1 aydır sevgiliyiz görüntülü konuşuyoruz genelde wpdan sexting yapıyoruz. Tek gönderimlik olarak baska erkeklerin penisini atıyor. Bende artık dayanamadım böyle bir mesaj attım. Tepkisi bu oldu sizce bunu neden yapıyor?

1 aydır sevgiliyiz görüntülü konuşuyoruz genelde wpdan sexting yapıyoruz. Tek gönderimlik olarak baska erkeklerin penisini atıyor. Bende artık dayanamadım böyle bir mesaj attım. Tepkisi bu oldu sizce bunu neden yapıyor?

Oncesinde aranizda gecen bir diyalog buna sebep olmus olabilir. Ornek veriyorum sen ben buyuk seviyorum dediysen ve sevgilinde bu mumkun degilse bu sebeple yapiyordur diye dusunuyorum. Ya da en basta kendi bu yalani soyledi sonrada kendince bu cozumleri buldu.
Hayır hiç söz konusu bile olmadı böyle bir muhabbetin sadece benim libidomuj çok yüksek olduğunu biliyor
Anladim. Belli ki bu libido durumundan dolayı kendince sana yetmeme korkusu oluşmuş. Hiç anlamam bu mevzuyu. Er gec yanyana geldiniz diyelim ortaya cikacak bu durum. Aşırı anlamsiz acikcasi.
bulunduğum şehire gelicek zaten yakında bakalım..
O zaman bu durumda resimlerde farkli cikiyor diye bir cumle duyacaksin 😂
Ciddi misin😂
Whatsapp da ki yazişmadan boyle bir sonuc çıkacağı aşikar. Kendini herseye hazirla bence 😂
Cevap
26Cevap
Ya o sıra müsait olmuyor ama o akıcılık bozulmasın diye yapıyor bunu ya da zaten bilerek isteyerek yapıyor kendine güveni olmadığından
Bana güvenmiyor olabilir mi ama muhabbete giriyor sonuçta
Sana gücenmicek bir durum yok ki
Tkp edersen sana bir kaç soru sormak istiyorum
uzak mesafe sevgin grupa baglar yakinda nedersin demeye baslar 😅😂😂😂
Ne alaka
Ayrıl gitsin uzak mesafe ilişkisi zor olur umarım yüzünü gösterdiğin nude atmamışsindir
Attımmm😭😭😭
Hiç şöyle bi çeksene dediğinde, o şekilde çekti mi?
Yok hiç öyle bir istekte bulunmadım
Öyle daha da netleşir ama farklı şeylerdende anlayabilirsin, gizli olmasan soracaklarım vardı
Bi kaç şey anlatmam lazım onlarla yokla bi
Yaz burdan?
Çıktım gizliden burdan yazınca yorumu komple kaldırıyolar
Arkadala söyle kıtlık çekerse bizdende yardım alabilir
Böyle hatunlar öyle canım eline nası düşüyo anlamıyorum
Soruya bak, muhabbete bak.
Üşeniyordur.
Eşofmanı indirip çekmek öok mu zor kadınlar gibi değilsiniz ki seksi poz vermeye uğraşmıyorsunuz
Kekliyo seni belli ki..
Sebebi ne
1 dk başkalarının penislerini mi atıyor?
Evet farklı farklı penis atıyor ya
gel bir hayırlı olsuna tokalaşalım
Neyi
daha şimdiden g@vatlığa başlamış geçmiş olsun
Ne gibi?
başkalarının şeyini atıyor ve sana aşkım bu nasıl bu iyi mi peki bu benim ki de böyle olsa tarzda da konuşuyordur
Ozguvensiz demekki kucuk
Sadece bundan kaynaklı mıdır
Neden farklı penisler peki
Bi anlasam hepsi farklı biri kalın biri ince uzun
Yanlış anlama amacım ahkam kesmek değil ama çok garip ve çok saçma ilişkiler var sizin de öyle bence. Yani benim makinam varken neden sağdan soldan toplayıp takıldığım manite başka başka makinalar atayım. Sizin gbi kadınlar böyle iş bilmez elemanların altında çürüyorsunuz haberiniz olsun.
Şaka oldugunu söyle yaa
Hayır çok ciddiyim
Ikii dk bakarmisin sonra engelle ciddiyim diceklerim var
Yaz burdan?
2 dk yaz sonra engellersin üyeligim gider şimdi
Ya da unut gitsin ne diyim
Kendininkini göndermiyorsa sen de gönderme
Fake fotoğraf ben nerden bulabilirim ki
Fake at demedim ki, gönderme, beyim riskten mi kaçıyor, yoksa reelde hiç görmedin mi sen onunkini?
Hayır hiç görmedim
Gönderiyorsun, adam orada stok yapıyor belki de, sen de garibim penis salatası görüyorsun
Evet sinirimi bozuyor bu durum
Neden devam ediyorsun Peki?
Onu seviyorum çünkü
Sana fotoğraf bile atmayan, senin attığın o özel fotoğraflara karşı seni aptal yerine koyan, sana hiç borçlu hissetmeyen birini seviyorsun? İyiymiş, siz kadınlar tuhafsınız
Niye kendi penisini atmiyoda baskasininkini atıyor
Bende aynı soruyu soruyorum
bazısı paylaşmak istiyo
Hiç görüntülü konusmazdınız mı?
Sen iste ben atayım benimkini 😜
Onun fantezisi sen kaynaklanan bir şey olabilir
Nasıl yani
Ya mesela belki grup istiyor olabilir, bunu direkt sana söyleyemiyor başka penisler atıp etkilendigin olursa konuya girmeye bekliyor olabilir
Yanlış yapmış
Neden yapıyor ama
Ayril da gel 🙂🙂
Nedeen
Ciddi mantıklı istediğin zaman yapmak istiyorsan yaz?
Kendininki küçüktür utanmıştır
Şeyine güvenmiyor mu bu adam
Bu yüzden iyi ki lezim dkdkdkdkskskakaa
boş ver sende ol
Ona sor, ne bileyim.
Aman napcann
İlginç
Oha ayrıl hemen
Nedenn
Sence
Görüntülü yapalım dediğimde şu an değil biraz zaman gerekli utanıyorum diyor
Yok ben sana dıyım