İçimi dolduruyor çünkü
Herkese iyi geceler çok utandım kaçayım ufak ufak
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana kısmet olmadı elimizdeki 13 santim maalesef
neden kendi vücudunzu anatomik olarak inceleyip öğrenmek yerine partnerinizin vücudu ile uğraşıyoruuz
yanlş yerde yanlış çözüm arayışı bu
acaba 50 cm olsa ki olmaz da olsa diyelim mutlu mu olurdunuz
önce kendi vücudunuzu öğrenin
acaba vajina girişinden kaç cm sonrasını hissediyorsunuz.
ya da sizin vajian özel mi
ilk 2-3 cm den sonrası yumruk genişliğinde geniş bir organ. asla penisi hissedemez.
yani 10 ya da 15 ya da 20 olması size bir şey vermez hissedemezsiniz
zaten vajina içinden zevk alınamz öyle olsa siz orgazm olmaktan asla yürüyemezdiniz. vajina kendi kendini uyarırdı
sevişmeyi neden denemiyorsunuz allahın emridir sevişmek. neden yahudiler gibi sadece gir çık işi yapıyorsunuz
biraz akıl lütfen biraz akıl
Psikolojik olarak tatmin olur insan. Seni s*iken, önce ruhuna dokunması lazım, onu gerçekten arzuluyor olman lazım seninde, bu şekilde olursa o seni kolay tahrik eder, kolay tahrik olmakta senin kolay ve çabuk zevk alacağın anlamına gelir. Şimdi her kimle seks yapıyorsun bilmiyorum kocan mı sevgilin mi kimse işte, sen onu duygusal anlamda gerçekten arzu etmiyorsan, sana getirip at ya*rragi da soksa zevk almazsın. Kolay gelsin
Sen evli misin
Avantajı her türlü pozisyon ve kivraklikta kullanilabilmesi. Herhangi bir yerde soyunurken (spor salonu, askeri koğuş vb.) görecekler korkusunun olmaması...
Dezavantajiysa gri gibi renklerle zor kullanılması ve ereksiyon halinde zor saklanabilmesi.
Vajinal duvara carpildiginda zevk hissiyatını kaybeden kadının acı çekmesi...
Aklıma gelenler bu kadar 😂
avantajı sürtünmeyi çoğaltır vajina duvarlarına çok temas eder bu da kadına haz verir
dezavantajı ise sert sekste çok can yakar sürtünme hissi zevk olmaktan çıkar hızlı ve aşırı sürtünme artık acı verir
Cevap
42Cevap
İri mi? Uzun mu?
Erkek açısından dez avantajı yoktur, prestij meselesi, 13'te küçükmüş ama ya, kadın açısından acı his zev veriyorsa, iti ve uzun tercih edilir tabi, ama işleve gelince, sonuç çok değişmez
Sen yapıyormusun ona
Kıyamam bamyagiller grubundan denk gelmiş piyango da amortiyi çekmişsiniz. İri penis dolgunlığu yaşatır hazzın zirvesini doruklarına kadar hissettirir ama darlık var ise o zaman işte yarma konusunda biraz can yakıcı olabilir dikkat etmek lazım.
Gelecekse acı ondan gelsin
Hak ettiğini almak lazım kesinlikle haklısınız
Çok fenasınız küçük hanım 😅
Önemli olan penis boyu veya kalınlığı değildir önemli olan bence yaşadığınız cinsel ilişkide mutlumusunuz doyuyormusunuz bazı insanların penis boyu 8 kadın gayet memnunum diyor yani
Maaşallah tiren hattı giyi şey istiyor... Bulsa doyuramıcak çünkü acıcak... Senin için zaten normalde 10 cm maxxxx 15 cm alabiliyor!!! Ciddiyim. 13 cm bulduğuna dua et... 9 cm de olabilirdi. ki bu penis bile tıpta mikro penis değil.
20 civarı aynı zamanda kalın çokta tatmin oluyor partnerlerim ne yalan olsun ekmeğini çok yedim 😄😄😄
Şükür etmek lazım ya hiç olmasa 😀
Al sana işte aman evlenmeden sevişme aman oynaşma sürpriz bozulmasın al sana sürpriz
İnanmıyorum. Büyüyünce 17 cm oluyordur. Ama sen evli isen ve kocanınkş kalkınca en şehvetli anında boşalmadan hemen önce ölçtüğünde 13 cm mi? Emin misin?
Sorunu beğendim, eklersen sevinirim.
Gizli olunca olmuyor, demek ki eşinden eksiklik var eğer verdiğin ölçü doğru ise.
iri büyük kalın damarlı olsunda sen istediğin kadarını kullan bunun dezavantaj gibi bir tarafı olabilir mi hiç
özellikle kalınlığından memnun değilsen sana onu anında birz daha kalın özellikle en mükemmel zevki kafasının yaşattığını bilerek kafasını büyütmenin bir yolunu gösteren bi foto atabilirim ki bu fotoyu uygulayınca sen bile şaşırabilirsin
Gizlisin
çıktım gizliden
Bu soruya sadece yorumdaki haysiyetsiz, karakter yoksunu şerefsizlerin yorumunu okumaya geldim.
yorumunu beğeniyorum beni ekle sana sürprizlerim var
s ile başlıyor
Göremiyorum beğeniliieri
gizlenmeyi kaldırdım hemen ekleyin
azla yetinmeyen çoğu bulamaz mış :) evli misin?
iri penis sadece gösteriş önemli olan içinde zevki vermesi
Vermiyor ki
bunu denemeden bilemezsin ki biz anlatsakda bişi değişmez
ResmenZarfAtıyorsun!!
Boşan ne dilersen ara burada çok gereksiz paylaşımın!!
oral seks cektirirken cok guzel oluyo iki eliyle oynamasi falan onun disinda vajinayi tamamen doldurabiliyorum cok zevk veriyor bu durum
kac cm lazımdı tamam ebat onemlı ama ıslevde onemlı sanırım sansına hem kucuk hemde yetersız
İlişkide aşırı zevk alırsın ama acıtır
Keşke olsa da acıtsa ama eşimin ki ufak
videoları izleyip çok hayal kurmayın. kimse süpermen değil
Bende 18,5 çapı dediğin kadar istersen
Dm kapalı
Değil
Kafan kıyak galiba başlamadın ben ettim kabul et
Benim 15 cm, uzun degil ama kalin, sert genelde.
13 santim kısa mı aw 😂😂
Bir avantaj ya da dez avantajı yok
Vajina İn durumubagöredegişir
19 cm ama çok faydası yok yalnız takılıyoruz işte
Önemli olan boyu değil işlevi derler
Kadina daha cook zevk verir
16cm başı büyük
her şey dolu dolu oluyor
İrisini doldurur içini
Sığdıramazsın bir yere hocam
17 santim sence nasıl
Partnerlerim fazlasıyla memnun bu durumdan