Libido nasıl yükseltilir?

Sabah sabah soruyorum ki niyeti dert paylaşmak olmayanların saatinden uzak durayım.

Son zamanlarda çok gerginim, sebepli sebepsiz gerginim. Bunun tezahürlerinden biri de libidonun yerlere vurması oldu. Bir türlü gevşeyemiyorum da; tükürdüğümün beyni tutuldu kaldı işte saçmasapan şeylere.

Eğer yıllar sonra, şu hayattaki en büyük yaram, zaafım, değerlim olan adam yeniden hayatıma dönmüş olmasa bunu umursamazdım da. Fakat yıllar sonra bir şans daha yakaladık. Ve şimdi bu şans saçma bir sebepten yıpranıyor.

Ha esas kafaya takan benim, Allah için ondan sürekli "Derdimiz bu değil, rahatla biraz"... vb. şeyler duyuyorum. Sağolsun, hep halden anlayan bir adam olmuştur. Ama ne kadar beni rahatlatmaya çalışsa da, onun da bir süre sonra bunu dert edeceğini düşünmekte çok haksız değilim bence.

Doluyum biraz, konuşasım geldi. Buraya kadar okuyanlara teşekkür ederim.

Şimdi diyorum ki ben ne yapayım? Engelli mi atlayayım, kendimi dağlara mı vurayım, her sabah pekmeze bala mı abanayım? Samimiyetle yazılan her yöntemi deneyeceğime emin olabilirsiniz.

Biliyorum asıl olarak şu kaygı durumunu düzenlemem lazım ama o ne yazık ki kısa vadede mümkün görünmüyor. Bana hızlı bir çözüm gerekli. Epeyce hızlı hem de.
Libido nasıl yükseltilir?