Karınız her gün sizinle yakınlaşmak isterse bunun sonucunda da sevişme olacak doğal olarak. her gün sevişir miydiniz onunla yoksa yapı gereği olmaz mı?
Cevabın nedir?
+1 yılV8 motor muyuz abla biz. enerjimi yeter ona :D
d2t1xqejof9utc.cloudfront.net/.../medium.jpg12 Yorumla
Soran+1 yılYeter
- +1 yıl
su yakmıyoruz biz :D
En İyi Cevaplar
Eğer isteğim yoksa bile onla sevişirdim çünkü hayat müşterek.
211 Yorumla
Soran+1 yılVay canınaa :)
Soran+1 yılDüşünceli erkek 😌
Soran+1 yılRica ederim :)
Soran+1 yılAynısı :D
Soran+1 yılBurdan sorabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce her gün 3-5 yaparız denir
Evlendikten bir kaç ay sonra fikirler değişir.24 Yorumla
Soran+1 yılYok değişmez :/
- +1 yıl
Bir de evlilere sor bakalım değişiyor muymuş? değişmiyor muymuş? :)
Soran+1 yılDeğişmez değişmez :/
- +1 yıl
Değişmiyor, başka soru?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
74Cevap
Biz hatunu haftada bir gün sevişmeye zor ikna ediyoruz sen her gün diyorsun.
Öyle kadını bulursan haber ver benimkini boşayıp onu alayım :D12 Yorumla
Soran+1 yılOlmadi bu kendininkinin kiymetini bil :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah senin gibi düşünen bir eşim olur.
Benden daha azgın olsun çok mutlu olurum.
Ama genelde azgın kadına aseksüel erkek, aseksüel kadına da azgın erkek denk geliyor ve çiftler bu yüzden mutsuzlar.12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah istediğin gibisi denk gelir daha azgın olmasını ister miydi gercekten
Cevap sahibi+1 yılİnşallah teşekkür ederim.
Evet isterdim. Çünkü ben yatakta mutlu oldukça bunu genel yaşantımada yansıtırım.
+1 yılinş oyle bir karım olur çunku ben cok duşkun biriyim seve seve sevişirim :D
38 Yorumla
Soran+1 yılSıkılır mısın peki ondan
- +1 yıl
değişiklik diye birşey var yani şu sekilde ben iç çamasiri severim saç rengı severim felan işte bunlar değişiklik fantazılerdır hıçbır zaman sıkılacagımı sanmıyorum belkı yaşlanınca
Soran+1 yılİç çanaşırsız olur mu ya zaten :D
- +1 yıl
Kisiden kisiye hore degisiyor :-) o yuzdenn bide dantelli feln sa siyag ya da nkirmizi dantelli hele isterse her saat istesin seve seveb:-) sevisirim
Soran+1 yılCıkacak en sonunda o ic camasırı :D
- +1 yıl
Nasil skacak ya bir ic camasiri degil pozisyonlara geceriz bizde olmadifarkli odalari deneriz :-)
Soran+1 yılE tabi :)
- +1 yıl
Sikilacagimi hic dusunmuyorum biliyornmusun ben duskun biriyim :-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılünv ev arkadaşım vardı bayan 3 ay kanka gibiydik sonra sadece cinsel ilişki vardı aşk yok ama kız son 6 ay regl harici her gun istiyordu yeminle seksten soğuttu beni
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl soguttu niye sogudun?
Cevap sahibi+1 yılAklına gelecek herşeyi yaptık rahat rahat sonra tatmin noktan yükseliyor doyum fazla herşey tahrik edici ve normal seks zevk vermiyor
Soran+1 yılO zaman nasıl zevk alacaksın artık?
Cevap sahibi+1 yılHerşeyin aşırısı anlatımı olmaz bunun...
nerde öyle hatun hani hemen nikahı basalım :) hergün sabah akşam hemde hatta işim yakın olursa ogle arasında bile
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılhergün yaparım diyenler en fazla 1 kaç ay yaparlar üst üste alayı yalancı
46 Yorumla
Soran+1 yılNiye olmaz devamlı?
Cevap sahibi+1 yılher gün olurmu lafın gelişide olsa olmaz bir süre sonra zevk alamazsınız bunu haftada 2 defa yaparsanız daha iyi hergün mast yapanlar rezil durumldalar
Soran+1 yılNasıl rezil durumdalar? Erkekler hergün mast yapabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılhahaha günde 10 defa yapan hayvanlar var sen ne diyorsun 1 süre sonra zevk alamıyorlar ben günde 1-2 defa yapıyordum 1 kaç ay sonra zevk alamdım boşalırken 1 ay yapmadım düzelmedi 3 ay kadar dayandım ancak öyle düzeldi. normalde boşalırken hiç bşy anlamıyordum o derece...
Soran+1 yılBisey hissetmiyorum derken rahatlama olmuyor mu sonucta bosalınca? Ben de hergün yapıyorum ama skıntı olmuyor
Cevap sahibi+1 yılrahatlamadan aldığın zevki alamadım devam et sende görürsün..
olur neden olmasın
seks yapıp boşalmadıktan sonta 24 saat de yapabiliriz biz.21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız metin bey
+1 yılBeraber duş keyfii olmaz mi hergun iş bittikten sonra :-)
15 Yorumla
Soran+1 yılDaha güzel olur
- +1 yıl
Karì istiyem al beni al :-D
Soran+1 yılHahahah
- +1 yıl
Seninle evlenelim hergùn l "La pompe la pompiote pompi sorette" :-D ne dersin :-)
Soran+1 yılEvlenecegim kisi olmasaydı düsünürdüm :D
Her gün sevişirim.
Ben isterim şahsen,
Eş'im de istiyorsa ne ala. :)20 YorumlaSorun olmaz ama tabi her gün istemeye bilir insan bu doğal bir şey..
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden istemesin
Soran+1 yılHerkes birşeyle uğraşıyor ama o iş ayrı
- +1 yıl
Ya ayrıda tabi şimdi şimdi şöyle bir şey var onu es geçiyoruz erkeklerde beynin bir bölgeye yoğunlaşması yazım malum yanı bir odaklanma sorunu var odaklanamaz ise odaklandığı yeri anladınmı bilmiyorum ama kabaca penis diyelim şimdi beyin oraya kan gönder mez ise penis kalkmaz eee kalkmayınca hiç bir işe yaramaz yani bilmem anlata bildim mi tabikide bir hareket olur ama performans düşük olur ok?
Soran+1 yılTamam aynı şey kadınlarda beyin gönderemezse ıslanma az olur :D ama yakınlaşma olunca illa ki olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten hormonlarımdan dolayı başım dertte, tam da söylediğin şekilde bir hatun lazım bana... Bayılana kadar sevişirdim, hem o da mutlu olurdu; daha ne :)
21 Yorumla
+1 yıleski eşimle hergün seviştik...
sadece regl olduğu ilk gün mola verirdik sonra devam10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. her gün ne demek günde iki üç kez sevişirim öyle her gün isteyen kadın olsa daha ne ister insan Maalesef Türk kadınları hakkında bir iki kere ile yetiniyor Onun için zaten erkekler aldatıyor ya
119 Yorumla
Soran+1 yılO ayrı bir konu
Soran+1 yılbir müddet sonra aynı kişi olduğu için sıkılma olur mu
Soran+1 yılAnladım peki
Soran+1 yılben bıkmam cinsellik çok eğlenceli geliyor nişanlım var. ama sıkıntım karşımdakinin benden bıkması sürekli aynı kişiyle olacağından.
Soran+1 yıliste onun olmasını istemiyorum
Soran+1 yıltek eşli olmadığımızı biliyorum ama bana karşı arzusunun bitmesini istemem
Soran+1 yılher seferinde farklı seyler bulunmaz ki ama ne yapılır degisik bilindik seyler var onlar da sıkacak bir gün erkeğin değişik şeyler bulması gerek biraz da
Soran+1 yılaldatmak ne olursa olsun olmamalı ama herneyse benim o dediğin konuda yani yatak odası dışındaki bir yerde ya da pozisyon konusunda sıkıntım yok daha iyi zevkli olur sıradanlıktan çıkar. tek bir sınırım olursa o da anal olur ki bunu sormamalı bile. benim istediğim sürekli birlikte olmak istesin ama sadece benimle.
Soran+1 yılkonusuyorum nisanlıyım. benimki öküz değil insan buldum :D kız için zevkliymiş de saglıksız yani yoksa yapılmayacagından degil ilerde sorun olacagını bilerek denemem bile.
Soran+1 yılhayır anal ilişki sağlıksız zaten sağlıklı olsa normal olarak görülürdü
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılBen seve seve sevişirim. Nerede öyle kadın. Varsa Biri bana da göndersin.
10 Yorumla
+1 yılHer gün Her an sadece sevişmek bile olsa benim için Farketmez
Yeter ki kadınım Tatmin olsun
Yeter ki o zevkten uçsun11 Yorumla- +1 yıl
Seni de ucurmamı istermisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeter ki istegi o olsun her türlü hallederim :))))))))))))))
115 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne olacak ki :)
Cevap sahibi+1 yılcinsel ilişki dışındakileri halledemeyebilirim dedim karı bıkmazsa biz erkekler kolay kolay bıkmayız yani sonra fazla ilişkiden vajinam agrıyor diye burada sorarsınız :))))
Soran+1 yılVajina agrımaz ki :D kadın bünyesi sürekli yapmaya müsait ya hani ama erkekler öyle değil ondan sordum
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum artık burada bazı kadınlar fazla yapmaktan vajinam agrıdı vajinam karardı vajinam genişledi gibi yüzlerce soru gördüm Anladıgım kadınlar fazla ilişkiden bıkmış biz bıkmayız yani
Cevap sahibi+1 yılkarıma giriş çıkış yapmaktan bıktım penisim agrıdı karardı moraldı diye soru soran erkek henüz görmedim :))))))))))
Soran+1 yılYa zaten bıkma degil yapı olarak dedim :)
Cevap sahibi+1 yılerkekler her türlü sewişir o yönden rahat olun millet nerdeyse duvarı delecek :)))))))))
Soran+1 yılTabi kimse şimdiye kadar yapmadığı için bu durumda düzene girdikten sonra hala böyle mi olacak sence bu durum tersine dönecek:D
Cevap sahibi+1 yılyoutubede 2 3 sene önce bir video görmüştüm ewlilik programlarından 4 5 dakikalık bir kesit 40 45 yaşlarında bir kadın eski eşim gecede 5 6 kere yapıyordu dayanamadım boşadım diyor yeni koca arıyor bakarsanız görürsünüz artı 2 3 karı alan erkeklerde war bu ülkede bence hiç öyle düşünmeyin :)))))))))
Soran+1 yılYahu onlar gerçek mi sence güldürme beni :D
Cevap sahibi+1 yılşöyle diyim çevremde iki tane karısı oldudugu halde weya tek eşi oldugu halde ayrıca bayan bulup ilişkiye girenler war çok insan tanıyorum ewli oldugu halde duwar deligi bile olsa girerim diyen insanlar war neyse ewlenince bu sitede olursanız tekrar yorum yaparsınız o zaman gerçegi görürüz
Soran+1 yılİnanmadım nedense :)
Cevap sahibi+1 yılartı azgın bir bayan olmasına ragmen eşinin azgınlıgına dayanamayıp boşanan bayanlarda war eşin sürekli anal istiyro bir kaç yıl sabredip sonunda boşalanlarda war gerçi bu tam örnek olmadı ama
Cevap sahibi+1 yılinanıp inanmamak size kalmış yani bu konuda ikna edemem sizi hayırlı akşamlar
Soran+1 yılSize de :)
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Baraj kurumasın sonra. Sıkar ya 2 günde 1 3 günde 1 iyi olur !!!
07 Yorumla
Soran+1 yılNesi sıkar
Soran+1 yılAma o aradaki günler istek nasıl giderilecek
Soran+1 yılMasturbasyon mu yapıcaz evli halimizle :/
Soran+1 yılEvlenicez de sen dedin ya aralık olsun diye
+1 yılÖyle şey mı olur yaa :D her gün yapmak o kdar kolay mı
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye yapamasın hergün mast yapanlar var mı erkeklerde?
- +1 yıl
O ayrı bu ayrı artık iş cıgırından cıkar. Sevgi kalmaz bir kere artık o kadar rutinleşir ki anlamassın ne oldugunu
Soran+1 yılAyrı olan nedir? Sevgi niye kalmasın ayrıca
- +1 yıl
Ya bir kere bu etik değil. Hem öyle bir durumda olamaz bu adam her gün isteyecek mı bakalım sen isteyecen mı smdi isterim diyorsunda ilerde işler değişir
Soran+1 yılNiye degissin? Etik olmayan ne
- +1 yıl
Ya bir git allasen ya
Soran+1 yılTamam :(
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl7gün 24 saat yterki istesin ilşki karsılıkli istekle güzel olur biri ister biri istemez o sksten hayır gelmez
10 Yorumla
+1 yılolur neden olmasın... Anlaşılan sen hergün isteyeceksin. D
10 Yorumla
+1 yıltabiki sevişirim yeterki yatak odamızda heyecan olsun robota bağlanmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkiz yatak alırım ben zaten hahaha , akşam duramam sevişirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sormamalıydın bu soruyu. Hangi erkek hayır der ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılBüyük bir çoğunluğu :)
Cevap sahibi+1 yılKim ne derse desin her gün cinsel ilişki yaşanmamalı.
öyle türk kadını varsa söyle? kadınlar haftanın belli günlerine yayarlar seninde olacagın o zaten..
03 Yorumla
Soran+1 yıltabi
Soran+1 yıltabii
Öyle bir kadın var mı? bulunurmu bilmem olursa seve seve her gün 7/24 :)
09 Yorumla
Soran+1 yılBulunur da erkek bulmak zor
Soran+1 yılOlabilir doğuda hala öyle ailelerinin üstesinden gelmek lazım ama öyle olsa bile isteğinin farkında olur insan. Ama kadın bünyesi her gün yapabilir erkekde o sıkıntı olabilir sorum o yüzden.
Soran+1 yılKonuya pek hakim değilsin öyle olduğunu düşünüyorsun. Hormonlarında sorun olmayan her sağlıklı insan cinsellik olmadan yaşayamaz.
Soran+1 yılOlmadıgının farkındayım :)
Soran+1 yılDoğru yerlerden bilgi edin. Her insan daha doğarken cinsellik içgüdüsüyle doğar hormonları sağlıklı çalıştığı sürece ergenlikten itibaren cinsel isteği olur. Hormonsal sıkıntıları olanlar erkeklik veya kadınlık hormonlarının çalışması yavaşladığı için isteksiz olurlar.
+1 yılSeve seve tabiki kim istemez kii nerde öyle hatun bizde haftada 1 e talim :(
10 YorumlaGunde 10 defa istesin 10 defa yaparim.
insan kadinini tatmin etmeli20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCanı istiyorsa, hergün yaparım... Benimki hergün istiyor :) :P ;)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. çok zorluyosunuz soruları eşyanın tabiatı belli olacak şey mi
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiatini asanlar vaar
Nerde oyle kadin hergun seks isticek guldurme beni
05 Yorumla
Soran+1 yılHormonlara baglı
Soran+1 yılHormonları calısmayan kadına denk geldiysen vay haline
Soran+1 yılEşin mi isteksiz? Hormonların çalışmasını yavaşlatan bir ilaç kullanıyor mu ya da hastalık olarak kendinde hormon bozukluğu var mı doktora sorulması gerek kontrol edilmeli tedavi edilebilir şeyler ama hormonları düzenlemek için alacağı ilaçlar biraz kilo aldırabilir
Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Karıcimı kıracak değilim tabiki hergün doyururum karimi
10 Yorumlaneden olmasın sevişiriz bu gençlik günlerinin tadını cıkarırız :D :D
10 Yorumla
+1 yılHemde seveseve. Onun mutluluğu için herşeyi yapar ve asla aldatmam. Yapım gereği de yaparim
09 Yorumla
Soran+1 yılYoksa aldatacak mısın çok saçma bir yorumdu
- +1 yıl
Siz bayanlar niye herseyi kendi istediği gibi anlamaya çalışıyor anlamam. Sen hergün isterse yaparmısın diye sordun. Bende diyorum evet her hün yaparım bu ve hosuma gider onu asla aldatmam dedim. Bu her gün yapmazsam aldatırım anlamına mı geliyor?
Yapım gereği istekli biriyim. Benimle aynı enerjide birine tabiki daha fazla bağlanırım. Aynı enerjisi göremez isem aldatırmıyım diye sorarsan. Hayır aldatmam. Kendimi engeller sabrederim. Nerye kadar dersen eğer konuşmama uyarmama rağmen bunu konuda caba göstermiyorsa ayrılmam mümkün değilse evet aldatırım hemde zerre pişman olmam. Girdiğim bu günaha onu ortak görürüm. Öyle keyfe keder sadece onun isteği zamanlar, 15 günde bir, lütuf gibi kendini sunan asexüel kadınlar aldatılmaya mahkumdur
Soran+1 yılEğer bunu belirtiyorsan özellikle bu şekilde anlaşılır dikkat edersen senden başka kimse de böyle yorumlamadı. İstekli olman normal, sürekli ilişkiye girmek istemen de normal onun haftada bir yapıp senin isteğine cevap vermemesi çok yanlış ama aldatman ker koşulda normal değil bunun bir sorumlusu da o olur ama vicdanını onun yüzünden ben böyle yapıyorum diye rahatlatamazsın ne kadar onun payı varsa yine kendini durdurabilecek olan sensin eğer olmuyorsa ayrılırsın ayrılmamak için çocuk gibi bahaneler üretilemez.
- +1 yıl
Ya baska sebeplerde olursa ayrılamamak için? Eğer konuştuysam uyarsıysam değişmediyse vicdanım gayet rahat oluyor. Ayrıca bunu hissettirmekten de cekinmem cünkü kadınlar kaybetme korkusunu hissetikçe erkeğe baülanıyor ve normale dönüyorlar
Soran+1 yılAldatmadan da kaybetme korkusu hissettirebilirsin. Bunun başka yolları da var ama sen aldatmak isteyip kılıf bulmaya çalışmak istiyorsan niyetin farklıdır. Çocuktan daha mühim bir neden ne olabilir? Sen hissettirdiğin halde olmuyorsa karına gidip eğer benimle ilgilenmeyeceksen başkası ilgilenir de, eğer bunu açıkca söylüyorsan ve hala yapmıyorsa vicdanın anca o zaman rahat olabilir.
- +1 yıl
İşte ben de tam olarak o son söylediğini söyledim ondan sonra yedim ne nane yediysem :) . İnanmadı ve birgün anlamaya basladı ve sonra hersey düzeldi. Artık aldatmam asla o eskiye dönmediği sürece. Anladın?
Soran+1 yılAnladım. Kendi istemiş diyebileceğim birşey yok tuhaf geldi.
- +1 yıl
İsteme değilde kasınmış diyelim :)
- +1 yıl
Demekki bazen zorunlu sartlarda aldatmanında faydaları oluyormuş :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sevisecegim de karimda is yok
25 Yorumla
Soran+1 yılYanlış evlilik
Cevap sahibi+1 yılTamamda karpuz degil ki secelim. Kara bahtima agliyorum.
Soran+1 yılEvlenmeden önce hiç konuşmadın mı
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden once ancak ezbere fikir verilir. Bilmedigin sey hakkinda nasil fikir yorum belirtebilirsin. Neyse olan oldu artik
Soran+1 yılOlabilirdin
Sevişmek çare değil
Acılara karşı dik durmak ta lazım.063 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda
Soran+1 yılHayır ama ne için dediğini sormuştum
Soran+1 yılBu mu acın :/
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılE regliyken yeterince ara veriyoruz daha ne olacak
Soran+1 yıl5-6
Soran+1 yılAynı şey bir gün var arada:D
Soran+1 yılbir hafta nasıl dayanılacak bu sefer o isteyecek geçip karşısına gülücem
Soran+1 yılkadın için farketmez
Soran+1 yılisterim hakkım degil mi
Soran+1 yılo verirse ben kesin veririm :D
Soran+1 yılo benle karsımdakinin bilecegi sey özel
Soran+1 yılbilemezsin
Soran+1 yılbilemezsinn
Soran+1 yılsöylemek isteseydim söylerdim
Soran+1 yılbenden başkası bilemez
Soran+1 yılben yaparım yeter :D
Soran+1 yılorası belli olmaz
Soran+1 yılbelli olmaz :)
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılevet 10 kilo
Soran+1 yıl110
Soran+1 yılher tarafım yağlı tosuncuk gibiyim
Soran+1 yıl140
Soran+1 yılkaçarsın
Soran+1 yılı ıh
Soran+1 yıltosuncukdaki -cuk eki bile fazla benim için direk tosunum.
Soran+1 yılolacak tabi az kaldı :D
Soran+1 yılcıkmam tosun olarak kalıcam :)
Soran+1 yılniye taktın ki bana :D
Soran+1 yılya bulimiaysam?
+1 yılTabiki de karşılık veririm ne demek
Türkiye'de nerede öyle eş00 Yorumla
+1 yılHergun yaparim problem yok zaten hergun mast yapiyorum
00 Yorumlaher gün her gün olabilir ama bir dönemden sonra sıkıcı olmazmı
02 Yorumla
Soran+1 yılBence olmaz
+1 yılBirbirimizin isteğini kırmamak lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani
+1 yılHer fırsatta hiç affetmezdim :-)
10 Yorumla
+1 yılTabiiki ben hazırım daima😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünde en az 5 ögün olur tabiki.. sende iyice azdın istiyosun sanırım :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılhatta hergünü bırak günde 2-3 kerede de evet derdim
00 Yorumla
+1 yılistemezse bosarım onu :)
113 Yorumla
Soran+1 yılHergün yapabilir mi erkekler
- +1 yıl
yapana degil yaptırana bak
Soran+1 yılHayır yapana
- +1 yıl
yapanda guc olsada bayan onu kıvama getiremezse olmaz bu iş
Soran+1 yılOlur yeterki yapacak hali olsun eğer olmazsa yaptıran bir işe yarayanilir mi? Hayır. Öyleyse yapana bakıyoruz.
- +1 yıl
erkek saglıklı bir bedene ve psikolojiye sahip ise zevk alınca kesin kalkar
Soran+1 yılHergün yaptıgını düsünürsek günde iki kez yapabilir mi hep? Olmaz diyorlar
- +1 yıl
ne kadar hızlı kosarsa o kadar erken pil biter
Soran+1 yılPil bitince ne olur
Soran+1 yılHic mi yapamaz
- +1 yıl
viagraya talim
Soran+1 yılO kadar mı kötü olur?
- +1 yıl
aynen sonucta sık sık mast ya da ilişki yorar vucudu o da pili bitirir
+1 yılEvet çünkü bende sevişmek istiyorum
10 Yorumla
+1 yılHayaller hep oylede 😉
Gercekler oyle olmuyor 😉17 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur
- +1 yıl
Kadin cok istekli olsa erkek olmaz bu her zaman boyledir evlilikte 😉
Soran+1 yılYa deme böyle
- +1 yıl
Ciddiyim bak o yuzden aldatmalar oluyor iste. Dusun evde yemek yok naparsin ac mi beklersin disardan siparis mi verirsin ayni sey 😉
Soran+1 yılO yemek :/
- +1 yıl
Evet yemek 😉😉 acmisin yoksa
Soran+1 yılO zaman sıkıntı yok
sevişmek için mi evlendin? diye sorarım.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe için olacak o da içinde olacak sonucta
Soran+1 yılTamamı demedim ama büyük bir kısmı?
Soran+1 yılTamam güzel oğlum
+1 yılOnu hergun saaapmadan birakir miyim be
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. istemediği günlerde bile sevişirim :P
10 Yorumlabu durumdan sanki sadece omu zevk alıyor ;)
10 Yorumlaher zaman ya ne zaman isterse
10 Yorumla
+1 yılİsterse hergün sevişirdim :)
10 Yorumla
+1 yılGüçlüyüz hazırız cesuruz 😄
10 YorumlaHer gün olmaması daha iyi olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılSıkılmazsam
yapı gereği olmaz diyenlerdenim ben...
012 Yorumla
Soran+1 yılAma istediği zaman yaparsın?
Soran+1 yılNiye ya
Soran+1 yılNiye öylesin :/
Soran+1 yılNedenn?
Soran+1 yılMeraktan
Soran+1 yılÇok özelse deme
+1 yılHergun degil her istedigi zamanda yaparım ;)
10 Yorumla
+1 yılevet kesinlikle
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Tabiki :)
10 YorumlaHayır diyen erkekler (!) Dünya ahret bacımızdır
08 Yorumla
Soran+1 yılKadınlara karıştırma gözünü seveyim aramıza almak istemiyorum
Soran+1 yıl-De ayrı dikkat edelim de.
Soran+1 yılOldu efendim :)
Soran+1 yılYok efendim :)
karşılıklı bu işler :)
03 Yorumla
Soran+1 yılTek basına sevisemezsin zaten
Soran+1 yılAynen
- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)