Benim libidon dustu yasla alakali olabilir bilmiyorum.36 yasindayim. Esimi kisilik karakter olarak cok seviyorum. Elim kolum gibi bir parcam o benim. Yillqrdir covuklarima iyi bir baba bana da cok iyi bir arkadas dost eş oldu. Ama esim fiziksel olarak cok kilo aldi. Belki bu sebeple bilmiyorum , belki yasla ilgili libidom dustu, sebebini bilmiyorum ama esim ne zaman yanasmaya calissa gozumu kapatiyorum. O anin bitmesini istiyorum. Ne yapmaliyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 36 yaş ilişkinin zirvede olması gerektiren yaştır. Senin acilen ateşlenmen lazim bunu biriyle sexting yaparak farklı bir ilişki deneyimle kendini erkeklere karşı azdır. Cunki siz klasik ilişkilerle monoton bir ilişkiye dönmüşsünüz. Esinde kilolu olması sana yeterli elektrik ve heyecanı veremiyor. Seni yeterli atesliyemiyorsa bu durum içini söndürür bunu en güvenli sexting i iyi yapan biriyle canlandirabilirsin. Sen onu tanımıyor o seni tanıman yapın sexting kullanan ateşi canlandırmaya bakın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşine karşı arzu duyguların bitmiş. Evet gerçekten çocuklarının babası olarak seviyorsun ama komşu ülkeler gibi hareket ediyorsunuz. Eşin olarak görmüyorsun.
Meselenin yaşla alakası yok. 45 yaşında bile ne libidolar gördüm. Sen seks yapmaktan mı soğudun yoksa kocandan mı? Tek başına bir şeyler izleyip kendini okşayınca hoşuna gidiyorsa sorun eşinden soğumandır. Ya da başka erkeği arzuluyorsan sorun eşindedir.
Sorunun ne olduğunu çözmek sende, sorunun çözümü de sende.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşla ilgili bir durum değil bu kesinlikle çünkü daha çok gençsin ve bilinçli bir kadınsın onu anlıyorum. Ama şöyle bir sorun var bence artık eşin fiziksel olarak çekici gelmiyor sana. Kilo alması ya da diğer yönlerden bakımlı olmaması vs yani ten olarak artık heyecan uyandırmıyor sende. Biraz farklılık şart bence önce eşinin kendini değiştirmesi geliştirmesi lazım fiziksel açıdan ve yeni heyecanlar yaratmanız lazım birlikte. Zor bir konu.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOna ne istediğini neler yapılacağini anlat istersen sen konuşarak düzgünce senin libido düşmesi mümkün değil bu yaşta aslında en verimli yaşında sın cinsel olarak değişik fanteziler uygulanması lazım sana sorun sende değil bende eşini gönlünde birirmişsin cinsellik olarak istersen başka yolu vardır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
97Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit ona bunu anlat hani birazcık kendine bak birazcık kendini değiştir kendini tekrar benim isteyeceğim bir hale getir ben de aynısını yapacağım yoksa 15 yıllık evlilik bitecek diyebilirsin onu söyle yani madem insan olarak seviyorsun yatakta da hala sevme şansın var
11 Yorumla
Soran+1 yılesimi kirmak istemedigimden bir turlu soyleyemedim. Ama ima edebilirim sanirim, kirmadan
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aslında yaşınız gayet genç, en iyisini bile yaparsınız aranız daha da olur.
00 Yorumla
+1 yılvalla daha cok gencsin söleyim yasla ilgili degil ha bi kadın tanımıstım bankacı evli oldugunu bılmıyodum kafede bulustuk biraz biseyler yasadık kadın bidaha görüsmedi benimle sonra dediki ben esimle yasarken hic zevk duygum yoktu tepkim yoktu seninle o yüzden görüstüm bende bisey yokmus dedi bende test insanımıyım evliysen niye sölemedin demistim sonra bidaha görüsmedik o yüzden bazen acı duydugunu bile sölemisti anca yapıolacaklar yeniden cinsel hayatınızı degistirmek ne bileyim kiloluysa kılovermek seksten önce banyo yapmıyosa banyo yapsın güzel kokular sürsün vucudu kıllıysa kılını alsın öyle biseyler farklı pozisyonlar farklı mekanlar farklı elbiseler gibi seyler yapın deneyin neticede bi evlilik kolay kurulmuyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız yaşında ne var daha cokkk gençsin asil şimdi cinsellik başlıyor çoluk çocuk büyüyor daha rahat ediyorsun. Sana tavsiyem pelvik hareketini yapman. Onun aletleri var. Google'den bak. Cinsel arzularını geri getiriyor. Eşini sevmek çok ayrı bu konu çok ayrı çekici bulamıyor olabilirsin. Abazalar da hemen başka birini bul yazmış yeminle bunların hayatı sapiklikka geçiyor ha. Aklını bulandirma. Sen kendi kendine birşeyler üret mesela eşini ilk gün ki gibi hayal et veya eşinle gizli şekilde yapıyorsunuz onu hayal et. Ve isteklerini eşine söyle. Ama kırmadan cinsellik yönünden değil sağlık yönünden söyleye bilirsin. Seni çok iyi anlıyorum umarim çözülür. Bir çok kadın da bu problem olabiliyor tek değilsin ❤️
10 YorumlaBunu ona açık açık anlat ve ilişkiniz şekillendirecek eğelenceli hale getirecek şeyleri yapın yazık etmeyin sakın ilişkinize
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılkg felan bence bahane değil gibi. Sizin aranızdaki şehvet ilişkisi bitmiş şefkat ilişkisi başlamış. ondan kaynaklanıyor. epimedyumlu macun kullanın ilişkiden 1 saat önce felan. libidonuzu artırır. yadan haftada 3 gün keşiş külahı dene bitkinin çayını demleyip 1 fincan akşamları için. Çoğu insan kocasının öküzlüklerinden şikayetçidir. Bence elinizdekinin kıymetini bilmelisiniz.
10 Yorumlabirlikte spor yapalim mi o kadar is cocuk yorgunluk saldik biraz askim deyip yanas spor diyet yapin birlikte adam motive olsun
20 YorumlaBu biraz sizinle de ilgili olabilir yanlış anlamayın libido hemen düşmez bilakis sizin yaslarinizda artması lazım. Birlikre terapi almanızı tavsiye ederim naçizane
21 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim..16 senenin yorgunlugumu bilmiyorum. Esimi cok seviyorum, bunun sevgiyle alakasi da yok. Sadece bir sure kabuguma cekilmek istiyorum, bumir yazlik evimiz var, oraya yalniz gitmeyi dusunuyorum bir sure, en son care bunu buldum. Bazen yakinlasmak icin uzaklasmak gerekir diyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katıdır. Bu isteğinde mutlaka bastırılması lazım. Eğer bastıramazsan mutsuz ve gergin olursun. Buda seni maalesef eşinden soğutur. Bilinçaltın sana hiç boşuna uğraşma zaten zevk alamıyorsun, boşuna uğraşma diye olumsuz telkinlerde bulunur. Buda seni iyide eşimden soğutuyor maalesef.
bayanların en az %80’i evlilikte çok ciddi orgazm sorunu yaşarlar ayrıca.
sorun bu, ama çözüm dersen tabi ki var. 😘😘🥰🥰00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler icin ve ewlilik icin de seks cok onemlidir bi an once bunun cozumumu bulmayi dene biyerden sonra esin de bu durumdan muzdarip olup sikilacaktir once beyinsel olarak bu isi cozmelisin sonra da cici elbiseler minik dokunuslar ayakustu sevismeler kullenen atesi yeniden harlamalisin yoksa sevgi de bi yere kadsr yani
00 YorumlaMonotonluk ile ilgili olabilir. Farklılastirin. Bu bir mekan değişikliği olabilir pozisyon olabilir ic giyim olabilir
34 Yorumla
Soran+1 yılHic icimden gelmiyor , ama hicbirsey c. nllikle alakali. Esim de okadar muhtesem biri ki zorlamiyor. Bakti strese giriyorum, tamamen saglikli olmasina ragmen, tamam hanim hadi uyuyalim diyor
Soran+1 yılbelki de , degilmi? haklisin, yaptirayim... saol
- +1 yıl
Neden oluyor
Onu öyle kabul etmelisin. Sevginin olduğu yerde fizik, güzellik bir yere kadar gider, bağlılık için sevgi şart
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. İyi bir uzmana gidin derim. Hormonal, psikolojik.. vs bir sorun olma ihtimali yüksek görünüyor. Bütün tetkikleri yapın. Sonuç alamazsınız pes etmeyin, başka uzmana görünün. Bu işler biraz uzun uğraşlar gerektirse de başka yolu yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşinini fiziksel olarak toparlanmas için motive et. Senin de kendi fiziğin için toparlanmaya ihtiyacın var mı peki, o da önemli. Kendini seksi hissetmen. Sonra da farklı fantazilere açık olun, konuşun, açık olun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılLibidonun düşmesi yaşla alakalı değil bence daha yaşın genç sayılır eşinin fiziksel olarak kilo alması seni seksten biraz soğutmuş olmalı ama eşini seviyorsan bazı şeyleri mazur göreceksin ya da eşinin kilo vermesi için yardımcı olacaksın...
00 Yorumla Tanrı size istediğiniz insanları değil, ihtiyacınız olan insanları verir. Öyle ki bu insanlar sizi inciticek, size acı verecek, sizi terkedecek, sizi sevecek ve olmanız gereken insan olabilmenizi sağlayacaktır!!!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani seks hayatının bitmiş olması maalesef sürekli sıradan Hızlı ve kolay şeyler yapıyor olmanızda Bunu canlandırmanın yolu bugüne kadar yapmadıklarınızı yapmadığınız yerlerde yapmadığınız fanteziler denemek
00 Yorumla
+1 yılBence bakımla alakalı bir durum ve şöyle evi geldiğinde hep süslen güzel giyin temiz ol mutlaka sana dönüş yapacaktır eşofmanla pijamayla karşılarsan bu tür durumlar olur
02 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu yanlis okjmussunuz
- +1 yıl
😂 erkeklerin sorunu da bu zaten
+1 yılBu yaşta libido düşmez. 30lar kadının zirvesi. Bence kocanın görünüşüyle ilgili
10 YorumlaBence libido düşmesi için çok gençsin. Sadece onu arzulamıyorsun artık seni heyecanlandırmıyor. Beraber spora falan mı gitseniz
20 YorumlaGözün dışarıda kayar senin yakında
Sana gençliğini enerjisini versin
Sonra senin gibi vefasıza denk gelsin
Kadınların dile getiremediği özetisin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl36 yaşta libido düşmez. Ama eşini birtakım sebeplerle istememen normal. Bende de var aynısı. Eşimi istemiyorum ama libido inan var. Sadece seni tahrik edecek unsur yok
00 Yorumla 45 üstü kadınlarda biraz sancılı geçer beğenilmek korkusu vs aşacaksın bir şekilde bu arada en sık aldatma yaşında 40 53 arası unutma
01 Yorumla
Soran+1 yıl36 yasindayim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılgünaydın
seni ondan cinsel olarak soğutan etmenler olmuş bu sadece kilo artışı değildir kadınlar oldukça duygusal olduğu için o travmayı atlatmaları uzun sürüyo çok yakından tanıdığım biri de de aynı sorun vardı
02 Yorumla
Soran+1 yılesim muhtesem biri.. esimle alakali degil ama biraz ben galiba yaslilik moduna gectim
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak istersen gizlilikten çıkabilirim
+1 yılDoktora gidebilirsin belki hormonal bir şeydir 36 cinsel olarak aktiflik yitirmek için çok erken bir yaş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılKilo her zaman sorundur, haklısın. Kimisi bunu kabullenemez ve etmek zorunda da değil, bunu ona söyle, başka çaren yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin sana konfor sağlamak için çok çalışıp, belki kişisel bakımına özen gösteremiyor olabilir.
Onunla beraber spor salonu üyeliği almanızı ve kendisini kilo aldırmayan özel gıdalarla beslemeni öneririm 😏10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yıl44 yaşındayım. Bence senin durumun yaşla alakalı değil. Eşine rahatsızlığını söyle. Bir terapiste gidin. Madem seviyorsun..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaş olarak fazla bir şey değişmez, ama belli bir yıldan sonra dediğiniz gibi oluyor ki o zamanda aynı ilişki geri dönmüyor, Düzeldi gibi olsa da geçici düzeliyor, mümkünse gereğini yap ya da bu şekilde idare et.
00 YorumlaDiyetisyene götür, sonra her akşam yürüyüşe çıkın. Birlikte bişeyler yapmak sizi eski günlere geri getirecektir
00 Yorumla
+1 yılEşine söyle kendine başka birisini bulsun seks yapmak için o zaman. Adamın zamanını boşa harcama.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç kendi aktiviten yok mu eşinin yanaşması haricinde heyecanlanmıyor musun? gizil olmasan daha detaylı sorardım.
00 Yorumlabelliki seni duygusal ve cinsel olarak ihmal etmiş ilşikiniz monotonluk kazanmış o yüzden soğumuşsun. yeni bir başlangıç ve heyacan şart
00 Yorumla
+1 yılÇok acı bi durum keşke ilişkiler hiç eskimese. Ama erkekte kendini salmamalı. Oturup konuşssan anlamazmı
00 Yorumla
+1 yılO zor biraz geçmiş diyelim o konular evlilik aşkı öldürür sekil şeması burada ise hayatın çocuklar geçim falan olmuş artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılAynı kişiye söndükten sonra tekrar ateşlenmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence esinle tatli dille ve nazikce konus kilo ver vs vs diye
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Kilo problemi olmasa biraz fikir verebilirdim ama sen eşini kafanda bitirmişsin anlaşılan. En iyi ihtimalle oyuncak edineceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılsacmaliyorsun, cinsellikten uzaklasmis birinin sorusuna yorumyapiyorsun.
Soran+1 yılsoruyu iyu okumamissin anlasilan. Esimde hicbir problem yok. Sorun bende.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bu durumdayım benim ki çok dert çektirdi ama ondan soğudum. Seninki iyi biriymiş neden kadınlar pek tipe takılmaz bence
23 Yorumla- +1 yıl
çektırmesı de kotu hayatı zından olan cınsellık aramaz kı
Cevap sahibi+1 yılYani evet
- +1 yıl
kac yıllık evlıydın neler yapıo kı sana
+1 yılevlı olup mutsuz olan cok cocuklar ıcın sıkacaksın mecbur dısını
00 YorumlaEvlilik terapisti var. Ona gideceksiniz. Burada kimse size yardımcı olamaz
00 Yorumla
+1 yılEşinin kilosundan kurtulmasına yardım et sonra eskiye döner
00 YorumlaSanki sende hiç değişiklik olmadı, goguslerin sarkmadi, kilo almadım, çatlakların olmadı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılEşine durumunu belirt. Kilo versin, bakımlı olsun az. Takıldığın konu bu bence.
00 Yorumla
+1 yılSen isteklisin bence ama eşini istemiyorsun swinger yapın
00 Yorumla
+1 yılKokusu ve çıkardığı sesler seni tiksindiriyor olmalı. Birde yaklaşım.
00 Yorumla
+1 yılDeğişik beden ve heyacan ile kendine gelirsin. Aynı kişi ile The End
00 Yorumla
+1 yılBuna yapacak bir sey yok evlilik sekse en uzak şeydir. Ilk baslardaki gibi asla olmaz olamaz
00 YorumlaBir süre sonra o aşk sevgi biter yerini sadece saygı alır zaten.
00 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik açısından görüşmek istersen tanisabiliriz.
00 Yorumla
+1 yılSakın yapma ilgisizlik çok kötü dün başıma geldi çok sinirliyim 😡 eskiden nasıldı
00 Yorumla
+1 yılFarkli Alanlarda birbirinize sürprizler yapin fantezi dünyanızı genisletin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin kaçıncı yılında bu duruma düştünüz. Sanırım iki tarafında heyecana ihtiyacı var
00 Yorumla
+1 yılAynı durum benim eşimde de mevcut. Ara ara kaçamaklar yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yılbu profesyonel bir konu. Burada kimse sana yardımcı olamaz. Bir uzmana görün.
00 YorumlaSana biraz heyecan lazım. Heyecan ve adrenalinli yerlerde seks yapmayi deneyin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayda...
Peki cinsel olarak arzulanma filan oluyor mu00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. monoton olunca heycan biter yaşla alakası yok
00 Yorumla
+1 yılNe yaomayi dusunuyosunn peki bunun icinn heyecan katmakk falan olabilirmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel haz bitmiş artık degisik seyler deneme vakti heyecan tutkuyu tekrardan arttırmak lazim
00 Yorumla - Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 15 senedir evliyiz, çocuklarımız var. Eşimi insan olarak seviyorum ama karı koca olarak bitti. Yeniden nasıl ısınabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım