Anne baba olunca sanki seks ayıpmış hissine kapılmak mı?
#tutku 🖤

Anne baba olunca sanki seks ayıpmış hissine kapılmak mı?
#tutku 🖤
Türk kadınının çoğunlukla çocuk olduktan sonra dişiliğini unutup kendini sadece annelik diye kutsal bir kavrama adaması ve cinsellikten uzaklaşması birincil nedendir. İkinci olarak da evlilik sonrası ve doğum sonrası kilo alıp bunu normal görmesi ve bu yüzden eşine çekici gelmemesi gelir.
hayır zaman yetmiyor özellikle kadın neyle uğraşsın çocuğun uykusu yemeği evin işleri ki günümüzde bir çoğu kadın çalışıyor neye yetsin bir tek çocuk az uyursa kendilerine vakit kalıyor onda da uyusunmu dinlensin mi ne yapsın
👏👏👏
Anlayışınıza hayran kaldım. Ama kendini ve eşini de ihmal etmemelidir, çünkü bu da bir stres atma yöntemi.
ya öyle ama evlat bu bir gün sende anne olunca anlarsın kendi canından öte tuttuğun bir varlık o yüzden bir adım önde oluyor her an aslında ihmal etmiyor ama yetemiyor gece uyumuyor saatli bomba gibi her an uyanabilr sancısı olur piskolojin alt üst oluyor :D o yüzden o noktada kadınlara bişey diyemem
Tabi, haklısın. 😊
o sizin kendi düşünceniz
neden ayıp olsun ki
bizi yaratan bu sistemle yarattı v cinselliği de emretti sağlık açısından da olmalı
siz kendi kendinize ayıp türetiyorsunuz ve üretiyorsunuz
Belkide yaptıkları işin sonucunu görünce düşünceleri değişiyordur
😂😂
Çok iyiydi
Cevap
7Cevap
Aman çocuk uyandır ama çocuk bir şey duyar daha sonra kadınlar anne olduktan sonra eşiyle birlikte olmayı terbiyesizlik olarak görüyorlar
Bebeğe zaman ayırmak için olabilir ama yine de bu engel değildir
Çocuklar ve işler yüzünden çiftlerin birbirlerine ve en önemlisi kendine yeterince zaman ayıramaması nedeniyle etkileniyor. 😏
ebeveyn olmak olumsuz etkilemez fırsatları değerlendirememektir
Bu fikir sadece yobaz zihniyete sahip toplumlarda olur.
Çocuk her şey engeller abi. O yüzden hiç gerek yok çocuğa dhahdkqhdlhq
Aynı evde iki çocuk kız kardeş yaşayınca biraz sessiz olmak gerekiyor
Aman çocuklar duymasın mantığı herhalde :D
😂😂
Ben halen duyuyom ama xD
Çaktırma uyuyor numarası yap😂
Hsshshhs
Hayır dediğin doğru değil ama çocukla ilgilenmekten dolayı aşırı uykusuz ve yorgun oluyorsun. Cinselliğe enerjin kalmıyor
Çocuğa adiyorlar kendilerini
E çocuk varken rahat olunmuyor
Sorumluluklar artıyor
Özgür annelerin hastasıyız hiç de bile
Çocuk varken, hangi ara yapacaksın