27 yasindayim hic cinsel iliski yasamadim ama şu siralar hormonlar tavan 😄 otobus maceralarini seviyorum ama metroda pek mumkun olmuyor. Bu sekilde yaklasabilecegim bir tane arkadasim var ama bilemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten bu hissi yaşamak istiyorsan ve güven oluşup gizli kalmasını istiyorsan adım atar mıydın mesela. bende sen gibi gündüz işteyim hep ama mesela hangi hatta biniyorsun. iki yabancı gibi aynı hatta binelim ne dersin :) şaka bir yana gerçekten ruhuna ve şehvetine hitap edebilecek biriyle sohbet etmen gerekir. cinsel tercihlerin ve kişilik olarak yapın nasıldır mesela. aynı hisleri taşıyoruz ve belki de aynı boşluktayız ama otobüs tehlikeli. arkadaş olayı da tehlikeli. o güven olayını aşmakla alakalı her şey sanırım. sen ne kadar ciddisin ilişki yaşama konusunda o biraz önemli. bu arada burcun nedir?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsoran bak bibot bile sitem ediyor
En İyi Cevaplar
Ablacım Los Angeles değil Orta Doğu burası, metrodan yakaladığın adamın kaçık çıkma ihtimali, f*ckboy çıkma ihtimalinden çok daha yüksek yani. Tinder var, OkCupid var, Bumble var... Profiline sevişecek adam arıyorum yaz ya da yazma, zaten koşarak geliyorlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim otobus maceralari bayaa eski yaa. O siralar İstanbul'da suriyelinin S'si yoktu. O tarz uygulamalarla oldurulen kadinlar da varr.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
40Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Yani tam olarak ilişki yaşayacağın insanın seni otobüste seyir halindeyken mi silkmezi lazım?
11 Yorumla
Soran+1 yılOlay o degil
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılToplum içinde sıkıntılı heleki bizim gibi toplumlarda gereksiz bir risk ama arabada otoparklarda olabilir.. zevkli
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunun için güven şart, tanımak şart. Toplu taşımada beğendin diye verirsen başın beladan kurtulmaz
10 YorumlaSenin hayal gücüne ulaşacak ortam bu ülkede mümkün değil. 3 5 güne twitter da videoların dolaşmaya başlar
12 Yorumla
Soran+1 yılMümkundü de artik degil
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu devirde bu hem kolay hemde zor aslında... otobüs de benimde deneyimlediğim bazı seyler oldu sende ne gibi birsey var kafanda merak ettim.. birde hangi sehirdesin sen ben İstanbul'da...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇevrende hiç mi kız arkadaşın yok etrafında yakışıklı düzgün erkek yok. Bırak kollarını kendini seni deliler gibi mutlu etsinler
00 Yorumla
+1 yılSokağa çık iki kırıt bulursun zaten ama sen bu soruyu bile gizli profille sormuşsun öyle bi yüreğin olduğunu sanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen önce el ele tutuşup beraber ortak zevkleriniz olan bir erkek bul gerisi gelir. Böyle otobüs fantazisi ile girersen senin yollu olduğunu düşünür erkekler.
00 YorumlaOtobüs macerası en sevdiğim ya 😍
Ben varım çok uzakta arama 😈😉
00 YorumlaHa metrodan ha buradan baksana yazan kaç tane insan var seç beğen al birini daha ne istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılHarikasın bu zamana kadar dayanman bende 27 yim seni iyi anlıyorum 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen seksten çok hapis linç istiyorsun toplum da seks yapmak için ölmeyi göze almalısın😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOtobüs metro ne ya o kısımları hiç anlamadım. İnsanlarla tanışırsin güvendiğin ve istediğin biri illa ki çıkar.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil ama sabah 6 aksam 6 calisiyorum. Ne ara nerde
Cevap sahibi+1 yılHerkes çalışıyor sadece sen değil. Demek ki bulunabiliyor. Sen yanlış sularda yüzüyor olabilir misin?
Soran+1 yılYüzmuyorum iste sorun orada. Zaten onu soruyorum nasil diye. Cok birsey soylemedin yani bul işte dedin sadece
Cevap sahibi+1 yılKonuşabiliriz istersen detayli ekle istersen
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdım adım zevkleri yaşayarak ilerle önce tutkularını arzularını sevişerek oral ile yaşa en şahane zevkler sevişmede
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDating app uygulamarından istediğin kriterde birini bulabilirsin.
00 YorumlaYa I 27 yaşında bi kadın sayılırsın bir kadı olarak partner bulmak o kadar zor değil diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana daha heyecanlı ve güvenilir bir yol söyleyem mi :)
20 Yorumla
+1 yılArkadaşsa yaklaş 😀
10 YorumlaValla ben de çok istiyorum de öyle birini bulmayı mümkün değil.
00 Yorumla
+1 yıl5 aydır kendı sehrımde degılım benımde lıbıdo tavan aynı yerdrysek 5 ayın patlamasını yasayalım 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. 27 yas atlatırsan baya gider o his
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. peki hiç otobüs maceran oldumu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılTecrübeli ve güvenilir olmalı
00 YorumlaNasil yapmak istersin pekii nasil biri olmali 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbende hislc yasamadim bende istiyorum keske bulsam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaklaşabilirsin bana 😁
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılmende varım istedigin her yerde
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir ilişki istiyon
00 YorumlaHangi otobüsmüş bu
00 Yorumla
+1 yılzor bulunur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOtobüs macerası derken nasıl anlamadim
00 Yorumla
+1 yılsonunu düşününen haz alamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılBulayım:)
10 Yorumla Tavsiye veririm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bulursun hemen
00 YorumlaParalı mı beleş mi
00 Yorumlaİstanbuldaysan ….
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sus buldun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuldunuz efendim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaklaşabilecegin biri varsa ne duruyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehir