylaşarak.
Kendimi çok takdir edicem, ayrılığı kutlayarak..
Hatayı kendimde ararım üzerinde çok durur muyum durmam
Bunun hata ile alakalı olduğunu düşünmüyorum şahsen. Çünkü bazı kadınlar ilişkiden sonra kendileri ile oynamaya devam etmeyi severler. O yüzden ben de keyifle onu izleyerek ona ayak uydururum.
🌼💚
Böyle bir şey benim başıma hiç gelmedi ve gelmesşini de istemem açıkçası.
Ve böyle bir durum yaşanırsa bunu sorumlusu benim demektir. Partnerimi tatmin edemedim, doyuma ulaştıramadım demektir.
Teşekkür ederim 🌸
🌼💚
Cevap
14Cevap
Kendimde arardım
Enseye tokatı yer öyle bir şey yaparsa hem onu uçurayım bide bu ne oluyor
Sakin ol 😂😂😂😂
Üzülürdüm ve bunu onunla konuşurdum derdim seni tatmin edemiyor muyum falan diye ve ona göre konuşurduk
Kimse de aramam, keyfi bilir. Birilerini memnun etmek için gelmedim dktiğimin dünyasına. 🤓
bence kimsede bi hata yok. böyle bişeyler yaşamış biri olarak.. sevişerek orgazm olmanın tadı ayrı.. mastürbasyon ile boşlamanın tadı ayrı :)
Kendim de ararım tabiki. Bu kadar üzücü durum var mı
Asla böyle bişey yaşamadım ama bir gün olursa kendimde ararım tabi...
Kendimi yetersiz bulurum böyle bir şey varsa da bana söylemesi lazım benim yanımda mastürbasyon yapıyorsa tam felaket
Sonrasinda karşılıklı bir birimize yapiyoriz zaten
Niye kalktı soru
Aşırı cinsel içerikmiş hiç de öyle değildi yani gayet normal bir resimdi sanki kadının bir yerlerini ifşaladık 😂😂
Bazen olur öyle şeyler neyse sağlık olsun ben yorumumu yaptım😂
Benim yaptığım hatun mastürbasyon yapmaz
Hataylı'dır ondandır. Sjjssj
Elbette kendimde arar, sebebini öğrenmek isterim
Doyuramadığım için hatayı kendimde ararım
Sacmalik
Onda
Onda tabiki
Kendimde tabiki de iyi doyuramamışım demektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?