Merhaba arkadaşlar. İş yerinde 6-7 ay olmak uzere bir çocukla tanıştım benimle yaşıt aynı birimde çalışıyoruz. Benimle birşeyler yapmak istedi. Birşeyler dediğim hani gezmek kahvalti ya da arabayla il içerisinde gezme turlama felan. Çocuk tatlı iyi birisi o alkol kullaniyo ama nadir yani. Dedi ki Kahvaltı yapalım ya da disarda birşeyler iceriz ama sarmazsa markete gider aburcubur alir eve geçeriz dedi. şimdiye kadar kesinlikle hiç cinsellik ya da +18 konuşmasını hissiyatini almadım ondan bu konularda biraz tedbirliyim çünkü. Dışarda takılacağımızı zannetmiyorum ama eve geçersek ne yapılır nasıl konulardan ilerlenir bilmiyorum o biraz eğlenceli sempatik birisi ve hoşlanıyorumda. Bu gibi durumlarda inanın hicbirsey bilmiyorum. Bu arada ilk kez evde birisi ile buluşacağım. Yardım eder misiniz. ? Cinsellik istemiyorum. Ki bu olsa bile oraldan ileri gidemem istemiyorum o tarz şeyler.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen kafanda belli bir sınır belirlemiş sin buda demek oluyor ki olası her şeye hazırsın ve bunu göze alarak evde buluşmayı kabul etmişsin merak etme karşındaki kişi saf değil bunu anlamıştır çoktan evde buluşma olayına tamam demen bile niyetini anlaması için yeterli
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır ona eve gelemem demiştim o kahvaltıya çıkalim sarmazsa eve geçer birşeyler yaparız yemek takılırız dediği için evet dedim
- +1 yıl
İkiside aynı yola çıkıyor gidip gitmemek tamamen sana bağlı buluşmada dışarısı ona sarmıyor ya eve geçelim diyecek illaki
Soran+1 yılPlan için tekrar yazacağım ona
- +1 yıl
Bol şans inşallah senin için eğlenceli geçer
Soran+1 yılUmarım:(
- +1 yıl
Niye üzgün ifade koyuyorsun ki bu tamamen senin elinde dışarıda takılmak istersen senin dediğin olur onun dediklerine tamam dersen onun istedikleri olur
Soran+1 yılAslında biraz yapım sert
- +1 yıl
Öyle olması daha iyi ya kolay kolay istemediğin bir şeyi teklif edemezler
En İyi Cevaplar
+1 yılO tarz şeyler ilgini çekmiyorsa yapacağın şey, evde buluşmamak.
Evde yapacağınız şeyleri dışarıda da yapabilirsiniz, kahvaltı yapabilir, abur cubur alabilir v. s. İş ciddiye bindikten sonra, ilerleyen zamanlarda duruma göre karar verebilirsin. Alkol veya oturmak diye evine alırsan, hayatının pişmanlığını yaşayabileceğin, saçma şeyler başına gelebilir. Bu konularda tedbirli olmalısın, ne kadar saf, iyi, masum gözüken biri de olsa gönlünü çabucak kaptırmamalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok haklısın.. benimkisi anlık bir duygu değişimi olabilir kesinlikle istemediğimi söyleyeceğim.
- +1 yıl
Mesajım sana mantıklı geldiyse ne mutlu bana, önemli olan mantıklı gelmesiydi zaten. Umarım hak ettiğin birisi karşına çıkar. İlk deneyim olacaksa iyi biriyle olsun, play-boy olan biriyle değil. İyi gecelerr
Eve geçerken alkol almak isterse kesin bir dille reddet o anlar zaten eve geçince de film teklif eder zaten ya sohbet ya film olacak. Film 2 saat sürer o arada yakınlaşma olabilir sonrası sana kalmış ya karşılık verirsin ya da kendini geri çeker güzel bir dille kırmadan dahaberken dersin bu kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRiske girme o zaman sen plan yap dısarıda
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tekrar yazacağım akşam ona
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılYani illa bir şeyler olmasına gerek yok net olarak soylerisin bunu ona sadece sarılır öpersiniz birbirinizi bir tık ilerisi sevişme olur
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağız peki evde sürekli sarilma öpme olmaz ki
- +1 yıl
O zaman sevişirsiniz
Soran+1 yılBakireyim istemem..
- +1 yıl
Sevişmeden kastım öpme yalama okşama sürtünme
Soran+1 yılAnladım peki 😔
+1 yıl:) sen zaten hazırsın. oral falan yaparsınız. istemiyorum desende zükebilir seni
18 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim istemem
- +1 yıl
Yalarsa seni istersin. Zaten ilk yapmadan bakire olunuyor.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Bakireyim istemem diyip ilişkiye giren çok kız var sonra pişman oldum diyip zır zır ağlıyorsunuz. burada soru soran çok kişi var öyle. Bakire olan sensin. erkek arkadaşın değil. Seni iyi yalarsa zük diye yalvarırsın bile. o an yeterince güvenilir biri değilse sokuverir. Sonrada biz ciddiyiz diye kendini avutursun
Soran+1 yılTeşekkür ederim istemediğimi söyleyeceğim
- +1 yıl
kendini yalatacakmısın peki?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Bence ikna eder o seni. sen eve gidersin. kendini yalatır sana.
Aynı eve girdiğinizde işler değişecek sen buna şuandan bir sınır koyamazsın
017 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmazsa peki
Soran+1 yılEn fazla evet
Soran+1 yılBilmiyorum ama istemiyorum sanırım
Soran+1 yılEvet..
Soran+1 yılBiliyorum normalde libidom yüksek. ama yüzyüze geriliyorum hiç temas etmediğim için
Soran+1 yılTanımıyorsun yazdıklarımla değerlendirme
Soran+1 yılBenimde yapım böyle soğuk görünürüm ama öyle değilim
Soran+1 yıl:D öyle oldu gibi
Soran+1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılistemiyorum diyorsun da cinayet mahalline gitmekten bahsediyorsun, farkında mısın?
06 Yorumla
Soran+1 yılPlan için tekrar yazacağım istemediğime dair
- +1 yıl
yani yanlış anlamayın amacım yargılamak ya da yaftalamak değil ama bence iş oraya gidecek gibi.
Soran+1 yılTamamen olumsuz düşünüyorum artık istemediğimi söyleyeceğim
- +1 yıl
bence yaşanması muhtemelen bir olumsuzluktan çok daha isabetli bir karar.
belki de amacı cinsellik olmayabilir ama bence erken - +1 yıl
Bir dahakine gidersiniz sıkıntı yapma hayırlı uğurlu olsun.
Ama iyi ki istemiyormuşsun dirayetine bayıldım doğrusu 🤣🤣🤣
Soran+1 yılHshzhdjdjd
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha öncede sormuştum sanırım aynı soruyu ki eve gidiyorsan iş her şekilde o konuya gelecektir ya gitme ya da gidiyorsan şikayet etme secim senin
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama yorumlar daha çok cinsellik ve yetersizdi..
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir yardım bekliyorsun ya da bir teyit mi bekliyorsun git diye
Cevap sahibi+1 yılCinsellik istemediğini söylüyorsun ama olursa oraldan ileri geçemez diyorsun kendi soylediginle kendin celisiyorsun
Soran+1 yılkafam gerçekten çok karışık
Cevap sahibi+1 yılNeden karışık ayrıca ilk için evde buluşmak ne derece doğru sence
Soran+1 yılHem istiyorum hemde istemiyorum. Ev denilince bana gerilme geliyor. Günümüz haberleri.. ev istemediğime dair bir kere daha yazacağım
Cevap sahibi+1 yılYani bu ne acele dışarının suyu mu çıktı sonuçta evde yapabileceginiz ne var film izlemek bunu sinemada da izleyebilirsiniz oturup sohbet etmek çay kahve içmekse cafede de oluyor yemek yemekse lokanta restoran dışarda dolu
Cevap sahibi+1 yılBı defa bir kız ev denilince zaten aklına ilk gelen cinsellik olup cekinirken sen neden kabul ettin
Soran+1 yılAklıma zaten o geldi bi an boş bulundum mm marketten eve geçeriz deyince
Cevap sahibi+1 yılValla tercih senin hayat senin bana göre erken ben öyle düşünüyorum sonrasında pişman olacagin durum içerisinde bulma kendini sen diyorsun ki en fazla oral daha ilerisi olmaz diyorsun ama onun ilerisi de gelir ki o kadar bile olması saçma ilk buluşma sonuçta ayrıca aynı iş yerinde çalıştığın birisi nerden biliyorsun arkadaşları ile iddiaya girmediğini veya seni yarı yolda bırakıp arkadaşlarına senden bahsedip şöyle boyle demeyeceğini belki seninle olan biteni anlatacak diğerleri de sana o şekilde yaklaşacak bilemezsin tedbirli olmakta fayda var
Soran+1 yılBu açıdan düşünmemistim teşekkür ederim 🥺
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sen bir kadın olarak herşeyi daha ince ayrıntılı düşünmek zorundasın sende biliyorsun ki cinsellik olduktan sonra erkeğe bir şey olmuyor ama bir kadın ne hale düşüyor tahmin edebilirsin
+1 yıloraldan baslassanda guzel olur ikiniz icin hemde
08 Yorumla
Soran+1 yılYok vazgeçtim.
- +1 yıl
eline sans geldi iyi degrlendir
Soran+1 yılYok vazgeçtim dışarda takılmayi önereceğim
- +1 yıl
korkuyormusun yoksa
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBirine vücudu açmak bilmiyorum olgun değilde Ergen çocuk gibi hissediyorum yüzyüze olunca 🤦
- +1 yıl
hicmi sevgilin olmadimi
Soran+1 yılMaalesef:D
daha önce yaşadın mı böyle bir şey?
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılİstemediğimi söyleyeceğim
Soran+1 yılKorku
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılSjhxjajajaja
+1 yılBirak sadece yalasin mademm
04 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
- +1 yıl
Noldu
Soran+1 yılVazgeçtim
- +1 yıl
Himm
+1 yılher türlü sevişirsiniz bakiresin sanırım
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
benzer durumu yakın zamanda yaşayan bir kız tanıdığım var oda ilk kez gitmişti
Soran+1 yılNe oldu peki
- +1 yıl
detay veremem burdan k. b
- +1 yıl
istersen ulaş muhakak derslik birşeyler çıkar sana?
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. korunun gençler gerisini düşünmeyin
09 Yorumla
Soran+1 yılBakire olduğum için ilerisini istemiyorum
Soran+1 yıl😡😡
Soran+1 yılSeni vururum:D
Soran+1 yılOoyyy
Soran+1 yıl😀😀 eyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılEve gitmek herseyi kabul etmek demek
016 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik dışında olmuyor mu hicbirsey
Cevap sahibi+1 yılCok zorlayacak cinselik için unutma insanlar o noktaya gelince çok farklı bir kişiliğe burune bilir zorla yapsa kimseye birsey de diyemezsin ne işin vardı evinde ozmaan derler
Soran+1 yılHaklısın Plan için tekrar yazacağım ev istemediğime dair
Cevap sahibi+1 yılO diyer dediğin arabada da yapıla bilir
Soran+1 yılDışarda takılacağımızı önereceğim
Cevap sahibi+1 yılTamam oral seks filan araba da yapıla bilir ama niyeti daha fazlaysa Ev de ısrar edecek
Soran+1 yılVazgeçtim yazacağım
Cevap sahibi+1 yılKafana birsey takılırsa sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılEvde mi bulustunuz
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılDetayını merak ettim
Soran+1 yılSana nasıl yazacağım
Cevap sahibi+1 yılCiktim gizliden
Soran+1 yılBu uyeye mesaj gonderemezsin diyor
Cevap sahibi+1 yılBen yazdım snaa
Soran+1 yıltamam gördüm
+1 yılVer gitsin be
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır.
- +1 yıl
Mezarami götürecen
Soran+1 yılSfghjkkk
- +1 yıl
Jdjcjfkskdkdkkfkflsmdmf
Soran+1 yıl:D kasınion
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarşılıklı oral yapın
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç denemedim ve tedirgin gerginim
Cevap sahibi+1 yıldaha önce oral yapmadın mı hiç? bak o zaman taktiğe ihtiyacın var bir çuval inciri berbat edebilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yıloral mı yaptın
03 Yorumla
Soran+1 yılSürtünme ve oral
Cevap sahibi+1 yılarkadan zorlamadı mı
Soran+1 yılHayır sadece sürttü istemedim
+1 yılYatakta biter
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden hep yatak..
- +1 yıl
Evin sonu yataktır bu kesin
- +1 yıl
Yatağa geçersen benim söylediklerimi hatırla
Soran+1 yılSustum
- +1 yıl
Gerçekten amacı yatak o kişinin
Soran+1 yılİstemediğimi söyleyeceğim
- +1 yıl
Kabul etmeyecek ısrar edecek
- +1 yıl
ya da alkol sonrası oldu diyecek
Soran+1 yılDışarda takılacağımızı önereceğim
- +1 yıl
Bence de mantıklı olan o çünkü niyeti yatağa atmak seni demedi deme sonra
Soran+1 yılHaklısın..
- +1 yıl
Mantıklı olarak düşünelim alkol alıyor seni gezmekle ya da gezdirmekle takılmakla göz boyuyor sonra eve geçeceksiniz biraz alkol sonrası isteklenecek oral veya öpüşme bu orada kalmaz daha da ileri gider ve üzülen sen olursun istersen dene
Soran+1 yılİstemiyorum vazgeçtim
- +1 yıl
Ben sizi düşündüğüm için böyle anlattım ama yine de karar sizin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat