Yaklaşık 2 yıldır evliyim, gerçekten severek evlendik diyebilirim ama birlikte yaşamaya başlayınca eşim çok değişti. İlk ayımızda telefonunda üniversite zamanından kalma 100'e yakın e*cort numarası buldum, iğrendim ama artık böyle biri değil diyerek görmezden geldim. Birkaç kez ben yan odada olmama rağmen p*rno izlerken yakaladım. Uyuduğumu düşündüğü içindir dedim. Instagram arama geçmişindeki kızı sorduğumda "eskiden bilgisayar oyunu oynadığımız bi kız, instadan istek atmış o yüzden girdim profiline" dedi ama kendisinin Instagram profili kilitli olmadığı için istek atılamayacağını bilmeme rağmen uzatmadım. Bilgisayar oyunu oynadığı arkadaşlarıyla birbirlerine p*rno gönderdikleri discord kanalını gördüm sustum. İnternet geçmişinde defalarca p*rno yıldızından hallice Twitch kanalları, Instagram profilleri gördüm sustum.
Ama en kötüsü ne biliyor musunuz? Başlangıçta böyle şeyler olduğunda yanıma gelip gönlümü almaya çalışırdı, artık ne hissettiğim umurunda bile değil. Günde 17 saat bilgisayar başında oturuyor, 1 saatini bana ayırmasını istediğimde kendimi ilgi manyağı gibi hissettiriyor. Sadece azdığında insan gibi davranıyor o da (kendi) işi bitene kadar sadece. Saniyesinde giyinip bilgisayarın başına geri dönerek beni görmezden geliyor.
Abartmadığımı biliyorum ama gerçekten ben abartıyormuşum, bütün sorun bendeymiş gibi hissettiyor ve asla haklı mıyım haksız mıyım emin olamıyorum. Allah aşkına yardım edin fikir verin...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer