Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Müslüman bir birey olduğum için benim için cinsellik sadece evlilik ile mümkün olur. Evliyken de bu şekildeki bir cinsel hayat beni tatmin etmez, gene inancımdan dolayı aldatma veya kendini tatmin etme gibi bir durum mümkün olamayacağı için problemi çözmeye odaklanırdım, çözemezsem de ayrılırdım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evliliğin devam etmesinde cinselliğin önemi vardır tabi ki hem kadın hemde erkek için. Cinsellik eşler arasında bağı güçlendirirken aynı zamanda mutlu olmayı sağlayarak psikolojik sorunlara iyi gelir.
Haftada 1 veya 2 haftada 1 ilişki yeterli olmaz ve dışarıya kaymaya başlayabilir
00 Yorumla
Aşk sevgi sadakat ne kadar önemliyse bi evlilikte cinsellikte o kadar önemli evliliğin temel taşlarından biridir dediğin gibi haftada bir ve iki haftada bir isterse sadece bırakırım hemde hiç düşünmeden
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ben bir bayan olarak empati kurduğum zaman derim ki, "Arkadaş, hatunu aldık sevişmek için, turşu diziyoruz beraber." Bence evli çiftlerin gün içerisinde sarmaş dolaş olmaları dışında, üç öğün yemek gibi birbirlerini tatmaları lazım. İşe gitmeden motivasyon için, öğle arası sürprizi gençleştirmek için ve akşam yorgunluğu ve stresi atması için. Gece de olabilir🤔 bütünleşip göğüste yatmak için. Yani haftada bir ceza gibi... Vücudunuzu güzelleştirin ve evliliğinizin tadını çıkarmaya çalışın derim.
56 Yorumla- +1 yıl
Herkes sizin gibi olsa keşke
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblacım ben evli olsam her gün sevişirim kocamla. Bu kendini çeken kadınları anlamıyorum. Kocan yani, daha ötesi mi var? Rahat rahat doya doya zevk al. Ne kendini naza çekiyorsun? Sonra da kocam beni aldatıyor diyorsunuz
32 Yorumla
+1 yıl
Ben yapmam ama geneli bu şekilde bir yaklaşımı olur sanırım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İki hafta çok haftada bir yaparız hafta ortasına yakın zamanda rüyada yapar gibi yapar gerçeğini yapar uyanirsa ruyadayiz deriz. Ucuncuyude yalvarır alırız eh ne yapalım 3 le idare ederiz
00 Yorumla
+1 yılHaftada bir fazla bile ayrılmak isteyen ayrılır zaten seks bahane olamaz. Zaten seven erkek seks istemez. İsterde yani sorun etmez diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmam o haftada bir sevişecek diye bende aynısını yapmak zorunda değilim, partnerler herzaman olur, isimler değişir ama sistem değişmez😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne zaman ama🥴🤔 ilişkinin başknda hergün birkaç kez olurken sonraları sadece özel günlere düşer zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sıklıkla mi yapmayı düşünüyorsun?
Evlenince öyle olmuyor. İnsan eşini de kendini de mutlu ve tatmin olmuş görmek istiyor . Eğer evli değilsen bu durumu düşünüp stres yapma. Seks güzel ve zevkli bı şey. Korkulacak bi şey değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılır mıydım bilmiyorum da beni çok zorlayacak bir durum olduğu kesin, Neden sevișmek istemediğine göre degișebilecek bi durum, Her halükarda haftada 6 gün otuzbir çekmek zor ve üzücü olurdu ama :(
00 Yorumla
+1 yılEvli değilim ama öyle bir durumda demekki sevmiyor beni diye düşünürüm
00 Yorumlaİki haftada bir çok az. Kendisine söylerdim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılevlilikte böyle inişli çıkışlı oluyor zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHafta bir mi :) öylesi bana Bayram gelir. 3 ay oldu tarafıma bakmayali. Ayda birdi o da yok artık :(((
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn azından gün aşırı lazım ya bu hele gençken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmanuele devam. İki haftada bir seks mi olur
00 YorumlaAslında en ideali o
00 Yorumlayok üzerine kuma getiririm 😃o zaman sevişir 😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEve başka kadın getirirdim
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama saygı duyarım
Her hafta devamke00 Yorumla
+1 yılAyrılırım. Senede bir bile çok onunla
00 Yorumlao ne öyle ya hiç yapmayalım daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek o kadar bekleyemez
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTecrübem yok ama bilgiliyim
- +1 yıl
ERkekler' genellemen hata
Cevap sahibi+1 yılİstekli normal bi insan eşinin o ksdar geç ilişki yaşamasını istemez. İstisnalar vardir.
- +1 yıl
Bu daha doğru bir ifade.
- +1 yıl
Ben en fazla 1 gün bekleyebilirim doğru demişsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılDemekki zevk almıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. haftada 1 ne la 😂😂 31 çek evlenme daha iyi
00 YorumlaYoğğ ayrılmam
00 Yorumla
+1 yılÇekilmez olur öyle bir eş
00 YorumlaAyrılırım mk ayda bir neyine yetmiyor:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYeterli
00 Yorumla Bosarim hemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Sinirlenirim00 YorumlaYetmez ya
00 Yorumla
+1 yıldinlemem tahrik ederim onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla durmam
31 Yorumla- +1 yıl
Durulmazkii
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecevüz ederler :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Çooook az ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden peki
00 Yorumla
+1 yılSikinti