Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kalbini dinlemen yeterli. O sana yakan söylemez. Dış görünüşe aldanma sakın. Önce onun ruhuna bsk, ruh uyumu senin öncekinin oldun. Sonra tenbuyumu için yakınlaş, tenteneli pozitif elektrik varsa çekim gücünü hissedersin. Vücut diliniz konuşmadan birbiri ile uyumlu lrkildr anlaşmalı. Sonrası dizde… Sevgiyle kal minik kelebeğim. 😎
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayalinde yarattığın bir ilişki modeline odaklanıp yaşadığın ilişkileri kafanda idealize ettiğin ilişki ile karşılaştırdığın sürece mutlu olamazsın. İdeal ilişki diye bir şey yok, her ilişkinin o modele uymasına da imkan yok. Bir ilişki içindeyken, o ilişkiyi yaşamaya bak, daha iyisini, ideal olanı aramaktan vazgeç. Seni tatmin etmiyorsa zaten ayrılırsın. Mutlu olacağın ilişki, olduğun gibi kabul göreceğin, kendini her konuda özgür hissedeceğin ilişkidir. Yaptığın herşeyi sen yapmak istediğin için yapmandan bahsediyorum. Yaptıklarını görev olarak görmemenden bahsediyorum. İzin almak, hesap vermek zorunda olmamaktan bahsediyorum. Mutlu olacağın ilişki, ilişki içindeyken bile özgür olabildiğin ilişkidir. Hiç bir şeyi "zorunda olarak" yapmadığın ilişkidir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genelde platonik kalıyor maalesef. İnsan ulaştığını sanıyor ama bazı şeyler olunca yok bu değilmiş deyip mutsuzluğa sürükleniyor. Duygusaldan ziyade mantıksal yaklaşın o zaman ulaşırsınız.
14 Yorumla- +1 yıl
Aklında olup olmamasından değil platonik demek hayal dünyasında kalan şeyler demek. Platonun kafasında bir devlet politikası vardı ve uygulanması mümkün değildi. Bu yüzden ona platonik denirdi. Sonrasında benzeri herşeye platonik denildi. Aklında biri olduğu zaman onunla hayallerindeki gibi değilde mantıklı bir ilişki kur demek istedim :)
Aşk bir süre sonra tekrarı ister ya aynı kişi ile başaracaksın ya da başka bir bedenle.
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence arayarak ulaşabilirsiniz
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
+1 yılGarip gelecek belki en başta enerjini değiştirmen gerek bunun için kendini değiştir. Pozitif ol, düşüncelerini netleştirelim ve buna odaklı yaşa.
https://www.youtube.com/embed/dxYlqg3wIlE10 YorumlaHayalindekine hiç bir zaman ulaşamazsın. çünkü hayaller Kusursuzdur. Gerçekler ise kusurlu. Eğer kusuru hayal kurabilirsen o zaman ulaşabilirsin.
110 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Senin hayalini bilsem belki bir yanıt verebiilidim, ama hayalin nedir ki?
Nasıl bir ilişki beklerdin.12 YorumlaSen konuyu tamamen yanlış anlamışsın galiba o hayalindeki aşk asla ulaşamıyacağın için o kadar güzel
12 Yorumla
+1 yılGerçekten bazen hayalimizdeki gibi şeyler olmuyor Gerçi benim hayalimde öyle bir profilde yok şöyle olsun böyle olsun dediğim biri yok Ben daha çok duygusal bakıyorum bu duruma gerçekten sevsin saysın anlasın benim yarım o olsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUlaşamazsın öyle bir ihtimal varsa bile hiç kafanı meskul etme.
O seni bulacak.
Melesef ya da bir yerde denk geleceksiniz ki olsa bile sen onun hayalindeki kişi olduğunu nerden bileceksin hiç konuşmadan tabi medyum değilsen.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum ama bir anda spontane bir şekilde gelişiyor her şey. İçimdeki sevgiyi aşkı kusabileceğim birini arıyorum bende.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılabartılı bir betimleme yapmak amacında böyle yazmıştım.
Cevabı bulursan bana da söyle lütfen beyaz tenli kız
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O aşkı çok hayal ettim sonucunda keleklerini yaşadım yine yarısını yaşasam şükür edeceğim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Önce hayalini bilmek lazım hayaller sonsuzdur mesela neler hayal edersin cinsellikle ilgili
10 YorumlaKonuyu yanlış yere açtın galiba
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sen ona ulaşamazsın günü gelince o gelir seni bulur
02 Yorumla
+1 yılBulamazsın ancak tesadüfle karşına çikar
10 Yorumla
+1 yılkaderin buluşturmasını beklemelisin
10 YorumlaSeni bulmasını umut ederek.
10 Yorumla
+1 yılYürüyerek
10 Yorumla
+1 yılAşk var mı ya
10 YorumlaBenimle tanışarak
10 Yorumla
Detaylı bilgi