Aslında tutkuluyum ama sevgiye ve sadıklığa daha çok önem veriyorum
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok takma ya rahat olsan da ediliyorsun olmasan da terk ediliyorsun sevsen de sevmesen de arzularsan da hiç böyle arzulamasan da terk ediliyorsun yani istemeyen bir terk ediyor sen istediğin kadar duygu besle istediğin kadar arzula değişmeyen hiçbir şey değiştirmiyor bu istersen git birlikte ol terk edecek adam yine terk ediyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın için daha iyi olmuş olandır çünkü bunun için terkeden aslında o kadını zaten sevmiyordur.
Senin de değerini anlamamış.
115 Yorumla
Soran+1 yılAslında güvensem sevgisinden emin olsam ne kadar tutkulu olduğumu anlardı ama tanışma aşamasında biriyle hiçbir şekilde olmak istemem
Cevap sahibi+1 yılZaten ama bir ilişki böyle kurulur. Zamanla tanımak, sevmek, güvenmek ve saygı oluşturmak gerekiyor bir ilişkiyi geliştirirken. Bu kişi işte sana saygı duymamış, sende güven oluşturmamış. Sen ne diye bu kişiye kendini açacaksın ki? Seninde ayrıca bir birey olarak sahip olduğun ilişkide neyin ne zaman yaşanacağını istemeye hakkın var.
Ayrıca sabretmeyi bilseydi belki elde edeceği o mükafat çok daha şehvetli oalcaktı
Soran+1 yılÇok haklısınız keşke o da böyle düşünseydi
Cevap sahibi+1 yılBuna olgun olmak diyoruz bence ve her insan maalesef olgun değil. Bazı erkekler ise kendilerini kontrol edebilecek yetişkinlikte değiller. Hepimizde istek var bunu inkar etmek saçma olur.
Ama bunu yerini ve zamanını bilmek gerek. Dediğim gibi ama senin için çok daha hayırlısı olmuş
Soran+1 yılBenden yaşça da büyüktü olgun olur yerine ve zamanına göre davranmasını bilir diye düşündüm ama doğru kişi değilmiş
Cevap sahibi+1 yılKAç yaşındaydı sorması ayıp olmazsa sana
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılAman bende bir şey sandım :D Daha çocuk o da ya. 25 inan bir şey değil. Hayata atılınca insan olgunlaşıyor mesele inan yaşta değil. Eğer kendi hayatını eline almadıysa isterse 35 olsun
Soran+1 yılBana da garip geliyor 25 yaşında bir erkeğin olgun olması gerekiyor bence bunun yaşla bir ilişkisi var ama başka nasıl anlarım neye dikkat edeceğim
Cevap sahibi+1 yılYani davranışlarına ama öncelikle dünya görüşüne dikkat et. Kendini bir ortamda nasıl gösteriyor. Senin yanında sonra nasıl duruyor. Berede nasıl davranacağını biliyor mu bunlara bak.
Sonra sana nasıl davranıyor bunları gözlemle.
25 cidden bak 30 yasında biri olarak diyorum öyle olgun bir yaş değil. %95i erkeklerin o yaşta daha çocuk kadınlara kıyasla
Soran+1 yılBen zaten yaşıtlarımdan umudumu kestim duygusallığa önem vermiyorlar diğer konularda olgun gibiydi aslında ama cinsellik konusunda her erkek mi böyle bu konuları konuşmuyor diye soğur mu
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi her erkek ifadesi dile çok pelesenk oldu nedense ama hiç bir insan aynı değildir. Bir kadının bana davranışı yüzünden ben senin içinde öyledir yorumu yapamam değil mi? Her erkek aynı değildir ama çoğu erkek aynı olabilir. Bu artık biraz da şans, karşına çıkacak kişiye bağlı.
Benim kendi tecrübelerimi istersen onları da anlatırım ama böyle saçmalıklarım olmadı ama bir kız arkadaşımla ilk görüşmede beklemediği bir anda öptüm mesela ama ondan önceki kız arkdasımla 2 hafta el ele bile tutusmamıstık. Yani belli olamz hiç
Ama bence diger konularda da öyle olgun biri değildi o
İStersen özelden yazabilirsn
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
En iyisini yapıyorsun seni sevene sana değer vereni sev her şey cinsellik değil sonuçta onunda sırası gelir ama öncelik sevgi
16 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Soran+1 yıl20
Soran+1 yılYurtta kaldığım kız arkadaşlarımla takılıyorum sadece zaten erkek arkadaşım hiç yok kız arkadaşım da çok yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnceliğim sevgi şefkat dostluk evlenene kadar yapmasak da onu olur yeter ki düzgün sevsin gizli işler çevirip yarı yolda bırakmasın
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma gelmez bize öyle biri
Soran+1 yılAynen öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılDüşünmekle olsa keşke bir şeyler 😏 mutlu olurduk
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Edilirse saçma olur ama yine de ne zamandır beraber olduğunuza da bağlı 3 sene olmuş hala ay uy diyosan tekmeyi koysa yeri fkckc
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 sene mi 3 hafta anca olmuştu
Soran+1 yılBen tanımak istiyordum daha çok bir kere bile buluşmamıştık çok saçma geliyor bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani tert ediyorsa bu yüzden seni sevmiyor demektir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten sevgi ve sadıklık gerçek ilişkide olmalı yanlış kişi mi oldu
112 Yorumla
Soran+1 yılTanışma aşamasındaydık doğru değilmiş
Cevap sahibi+1 yılVefalı olmak önemli gerçekten kıymet bilmek göstermek çok duygusal mısın 🙂
Soran+1 yılEvet ya çok duygusalım
Cevap sahibi+1 yılDuygusallık güzel
Cevap sahibi+1 yılGüzel bir aşktan yanasını
Soran+1 yılUmarım çok istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunun kıymetini bilebilen sorumluluk alabilen insan olmak lazım şans biraz
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim nasıl biri olduğunu öğrenciyim ben tıpta belki takip edebilirsin
Soran+1 yılYazamadım kapalı mesajların
Cevap sahibi+1 yılTakip atar mısın
Cevap sahibi+1 yılşu an yazabilirsin tekrar mesaj
Soran+1 yılPeki
Ben bayılırdım.
10 Yorumla
+1 yılBosvrr kardesim giden adam değildir zaten..
10 Yorumla
+1 yılmilletin amaci vajina olmus resmen 😂
010 Yorumla
Soran+1 yılSevilmek istiyorum ya arzulanmak değil
- +1 yıl
yani bu devirde biraz zor bacim 😂
Soran+1 yılHep arzulanmak isteyen kızlar seviliyor bizde cinsellik odaklı olmayınca kezban gibi görülüyoruz fazla duygusal olmak da zor
- +1 yıl
peki sagliksal olarak. sorunun mu var?
Soran+1 yılHayır yok tutkuluyum farkındayım ama cinsellik odaklı ilişki istemiyorum
- +1 yıl
cinsellik odakli tabiki istemiyebilirsin bu senin en dogal hakkin. hayatina girecek kiside buna saygi. duymali.
Soran+1 yılCinsellik bir ilişkideki sonraki aşama benim için önce güvenmem sevgisinden emin olmam gerekiyor ki sonra kendimi ona açayım
- +1 yıl
aslinda sana farkli bi bakis acisida tavsiye edebilirim. bu benim. bakis acim tabiki
Soran+1 yılNasıl bakış açısı
- +1 yıl
yani guvenmek istiyorsan testlere tabi tutmalisin. ufak ufak yemlicenki gercek yuzlerini niyetlerini ogrenesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerdi cinsellikse terk edrr
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkekler eder
12 Yorumla
Soran+1 yılYol yakınken dönmüşüm
- +1 yıl
Fazla dönme basın döner
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. En güzeli daha ne yapacaksın
10 Yorumla
+1 yılEdebiyat parçalıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılEdilmez korkma
10 Yorumla
+1 yılnasil rahat degildin merak ettim
09 Yorumla
Soran+1 yılTanışma aşamasındaydık cinsellik konuşamıyordum
- +1 yıl
ilkinmiyidi böyle konusmalar
Soran+1 yılSevgilim olmamıştı
- +1 yıl
hmmmm simdi sevgilin yokmu
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
seni tek mi etti
Soran+1 yılTanışıyorduk beklentisini karşılamamışım devam etmek istemedi
- +1 yıl
kac yasindasin
Soran+1 yıl20
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibisini bulmak zor. Ne güzel...
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖlçülerin nasıl peki?
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
+1 yılDoğrusensın
11 Yorumla- +1 yıl
Devam et yolunda
Aksine hoşuma gider
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında