Sevgilim evli, karısını beceremediği için hıncını benden çıkarıyor beni morartana kadar beceriyor nefesim kesiliyor resmen acayip sert yapıyor boğazımı sıkıp morartıyor beni beynime kan gitmiyor bazen zevkli oluyor ama deli gibi oluyor bu normal mi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılGüzelim bu durum normal değil aslında.
Sana şunu belirtmek istiyorum. Zaten biliyorsundur. Bu adam seni kullanıyor.
Eşiyle yatmadığı yalan ve eşini bu adam gerçekten çok seviyordur. Neden diyeceksin. Eşine duyduğu saygı ve sevgi yüzünden onda yapamadıklarını sende yapıyor. Anlayacağın hayvansal güdüleri için seninle. Eşini seninle aldatması da bu yüzden.
İster kabul et ister etme. Gerçek bu.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu durum normal değil tabiki. Kişiler, cinsel hazzı artırmak için sert ilişkiyi tercih edebilir ama bunun da sınırları vardır. Sertliğin dozunu ayarlamak çok önemlidir. Sizin durumunuzda partneriniz sertliğin dozunu fazlasıyla kaçırmış durumda.. Ve bu size zevk vermekten çok sıkıntı veren bir konuma gelmiş. Bence bunu uygun bir dille partnerinizle paylaşmalısınız..
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
18Cevap
Adami o hale getircek nasil bir fizigin var ya da yuzun mu cok guzel ya da cok mu iyisin yatakta meraklandim bak simdi
Fizigini gorebilir miyim morluklara bakmak icin00 Yorumla
+1 yılKişisel hayalleri ve zevklerini hikayeleştirip soru nikayetinde sormak diye ben buna derim tebrikler 🤓
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin evliyse neden onunla birliktesin? 2. Kadın olmak seni mutlu mu ediyor. Neden kendini bu kadar değersizleştiriyorsun anlamış değilim
214 Yorumla- +1 yıl
Kıskanma
Cevap sahibi+1 yılNeden kıskanayım? Kıskanmam için bi sebep söyler misin
Soran+1 yılKendisi benim peşimi bırakmıyor yalvarıyor kaç kere ayrılmak istedim peşimi bırakmadı karısı ona yüz vermiyor ilgilenmiyor benim peşimde koşuyor
Cevap sahibi+1 yılKullanıyor seni farkında değilsin. Ve seni kullanmasına sen izin veriyosun kendine bu kötülüğü yapmaya devam et
- +1 yıl
Ne var kız çatır çatır seks yapıyor. Sen yapamıyorsun diye niye kıskanıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSen beni ne kadar tanıyorsun da yapıyorsun veya yapmıyorsun diye konuşuyorsun benimle bu şekil? Konu yapıp yapmaması değil. Konu evli bi erkekle beraber olması.
- +1 yıl
Sen onu boş ver beni bi ekler misin rica etsem
Soran+1 yılPardon da neyimi kullanıyor? deli gibi aşık değiliz birbirimize duygularımla oynasın veya nikah masasında beni bırakıp gitmedi neyimi kullanıyor ki İkimiz de karşılıklı isteyerek cinsellik yaşıyoruz.
Soran+1 yılOnun karısını aldatması benim suçum değil , Onun suçu. Aldatmasaydı karısını Ben kimsenin kocasını kolundan tutup evinden çıkarmadım kendisi koşa koşa geliyor bana
- +1 yıl
Soran arkadaş sonuna kadar haklı. Herkes halinden memnun
Cevap sahibi+1 yılİğrençsin utanıyorum böyle hemcinslerimden bi gün kafana çok vurucaksın
Soran+1 yılOyun adamı teşekkür ederim. Ben hayatıma bakarım kızım benim için fark etmez Herkesin hatası kendine karısını aldatmışsa o onun suçu bana ne kimsenin kafasına silah dayamadım Gel Benimle yat diye
Cevap sahibi+1 yıl😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁👍👍👍👍👍👍👍
- +1 yıl
Hı hı sensin
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beni becerecek erkek arıyorum deseydin ya.. Niye saçma sapan, çocukça sorularla seni becerecek aday arıyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli adamların sıkıntısı karısına yapamadığını diyerine yapıyor kadınlar bu yüzden evli erkekleri seviyor herhalde
00 Yorumla
+1 yılSenin kafana çekip sıksam silahla dönüp arkama bakmam çünkü o kadar malsin
05 Yorumla
Soran+1 yılDönüp arkana bakacak vaktin olmaz çünkü çoktan kelepçe ile hapse yollanırsın✌
- +1 yıl
Evli biri ile beraber olmandansa ölmek daha iyidir girdigin gunahin farkindamisin Allah'a ne cevap vereceksin ailenin yüzüne nasil bakıyorsun
Asker oldugum icin işimi temiz hallederim delil bırakmam - +1 yıl
Bir adamın seni kullanmasına nasil nefsin izin verirki
Soran+1 yılAhahhah bi sg ya Kokuşmuş ayaklarıyla kanepede oturup pubg oynayan sünepe ezik.. askermiş bir de defol git postumdan Evli biriyle berabermişim kimsenin kocasını kafasına silah dayayıp evinden almadım ben kendisi koşuyor bana
- +1 yıl
Tabi efendim
+1 yılMalmisin kizim adam resmen seni kullaniyor evli adamlarin mezesi olcak kadar ucuz birisiysen yaptiklari da gayet normal hic sikayet etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazarın seks sonrası tepkisi 😂😂
00 Yorumla* I na tövbe ya yediğin şeyi bizemi soruyosun ya oda sapık sende
00 Yorumla
+1 yılSert güzeldir evet
Rica et fazla ileri gitmesin
Zevk bu sonucta00 YorumlaBöyle bir hayatın içinde olduğun için de beynine kan gitmiyor olmalı. Sevgiline laf atma. 😬
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli bir adamla birlikte olarak zaten en büyük yanlışı yapmışsın cinsellik en son düşüneceğin şey olmalı. yazık değil mi o kadını aldatıyorsunuz ya
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadın da kocasına hiç ilgi göstermiyor kocasıyla ilişkiye girmek istemiyor canlı canlı şahit oldum ilişkilerine kadın yürüyen buzdolabı resmen
Cevap sahibi+1 yılSeni ilgilendirmez aralarındaki mevzu yaa şuna bak bir de kadını korkmuyorsunuz utanmadan siz yaptığınız çirkinliğin farkında drgil misiniz? Madem cok mutsuz ayrılsın ama aldatmaya hakkınız yok ayrica sizi kullaniyor farkinda degilsin sen once kendine bak
Soran+1 yılHaahah Çok komiksin tatlım ben kimseyi aldatmıyorum onun karısını aldatması onun suçu benim suçum değil kimsenin kocasının kolundan tutup çekmedim evinden kendisi bana çıplak ayakla koşuyor
Cevap sahibi+1 yılYuva yakanın yuvası olmaz sekerim sen bugün ne yapıyorsan yarın aynı şeyi yaşarsın. O adam. onu yapıyor diye sende mi yapacaksın bu nasıl bir vicdansizlik. Aynı şey sana yapılsa hoşuna mı gidecek. Ikinizde haksizsiniz çok yazık..
Gizli Üye(18-24)+1 yılkarısını tanıyon mu sende yani nasıl başladı ilişki
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet karısıyla arkadaşız. Evlerine gidip geliyordum kocası o zamanla yanaştı bana
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsine yapamadigi fantezileri sana yapiyor iste oyle zevk aliyor. Sende bu durumdan memnunsun galiba
10 Yorumla
+1 yılaranızda yaş farkı var mı sen zevk almıyorsn eger bundan ona soyle
00 YorumlaEvli adamları bırakın oplar
00 Yorumla
+1 yılaz daha sıkarsa ölürsün :D
00 YorumlaZevk aliyorsan boş ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Film izleyip gelip burada soru sormayın
00 Yorumlaİkinizi de at çöpe gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin evli bir adamla olman normal mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAhlak yoksunu , Allah senin gibileri bildiği gibi yapsın
- +1 yıl
ahahaeeegegew
olur oyle
12 Yorumla
+1 yılAnormal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende evliyim
04 Yorumla
Soran+1 yılMetresin var mı?
Cevap sahibi+1 yılne yazık ki yok hala
Cevap sahibi+1 yılolmasını isterdim var mı bildiğin?
Cevap sahibi+1 yıl?
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk aliyomusun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim beni morartana kadar ilişkiye devam ediyor bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat