Daha önce belki kimseyle sevişmemistir ya da baya kişiyle olmuştur siz nasıl birini isterdiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmiyorum ya bir yandan birinin ilki olmak var diğer yandan da işini bilen birinden zevk almak var ama galiba birinin ilki olmayı isterdim benim de ilkim olacağı için
019 Yorumla
Soran+1 yılBence ilkin yeri ayrı mesela 10 kişiyle yatıp kalkmıs olsa sen onun için farklı olmayacaksın. Belki seni diğer kızlarla kıyaslayacak tecrübe zamanla olur o zaman kimse işe girmesin ehliyet almasın
Cevap sahibi+1 yılAynen bence de öyle haklısın
Soran+1 yılGenel olarak neye önem verirsin bi erkekte sevgilin olduysa daha once onlarda ne eksikti
Cevap sahibi+1 yılİlgi ve triplerimi çekebilecek biri😂ama boyu da önemli benden uzun olmalıı
Soran+1 yılVayyy baya triplisin demek bi kıskançlık sezdim. Boyun kaç böyle dediğine göre uzunsun
Cevap sahibi+1 yılEvet baya tripli ve nazlıyımdır shdbgd boyum 174
Soran+1 yıl175 olur mu mesela😅
Cevap sahibi+1 yılYok kurtarmaz 😂😂 en az 180
Soran+1 yılKızlara göre baya uzunsun neyle beslendin basket mi oynardın yüzmeye mi giderdin ne yaptın
Soran+1 yılBüyük konuşma ama ne olcağı belli olmaz😅
Cevap sahibi+1 yılYoo hiçbir şey yapmadım babama çekmişim ya neredeyse aynı boydayız babamla😂 tabii ki büyük konuşmayayım:)
Soran+1 yılİlerde çocuğun da sana çeker siz böyle türkiyenin ortalamasını yükseltirsiniz😅😅
Cevap sahibi+1 yılHaha teşekkürler 😂
Soran+1 yılRica ederim.
Soran+1 yılEğer vaktin varsa sohbet edebilir miyiz tabii senim için sorun olmazsa
Cevap sahibi+1 yılNe hakkında konuşacaz eğer cinsellikse konuşmam baştan söyliyimm
Soran+1 yılTabii o değil ben de evlenmeden yapmam normal sohbet eğer öyle niyetim olursa direkt engelle
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/uye/gidenlergitti/duzenle linkim bu yazardan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılPeki olur gizliden çıkıyorum
Kızlar Ne Diyor
2
+1 yılTerrübesiz ben yönetmek isteirm
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki senin tecrüben var mı
tecrübeli değil çok tecrübeli canım kıps ;)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar, Cinsellikte tecrübesiz mi tecrübeli mi erkek istersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat