- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. Birde toplumda şöyle bir algı var; çocuklar büyüdü diye kendilerine yakıştımayıp bırakanlar var, ya da torun sahibi olup kazara çocuk olur ele güne rezil oluruz diye düşünüp terkedenler var. Ama düzenli cinsellik yaşayanlar için ileri yaşlarda azalarakta olsa devam etmesi beklenir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Ya ne güldüm karikatüre😂😂😂
Aklıma bu fıkra geldi.
Çok zengin 90 yaşında bir adam, 20 yaşında bir kızla evlenir. yaklaşık bir yıl sonra kız doğum yapmak için hastaneye gider. Adamın yanına bir görevli verirler, görevli ille sobet eden ihtiyar, görevlinin 5 yıldır çocuğu olmadığını öğrenir. "Aferim bana, yaş doksan bir ama motor halâ sağlam, senin kuşta işyok" der gülerek. Görevli sinir olur ama mecburen ses etmez, çocuğu getirirler, htiyar çok bol bir bahşiş vererek derki "al bu parayı sende tedavi ol seninde olsun"der ama hasta bakıcı çok sinirlensede bir şey diyemez. Ertesi yıl ihtiyar tekrar gelir, oda ne? kız yine doğum yapmaya gelmiş ve yine aynı, görevli ve ihtiyardaki aynı ukala tavır " yinemi çocuğun yok?" der pis pis sırıtarak "bak bana motor halâ sağlam" der ama hasta bakıcı kıpkırmızı olsada ses edemez mecburen, tekrar yüklü bahşişi alır ve müstehzi bakışlara ve pis gülüşlere boyun eğer. Bir sonraki yıl ihtiyar ve hamile eşi tekrar gelir, görevli kaçmaya çalışsada mecburen ihtiyarın yanına gönderirler, Adam; "hala tık yokmu? der ve o pis gülüşünü takınır, görevli başını sağa sola çevirir, "ben çocuğunuzun durumuna bir bakayım efendim" der. çocuğu bakar ve döner ama görevli çok mutludur. o pis gülüş artık görevlidede vardır, ihtiyar "bak yaş 93 motorda halâ iş var" değince görevli, bir kahkaha püskürtmüş "Efendim sizin motorun yağı yanmış herhalde, çocuk zenci" demiş. 😂
10 Yorumla
Sadece erkekler değil aslında bilim de bitmez der ve bitmez 😀
Cinsellik ile üremeyi ayırmak lazım.
Üreme çocuk yapabilme yeterliliğine sahip olmaktır ve kadınlarda menopoz erkeklerde de andropoz ile bu yeterlilik azalır. Kadınlarda bitme ile sonuçlanabileceği gibi erkeklerde de çok azalabilir.
Fakat kendine iyi bakan insanlarda bu süre epey artabiliyor.
Yanlış hatırlamıyrosam 90'larda baba olan 70'lerde anne olan insan vardı 😀
Cinsellik ise üremeden farklı olarak, libido azalması olacak olsa da ömür boyunca devam eder, her iki cinsiyet için de.
12 Yorumla
+1 yılEğer düzenli aktif bir cinsel hayatın var ise Yemen'e içmene dikkat edip sağlıklı yaşıyor isen kalp damarlarında sorun yok ise sürekli süre gelir ha tutkinerkekte damarlar kötü erektelikte porblem var oda duygusal mutluluk çubuğu var :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKuş öldüğü zaman baby :D ahsh
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yaşlılık olduğunda 45 ten sonra
10 Yorumla 
Gibi :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kisinin sagligina ghore degiskenlik gostermekte
10 YorumlaSeksin yaşı olmaz yaş ilerledikçe sadece seyrek olur
10 YorumlaBir psikologdan, cinselliğin 3 yaşında başlayıp ölene kadar devam ettiğini duymuştum.
10 Yorumlahaplar biraz destek sağlıyor fakat yaşla beraber performans düşer.
10 Yorumlaİnsanın kendine bakmasiyla ilgili bir şey bence bu kimi var 60 65 yaşında hala kovaliyor
10 YorumlaYaşlılarda tehlikeli olabiliyor diye biliyorum. Net bilgim yok rakam veremem.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. hiç o yaşları görmedim :D kaçta biter fikrim yok ama inşallah bitmezzz :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. valla belli olmuyo kimisinde ölene kadar bitmiyo 😂😂
10 Yorumla
+1 yılYaşayıp göreceğiz.
10 Yorumla63.5 bu sınır.
10 Yorumla
+1 yılBen bitti demeden bitmes 😀
10 Yorumla
+1 yılOlmasa daha iyi yaa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGittiği yere kadar gider
10 Yorumla
+1 yılGittiği yere kadar 🙃
10 Yorumla
+1 yılBitiyormuymuş, tühh😆
10 Yorumla
+1 yıl60 dan sonra teklemeye başlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Genelleme yapmasak 60 diyelim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMenapozda
10 Yorumla
+1 yılKarikatür harika 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ölene kadar
10 Yorumla
+1 yıl55 galiba
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası