Büyük penisin dezavantajları nelerdir?

Öncelikle 20+ yaş sınırı koyalımki biraz fazla gelebilir yazdıklarım. Şimdiye kadar herkes küçük penisten şikayet etti bende biraz büyük penisten şikayet edeyim ki, Türk erkeğinin ortalama penis boyu yükselsin. Tabi bu penis boyu konusunda üretilen şakalar espiriler bitmez ama gerçekten 20cm üzerinde bir penis boyuna sahipseniz cinsel hayatınız normale oranla daha sınırlı oluyor. Örneğin, anal ilşkiye meraklı arkadaşlar var burda ben penis boyumdan dolayı anal ilşkiyi kabul eden bir kadın henuz tanımadım. Yada düz bir illişkide canım yanıyor deyip en güzel yerinde ara vermeden bir ilşki yaşamadım. Belki benim gibi başkalarıda vardır, merak ettiğim şu ; penis boyu ile sıklıkla espiri yapan kadınlar örneğin küçük olanı beğenmeyenler gerçekten varmı yoksa yatakta devasa kabul ettikleri penisimi görünce ilşkiden vazgeçenler hep bana mı denk geliyor ( :
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu belirteyim gizli olarak sormamın nedeni konunun reklam amaçlı değil ciddi bir konu olması. Siz bunu şaka olarak görebiliyorsunuz anlıyorum ama merak ettiğim şey benim gibi bu sorunları yaşayan yada aşabilen arkadaşlarla fikir alışverisi yapmak. Yoksa utanacak değilim sonuçta. Ölçümü şu şekilde yaptık, kız arkadaşımın vibratoru vardı 20cm olduğu için seninki daha büyük diyerek kendisi ölçtü ben hiç ölçmedim.
Büyük penisin dezavantajları nelerdir?