İçimde fırtınalar kopuyor mastürbasyon yapmasam yanıyor gibiyim. Evlenmeden cinsel ilişki istemiyorum ve okul nedeniyle evlilikte yapamıyorum. Gerçekten bu his beni çok yoruyor dikkatimi dağıtıyor. Kendimden o kadar korkuyorum ki biriyle sevgili bile olmak istemiyorum. Bu hissin azalması için ilac vs varsa onada razıyım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim yaş itibarıyla istekli bu işe arzulusun bu güzel birr şey ama dersini işini yaşamını etkiliyor sana tavsiyem günde 10 bin adım at uygun zamanda plates sporu yap parka kafeye git, kitap ölü ders çalış bunlar beynin orayı düşünüp isteklerine fren yapar günde birkerede mastürbasyon yap 3-5 kere vur bugün bu kadar başka yok de böylece vaziyeti idare et beyin orayı az düşünsün bol keyifli günler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu kadar da olmaması lazım belki de sizi istemsizce tetikleyen bir şeyler vardır ya da hormonal bir durum olabilir. Bir doktora başvurup sakinleştirici tarzı hafif şeyler kullanabilirsiniz. Reçetesiz pasiflora var ama sizi keser mi bilemeyeceğim)
03 Yorumla
Soran+1 yılBekar biri olarak bunu doktora söylemek kolay gelmiyor. Hormonel olarak yıllar önce böbreküstü bezimin fazla çıkan bir değer olmuştu. Doktor o zaman bir şeyden korkup test yaptırmıştı temiz çıktı. Belki de bundan kaynaklanıyor kestiremiyorum. Yazdığınız ilacıda araştırırım
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kadın olmaktan vazgeçmen lazım. Hazırsan olur. Çünkü genç bir kadın olarak bu isteklerin yaşına uygun olarak çok normal. Bunları istememen aksine sıkıntılı olurdu.
mastürbasyon ile bunu kontrol altına almaya çalış.
07 Yorumla
Soran+1 yılBaşka care yok mastürbasyon şu an tek çözüm
Cevap sahibi+1 yılYani, bende erkek olarak aynı konumdayım napalım? Evlenecek birini bulursam kafama denk onunla o zaman olur ama o zaman akdar aynı kaderi paylaşıyoruz. Gönülden neler yapman gerekiyor bilsen yüzün kızarır ama işte bekliyoruz...
mastürbasyon kesiyor mu seni?
Soran+1 yılKesmek zorunda gibi devam ediyorum hayatıma
Cevap sahibi+1 yılNe demek oluyor o, anlamadım.
Soran+1 yılElimden tek gelen mastürbasyon ve fazlasını istemiyorum. Bu durumla yetinmeye çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten evliliğe saklamak istediğin için başka da bir çare yok. Ama kendi hormon düzenine zarar verecek ilaçlara falan asla bulaşma derim iste. Bunun yan etkileri neler olacak bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılEig için sagol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
36Cevap
+1 yılSenin işinde zor bacım bugün istek olur y.. Olmaz yarın y... Olur istek olmaz dünyanın düzeni 🙈🤐🙈😜😜😜
311 Yorumla- +1 yıl
Senin tuz kuru heralde 😄
- +1 yıl
@çılgınsofistt nasılda bildin 😜😜😜
- +1 yıl
Bilmediğim şey yok 😂 belli oluyor fazlasıyla
- +1 yıl
@çılgınsofistt müneccim misin sen
- +1 yıl
Var biraz canım 😄
- +1 yıl
Daha çok insan psikolojisinden anlarım diyelim
- +1 yıl
@çılgınsofistt anladım
- +1 yıl
Sen daha çok istek olup olmamasına bakıyorsun heralde 😄
- +1 yıl
Y... sız olmadigin belli 😂
- +1 yıl
@çılgınsofistt buradan şunu anlıyoruz senin bişeyden anladığın yok 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 e anlat madem ne neymiş
+1 yılO senin içinde olan bişey bunu azaltamazsin onun yerine internetten birini bul gizli şekilde seksting vs yaşa isteğin azalır en azından
02 Yorumla
Soran+1 yılGüvenemiyorum kimseye bir de istemsiz kendimden utanıyorum.
- +1 yıl
Utanılacak bir şey yok bunda karşındaki güveni verirse ki burdan zor haklısın o güveni sağlaması zaman alacaktır
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDerslerine odaklan, oruç tut, namaz kıl filan yani bunlar işe yarar.
01 Yorumla
Soran+1 yılOruç gerçekten düşünüyorum
Namaz kılan biriyim ama bu isteğimi söndürmüyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTercihlerimiz tamamen aynı.
Sayısız yöntem denedim en çok fayda gördüğüm ise mümkün mertebe yapmamak ve spor ile o enerjiyi atmak oldu.
Bunu önerebilirim.05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim fazla enerjik olma sorunum var sanırım
Cevap sahibi+1 yılSpor öneririm.
Kolumu kaldıracak dermanım kalmazdı ve yapmazdım.
mastürbasyon yapmak yangına benzin dökmeye benziyor.
Biz o döktüğümüz sıvıyı su sanarken aslında benzin döküyor ateşi harlıyoruz sadece.
Cevap sahibi+1 yılÜstelik fiziğine olan faydası da yanına ekstra kâr kalıyor.
Mümkün mertebe yalnız kalmamaya, uyku iyice bastırmadan yatağa girmemeye, sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmaya, duşu hızlı almaya çalışmanı da öneririm.
Soran+1 yılTavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, umarım faydası dokunur.
İyi geceler
+1 yılMastürbasyon ve sexting ile bastırıyorum ben. Sen de deneyebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon yapıyorum ama sextinge güvenmiyorum.
- +1 yıl
Neden ki
ben de seninle aynı durumdayım bu konu hakkında bir çözümüm var benim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İlaç kur başka bişey kurtarmaz seni tek yolu seks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogal yollarla düşire bilirsin ilaca başvurma hap 10 zararı olur 1 faydası olur sana tavsiyem hergün azda olsa sirke tuket haftada 2 gün oruç tut örnegin pazartesi perşembe gibi
00 Yorumla
+1 yılİlacı partner edinip reel seks yapmak. Sanal falan idare ediyor mu
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyona devam 😂 tek sen değilsin bu durumda olan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende öyle düşünüyorum tabi nezamana kadar böyle sürer
01 Yorumla
Soran+1 yılAman kurda kuşa yem olmayalımda helal bir şekilde hem yuva kurarız hem de arzularımız tek kişiye özel olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuvenilir bir partner bul ve bakireligi i bozmadan ylat sen de rahatla onu da rahatlat iste.
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mezhebim geniş değil ilişkiye girmekle arasında fark görmüyorum
Cevap sahibi+1 yılYo diliyle sana mstrbsyon yaiyormus gibi dusun
Cevap sahibi+1 yılKilodun giyili bir selilde otur hatta.
Senin terch ama bu dene derim pisman olmassin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmastürbasyon yapmaktan başka çaren yok gibi, ama mastürbasyon konusunda biraz daha geliştirip doyumu yükseltebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmelisin. Öğrencilik engel degil
17 Yorumla
Soran+1 yılO kadar zor ki insanlar yargılıyor. İş güç olmadan nereye evlilik. Görüşmek isteyen, evlenmek isteyenler var ama çevrem yargılıyor. Ailemin rızası olmadan zor.
Cevap sahibi+1 yılboş ver çevreyi. Inan derslerin düzelir cinsel ihtiyacın karsilansa
Soran+1 yılKarşıma çok beyefendi biri çıktı hal hareket başta olmak üzere onu beğendim o görüşmek istedi. Görüşmeyi ben kabul ettim ama onun ailesi öğrenci olduğum için istemedi. Ben de konuşmayı kestim. Okul hayatı meslek yerine gelmeden insanlar ya eziyor ya da istemiyor. Çevremde bu yüzden altın bileziğin olsun kafasında. Okulda laylaylom sevgililik hayatı yaşamak istemiyorum. Nefsimin farkındayım
Cevap sahibi+1 yılAilesi cahilmis
Soran+1 yılYapacak bir şey yok herkesin ailesi ve istedikleri standartlar varmış. Saygıyla karşılıyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşım tutsa hemen evlenirdim senle😄
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılIlac ile baskılanir. Tecavüz girişiminde bulundum. kimyasal hadım edildim 4 yıldır. Sonra kadinlastim. Hadım edilmesinin
00 Yorumla
+1 yılburadan bulduğun çarelerle azaltamazsın bro, direkt olarak işin uzmanına sor derim. al randevunu git bakalım neler söyleyecekler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇözümünü ben de bilmiyorum önceden günde 10 kere yapsam sonrasın da ateşim yine de sönmüyordu ama yaş ilerledikçe bu durum da azalma oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBu bildigin ben bende oyleyimm :(
02 Yorumla
Soran+1 yılZor gerçekten
- +1 yıl
Umarim karsiligini aliriz yaa ne diyeyim
birlikte oluyomsun kimse ile
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki de hayır zaten olsam böyle derdim olmaz. Haram ve özel biriyle yaşanması gerektiğini düşünüyorum
+1 yılOkul neden evliliğe engel olsun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Bu his ilaç ile olmaz haz kontrolü ile olur
01 Yorumla
Soran+1 yılHaz kontrolü nasıl olur?
Dikkatimi başka bir şeye versem bile gün sonu kendimden kaçamıyorum.
Sevgilim olsa veririm diyor
00 Yorumla
+1 yılBende tam tersi bu aralar
00 YorumlaSanki biraz abartı var ufaklik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. eline kuvvet yiğidim 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpartner edin sanal
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgüven konusunda sorun yaşamazsın
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. sanal seks ile bastır bence
00 Yorumla
+1 yılaz kaldı düz duvara tırmanıcan
00 Yorumla
+1 yılSpor yap bence
03 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapıyorum ama sanki libido daha çok arttırıyor gibi geliyor.
- +1 yıl
Bir süre sonra istikrar sağlarsın merak etme. Başta öyle oluyor. Sonra disiplin ile hayatın yoluna girer.
Soran+1 yılTeşekkür ederim disiplinli yapacağım
Yazik olmuyormu sana
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yaparak
00 Yorumla
+1 yılBaya yüksek birisin sen zevk konusunda
00 YorumlaSexting yap
00 Yorumlamastürbasyon ile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada kaç defa?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviş geçer