Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Önce başını dilinle daireler yaparak yala, lolipop gibi başını şok emcikart bunu defalarca yap dilinle gövdesini başlayıp yumurtaya kadar yalanmadik yerini bırakma ıslak halde dibine kadar al bende biraz uzun boğaza kadar başı girer girerken orada kırt diye ses verir çekip nefes alıp tekrar kırt sesini duyulur bunu birkaç kere yaparız aletin ağzında demedik yer bırakmayacağına el ve ağızla gitgel yapar gittikçe hizlanirken bir anda sütü akmaya başlar o halde gitgel yaparken alanı yutabilirsin. Yumurtalarını yaşanması gerekir bu işler yapılırken onlarda ihmal edilmemelidir. Bu işleri başarılı yapan çok kız var bol keyifli günler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılen yoğun sinirler penis ucunda ama az da olsa diğer bölgelerde de sinirler mevcut hepsini ağzına alman daha çok uyarı verir çünkü hem ucu hem tamamını uyaracaksın ama en bölge olarak tek uyaracağın bir yer varsa orası penis ucu olmalı
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle kalıplaşmış şeyler seni mutlu etmez sen partnerini keşfetmelisin dokunurken onun neyden daha çok zevk aldığında silahın mutlu olduğunu anlamalı Ona göre kendini şekillendirmelisin Tabii ki burada en önemli şey istek ve iştah
00 Yorumla
zaten zevk vermişsin itiraf etmiş partnerin aynen devam et yanlız boşalırken devam etme çok acı veriyor erkeğe bırak boşalsın sonra çok yavaş emersin.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl boşaltırken yavaş mı emmek lazım? Bir kere ağzımın içinde boşalmak istmeişti ama sadece ucunu emmiştim yavaştan doğru mu yapmışım
- +1 yıl
tam boşalırken sesinden anlarsın zaten ağzının içinde tut başını aksın içine ama emme sakın öyle kal boşalana kadar. sonra yutacaksan yut yutmucaksan lavaboda cıkar ama devam etme yutarsan devam edersin ama hafifçe çok yavaş. iner zaten. bi süre sora. he birde ara ara boşalmadan önce hepsini gırtlağına kadar alırsan oda çok zevk veriyor. yapabilirsen onuda yap herkes yapamaz onu boğulacak gibi oluyor bazısı.
Soran+1 yılEvet arada tamamını alıyorum fakat çok zevk alıyor mu emin değilim sanki başından daha çok zevk alkyor
- +1 yıl
hayatım ucu dibi zaten olsun 16 17 cm biz heryerinden alırız merak etme ama baş kısmında sinirler var tabi dondurma yalar gibi yala işde hertürlü zevk alırda sen asıl kendi zevkine odaklanmalısın bence zevk vermeye odaklanma sadece karşılıklı olursa güzel oda aynını yapması lazım. sen nasıl dikkat ediyorsan oda öğrenip yapacak.
Soran+1 yılOnun mutluluğu benim için daha önemli ama 😄 Gerçekten her noktasından zevk alıyor musunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Her defasında vakumla ve dibine kadar almaya çalış özellikle başının altına dilinle daireler çiz ve en sonunda boşalacağı zaman bırak ağızına akıtsın
98 Yorumla
Soran+1 yılHer sefer mi
- +1 yıl
Gerçekten çok iyisin bu konuda
Soran+1 yılBaşının altına daireler çiz derken başına mı kastettin
- +1 yıl
Bak başına daireler çiz ve başının alt bağlantı yerine dilinle bastır uff
- +1 yıl
Bu harika beee
+1 yılDişlere dikkat..
Göz teması önemli.. İştah şart, tutku mutlak..10 Yorumla
+1 yılÇok hızlı olmana veya hepsini almaya çalışmana gerek yok. İstekli ol yeterli. O istekle farkında bile olmazsın ne kadar iyi yaptığının...
31 Yorumla
+1 yılgoz temasi sonrasinda daha cok tukuruk salgisi salgilayabilirsin. toplari yalayabikirsin. anal deligini emebilirsin kasiklarini felan. arada goguslerinin arasina alabilirsin gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPipet yöntemi ve girtlakta nefes vermek
85 Yorumla
Soran+1 yılGirtlakta nefes vermek derken açabilir misin biraz. Tamamını almayı mı kasettin
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. En son ağza boşaltıp yutturmak zevk verir. Başını vakumla ve dilinle daireler çiz. En aşağıdan yukarıya doğru yala.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. oral de girtlak cook onemli, finalde de hepsini yutmak. nasıl canım cekti yine olsa da yaptirsam, immm
00 Yorumla
+1 yılPartnerin kadar şansım yok maalesef olsaydı bunu sana sabah akşam uygulamalı beraber çalışarak anlatırdım
00 YorumlaHem uç hem kök çok zevkli. Ama testislerle de ilgilenilmesi artı puandır.
00 YorumlaNeyse kocana kadar baya tecrübe sahibi olmuş olurdun
00 Yorumla
+1 yılNasıl diyim ağzını iyice vakumla çok sıkmadan tıpkı şeyinin yaptığı gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılDişler önemli gerisi bildiğiniz gibi çok da şey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılDişleri kesinlikle değdirmiyorum ama bu ritim konusunda ne olmalıyım ve uçtan mı zevk alıyorlar yoksa dibine kadar sokmak mı vs. Bu konuda bilgi almak istiyorum
- +1 yıl
Hocam her yeri önemli toplu iğne kalmayacak şekilde gerekeni yapın
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel vakumlarsan zevkten basbas bağırtırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen güzeli. ucundan başlarken. alta daşaklara kadar yalatmak
00 Yorumla
+1 yılBen cok farkli zevk aliyorum mesela bastir ya da badini yala gibi degil daha farkli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar derine gidersen o kadar iyiymis
33 Yorumla- +1 yıl
Bana yapacak olan çok şanslı o zaman, fazla zorlanmaz mfmfm 🍕
- +1 yıl
Dibini bulan oldu mu
- +1 yıl
Oral yapmayı sevmeyen kadın var mı ki
+1 yılBu kadınlar çok çılgınlar m... k...
00 Yorumlaçok iyi yapamıyorsun bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılEllerini de kullan emerken *2 zevk olur
00 Yorumla Tecrübeli ve temiz bakımlı olması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıldiş değdirmemek elbette
00 Yorumla İyi vakumlamayı bilecek
00 Yorumlaokunuş içine alma büyük öz veri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence süre yok
00 Yorumla
+1 yıldeğer göstermek
01 Yorumla- +1 yıl
denedn mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılsır istekli olmak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam