Pek inanamadım
Her şey seks değil diyen erkek doğru mu söylüyordur?
Pek inanamadım

Hersey seks midir?
dune kadar nude nude diye agliyosa eger. bu kadar degisim kolpalik bence bi erkege yakismaz ya. ben nude istediysem. birinde ona yaklasimim degismez. sonradan agir ayaklarina yatmam. zaten bu karsi tarafta kolpalik kivirma vs olarak. algilanacaktir. boyle yanar doner kisiliklerden hayir gelmez. net olsun bi cizgisi olsun. gercekci olsun. bana a b c d planlari ile gelmesin kimse. boyle dusmedi soyle duser belki. guven kalmiyor bu sefer. suohe olusuyor. ve ben supheli bakmaktansa sktri cekmeyi tercih ederim.
tabiki bunlar benim dusuncem. bana gore erkegin bir durusu olmali. yanar doner olmasi erkekte cok tehlikeli bi durum. nude istedi seks istedi red edildi samimi cevap bulamadi sonrasinda yaww canim bosversene hersey sexmidir demesi. hani o olmadi gel burdan yak gibi. boyle kalibi oturmamis erkeklere boş ver cekmeyi bilmezsen ufaklik canin cok yanar daha.
sana bisi diyim mi. aklinla dalga gecenlere sktr cek ki. zekasinin sana yetmedigini anlasin
Haklısın gerek yok o tür insanlara
teşekkür ederim yorumunuz için
rica ederim
Tabii ki de yalan söylüyor. Aslın da her şey sekstir. Yani iyi bir ilişkiniz var ise iyi bir cinsel çekiminiz de var demektir. İstenmek, arzulanmak sanılanın aksine kabul edilmek, kabul görmektir, evettir, sana hazırım, senin ile yürürüm, senin ile her şeye varım demektir de aynı zamanda.
Sweetdreams1950 neden bu rumuz?
Bugün değilse yarın seks diyecek çünkü kadınlar bile seks ister belli bir yerden sonra ama erkekler kadınlardan daha önce davrandı yani bugün değilse yarın yarın değilse öbür gün öbür gün değilse bir hafta sonra mutlaka seks diyecek.
kötücül duygulardan arınmış, iki lafın belini kırmak isteyen erkektir.
ben inanıyorum bence doğru söylüyor. neden yalan söylesin ki. o çok iyi kalpli bir erkek bence 😂😂😂
Eeevet evet öyledir benim flörtüm 😂
Cevap
101Cevap
Bence doğru söylemiyordur.
Hersey seks degil tabii ama bunu soyleyen erkek de bana fazla inandirici gelmez hele ki senin yazismalari okudum Bunlar hic inandirici degil. Seni kandirmaya calistigi bariz belli burada 😅hakli olmasina hakli da gercekci gelmedi bana ama yine de sen bilirsin
Siz ne kadar inandiniz ilk önce o taraftan bakın.
Bir insanla sadece yatak ilişkisi için berabersiniz o sizin bileceginiz.
Ama diğer türlü doğru bir cevap.
Ama sizin istediğiniz gibi bir cevap olmadı.
Siz ilişkilerin seksten ibaret olduğuna inananlardansiniz.
Seks de yapilir ama dediği gibi bence de degil gezmek dolasmak bir seyler paylasmak konusmak sohbet etmek aksam disari cikip misir yemek bankta oturup sarilarak oturmak huzur bulmak yani hepsi icindedir sekste var bu iste ama direk seks denirse git fb bul ugrastirma yani
Seks olmadı mı hiç bisey olmaz diyen erkeğin özgürce istediğini yapabildiğine şahit oldum ama bi de sen yap zaman gecer tek amacın seks der her şeyi batıran seksi başlatan erkektir akıllı olan kişi seks konuşulan erkekten uzak durmalı ben bu kadar söylüyorum seks konuşan hayırsızdır
şimdilik değil, ikna edene kadar.
konuşmanın rengini biraz değiştir anlarsın.
Sizede mutlu ve huzurlu günler dilerim
Aşı ve corona yeni dünya düzeninin ilk ayağı idi her toplumun %80-90 aşılayıp bununbaşardılar sahte bir salgınla..
ayrıca bu aşıdan başıma bişey gelirse ben sorumluyum kimse değil diye imza alarak.
üstelik 3 er 4 er doz. şimdi diğer ayaklar başlıcak kaos açlık kıtlık savaş. karbon vergisi karbon puanı vs vs hedefleri great reset ve 2030
seks umrumda bile değil
beni sevsin yeterli
evlilikten önce yapma taraftarı da pek değilim ama ciddi ilişkim varsa sevgilim çok isterse belki onun için yapabilirdim
Tüm ilişkilerde nihai hedef karşılıklı cinsellik yaşamak değilmidir zaten? Yoksa herkesin kız ya da erkek kardeşi var. Fazla kardeş kime niçin gerek olsun.
Senin konuştuğun erkek ne kadar samimidir ona yorum yapmak doğru olmaz ama tabikide bir ilişkideki her şey cinsellik değildir yani arada saygı, sevgi yoksa hepsi boş.
Cinsellik doğanın bir kanunu ve doğal bir ihtiyaçtır fakat sevginin önüne cinselliği koymalarına karşıyım ben her şey yerinde ve zamanında yaşanması taraftarıyım 🤗
Ne kadar düşünceli baksana 🙄 Namık Kemal’den bir söz gelir aklıma at yalanını ile başlayan cuk oturuyor
Sorudan bağımsız cevap olacak ama mesaj atan kişinin yazim tarzına bakılırsa hiç de güvenilir biri değil
Her şey değil tabiki. Bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor herhalde. Eğer hiç olmayacak diyorsa bbence yalandır.
Doğru her şey seks değil ama insan yinede istiyor tıpkı canın çok tatlı çekerse gidip alman gibi
Zamanla anlaşılır samimiyeti. Rol kesmiyorsa ısrarcı olmaz. Günümüs ilişkilerinde menfaat ön planda zor bulunur böyle erkek samimiyse.
Bunun üzerinde düşünmeye bile gerek yok çünkü cümlelerinden bile doğru bir insan olmadığı anlaşılıyor. Bas bas bağırıyor ben yürüyen cinselliğim diye.
Herkes ilk başta öyledir ama sonra sonra iş ihtiyaçları gider ve sen bunu istemezsen senden kopar gider
Sevdiğinse her şey seks değildir. Eğer seks ise sadece çok sığ ve ahvam bir ilişkidir. Bir noktadan sonra bayağılaşması kaçınılmazdır.
2 lafından birisi seks olur. Tabi inanma. Öyle nude nude diyip nasıl her şey seks olmuyorsa. her şey istediğini alana kadardır. Bu illa Yanyana olacak değil artık bu teknolojide kamerada bile yükselme derdindeler
Yalan söylüyor birebir yaşadım aynısını inanma sakın
Sen ne dedin
İnanmış gibi yaptım devam ediyoruz
Buluşmak isteyecek
Saten onun yanına gelmem için güven saglamaya çalışıyo sadece
düne kadar nude nude diye aglıyor sonrada fikir değiştiriyorsa alttan alttan yol açıyordur :D
Taklit yapıyor yeme. Güvenini kazanmak için.
doğru değil tek amacı güven verip senden nude almak
Taktik değiştirmiş demek ki. Pek inandırıcı gelmedi.
yanı hersey seks degıl ama sekste önemlı sonucta doganın kanunu
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme durumu. İstemem can cebime koy der gibi
Hayır kesinlikle yalan :D Bu çocuk sadece geri vitese takmış, fırsat buldu mu yatağa atar hepsi.
Doğru söylüyordur ama önceden nude diye ağlıyorsa ben güvenmezdim
Sen neden onun yanına gidiyorsun o senin gelsin engelle bence
Amacını ertelemiş :D
Zevki ertelemek kadar zevkli bir şey yoktur :D
Avını yemek isteyen yılan gibi ölçünü alıyor şuanda diyette sonra bütün yutacak seni 😀😀
Erkekleri aç bırakan sizlerseniz birde suçsuz rolünde oynuyor karılar
Dedi ve dişisini ağına düşürmeye çalıştı. Tipik erkek yalanlarından birisidir 😂
Şimdi böyle diyor. Bakalım sonra neler diyecek. Zaman gösterir
Daha düne kadar bide istiyosa seni seviyorum ayrıca seni seks ihtiyacı olduğu için senle ilgileniyor
Sevfi en değerli şey bence seks anlık istektir
Biri senden nude istiyorsa sevgili değilken direkt kaç uzaklaş
Ne kadar samimi olduğunu zamanla anlayabilirsin ancak
Ya ayak yapıyo ya da şöyle bişey var her insanda cinsellik aynı etkisi yoktur
Bunu zamanla anlarsın. Bazen benim tek derdim bu oluyor. Hanımlar cesur değil sadece.
Ahhahahha nu de isteyen birine hala yol vermeyip soru soran kez bani izliyorsunuz
Tabiki de değil bence bunu söyleyen kişinin sperm bankası falan olması lazım
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme hikayesi bu 🤣🤣
Benim için iyi bir cinsellik yoksa gerisinin önemi yok
Yaw hikaye bunlar her erkek illa ki sevişmek ister istemiyorsa bile 1 2 gün sonra ister
Seks olmadı hadi gezelim elbet bi yerde düşecek kafası
Her şey seks değil lafı doğru ama ne kadar samimi onu buradan kestirmek zor.
Seks değil tabii ki aslında, beraber vakit geçirip hayat arkadaşı olmaktır.
Her şey zaten seks değildir ama şu yazıları yazan adam çok güven vermiyor :D
Kesinlikle ben bundan yanayım
Seksten çok daha güzel şey varsa sevgiliyle demlenmiş bi çay eşliğinde sohbet …
Yalan tabi sevgi ne kadar çoksa birleşme de o kdar çok olur.
yalan bence düne kadar nude diye ağlıyorsa bunu yaparak güven kazanmaya çalışıyor şu an
değildir. Ben partnerim istese dahi istemiyorum. Benim gibi erkekler nadir olsa da varlar
evet var fakat her geçen gün sayımız azalıyor gibi hissediyorum
Shsjs şu 4 mesajdan buram buram avına yaklaşmaya çalışan çakal kokusu alıyorum leş gibi ksks
Evet bu cinsellik de fazla abartılıyor başka sorun yok sanki dünya da.
Kısacası, vaktimizi seks yaparakta geçirebiliriz diyor
seks dediğide sanal ya 🤣 şeytan surtmesi oynuyorlar
Dün nude diye yalvaran tipse inanma guven kazanayım yeter ki diyor
Yavaş yavaş belli etmeden kanına girmeye çalışıyor kanma sakın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?