Ben eşimi istemiyerek aldattım aldattığım kişi de eniştemin iş arkadaşı nasıl oldu bilmiyorum eniştememin elinde benim ile alakalı görüntüler var eniştem dediki eşin evde olmayınca çağır beni beraber sileriz dedi. eniştem nedemek istedi anlamdım aklımdan farklı şeyler geçiyor bunları kocama yollasa biterim ben. Ne yapmam lazım bilemiyorum kafayı iyecem kardeşime durumu anlatsam eniştemin telefonundan görüntüleri siler sorun olmaz kocamı aldatmış olmam ama kocasının bana böyle bişey demesi aralarında sorun çıkarır yine kabak başıma patlar ne yapmam lazım eniştemin dediğini yapsam da ortaya çıkarsa bu sefer daha büyük bir sıkıntı olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Soru bana çok doğru ve samimi gelmedi. Biraz trol bir soru gibi olduğunu düşünüyorum. Enişten öğrendiyse büyük ihtimalle oda seninle birlikte olmak isteyecek. Bu bunları elinde tutarak her defasında seni elde edecek. Peki, böyle bir ömür geçer mi? Her gün öleceğine boşan bir kere öl daha iyi değil mi? Hem istemeden kocanı nasıl aldattın bunu da çok merak ediyorum. Ayağın kaydı da adamın üstüne mi düştün?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılçok zor bi durum senin için sen enistenin telefonundaki görüntüleri bir şekilde silsen bile arkadaşından tekrar ister. bence en makulu ya eniştenin dediğini yapıp suyuna gidip onu ikna etmek ya da benim görüntülerimi benden izinsiz yayamazsınız diyip seni şikayet ederim demek
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öncelikle istemeyerek nasıl aldattın çok merak ettim :D 2. si eve çağır beraber sileriz diyorsa eniştende seninle beraber olmak için diyor. Kendi silemiyor mu :D 3. merak etme bir şey yapamaz. Hayır de. Polise şikayet etmek ile tehdit et sende. Şantaj yapıyor suç.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Ha sen diyorsun ki kardeşin eğer bu görüntüleri silerse aldatmış olmazsın eşini öyle mi düşündün gerçekten. Yok artık gerçekler eninde sonunda ortaya çıkacak kocanı aldatmadan önce düşünecektin bu kadarını ama adama yazık olmuş sana güvenmiş bir de nasıl istemeden aldattıysan nasıl oluyorsa o artık. Adama iyilik yapda söyle bari yalanların ile kandırma üzüldüm ona
04 Yorumla
Soran+1 yılYa söyle diyeyim eşim sürekli yurt dışına çıkar ve eve gelincede yatar ihtiyacımı karsılamiyor diye bilirim ters ilişki yok haram yok şu bu hep bir bahanesi oluyordu
Soran+1 yılBen istiyorum o haram deyip durdu sürekli evde değil yurt dısa gider
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
66Cevap
biraz moka batmışsın. sana önerim , bu işden sıyrıl ve eşinden ayrıl. ama eşinin haberi olmasın bu işden. yok, ayrılamıyorsan , bu görüntüler , gizli çekildiyse , çekenler şantajdan hapis cezası alır. sende onları, tehdit et. bana zarar gelirse, alayınızı yakarım de. ben bitersem sizide bitiririm de. kediyi çok sıkıştıtrsan napar?
00 Yorumla
+1 yılEnisten sana direk beraber silelim demekle senle beraber olmak istemiş ha kardeşine söylesende silse bile ona atan adam yeniden verir bu olay daha buyur inadına gider esine verir resimleri. Ayrıca ilişkiye girdiğin insan karaktersiz biriymiş eniştene gösteren şerefsiz onu herkese göstermiş ola bilir yaz konuşalım
00 Yorumlaİstemeyerek aldattim..
Hayır isteyerek gayet bilerek gayet aklı başında aldattın eşini. Adı da istemeyerek aldatmak oldu. Nasıl bir ahlaksızlıksa silersem aldatmamis olurum diyorsun. Eniştenin telefonundan siliyorsun bunu sen sanıyor musun adam bu görüntüleri sadece telefonda barindirip tutuyor. Bu bilgilerin yedeği vardır başka insanlarda vardır. Bence eşin seni boşasin. Allah göstersin yani yoksa istemeyerek daha çok aldatırsin adamı. Günah.
05 Yorumla- +1 yıl
ihtiyacindir
- +1 yıl
isine gitmedi dimi
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. yemeyenin malını yerler mikmeyenin avradını mikerler felsefesi çalışmış bu durumda. ama senin yaptığın en büyük yanlış ilişki esnasında eline görüntü vermek olmuş çekim yapmasına izin vermicektin. şimdi enişte ne istiyosa onu yapcaksın mecbur önünde sonunda yapacaksın adam kafaya koymuş bunu yapacak artık
02 Yorumla
Soran+1 yılSence eniştem yaparmi böyle bişey
Kanka eşini aldatmayı düşünecek kadar zekisin. Ama eniştenin görüntüleri silmesi için evine gelmesini mi anlamadım. Adam seni düdüklücek. Her düdüklediğinde bir mesaj silecek. Sana iyi olmuş. Hadi bakalom. Belki enişteni de seversin 😁
00 Yorumla
+1 yılSen sana onolayi mesaj olarak attı ise güzel bir dilekçe yazıp savcılığa gideceksin şantaj var diyerek ikisinde de davacı olacaksin. Ondan sonra görsün tehtidi şantajı
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapsam savcılık gizli tutarmi kardeşim duyması diye
Bence eniştemle de yat sen anca kurtulursun bunu yapmadan önce düşünecektin. Her halükarda zor durumda kaldın. Kardeşine soylesen o bile konuşmak senle üstüne bide onun yuvası bozulur ver geç bir kez daha.
00 Yorumla
+1 yılEnişten kocan olmadan evde tek başına olunca çağırmanı istiyor sana şantaj yapmayacağı ya da sana zorla bir şey yapmayacağı ne malum
Ayrıca enişteden silince diğer kişide varsa ondan tekrar alır02 Yorumla
Soran+1 yılSence ne yapmam lazım kardeşime anlatmayı düsundum ama kardeşim esı ile kavga ederse yine her şey ortaya çıkar acaba telefonu gizlice alıp suya batırıp çıkarsam hepsi silinirmi ve o kişinin köşe aynı şekilde suya batırıp çıkarsam ben böyle düşündüm
- +1 yıl
Bu dediklerini yapabilirsen çözüm olabilir su ile
Ama hiç fark etmedin mi fotograf video vs
ve sen gördün mü bunları
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen enistenede vermey kafaya koymussun bence. Yoksa bu kadar dusunmez istelik savciliga tehdit aldigjni soyle diyenlere duyulurmu falan gibi bahaneler soylemezdin. Dogru aoyle enistene de vermek istiyormusun?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey olmaz olsaydı yaşardım
Cevap sahibi+1 yılTehdite boyunn egmek istemiyorsan ilke yapacagin sey ona mesaj atip sende ne var videomu var resimmi falan diye mesaj at. Sesli konusma once yazi ile adami keklik gibi kknustur. Sonra yazilari mesajlari hem kaydet hemde ekran resmini al sonrada sesli olarak konustur onu ama sen adim atiyor gibi gorunme. İstediklerini soyleyince seside kaydet. Sonrada polis arkdasin varsa ona de yoksada bir polis karakoluna git mesajlari goster deki ailem oldugu icin kardesimin zarar gormesini istemiyorum o yuzden sadece gozunu korkutalim da bana bulasmasin de. Polisten rica edersen o yardimci olur arasin enisteni polis oldugunu ve bu goruntu ve resimleri silmesi icn 24 saatj oldugunu yoksa sikayeti isleme alacagini soylerse degil 24 saat 24 sn da siler ne var ne yoksa 😅😅
Cevap sahibi+1 yılOzaman dedigim seyi yap kesin ise yarar canim.
Cevap sahibi+1 yılNeden olmaz?
+1 yılYapacak bir şey yok yakında eniştende kapını çalar herkese var bana yokmu diye merak ediyorum eşinde bulamadığın neyi aldattığın erkekte buldun oooo yerine konulmak çokmu hoşunuza gidiyor
00 Yorumla
+1 yılyqnlislikla aldatmak nasil oluyo yeni mi cikti bu savunma aklama kelimesi. bi anlik bosluktan mi oldu. ikincisi anlamadim enisten de mi seni tehdit ediyo santaj yapiyo?
00 Yorumla
+1 yılyani eniştende istiyor
Kardeşine söylesen ne tepki veriri bilinmez
Eşine kardeşimin resimleri ile ne yapacaktın deyip yuvası bozulur
Hem kabuk edip silse nerden aldı ise yine alır00 Yorumla
+1 yılen az üç sezonluk dizi çıkar burdan doğru er ya da geç ortaya çıkar bence hem ablanı kurtar hemde kendin hatanla yüzleş daha az hasar alırsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBen eşimi istemiyerek aldattım aldattığım kişi de eniştemin iş arkadaşı nasıl oldu bilmiyorum
gerisini okumaya gerek bile görmedim.
istemeyerek aldatmak nasıl oluyor biri söylesin izah etsin ya !00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. enistene hazirlik ol. bi de o bakar senin tadina. kaldi ki performansi iyi ise zaten bonus olarak bakarsin
00 Yorumla
+1 yılLa sen troll müsün! Anlattığı hikayeye bak bide salağa yatıyor ne yapmak istiyor acaba diye. Hikayeler yazıp milleti manipüle etme şerefsiz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. seni tehdit edip enişten de seninle birlikte olmak isteyecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılSence bunumu yapar nasihatmi eder
+1 yılYapacak bisey yok enisteye de verecen artik eee yaptigin haksizligin bir bedeli olmali bence :) zerre acimam sen ve senin gibilere
00 YorumlaEğer olay gerçekse çok hikaye gibi geldi ama Yaptigin şeyin bedelini bir şekilde ödeyeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHikaye olur mu ya öyle bişey olsa dedayli anlatırdım
Rezillik yine diz boyu. Mk kıyamet kopsada herkes cezasını çekip daha fazla kirlenmeseler ve bizlerde zehirlemesek.
00 Yorumla
+1 yılBunu kardeşine söyle. Eniştenin amacı farklı olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBu düsundum ama karseim kocası ile tartisa yine orta çıkar bu dedimki kardeşime başkasını olayiymis gibi anlatayım tepkisini olceyim diye şüphelenir mi diye korkuyorum
Çok büyük talihsizlik. Ama "yanlışlıkla" nasıl olmuş öyle? Gidip sil. Bir şey yapmaya kalkarsa bana asılıyor, de.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilenin eşinin karşına geçip bu edepsizi bırakın yoluna desin ayrılsın yazık ya madem böylesin o an bitir boşa ve hiç bir zaman evlenme kimseyi kandırma senin gibi birinin evlilik ne haddine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEnişten de seni mikmek istiyor görüntüleri nasıl almış birde nasıl görüntüler var
00 Yorumla
+1 yılEniştenin niyeti de belli de o nerden buldu o görüntüleri
00 Yorumla
+1 yılEnişten diyor ki kocan evde olmayınca çağır beni baldızımı bide ben s*keceğim diyor.
00 Yorumla
+1 yılEnişte baldıza, baldız uşağa, uşak hizmetçiye, hizmetçi bahçıvana.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Roman yazılacak bir konu daha , aldattığın kişiyi sana enişten yollamıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGörüntüler bahane, enişte bayram diil seyran diil ama seni öpmek istiyor 🙄🙄
00 Yorumla Onun aklında kötü şeyler var sakın çağırma oda… anladın sen onu
00 Yorumlaadamın elinde görüntüler varsa ona mahkûmsün yoksa deşifre eder seni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Enişten silse bile arkadaşı silmez kocana söyle boşanır en fazla
00 YorumlaYani enişteyle anlaşsan da devamlı kullanacak bunu. Git kocana söyle ve adamı senin gibi bir karekterden kurtar. Sonra zaten hatalarını rahat rahat yaparsın. Bunun bedelini de yıllar agır ödetecek size.
02 Yorumla
Soran+1 yılEniştem ile aldatsam bu sefer duyulursa hem eşim ve ailesi hem bzim aile suratıma bakmaz kendi yuvam ile kardeşimin yuvasını neden yıkayım ben bu görüntüleri silme peşindeyim
+1 yılBi kere de enistene verirsin, olur biter. Nasil olsa alismissin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşkasına namusunu vermişsin elin adamının altına girmişsin bir de yanlışlıkla diyor senin gibileri Allah bildiği gibi yapsın kaşar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence enişte ve iş arkadaşı birlikte gelsin istemeyerek güzel bir üçlü birliktelik olsun olmuşken bunun da tadına bak
00 Yorumla
+1 yılKardeşine söyleme evde buluşma dısarda bulus dildir eğer derdi nasihat etmekse etsin silsin eğer derdi Başkaya ozm kardeşime şöyle yansın ortalık
02 Yorumla
Soran+1 yılİnslh dediğin gibi nasihat eder bende tövbe ederim
- +1 yıl
İnşallah yalnız eniştemin arkadasıda az şerefsiz deilmis
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eniştene mecbur vereceksin ve elindeki kayıtları alacaksın. Konu kapanacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEnişten iki kişimizle girecek haberin olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Oda biliyor baldızım baldan tatlı olduğunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılEnişten hiç bir zaman i görüntüleri silmeyecek seni kullanmak isteyecek o yüzden eve gelmek istiyor
Anlayacağın enişten karakter biri gibi görünüyor dışarda görüşmeye bak ne diyecek ona göre hareket et derim00 Yorumla
+1 yılbundan sonra enişten ve arkadaşı canları istedikçe sana gelir giderler
00 Yorumlaİş arkadaşına güzellik yapmış olur eşin. Nekadar saçma bir soru
00 Yorumla
+1 yılİstemiyerek aldatmak nasıl oluyor.. eniştenin senden ne isteyeceğini tahmin edebiliyor musun
00 YorumlaAllah rahmet eylesin canım kocanı aldatarak birde üstüne yakalanarak iyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılİstemeyerek aldatmak nedir arkadaş. Sizin gibi insanlar yüzünden evlilikten soğudum
00 Yorumla
+1 yılSakın buluşma sende onu tehtit et alttan alma
00 Yorumla
+1 yılOo kanka sen fena bi hâle düşmüşsün
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Ayrılda eşine yazık olmasın
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimi seviyorum eşim bunu kaldıramaz ki ayakkabılarımı bana giydiren bir eşim var o kadar seviyor bunu kaldıramaz
Soran+1 yılYa bunu yapamam bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim eşimi biliyorum bana diyor sen benim esimsin karimsin annemsin babasın herşeyimsin sirdaşimsın hastalandığında bile başımdan ayrilmayan uyumaya biri ben ona bunu anlatsam kendine bir şey yapar bu adam
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Hangi hikaye sitesinden aldin bunu 😂🤣😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hikaye dikat ettiysen ayrıntıya girmedim sadece özet geçtim
Geçmiş olsun enişten senden bisey beklicek
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bişey benmi öyle anladım diye düşünuyorum yoksa bunumu demek istedi bilmiyorum kocan evde olmayınca cağir beraber sileriz dedi
Soran+1 yıl21yasindayım
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. eniten sana niyetini bozmuş
00 Yorumlaallahından bul
00 Yorumla
+1 yılEnisten de istiyor napican şimdi
00 Yorumla
+1 yılenişteyi de al grup seks yapın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Enistenin niyeti belli olmus
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle Bi çıkmazdasın ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İstemeyerek oldu dersen sorun olmaz ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 si grup yapacak gibi duruyor
12 Yorumla
Soran+1 yılOha olmaz öyle bişey bacım niye
Cevap sahibi+1 yılOlur 3 kocan olacak bundan sonra çok şanslısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemeyerek nasıl aldattin önce bunu sorayim
03 Yorumla
Soran+1 yılKocam sürekli yurt dışına gider eve gelince yatar ihtiyacımı karsılamiyor isteklerim var ters ilişkiye girmem haram diyor vs hep bahane uyduruyor
Cevap sahibi+1 yılTers iliskiye girmek nedir?
Cevap sahibi+1 yılBu arada sakin enistenle öyle birsey yapma kardeşinede anlat durumu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarar verdin mi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılorada mısın? Bir şey sorabilir miyim?
- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimi aldattığım kişi eniştemin iş arkadaşı çıktı, ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler