Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Severken penis boyu için sevmediğime göre hiçbir şey olmaz, evlenirim. Yani ne alaka ki
111 Yorumla
Soran+1 yılSadece sormak istedim ya gerçekten Kızlar bu konuda ne düşünüyor diye merak ettim
Soran+1 yılİşte ben de o noktaya parmak bastım Aslında çok aşık olduğunuz diye başladım soruya yani evlenmem diyen onu göz ardı etmiş olmalı Benim gözüm görmez ki ya seven sevdiğini kusurlarını nasıl görüyor anlamıyorum
Soran+1 yılAynen öyle ya en İflas ettiğimde deli gibi sevdiğim eşim beni terk etti gitti sana şunu söyleyeyim bu sevdiğim evlendiğim kızın evinin hemen ön tarafında Bir mezar vardı Ben sırf o kızı görmek için Mezarda yattığımı bilirim ya Bir parça bir an görebilmek için bendeki Aşkın büyüklüğünü görmen için anlatıyorum bunu ama o param bitince bıraktı gitti beni O benim ona olan sevgime aşık olmuş sadece o da para bitince kendi de gitti
- +1 yıl
Gerçekten inanamıyorum ya, sevdiğiniz kadın ve eski eşiniz hakkında kötü bir şey söylemek istemiyorum. Bir an size üzülecektim fakat asıl yerine üzülünmesi gereken kişi sizi terk eden eşiniz bu durumda. Umarım hayatınızda mutluluğa ve huzura kavuşursunuz ya, hakkınızda hayırlısı olsun. Kimin ne yapacağı asla belli olmuyor, insanlar çok korkunç cidden.
Soran+1 yılÖnemli değil Neden artık kendi yolumda tek başıma yürüyorum iflas edince zaten çevremde kimsede kalmadı hayat diyorum Kader diyorum Rabbim Bana güzel şeyler yaşatacaktır elbet
Soran+1 yılTabii öyle ama uzun zamandır yalnızım Konuşacak kimseyi de bulamıyorum böyle yalnız başıma bir tane nöbetçi kulübesi var orada sabaha kadar duruyorum her gün bu şekilde işe gidip geliyorum hiçbir yaptığım bir şey yok
Soran+1 yılYok be kahveden dost muydu nedir sevmiyorum öyle yerlere gitmiyorum da yalnız özelde yazdım size oradan devam etsek konuşmaya uygun mudur yanlış anlamazsanız
Kızlar Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilere sor sevgi kabul eder de cinsellik başka
11 Yorumla
Soran+1 yılBen sordum Artık kim cevap vermek isterse o versin
+1 yıl10 ve üzeri ise idare eder
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılNikaha 2 gün kala görmeseydik gshdkdkd
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. hayir 😂
20 Yorumla
+1 yılMaalesef.
Evlenmezdim.20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler