AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Seni resmen aldatıyor ve sen halen seviyorum diyorsun ne bekliyorsun daha bu adamdan düzelmez uğraşma boşuna çocuk da yok boşan anlatgin kadar değişik kadınlar istiyor adam olmaz
Boyle bir insanla sevgili olur muydun, evliliiginde farki yok. Bu iliski ya da adi neyse sacmalik bitmeli.. Nerdensin, lac yasindasinki sen
hanım efendi, bu durumu mutlaka kocanız ile konuşun... bilgisayar ile değil benim ile ilgilen diyin...
O kadar diyaloğa kapalı bir insan ki. Ki zaten ben de hislerimi açıkça paylaşabilen bir insan değilim. Ama işine gelince bir mikro mimiğimden ne düşündüğümü anlayacak kadar iyi tanıyor beni. Bu kadar mutsuz olduğumu ve sebeplerini görmemesi mümkün değil, umursamıyor sadece.
:( sağlıklı bir durumda değil kuveetle ihtimal eşiniz... doktor yardımı iyi olabilir
Onu da kabul etmez. Ona göre kendisi hep haklı her şeyin iyisini biliyor ben ilgi bağımlısı melankolik, depresifliğime bahan üreten bir insanım. Öyleysem bile bu yukarda yazdığım her şeyin gerçekten yaşandığı gerçeğini değiştirmiyor oysa...
devamlı bilgisayar karşısında olmak gerçekten anormal... bir kız arkadaşım bu yüzden boşandı... kocası hiç gelmiyordu yatağa :(
Haksız değilsin bir çift terapistine gitmeni öneririm. Yaşadıkların için çok üzüldüm umarım her şey gönlünce olur
O terapistleri. De çoğu şarlatan.
Evli bir adam niye p*rno izlerki sen ona yetmiyor musun yatakta
2 dakikada işini bitirip çekip giden o, tatmin olmamış bi şekilde mal gibi kalan benim. Kim kime yetmiyordu sence?
Yorumlarını okudumda eşin cok bencil davranıyor hep kendisini düşünüyor kendi zevkini düşünüyor senin iyiliğini mutlu olmanı istemiyor sanırım şiddet falan var mı peki ve ne kadar süredir evlisiniz
Şiddet yok, öyle bi şey yapmaz asla. 2 yıl olmak üzere
Sanırım ekonomik özgürlüğün yok boşandıkdan sonra ailene yük olabilirsin ailen bu durumu hoş karşılamaz diye boşanmıyorsun sanırım sende ona muhtac hissediyorsun oda senin bosanamayacağını bildiği için seni elde görüyor seni fazla sallamıyor seni takmıyor yani
Siz nasıl tanıştınız peki ne kadar sevgili kaldınız ve sevgiliykende böyle bencil biri miydi onu tanıyamadınmı
Sevgiliyken dünyanın en iyi insanı gibiydi. Annem babam ayrı, annem eşiyle yaşadığı ve bebeği olduğu için onlarla kalmıyorum, babamla da 2,5 yıldır görüşmüyorum gerçekten bunu bildiği için terk etmeyeceğimi düşünüyor bence de. Sırf ailevi sorunlarım var sürekli ev değiştiriyorum kalacak yerim yok diye evlenip bir ton masraf yaptı evimizi kurmak için. Belki de pişman oldu acısını böyle çıkarıyor.
Tahmin etmiştim işte seni üzen aslında ailen sana sahip çıkıp seni böyle yanlız bırakmasalar seni kimse ezemezdi eşin bile sana böyle kötü davranamazdı gideceğin bir kapı olmadığı için eziliyorsun geçmiş olsun peki üniversite falan okudun mu mesleğin falan var mı
Hani inceden bir çalışmaya başlasan biraz para biriktirsen kendi ayaklarının üzerinde dursan ozaman eşin bile şaşırır bu kız kendi parasını kazanıyor bana kovuk sallamaz beni bırakır gider diye düşünür ozaman belki değişir
Ve kocan deişmese bile sen değişmelisin ayrı bir ev tutup o evden gidebilirsin kendi hayatına bakabilirsin belki sana sacma gelebilir bu tavsiyelerim ama iyi düşün mutsuz olduğun yerde bir dakika bile durmamalısın
Yok. Aileme güvenerek para odaklı değil, idealist yaklaşarak yapmıştım üniversite tercihimi. Bitirince iş bulmamın imkansıza yakın olduğunu fark ettiğimde bıraktım. Asgari ücretle çalışıyorum, yaşadığımız şehirde en düşük kiralar asgari ücretten daha fazla. Yazılım eğitimi alıyorum şu an ilerde kendi ayaklarım üzerinde durup bulunduğum durumdan kurtulabilmek için.
Hangi şehirde yaşıyorsun peki
Askeri ücretin üstü bir işe başvur bu devirde askeri ücretle para kazanılmıyor
Yaşlarınız kaç peki ve eşin ne iş yapıyor
Asgarinin üstü kazanacak niteliklerim yok maalesef henüz. Mimar arkadaşıma bile başvurduğu işlerde asgari ücret teklif edilirken benim gibi üniversite terk birine kimse daha fazlasını vermez doğal olarak.
Sende haklısın hangi şehirdesin peki
Boşanmayı istiyor musun gerçekten
25-27 yaşlarımız. Bilgisayar oyunlarıyla alakalı bir işi var onun evden çalışıyor.
Siz ne kadar sevgili kaldınız ve ondan önce hic sevgilin olmadı mı senin
1,5 yıl. Oldu
Daha önce kaç sevgilin oldu peki ve şu an unutamadığın keşke onunla evlenseydim dediğin biri var mı
1 tane oldu ve hayır öyle bir şey düşünmedim hiç
Peki ilk iliskini esinlemi yaşadın ve sevgiliykende cinsellik oldumu aranızda
Ve haftada kac kere oluyor
Konuyla alakasız şeyler soruyorsun.
Konuyla alakasız mı iyide soruyu cinsel konu içeriğinde sormuşsun ayrıca cinsel ilişkide kendi boşandıkdan sonra kalkıp gidiyor benim zevkimi düşünmüyor diyen sensin
Ben burada iki saattir sizin iliskinizi anlayıp analiz edip yorum yapmaya ona göre tavsiye vermeye uğraşıyorum senin yaptığına bak merak etme senin cinsel hayatınla zevk almıyorum
Sen o kadar şey arasında p*rno detayına takılıp beni sorguladığın için o yönde bir cevap verdim. Kategoriyi de aşk ilişkileri olarak paylaşmıştım site değiştirmiş sonradan.
Olabilir haklısın bu konuda detaylı bir konu aslında bir yere bağlama sadece ben bütün merak ettiğim şeyleri sorarım sen beni yanlış anladın ama sen üzgünken ben bu sohbetten zevk almıyorum merak etme
İnsanları kendi kocan gibi bencil biri sanma herkes kocan gibi kendi çıkarları için yaşamıyor
Noldu sustun
o evlilik bitmiş
ayrılırsan kurtulursun.
bu şekilde ne eş olur ne de evlilik
bakınız ilgisizlik ve sevgisizlik var cocugun yoksa ayrılmasın aldattığı kesin
ayrılsam mı diye kafanda kurunca hayır gelmez, bence kavgasız gürültüsüz bitirmek
pekmde az bahane yik ya
Anlamadım?
kücük sebepler degil de neyse isteridm komusmak sormak birsyler
yahu bu nasıl bir adam karısı varken
Ben okurken manipüle edildim ya
Daha büyük sebebler ne olmalıdır :)))
Mini mini seyler etkıler
Eee sen evliliği ne sanıyordun ki...
Sorunlu bir insan ona onun gibi biri lazım
Çok kötüymüş ne desem bilemedim
Ne iş yapıyor bu
Bilgisayar oyunlarıyla alakalı bir işi var, açıklaması karmaşık biraz. Ama günde 3-4 saat çalışıyor en fazla. İşlerin düşük olduğu dönemler hiç çalışmıyor. Ama hep böyle...
Bugün hep kocalar mi aynı
sil yeniden eklermi
El Fatiha
Ayrıl
Başkası mı var
senden ötürü
Verme ona
Küçük sebeb değil
Dertleşmek ister misin
Bence ayrıl derim boşan
Karar sizin
Cok kucuk oda