Ben cinsel ilişkiden korkuyorum hali hazırda konuştuğum biri var ama cinselliği sevmiyorum ve düşünmüyorum büyük bir korku var içimde ve karşı cinsin o organindan tiksiniyorum evlensem her zaman devam edemem cinsel birlikteliğe. Hatta sırf bu yüzden evlenmekten kaçıyordum ama naparım şimdi onu da seviyorum bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKorkmana sebep olan şey toplumdaki baskı ve tabular olabilir. Ortada dikkat ettiğin sürece canını yakacak ve sana zarar verecek bir şey yok ki kendini bu konuda rahatlat ilk geceden de korkma öyle ölüp bitmelik bir kanama veya ağrı olmayacak. Güzel düşün anın zevkine ver kendini kadınlığına kadınsılığına güven bir noktadan sonra bunlar hayatında olağan ve normal şeyler olmalı zaten , tiksinmek konusunda ne denir bilemedim ama alacağın zevke ve vereceğin zevke odaklanmalısın bence. Cinsellik korkulması ve kaçınılması gereken bir şey değildir sonuçta ve erkeklerde öyle
06 Yorumla- +1 yıl
Farkımız 💅🏻 😅😅
- +1 yıl
Elimden geldiği kadarıyla evet
- +1 yıl
Olur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun tamamen psikolojik. Ama iyi haber kendin yenebilirsin. Bu bazı bayanlarda vardır. Bunu sadece kendileri yenebilir.
Bilinçaltında önyatgıların var maalesef. Bunlar
Mahalle baskısı ve aile baskısıyla 7-8 yaşından itibaren koz çocuklara cinselliğin çokkk ötürü bir şey olduğunu ve uzak durulması gereken bir şey olduğu devamlı bilinçaltına işlenir. Sonra kız evlenir tam Gerdek öncesi bir abla gelir ve bundan önce öğrendiğin herşeyi unut cinsellik çok güzel bir şeydir ve Kocanı mutlu etmen lazım der. Ama 20 - 25 Senede bilinçaltına kazınan bu düşünce o an Biter mi? tabiki bitmez
Bundan kurtulmanın yolu kendi vucudunu tanıyacak ve kendi vucudundan zevk almasını öğrenmekle olur. Bunın yolu ise mastürbasyon ile tam orgazm olmaktan geçer
Gerçek orgazm olabiliyormusun. Bu arada mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersenmastürbasyon en az onbeş dk sürmeli ve
bacaklarda çok yoğun uyuşma
vucutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım.
bu şekilde çok kolay bir şekilde sorunu yendiğine sen bile şaşıracaksın.
49 Yorumla- +1 yıl
Merhaba benim mastrubasyonum maks 1 dakika sürüyor 😿 bu dediğin kasılma ve uyusmalari kendi kendine nasıl yaşarım?
Cevap sahibi+1 yıl@m4ndalinaaaaxx öncelikle merhaba, bunun İçin çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var. Onları kullanarak çok kolay şekilde bunu sağlarsın.
- +1 yıl
Anlatsana biraz wksjxkx
Cevap sahibi+1 yıl@m4ndalinaaaaxx
Tabii anlatırım. Ama biraz müstehşen, bilgin olsun
Cevap sahibi+1 yılOkey se yazmaya başlıyacağım
- +1 yıl
Okey
- +1 yıl
Buradan anlatt
Cevap sahibi+1 yıl@m4ndalinaaaaxx önce mastta yapılan hatayı yazacağım.
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mastürbasyon da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası pilli
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var ona göre devamını yazacağım
Cevap sahibi+1 yılDevamını öğrenmek yazarsın.
Böyle şeyler genelde hep kadınlarda çıkıyor nedense. Hani bir filozof demiş ya kadınlar yarım erkek diye Hani bana saçma geliyor ama inanacağım neredeyse kadınların bu hali yüzünden. Cinselliği sevmiyorsanız bir erkeğe hiç bulaşmayın bile. Zaten cinselliği sevmeyen bir insan normal bir insan olamaz ama zaten kadınlarımızın çoğu normal değil daha doğrusu sadece Türkiye'de de böyle değil galiba kadın cinsinde de bir sıkıntı var.
İstek konusunda kadın ve erkek birbiriyle orantısız ne yazık, keşke denge olsaydı.00 Yorumla
+1 yılBen cinselliği sevmeyen, benim penisimden tiksinen cinsellikten uzak duran bir kadınla evlenmek istemem olmaz yani bunun düzeltilmesi gerekiyor evlilik için büyük bir sorun bence.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
73Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler soğur bence, hani ben de düşünüyorum mesela ben bir kadınım karşımdaki erkek benimle ilişkiye giremezse sinirlerim bozulur.
21 Yorumla- +1 yıl
👏 haklısınız
Kız insan cinsellikten korkar mı hiç. Harika bir rahatlama ve arınma... Bu şekilde bir korkun varsa, sevgi konusunda emin olmaya çalış. İnsan sevdiğini mutlaka arzular. O zaman keyif alırsın ve partnerini de mutlu edersin. Hazzı aldığın vakit, korkuların geçer. Öyle ki aşko, aşko peşinde dolanırsın. Ama travmanız var ise destek almalısınız.
51 Yorumla
+1 yılCidden bu kadinlari anlamiyorum he korkmak neymis. Hic mi icgudunuz yok? Bu normal degil yani. Bu insani bi gudu herkeste var. İstemen lazim. Oyle evlenirsen aldatilirsin yani. Ne demek korkmak saka misin ya 🤣 icinde o arzu illa vardir biraz kendine dokunmayi ogren.
30 Yorumla
+1 yılTek bildiğim bu sorunu dile getirmeden o adamla sevdiğin için evlenmenin büyük bir yanlış olacağı. Problemi konuşmalısın. Çünkü ciddi bir problem ve bir insanın evlilikten en birincil beklentileri arasında yer alıyor. Sadece sevmekle olmaz evlilik.
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle psikolojik bir kadının cinsellikten korkması yaratılışa aykırı
- +1 yıl
Mühendis haklı ve işi biliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende tiksiniyordum düşününce şimdi heriften çok orasını seviyorum 😂😂 bekar olunca böyle düşünceler oluyor. Ayrıca ilk ilişki acıtmıyor hafif yanma hissyatı oluyor. Dayanılmayacak bir şey değil. Sadece karın ağrısı gibi alışık olduğun bi ağrı değil o yüzden garipsersin
431 Yorumla- +1 yıl
Demek ki karşında eşek bile olsa orasını seveceksin 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılNe alaka y@rram
- +1 yıl
İlk zorlanma muhakkak oluyor mu
- +1 yıl
Elif kızlık zarı muhabbeti vardır toplumda bilirsin o kızlık zarı dediğimiz şey yırtıldığında Ağrı olmaz acı olmaz ilk ilişkide insanın canı neden acır biliyor musun alışık olmadığın bir yere bir cisim girdiğini düşün ve bu yer dar eğer senin partnerin işini bilir gerçekten senin gayet güzel bir şekilde ıslatır kıvama getirir ise böyle bir acı duymazsın duysan bile duyduğun acı da çok az olur zaten her şey partnerde başlıyor. Kızlık zarı yırtıldığında hissetmiyorsun bile dediğim gibi sadece o dar olan bölgeye bir anda penis girince illaki biraz zorlanma oluyor ama kadın yeterince ıslandığı takdirde bu bile hissedilmiyor denilebilir kuru kalmamak en önemlisi
- +1 yıl
@sevimliihatun çok teşekkür ediyorum, ben de bir erkek o zorlanmayı hissediyor mu onu merak ediyordum. Biliyorsun bazı erkekler kan gelmeyince toplum baskısı ile şekilden şekile giriyorlar. Kan gelmese bile bakirelerde bu zorlanma hissediliyor ve oradan anlaşılıyor o halde dimi
- +1 yıl
@_elif1994_6 teyze kime neyi kanıtlayacaksın , senin gibi gurursuz kadınlar yüzünden aşamadık bu bekaret tabusunu bu ülkede
- +1 yıl
@lhateyouall onun tabusundan sana ne? Bu ülkenin başına ne geldiyse senin gibi yol geçen hanına dönmüş kadınlardan geldi
- +1 yıl
Görüş sahibi, bakıyorumda ağından düşmüyor tarak
Ağzından çıkan iki kelimenin biri tarak 🤣🤣🤣 - +1 yıl
@UfkunÖtesi geldi eline kadın eli değmemiş ezik bir bakir öfke kusuyor. Dayı sana ananı tarif et mi dedik, bize ne senin emekli or0spu anandan 😂
- +1 yıl
@lhateyouall yalnız teyze demişsin de ben 21 yaşındayım burada yaşım büyük işaretlemişim 😂
- +1 yıl
@lhatwyouall tabii ki seni tarif ettim
Yukarıda bekaret tabusuna öfke kusan anam değil, bizzat sendin 😅
O yüzden sana ait olan pisliği başkasının üstüne atmaya kalkma, yemezler! 😅😅 - +1 yıl
@_elif1994_6 laf olsun diye diyor öyle
Boş ver şu e 5' te meşhur olmuş kâšarı 😅 - +1 yıl
@UfkunÖtesi dayı acıyorum senin gibi zavallılara. Eminim yüzüne bakılmayacak kadar çirkin bir adamsın galip kızların görüşlerine musallat olup ümide kapılıyorsun😂😂Ayrıca ananı anlatma dedim ilgimi çekmiyor o porsuk şayet senin gibi bir gereksizi fırlattığına göre ne olduğu ortada 😅
- +1 yıl
@_elif1994_6 kimseye hesap vermek zorunda değilsin hele böyle oclarına hiç, evleneceğin adamı düzgün seç iyi tanı yeter. Seni seven adam sana güvenir
- +1 yıl
@lhateyouall bir yerlerini yırtmana gerek yok, yukarıda kim bekaret tabusu diye bazı kadınlara ateş püskürdüyse lafımı ona dedim, o kimden olduğunu iyi biliyor hem de 🐕 gibi iyi biliyor 😅
- +1 yıl
@UfkunÖtesi sen niye atladın ki benim lafıma, seni geren ne 😂Sen ölene kadar bakir kal dayı madem bu kadar önem veriyorsun zaten öyle de olur eminim bi bka benzemiyorsundur
- +1 yıl
@lhateyouall çünkü sen toplumun büyük kesimine kadınlarına ateş püskürdün, bu lafı onların karşısında söyleseydin senin yüzüne tükürürlerdi. Yüz yüze söylemeye cesaret edemezsin de zaten
Benim tipimden sana ne? Kimsenin tipine laf ettiği yok asıl sen kendi meymenetsiz suratına bak 😅
Birilerinin beni beğense ne olur beğenmese ne olur
Benim öyle bir derdim yok
İnsana benziyorum ya o bana yeter
Sen kendi meymenetsiz suratına bak - +1 yıl
@UfkunÖtesi fikrimi söyledim ve söylediğim şey seni zerre alakadar etmez çünkü kadın değilsin. Bu zar meselesi sadece kadının kendini ilgilendirir erkeğe söz hiçbir şekilde düşmez. Ha kendini kadın gibi hissediyorsan ona bir şey diyemem 😁
- +1 yıl
@lhateyouall ūlan senin fikrin beni ilgilendirmiyor da bekaret konusuna dikkat eden kadınlar seni niye ilgilendiriyor ve geriyor? Sana ne onlardan?
Bir kadını savunmak için kadın olmak şart değil, eski çağda kalmış yobaz kafa yapısına sahipsin - +1 yıl
@UfkunÖtesi saçmaladığının farkında değilsin ve hala devam ediyorsun. Madem fikrim seni ilgilendirmiyor neden hemen atladın ayrıca sana beni savun diyen mi olmuş? Sen kimsin ki? Sana kalmadı bu konu hakkında ahkam kesmek çünkü vajinan yok sana laf düşmüyor.
Hem benim söylediğime karşı çıkıyor hem de bana çağ dışı diyor dayı gerçekten komik görünüyorsun uzatma boşuna - +1 yıl
@lhateyoull kafan basmıyor mu? Senin içine düştüğün çelişkiden bahsettim
Senin fikrin beni ilgilendirmiyorsa o kadınların fikri de seni ilgilendirmez. Hem ben seni savunuyorum demedim ki
Senin o laf attığın ateş püskürdüğün kadınlar var ya onları savunuyorum.
Cinseyet farkı var diye sana laf düşmez var diyor hâlâ
Sana boşuna geri kafalı demedim 😂😂
Aynı mantıkla kadınların erkekleri eleştirmemesi gerekir 😂😂
Akıl hastanesine git derdim ama seni doktorlar bile tedavi edemez o derece gerisin - +1 yıl
@UfkunÖtesi güzel saçmalıyorsun güldürdün ezik dayı
- +1 yıl
@gizemnnn haklı bir eleştiri yalnız bazı kadınlar bu tip erkeklerle dalga geçiyor
- +1 yıl
@gizemnnn tam tersi kızlarla yatmayan erkeklerle dalga geçenler oluyor
Bunun için korkmanı gerektirecek bişey yok istersen evlendiktwn sonra veya öncesinde vajinismus tedavisi var bilmiyorum seninki vajinismus mu oluyor tahminimce öyle oluyor orada bunun sanırım fiziksel tedavisini görüyorsun atlatıyorsun bu korkuyu eger hala atlatamamis olursan mutlaka bunu dene
00 Yorumla
+1 yılBunu evleneceğin kişiye söyle. Sonuçta hayat ve beden senin ama evlenecek herkesin bunu bilmeye hakkı vardır öbür türlü mutlaka bir gün senden ayrılır. Boşu boşuna masraf ettirme düğünü evi arabası zırt pırt.
10 YorumlaNiye korkuyorsunuz ki niye tihsiniyorsunuz, acitir diye mi? Ama güzel okşanir güzel öpülür güzel yalanirsaniz tam kivaminiza gelirseniz arzulariniz yükselirse sizin bacak aralariniz da sulanir ve gerisi güzel geçer bence korkulariniz gereksiz
10 YorumlaGirince büyük bir rahatlama ve gevşeme hissedeceksin, korku ortadan kalkacak, etrafta uçuşan bulutlar gibi hareket edeceksin. Biraz cesaret, adım at ve bu korku geçecek demelisin.
20 Yorumla
+1 yılDoğrusunu bilemedim şimdi korkmak başka tiskinmek başka bir şey tiskindigin birseyden hoşlanmak zaten imkansız öncelikle o duygudan uzaklasmalisin ondan kurtulursan korkuyu asman kolay partnerinde bu konuda destek olursa
00 Yorumla
+1 yılBende bakireyim bende tiksiniyorum o şeyden niye böyleyim bilmiyorum belki de cinselliğe uzak olduğum içindir kimbilir
Bu psikolojik bir şey eğer o kişiyi seviyorsan bu tiksinme gider...01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Alışırsın toplum baskısı ve yasaklar sonucu içindeki korku seni esir almış oysaki dünyanın en zevkli şeyi ilişkidir onu doyasıya yaşarsan fikrin kesin değişir. O korkuyu içinden at ona işin keyif al
00 Yorumla
+1 yılDurumunu dürüst ve samimi bir şekilde partnerine açıklamasın. Seninde dediğin gibi onu seviyorsan oda seni seviyorsa bu konuya bir çare bulunulur ve bir sorun olmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar korkulacak bir şey değil hem milyarlarca insan yapıyor seks bu zamana kadar bir şey olmamış hem ayrıca çocuk çıkıyor oradan penis daha küçük bir çocuğa göre korkma
00 Yorumla Bu çocukluğunda yaşadığın bir travmadan kaynaklanıyor, cinsel utanma travması deniyordu sanırım tıpta adını tam bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem ama kesinlikle bir terapi yardımı almalısın küçükken bununla ilgili ne travma yaşamışsan onun üzerine gidip çözmen lazım ve ilaçlada desteklenmeli sadece piskiyatr ile çözülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum bir uzmanla birlikte de çalışmalısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmayan bir ilişki kesinlikle düşünülemez, olmaz yürümez. Oyuzden kendin için piskolojik destek alman lazım. ya da bu evlilik olayını düşünmemen lazım. Karşındakini ziyan edersin.
00 Yorumla
+1 yılKorkuyorsun tamamda bu sekilde devam edemezsin korkun ile yuzlesmeli ve korkunun ustune giderek onu yenmelisin ki bunu yapabilirsin. Yapmanin ilk kurali baslamaktir.
00 Yorumla
+1 yılNe korkacaksın ablacım. Ordan bebek çıkıyor. Bu kadar kasacak ne var
31 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum senindi 😁😁😁😅😅😅 çok doğru dedin
+1 yılyaptıkca alısırsın artık sen istersin ilk olcagında öyle bi duygu olabilir ama bi kac kez ilişki olunca artık sen atlarısn eve gelsede yapsak diye
00 Yorumla
+1 yılBu kesinlikle psikolojik ve herkesin başına gelebilecek bir şey. Bu konuyu bir psikologla görüşürsen kolayca üstesinden gelebilirsin
00 YorumlaBende de sadece ilk gece korkusu var ağrı olur mu olmaz mı acaba yapabilir miyim diye çok kötü cidden yaa
00 YorumlaAldatılmaya razıysan eğer evlen bu ciddi bir problem her erkek kabullenmez bu durumu psikolojik destek al işin zor Allah kolaylık versin
00 YorumlaSoğumam. Partnerim anlayışlı biriyse yardımcı olur, aşarız.
En olmadı cinsel terapiste gidersin yani bunun için varlar.07 Yorumlasoğumam tabikide merak etme seviyorsan hepsi çözülür karşı taraf anlayışlı yaklaşırsa sana bu korkun zamanla geçicektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılSağlıkçı olduğum için. Psikolojik bir rahatsızlık bununla ilgili bir psikiyatır desteği alman gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılDuygusal his besliyor musun? Beslersen iğrenmezsin hissetmezsen cinsellik zindan olur bunun muhasebesini iyi yap
00 Yorumla
+1 yılPsikoloğa gitmen lazım bu korkunun sebebini kafandaki cinselliğe karşı oluşan bu kötü algıyı kırmak için
00 Yorumla
+1 yılMadem öyle cinsellik sevmiyorsan evlenme uzaktan sev sende😂bu iş böyle erkeği seven dikeninede sevecek😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikten korkma yasanir mutlaka onunda seni bu konuda rahatlatmasi gerek daha narin ve hassas davranmasi gerek
00 Yorumla Evliliğin yüzde 90ı cinsellik ve tabi ki evlilikten soğutur bu durum.
10 Yorumla
+1 yılBende biraz olsun endişe ediyorum ama evlilikten soğutacak kadar değil.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilik olunca zamanla asarsiniz bunu bence esiniz de destek olur. Korku oldugundan da buyutur durumu.
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni yalnızca bir bayan çok iyi anlayabilir teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılRica ederim:)
Evlenme o zaman flört et böyle devam et Ne yapacaksın evlenip de
00 Yorumla
+1 yılBen böyle bir kızdan sogurum ve onunla evlenmem. Ama seninki tamamen psikolojiktir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Karşındaki kişi ciddi görüştüğünse eğer bunu onunla paylaşmalısn bence
00 YorumlaPsikoloğa git ya da cinsel terapisine git bu bir sorun
00 YorumlaKorkacak bir şey yok. Soğumam ben, aceleci davranmayın eşin anlayışlı olursa bir problem olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlışırsın. Atlatılamaz bir durum değil seninki
00 Yorumla Zamanla alışırsın, soğumayı gerektirecek bir konu değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Psikolojik destek almalısın. Dünyanın en güzel şeyinden korkman çok absürt.
00 Yorumla
+1 yılAdama dünyayı cehennem etme seks sevmeyen evlenmesin
00 YorumlaO korku ilk ilişkiye kadar sürer. Sonrasında alışırsın.
00 Yorumlasen bi kere yap tadını al o korkudan eser kalmaz korku yerini zevke mutluluğa bırakır😉
00 Yorumla
+1 yılBence korkacak bir şey yok yani bu evlendiğinde olacak bir şey olmayacak bir şey değil yani yapacaksın şu ana kadar yapmadıysan belki bir şey diyemem ama bence yapmayan Yok ya şu ana kadar yapmayan kız görmedim ben bekar dahi olsa
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım
- +1 yıl
Bence denemelisin
Soran+1 yılBana çok saygı gösteriyor ve seviyor ama cibsellige de çok düşkün napıcam bilmiyorum ben ise hiç sevmiyorum midem bulaniyor
- +1 yıl
Ya sevmiyorum diye bir şey yok aslında yani siz kızlar niye böyle yapıyorsunuz ki bilmiyorum yani seveceksin yapacaksın yani geri gelecek * yeri gelecek oturup konuşacaksın
Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Cinsellik olmadan evlilik olmaz ve sende böyle devam etmezsin
00 YorumlaSoğumak değilde beni istemediğini, arzulamadigini düşünür kirilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok büyük bir zevk en fazla 2 gün dayanıyorum eşimle çok sık seks yaparız. Peniside büyük ama hiç rahatsız olmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLa insan cinsellikten korkar mı yaa. Bak böyle tutup ısıracan o kadar. İstersen taktik verebilirim. 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok be korkulacak bisey olsa bu kadar insan evlenip güler yüzle gezer mi sen kendi kendini korkutuyon aslında severek yasarsın o korku kalmaz
00 Yorumla
+1 yılvajinismus hastalığına sahipsin. genelde çoğu kadının sahip olduğu bir rahatsızlık. psikolojik yardımla yenebilirsin. hatta bazı insanlar kendi kendine yeniyor fakat kendin yenemeyeceğini düşünüyorsan destek almalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcunuzu söyleyin bu konunun çözümü ona bağlı çünkü.
03 Yorumla
Soran+1 yılOğlak
Cevap sahibi+1 yılHer burcun cinselliğe bakışı farklıdır. Akrep Koç gibi burçlar bu konuya düşkündürler. ikizler burcu çok sayıda sevgili bulmayı sever. Bazı burçlar da cinselliği sevmezler oğlak başak gibi. Böyle insanlar aseksüel olurlar. Anlattıklarınıza baktım ve ben olsaydım evlenmezdim diye düşündüm. Evlenmeden yaşamanız mümkün mü?
Soran+1 yılAslında sadece yalnızlıktan korktuğum için ve bir mesleğim olmadığı için evlilik düşünmeye başladım ailem beni huzurevine göndereceklermiş kardeşlerim bana bakamazlarmış o yüzden evlilik düşünmeye başladım aslında seks hiç hoşuma gitmiyor hatta o seks ilişki durumlarından birini düşününce bile kusasım geliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaradılış olarak cinsellik ihtiyaçtır. Tadına bakarsan zaten korkun geçer. Sevdiğinin bedeniyle tek bir beden olduğunu düşün... Muazzam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu bekar kızlar öyle düşünüyor ta ki İlk gece atlatana kadar. sonra ilişki manyağı oluyorlar 😂
00 Yorumla
+1 yılCinsellik evliligin diregi bu olmassa aldatmaya kadar gider aşkmış mutlulukmuş geçin bınları ilişki yoksa bi zaman sonra biter 👍
00 Yorumlaİlk başta biraz zor gelir alışınca seversin hatta vazgeçemezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Böyle olacaksa zaten evlenme. yarın adamı cinsel olarak mutlu edeemzsen daha ciddi problemler cıkar aranızda
00 Yorumla
+1 yılBende öyleydim bir sevgilim oldu çok aşıktım ona temas ettikçe çok heycanli ve mutlu oluyordum onun sayesinde korkumu yendim bu çok normal bişey sakın korkma bu bizim doğamizda var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sevdiğinden tiksinir mi hiç, zamanla alışırsın fazla düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkunun ecele faydası yok alkol al o gün inne gibi az can yakar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir süre sonra o iğreniyorum dediğin cinsel organı yalayıp yutmak isteyeceksin 👍
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellikten korkuyorum. Böyle bir sebepten evlilikten soğur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler