Cinsel Yaşam Arkadan seksi bulduğunuz kişi tanıdık çıktı mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Öyle zor bir an yaşadınız mı Arkadan seksi bulduğunuz kişi tanıdık çıktı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Birkackere oldu tam laf atacakken bakımlı mesai arkadaşı kendimi zamanında çektim. Belkide hoşuna giderdi ama ben kötü olurdum 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıldı peki o gün Yorumla Hadiiyani +1 yıl Çok seksi bir taytla kıvrımlı kalmayı çıkarmıştı bende tan laf atacağım yüzünü dönünce yarıda kaldık selam verdik Yorumla Soran +1 yıl Haha kötü olmuş artık bir sonrakine Yorumla Hadiiyani +1 yıl Evet çok iç giciklayıcıydı 😊😇 Yorumla Soran +1 yıl Evlenme teklif et Yorumla Hadiiyani +1 yıl Mesai arkadaşı güzel kız ana etik olmaz Yorumla Soran +1 yıl Yani nasıl ki Yorumla Hadiiyani +1 yıl Aynı yerde birlikte çalıştığım kızdı ona o gözle bakmak uygunmu Yorumla Soran +1 yıl Millet evleniyor ya Yorumla
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Evet ya hiç sorma okadarda baktım suzdum tahrik. oldum kuzen çıktı ya yani ona düşündüklerimi bakışımi bilseydi ya kendisi verirdi bana 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzel kadınmış denekki Yorumla Karikatür3434 +1 yıl Evet güzel kadindi ama cesaret edemedik ter tepki alırız diye Yorumla Soran +1 yıl Ne giymişti o gün Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Tanıdık tanımadık seksi buluyosam beğeniyosam sorun yok😉 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kardeşin de olabilir ama Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl Lafmı soktun şimdi yani😀Birinci derece akraba demedin ayrıca kardeşimi arkadanda tanırım rahat ol Yorumla Soran +1 yıl Sınırları zorlayan soruları severim Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl Sınır tanımam Yorumla Soran +1 yıl Soruma cevap ver o zaman Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl Yaşadım diyelim😀 Yorumla Soran +1 yıl Ne yaşadın komle Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl Eski bir olay uvvv diye kalçaya bakınca kuzen çıkmıştı ama güzele güzel demek lazım yapacak bişey yok😂 Yorumla Soran +1 yıl Umarım kavga çıkmadı Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl Yok istediği buymuş neyse derin mevzu Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim genelde erkek çıkıyor.😄Bı bakıyorum yata yata kaseyi büyütmüş saçlar uzun kadın gibi. Bir bakıyorum sakallı bıyıklı herif 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sapıhhh değiliz öyle saplantılarımda olmadı çok şükürr 0 0 Yorumla
AdeM07 Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl O değilde uzaktan çok seksi ve güzel bulduğum bir kız tanıdık çıktı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kim çıktı Yorumla AdeM07 +1 yıl En yakın kız arkadaşımın kardeşi çıktı Yorumla Soran +1 yıl Hmmm olsun söyleseydin Yorumla AdeM07 +1 yıl Ne desem olurdu ki Yorumla Soran +1 yıl Çok güzelsin Yorumla
iyissker Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl evet cıktı cok canım ıstedı hatta yuzunu goruncede adama yakınlık arkadaslık durumları ndan oturu ıcımızde kalıyo 0 0 Yorumla
Onuuuur123 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Hatırlatmasaydındın keşke 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İtiraf et Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Yorumlarda anlatamam Yorumla Soran +1 yıl Özetle Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Deniz kuzenim ben oldum? Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Bir kez oldu ama tekrar görsem yine olur 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kimdi o Yorumla comodus +1 yıl Aynı yerde çalıştığım bir hemşire arkadaşım Yorumla Soran +1 yıl Neden peki farklı ne oldu o gün Yorumla Soran +1 yıl Tmamm madem Yorumla comodus +1 yıl Anlatırım Yorumla Soran +1 yıl TKP attm Yorumla comodus +1 yıl Gördüm ama yazamıyorum önce senin yazman gerek Yorumla Soran +1 yıl Bana takip at Yorumla comodus +1 yıl Sen tekrar atarmısın Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İğrenç bir anım var bununla ilgili 🤦 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlatabilirsin bana merak ettim doğrusu Yorumla Feza034 +1 yıl Yorumda anlatmak istemiyorum Yorumla
C_İ_H_A_T Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Bu çok oluyor bana ya 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani neden Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl Yani genellikle tanıdık diye o gözle bakmıyosun sonra çok başka birden sadece arkadan görüyosun sonra önünü bir dönüyo tanıdık o çok kötü bir olay Yorumla Soran +1 yıl Etrafında baya seksi kadın var demekki Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl Var da tanıdık çıkmasa birde Yorumla Soran +1 yıl En çok hayal kırıklığı kimde oldu ne giymişti Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl Güzel siyah bir elbise giymiş oda akraba çıktı soğudum direkt Yorumla Soran +1 yıl Uzaktansa şansını dene Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl Yok ya sevmem ben öyle senin nerde ne şekilde oldu Yorumla Soran +1 yıl Olmadı olanları merak ettim Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl He anladımm tamam bakalım ama normal yani Yorumla Soran +1 yıl Senn eşin olunca seksi giyinmesine kızar misin Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç olmadısenin oldu mu 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arkadan bakmak guzeldir immimm 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Öyle arkadan bakmam kimseye. 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet ya. Hemde cok yakin bi tanidik. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kimdi nasıl oldu olay Yorumla VeryWell +1 yıl Tatilde turist kiz diye bakiyordum. Turist degilmis. Yorumla Soran +1 yıl Kimmiş peki söyle:) Yorumla VeryWell +1 yıl Burdan anlatamam ozelimi. Yaz Yorumla
Göksel98 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl ana bacı değilse sorun değil yani olmadı 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Bazen kız kardeş olabilir Yorumla Göksel98 +1 yıl yo olmaz Yorumla Soran +1 yıl Var mı Yorumla Göksel98 +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Seksi mi o da Yorumla Göksel98 +1 yıl hemde nasıl Yorumla Soran +1 yıl Abla mı Yorumla Göksel98 +1 yıl küçük kardeş Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel girsin koluna gezin Yorumla Göksel98 +1 yıl yapıom zaten Yorumla Soran +1 yıl Ne giyiyor Yorumla Göksel98 +1 yıl ne isterse Yorumla Soran +1 yıl Dekolte sever mi Yorumla Göksel98 +1 yıl yok Yorumla Soran +1 yıl Ne giyiyor tayt mı Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hocam çıkmıştı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne hocası Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl İngilizce Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Liseden Yorumla Soran +1 yıl Neden seksi geldi Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Vücudu çok seksiydi Yorumla Soran +1 yıl Ne giymişti Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Elbise Yorumla Soran +1 yıl Nasıl elbise Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evettt çok utandım snıf arkadaşım çıktı 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne giymişti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kot pantolon ama dardı yani Yorumla Soran +1 yıl Seksi mi geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynennnn çok fenaydı Yorumla Soran +1 yıl Söyledin mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki de hayır o olduğunu bilmiyordum çünkü bilsem bakmam Yorumla Soran +1 yıl İyi ki kardeş flan çıkmamış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardeşim yok ya, senin başına benzer bi durum geldi mi Yorumla Soran +1 yıl Yok gelmedi doğrusu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeklerin poposuna bakar msıh Yorumla Soran +1 yıl Bakarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek ki çalışmak lazım Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yooo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arkadasimin karisi çıkmıştı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haha umarım haberi olmadı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komşum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz istersen Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ne yaşadın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bi çok kez 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kim çıktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazabilir miyim? Yorumla Soran +1 yıl Evet olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım mı gizliden? Yorumla Soran +1 yıl Çık madem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E bi türlü karşılaşamıyoruz Yorumla Soran +1 yıl tamam burdayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazarsın Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Annem kankamla yatti 0 19 Yorumla Soran +1 yıl İtirafın. icin teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap nedir Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gordum Yorumla Soran +1 yıl Ne hissettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzledim az Yorumla Soran +1 yıl Değdi mi hakkını verdi mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet annem onun oldu resmen Yorumla Soran +1 yıl Devamı geldi mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Babam izledi onlar yaptı Yorumla Soran +1 yıl Seviyorsns cuckold Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seviyir belli ki Yorumla Soran +1 yıl Sende katıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben ne yapmalıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kankama onun kız kardeşine aşığım dedim beni dövmüştu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap vermedin Yorumla Soran +1 yıl Anneni takasa teklif et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız kardeşini vermiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baba o... çocuğu diyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Birkackere oldu tam laf atacakken bakımlı mesai arkadaşı kendimi zamanında çektim. Belkide hoşuna giderdi ama ben kötü olurdum
Nasıldı peki o gün
Çok seksi bir taytla kıvrımlı kalmayı çıkarmıştı bende tan laf atacağım yüzünü dönünce yarıda kaldık selam verdik
Haha kötü olmuş artık bir sonrakine
Evet çok iç giciklayıcıydı 😊😇
Evlenme teklif et
Mesai arkadaşı güzel kız ana etik olmaz
Yani nasıl ki
Aynı yerde birlikte çalıştığım kızdı ona o gözle bakmak uygunmu
Millet evleniyor ya
Evet ya hiç sorma okadarda baktım suzdum tahrik. oldum kuzen çıktı ya yani ona düşündüklerimi bakışımi bilseydi ya kendisi verirdi bana
Güzel kadınmış denekki
Evet güzel kadindi ama cesaret edemedik ter tepki alırız diye
Ne giymişti o gün
Tanıdık tanımadık seksi buluyosam beğeniyosam sorun yok😉
Kardeşin de olabilir ama
Lafmı soktun şimdi yani😀Birinci derece akraba demedin ayrıca kardeşimi arkadanda tanırım rahat ol
Sınırları zorlayan soruları severim
Sınır tanımam
Soruma cevap ver o zaman
Yaşadım diyelim😀
Ne yaşadın komle
Eski bir olay uvvv diye kalçaya bakınca kuzen çıkmıştı ama güzele güzel demek lazım yapacak bişey yok😂
Umarım kavga çıkmadı
Yok istediği buymuş neyse derin mevzu
Benim genelde erkek çıkıyor.😄Bı bakıyorum yata yata kaseyi büyütmüş saçlar uzun kadın gibi. Bir bakıyorum sakallı bıyıklı herif
Sapıhhh değiliz öyle saplantılarımda olmadı çok şükürr
O değilde uzaktan çok seksi ve güzel bulduğum bir kız tanıdık çıktı
Kim çıktı
En yakın kız arkadaşımın kardeşi çıktı
Hmmm olsun söyleseydin
Ne desem olurdu ki
Çok güzelsin
@feza034 kendini gizle şimdi anlat ben de etiketi kaldırayım
evet cıktı cok canım ıstedı hatta yuzunu goruncede adama yakınlık arkadaslık durumları ndan oturu ıcımızde kalıyo
Hatırlatmasaydındın keşke
İtiraf et
Yorumlarda anlatamam
Özetle
Deniz kuzenim ben oldum?
Bir kez oldu ama tekrar görsem yine olur
Kimdi o
Aynı yerde çalıştığım bir hemşire arkadaşım
Neden peki farklı ne oldu o gün
Tmamm madem
Anlatırım
TKP attm
Gördüm ama yazamıyorum önce senin yazman gerek
Bana takip at
Sen tekrar atarmısın
İğrenç bir anım var bununla ilgili 🤦
Anlatabilirsin bana merak ettim doğrusu
Yorumda anlatmak istemiyorum
Bu çok oluyor bana ya
Nasıl yani neden
Yani genellikle tanıdık diye o gözle bakmıyosun sonra çok başka birden sadece arkadan görüyosun sonra önünü bir dönüyo tanıdık o çok kötü bir olay
Etrafında baya seksi kadın var demekki
Var da tanıdık çıkmasa birde
En çok hayal kırıklığı kimde oldu ne giymişti
Güzel siyah bir elbise giymiş oda akraba çıktı soğudum direkt
Uzaktansa şansını dene
Yok ya sevmem ben öyle senin nerde ne şekilde oldu
Olmadı olanları merak ettim
He anladımm tamam bakalım ama normal yani
Senn eşin olunca seksi giyinmesine kızar misin
Hiç olmadı
senin oldu mu
Arkadan bakmak guzeldir immimm
Öyle arkadan bakmam kimseye.
Evet ya. Hemde cok yakin bi tanidik.
Kimdi nasıl oldu olay
Tatilde turist kiz diye bakiyordum. Turist degilmis.
Kimmiş peki söyle:)
Burdan anlatamam ozelimi. Yaz
ana bacı değilse sorun değil yani olmadı
Bazen kız kardeş olabilir
yo olmaz
Var mı
evet
Seksi mi o da
hemde nasıl
Abla mı
küçük kardeş
Ne güzel girsin koluna gezin