Eşim bana ilişkide yetersiz geldiği için dün akşam tinderdan bir beyefendiyle tanıştım akşam onun evine gideceğim. eşime iş yemeği var dedim fark eder mi sizce gece geç gelebilirim belki? Aldatma demeyin sevdiğim için aldatıyorum aksatmazsan boşanacağım çünkü.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aldatmak istemiyorsun belli ki buraya yazmışsın
Yeterli değilse konuş
Oyuncaklar alın
Terapiste gidin Doktora gidin Sen bu adamın sadece cinsel performansına dayanarak mı birlikte oldun? Eğer öyleyse planını devreye koy he Yok bütün herşeyi ile sevdim beraberim bu yüzden diyorsan problemlerinizi neden konuşmuyorsunuz? Konuşunca fayda etmedi dedin diyelim kendisine motive oldun mu? Cesaretlendirdin onun yanında olacağını hissettirdin mı? Belki performansını etkileyen sensin? Düzgün performans olmayınca somurtan belki de suçlayan bunun üzerine belki de aşağılayan sensin? Adam belki sana karşı özgüven kazanamadı bu saydıklarım yüzünden? Hiç bunları düşündün mü? Hayatında neler oluyor neleri istiyor ama olmuyor? Neden başarısızlığa uğruyor? Problem yaratan sen misin yoksa kendisi mi? 1 insanın 1 yönü kötü diye kenarı atmak ne kadar vicdanlı olur? Annen baban varsa çocuğun akrabaların boşanma sebebini öğrense (aldattığın için boşanmış olursanız tabii) seni ne gibi şeyler bekliyor farkında mısın? Yok ordan tanıştım yok şu oldu mesajları silsem nolur cart curt Bu kadar teknoloji ve hukukun getirdiği yaptırımların ne kadar sert olduğunu biliyon mu? Fetö davası yüzünden Dayıoğlunun kullandığı bütün eski cihazları tek tek ortaya çıkardıklarını bütün arama ve mesajlaşmaların (internetli ya da internetsiz) ortaya çıkarılabilir olduğunu? Biliyor muydunuz umarım bunu okuyup kendini sorgular ve bir çare düşünürsün
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen zevk veremediğin için esin geri duruyor ya da tam sana odaklanamıyor olabilir mi?
Başkasıyla birlikte olmak en kolay yol. Bunu yapana kadar öncelikle eşinle nasıl zevk alabilirsin ya da daha eğlenceli hale getirebilirsin bunu konus bence...00 Yorumla
+1 yılEşim bana yetersiz diye aldatmak ne kadar doğrudur anlayamadım, ya siz eşinize yetersiz gelseydiniz o sizi aldatsaydı mutlu olurmuydunuz, sevgi, birlikte geçen yıllar saygı, vicdan nerde, her şey cinsellik midir, başka bir adamla cinsel ilişki yaşadıktan sonra eşinizin yanında hangi vicdanla başınızı yastığa koyacaksınız, eşinizi toplantı var diye kandırdınız Allahtan ve günahtan nasıl korunacaksınız
00 Yorumla
+1 yılAldatacağına boşa daha hayırlı olur sizin için. Yoksa rezil, iffetsiz, utanmaz, günahkar kadından başkası olamazsın. Hayır konuşamıyorsanız ayrılın bu kadar basit. İletişim yoksa ayrılın. Bir de utanmadan burdan ilan ediyorsun. Umarım bu sorun sahte yalandır de böyle bir tamam. Umarım kendini değersizleştirip ortalık malı yapmazsın. Umarım kendini sever ve saygı duyarsın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl evdeki adama yazık değil mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılFark etmez bence
00 Yorumla
+1 yılAldatmayı ne kadar iyimserleştirmişsin üstüne kocama iyilik yapıyorum demişsin :D cidden aldatan herkes böyle mi düşünüyor? Eşiniz ilgisizse onu doğru yola sokmak yerine başka erkeklerin kollarında çareyi arıyorsun...
30 Yorumla
+1 yılNe kadar hayırsever bir ablamız. Onun yerine al karşına konuş ne bekliyorsun neye yetmiyo derdini anlat. Nereden biliyorsun buluştuğun adam belki seni memnun edemeyecek. Gereksiz aksiyon arıyorsun resmen. Problemler çözülür yeter ki konuşmayı açık sözlü olmayi bil.
20 Yorumla
+1 yılbence boşanmanız daha mantıklı gerçi ben bunu yazarken siz belkide aldatma eylemini gerçekleştirmiş oluyorsunuz olsun yine de boşanın netice de insanlar yetersiz bir adamla evli kalmak zorunda kalmamalı
sevgi de bir yere kadar diye düşünüyorum00 Yorumla
+1 yılBoşanmak varken aldatmak niye? Ben sizin gibileri hiçbir zaman anlayamayacağım. Sevmiyorsan git paşa paşa boşan, aldatıp öz saygını 5 paralık etmeye ne gerek?
10 YorumlaSavunmaya bak sevdiğim için aldatıyorum. Sevdiğin için yapacağın en güzel şey onu bosamaktır ama bosanirsan dul kalacaksın, dul kadın olmaktansa aldatmak en mantiklisidir.
Bı de o tinderdan bulduğun kişi sadece sana yazmıyor. O tarz yerlerde senin gibilere denk geliyorlar yalnızca
00 Yorumla
+1 yılTurkiye ne hale gelmiş.. Ben hayatımda da böyle bir şey görmedim. Bu steye üye olduktan sonra ne yorumlar okudum ne istekler okudum. hayirdir ya bu kadar s.. KS e düşkün kadınları görmemiştim hele 18 24 yas aralığı..
Aferim size.. güzel nesilsiniz.. aferim böyle devam.
Not : üstüne alınmak isteyen alınabilir. hwrkes icin geçerli değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu siteye giripte biraz zaman geçiren bekarlar evlenmekten vazgeçiyor sizin gibiler sayesinde. Böyle devam edin. yakında ortalık malı olunca anlarsınız
419 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanki doğru bir şey gibi birde soruyor. Erkeği ya da kadını farketmeksizin, eşini aldatan karektersizdir.
Cevap sahibi+1 yılTroll de çok gerçekte kardeşim. Çok kötü bir ülke haline geldik. Ahlaktan, dinden, örften ve adetten uzak yaşayan bir toplum olduk.
- +1 yıl
@Frdeliff valla 24 yaşımdayım bir çok şey yaşadım. lişikilerimde çok oldu yalan yok. kimseyi aldatmadım kimseye biri varken yan gözlede bakmadım. düzgün namuslu bir kız aramayı çoktan bıraktım. evlenme desen :D komik öyle bir kız yok.
tek kriterim sadık olsun kafa yapımızda uyuşmasın onuda istemiyorum artık :D :D :D - +1 yıl
@kreeck toplum ahlakı şu an genel olarak öyle ama herkeste öyle diyemeyiz bana kalırsa enisi yalnızlık yalnız kalmak ve ölmek benim gibi canım sevsin sevilmediği halde sadık kalsın sonra enayi yerine konulsun sence hangisi iyi ama diğer türlü kızlar çat tek seferde evleniyor amacım evlenmek değil ama seviliyorlar da nasıl oluyor anlamıyorum sevdiğimiz insan için onca emek veriyorken kızın biri taktikle kendine aşık ediyor ve karakteri de hayatı da piste olsa kazanıyor bak ben mesela konuşmayalı ne kdar oldu bilmiyorum oturuyorum kalkıyorum her namazımda dua ediyorum kavuşmak için kapalı da değilim he namaz dedince hemen kapalı mısın diyorlar değilim hatta dıştan görsen bu kız zerre imanı dini bilmez dersin 2 pirsing 5 normal toplam 7 küpe saçım kızıl vs ama öyle değil işte bazen de her haltı yiyen insan kapanıyor yine onlar kazanıyor anlatmak istediğim bu aslında birini gerçekten olduğu gibi tanıyıp sevmeye kalksanız böyle olmaz değer vereni görmüyorsunuz sonra işte ülkenin haline bak kim ne belli değil bende vazgeçtim artık çünkü bana gelen insanlarda sırf dürüstüm güven veriyorum diye geliyor ama ne kıymet ne sevgi yok canım mıyım ben madem öyle dümdüz kendi başıma yaşarım en güzeli zaten her şey boş inanki Allah’ı anmadıkça onun rızası için yaşıyoruz demedikçe bu hayat bomboş geçicek o yüzden boş ver anladın mı nasibin elbet seni bulacak ve dilerim çok güzel bir ilişkin olur
Ne kadar da guzel anlatmissin esimi aldatacagim falan sen bundan sonra o adama esim demesen daha iyi olur bacim umarim gozunu acar da bosanir senden ya da belki sen de biraz insanlik varsa bosanirsin
00 YorumlaKsde durmamin bir sebebi de her gün böyle sorulari görüp aşka inanmamam gerektiğini her gün hatirlamaktir. Hatta bunu kaydedecegim, bileyim ki bir kıza inanmanın sonu felakettir.
02 Yorumla- +1 yıl
Düzgün birini bulmak zor olabilir ama her kız aynı değildir tıpkı erkeklerde olduğu gibi. Yani arayan bulur.
- +1 yıl
@Şehrrazatt Risk almanın mantıği nedir peki? Strateji ve taktik varsa ortada zaten aşk yoktur. Aşk olursa da bunların yaşanabileceğini göz önünde bulundurmadan nasil yaşayacağiz? Dominant olalım diye kontrol manyaği mi olalım?
Boşan o zaman. Ne gerek var midesizliğe. Offf kusucam yemin ederim. Sizin yüzünüzden dünyanın çivisi çıktı. 🤮
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılİşte sizin gibi kızların yüzünden ben bekâr kalıyorum ve kalacağım. İhanetin erkeği kızı olmaz ihanet ihanettir.
12 Yorumla- +1 yıl
Yarın öbür gün kullanılıp atılınca ah vah diye ağlarsınız.
- +1 yıl
Eğer bu soru trolse bunu yapan kızarlar da var. İnan hiç komik değil.
+1 yılAldatmanın affı olmaz. Öyle bir hata yapmadan direk boşan daha iyi. Bi de olumlu bişey gibi söylemişsin 🤦♀️
10 YorumlaTedavi olmayı deneseniz aldatmak yerine mesela gerçekten soruyorum bu kdar mı aşağılık bir toplum olduk
10 Yorumla
+1 yılSana geçende söyledim bunun sonu yok bir kere yaparsan hep isteyeceksin ve haksız olacaksın bunları düşünerek git..
00 Yorumla
+1 yıl
Aklıma gelen görsel bu oldu.
00 Yorumla
+1 yılBoşanan kadar bekle, citflesmek için bu kadar hayvansı olmaya gerek yok.
10 Yorumla
+1 yıl😀 Oo canlı yayın yapsana bizde bu büyük ana tanıklık edelim 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılBoşandıktan sonra biriyle görüşmelisin, boşaldıktan sonra aynı evi paylaştığın adamın yanına gidip onun yatağına baş koyamazsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAkut karakter yetmezliği görüyorum. Boşanmayı gözün mü kesmiyor?
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim için aldatıyorum demeniz gerçekten trajikomik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. boşan daha iyi
böyle şey olmaz yahu bu nasıl mantıktır00 Yorumla
+1 yılAllah senin gibi kadınada erkege de lanet etsin neslinizi kurusun insallah pisliginizde bogulursunuz
00 Yorumla
+1 yılBedenine morluk bıraktırma. Her iki deliğinde kullanımda mı? Doyur kendini.
00 Yorumla
+1 yılboşan önce, karaktersiz olmaktan daha iyi sonra ne istersen yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen o küsküyü yedikten sonra boşanmaktan vazgeçeceğini mi sanıyorsun? umarım nafaka olarak 1 kuruş bile koparamazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiger sorularina da baktim. Milleti trolluyorsun sadece. Doymuyorum diyorsun ama pompalasam dayanamazsin mesela.
00 YorumlaAynı şeyi eşin yapsa bu kadar rahat olurmusun acaba bir empati kur bakalım ne kadar da rahatsınız ya yetersiz geliyosa boşan kimse böylesine çirkin bir ihaneti hak etmez az bir kendinize gelin nedir bu ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu kadin yapınca normal karşılanır erkek yapınca ser*fsiz olur.
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah suzin gibileri dunyadan alsin kotusunuz kizlar
00 YorumlaHe Sevdiğin için aldatıyorsan sıkıntı yok. Bir an sevmediğin için aldatıyorsun sandım çok korktum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılabi diyorum hayatınıza bir kadı almayın, evlenmeyin lannn, aha sonunuz
00 Yorumla Ne olur o beyfendinin evine gitme Aslanlar gibi askerlarimiz var, Askerlerimize verirsen Sevaba girersin.
00 YorumlaBak başka biriyle buluşmak için önce eşinden ayrılman lazım
00 Yorumlaİşin yetersiz olsa da yeterli olmasa da aldatamazsın çünkü böyle bir hakkın yok saçmalama
00 YorumlaBişey olmaz.. peki eşiniz haftada kaç gün sizi doyuruyorki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsevdiğin için mi aldatıyorsun
10 Yorumla
+1 yılAllah akıl versin yA 🤦♀️
10 Yorumla
+1 yılBence kendini ispat etmen gerekir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. boş ver sal gitsin
00 Yorumla
+1 yılGit yap seni tutanmı var
00 Yorumla
+1 yılBoşan yakalarsa ananı *
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sürekli bunu yspiyormudun ilkinmi olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen genelde kadın cinayeti haberi gördüğüm zaman öldüren kişiye kızmıyorum İnanın bana
00 Yorumla
+1 yılTroll anca ahlak bozun
00 Yorumla
+1 yılNasil guvenip gidebiliyorsun korkmuyormusun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEtmez bebiş patlat gitsin
00 Yorumla Sıfatın batmasın hiç öyle olur mu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. inandık Mükremin abi 🤣😂😁
00 Yorumlahaklısın seni zikememesi kötüymüş
00 Yorumla
+1 yıladama yazık bosarsan napar aldat gıtsın
00 Yorumla
+1 yılHadi bakalım saatlerce yapmadan dönme
00 Yorumla
+1 yıldirekt boşan ya da adama söyle spor yapsın
00 Yorumla
+1 yılSanada bu yakışır
00 Yorumla
+1 yılMidemi bulandiriyorsun
00 Yorumlaararsa oda gelmek ıster
00 Yorumla
+1 yılfark ederse kahrolayimmm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte bu yüzden guvenmeyeceksin kimseye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO işin kaynağı burada sınırsız fantezi
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bu akşam eşimi aldatacağım nedeni de bana yetersiz, fark eder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler