Çok seviyorum s//e//x
Artk erkeklere ben o gözle bakiyorum düşünun
Artk erkeklere ben o gözle bakiyorum düşünun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Libidosu yüksek kadınları severim ilişkileri tatlı ve zevkli olur aslında güzel bir sexting yaparak libidonu düşürür rahatlatır. Im. Bu şekildedir rahatlama olur
Ama biliyorumusun ilişkilerim kısa süruyor neden bilmiyorum
Yaaa öyle mi
2 ay 3 ay
1 ay
Libidom yüksek demedim hiç ama sıkıcı biriyim galiba ne bilim
Rica dderim
Eee olabilir senin hayatın
Cevap
33Cevap
Yok sanırım çaresi, aman aldatma konularına girme asla
Tamam inşallah
Tamamm
Seks kelimesinin İngilizce karşılığını kodlayarak yazdığına göre durum çok vahim. Geçmiş olsun bacım acil şifalar diliyorum.
Erkeklerde o gözle bakıyor bul birini Tatlım ama tecrübeli olsun mutlu ol en azından zevk al
Bir kızın böyle olabileceğini pek düşünmüyorum
Eee şimdi ne diyorsun sana nasıl yardımcı olabiliriz yorum yap beğeni atayım neyapalım senin için
çaresi tam yok hormon seviyesi fazlaysa öyle devam eder
Bunun kötü olan tarafı ne Yani doğru partneri bulabiliyorsan sorun yok demektir
farklı fantezileri yaşamalı insan hayatta her şey bir tecrübe diyorum
Etiket yanlış insanlar tarafından kullanılıyor. Şimdi azabalar aşağıya birikir
Bende bulanıyorum hep sanal yapıyorum güzel oluyor sanal
Sanaldan biriyle yapiyodum tutturdu gerçekte istiyorum seni diye ee şimdi boku yemedimmi ben sjdvdjsj
Hımm
Yok sağol
😋😁
Zevkten uçarsın
Sexting ya da mastırbasyon yap
Bunlar beden şeklini değiştirmez mi?
Değiştirmez canımmm
Eminmisin? Çok mastürbasyon yapinca şekili bozuluyor sanki öyle duydum ben
mastürbasyon, seks oyuncaklari, kendini okşama
çaresi düzenli bir cinsel hayat
Bol bol içine akittirmak
Kilit vurmak lazım 😀
normal o yaslarda caresi baska seylere yogunlas
gir bir inşaat alınana çözsünler işini.
Yanıyorsun fuat abii😉😉
İnşallah kimse bakmaz sana da kudurursun
Sadece bunu mu düşünüyon ne zeka ama fışkırıyor
Ahahahs bunu diyende bir erkek
Sanarsn sizin beyniniz başka bişey için çalışir
Benim beynim neye çalışırsa çalışsın ama ne acılar çektim sevgilim hasta diye terk etti, babam kanser oldu, ben hasta, işe girdim çalışamadım, bir ajansa girdim orada insanlarla sorun yaşadım, kaç kere antidepresaan yuttum, babayla anneyle sorun yaşadım abim şizofren, senin gibi, üç gram seksi sadece düşünmedim, senin beynin benim yaşadıklarımı yaşasın bir daha kendine gelemez, ben iki günde ruh hastanesinde yattım hadi yaşlada görelim fiyasko kadın beyni. Çok akıllıydın otuurp beni üzen kadınlara kızlara akıl vereseydin.
Sen beyni hemcinslerine tak kızım, bana yanlış yaapmasınlar kaç tane kız kadın benim peşimdeydi, kız kurusu gibi tıfıl tırıl yazı yazma bana.
Çok komik oluyorsunuz.
Geçmiş olsun da bana tüm hayatını anlatmak zorunda değildin
Biraz mantıklı davran çok şey yaşamişsn ama bunlar seni olgunlaştıracağina sende ühde yapmiş
Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil ama buna emin ol herkesin kendine göre sorunları var benim sorduğum soruyuda beğenmiyosan gül geç ne sataşiyosun
Insanlarla hala doğru iletişimi kuramiyosan bidaha tedavvi görmeyi dene belki bi işe yarar
;Sen iki saat otur benle konuş leyla olursun, dr gittik verdikleri ilaçlarıda gördük, drlar bazıları bile mal, kan kusturur gibi ilaçları dayadılar, daha fena hasta ettiler, zurna, sen hiç gittin mi oralara, dünyanın en akıllısı senmiisin, kendini akıllı sanıyorsan, senin hele piskolojin bozulsun hasta ol görürüm seni, anca zevk veren şeyler düşünüyon, ben anladım ki en büyük hastalık kim biliyon mu insanlar sen işte, saygısız, oturmuş bide bana akıl veriyon, hee umarım çok daha psikolojin bozulur bir yerlerde, bu yazıları hatırlarsın.
Sen bana akıl verme, oturda cinsellik düşün sakın kimseye faaydan olmasın. Yazık olur sonra vah vahh, erkeksiz kaldı bebem gel ağlama.
Valla comics ya
Yorum kaldırarak yaşarsın boş boş öyle, yorum kaldırsan ne olcak korkak esaretsiz boş işlerle uğraşan boş bir insansın. Üstelik beni okudun tüm yorumlarımı, afiyet olsun. Saygın olmadığı yazdıklarından belli.
Ben senin gibileri sallamıyorum ciddiyede almıyorum sadece cevap veriyorum, sg git diyen insandan bişi olmaz.
Yorumlarını bile doğru düzgün okumadım, önyargıdan bile betersin.
Kafayı azmışlıkla yemişsin, daha bebeksin sütünü annene söyle versin içersin.
Sen benim kadar bile kafayı yiyemezsin kimsenin hayatı güllük gülüstanlık değil mi ciddi mi, ben gülistanlık yapmak için çok uğraştım yarın annem ölürse yalnız kalacağım bulaşıkları sana yıkatırım bişi dedimide valla hayat gülistanlık değil derim sana. Düne kadar iyi kalbimi kırdınız derim sana yıkatırım, ben çok dayanıklı adamım bakalım sen nasıl dayanacan bana. Ve yıkayacan mı, çoğu beni bırakıp gitti kızların üstelik bazılarıda nedensiz. Sanalda bile kandırıldım daha insanlara ne inanıyorum ne güveniyorum.
Ön yargılarınla ve başka hayatını bilmeden yaşıyorsun ve konuşuyorsun bide sanalı arkana alıp üç gramlık yazıları şikayet ediyorsunuz. Ne kötüsünüz belli.
İnsanlar kötü ki diyen kadın bile bu siteydeydi ben ona anlatığımda birgün herşeyi. Haydi güle güle sekskızı, cinsellik düşünen insanlarla dolu bir site. Bide kalkmış bana hayatı öğretiyor, kızları bulduk dert bulamadık dert. Sen çoğunlukla yalnız kal, bide düşün. Ben çok yalnızım artık çünkü o seviyeye geldi. Hem benim hem insnaların hayatın yüzünden.
Güle güle sanal aşk kızı hahah.
biz ne düşüncez çağır bi manita yap rahatla
bana da oyle bakabilirmisin?
Bizimde coook yüksek ne yapalım
ablacım sakin ol
Bende senin gibiyim çare bulamadım daha
yorumlarla yetin
İşin zor senin de
Bende
yerun :D
Seks arkadaşı bul
Asmış garibim