+1 yıldostum sunu sana rahatça söyleyeyim benim penisim akdeniz insanının ortalamasının üstünde ortalama 19-20 arası benimde zamanında sertleşme sorunlarım vardı sevgilimin biri beni sertleşme sorunundan dolayı bıraktı 10-11 arasıydı daha fazla uzamıyordu ona rağmen bıraktı sonda başka bir iliskiye başladım yine psikolojik sorunlarım vardı boşalamıyordum öbür sevgilimde benden ayrılmak istediğini söyledi benimki öyleyse seninki böyleyse sen düşün iste
16 Yorumla
Soran+1 yılSağol yaa teselli buldum 🙄🙄 böyle ölmem füze atsaydın bari 🙄
- +1 yıl
Ortak bu arvatlar böyle doymak bilmiyorlar bir tanesi seneler sonra yine karşıma çıktı bir doyurdum ağzına yüzüne g*ot deligine bacak aralarına m*melerine bacım ağlattım sonrada ayrıldım yolu verdim
- +1 yıl
İstanbul’da penis boyunu ve kalınlığını ameliyatla uzatan yerler var karın yağlarından alıyorlar penisine enjekte ediyorlar zamanla enjekte ettikleri yağın yüzde otuz kısmı eriyor ama seni yüzde yetmişi kurtarır paran varsa git ameliyat ol hiç bir kız doyamadığı bir erkekte barınmaz
Soran+1 yılSikkine sağlık, bunlara anca böyle yaranılır, sikkkip birakacan
Soran+1 yılPara yok ama olsa da kendimi böyle riskli şeylere atmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılBoyu hariç heosi halledilir
Urologlari izleyebilirsin10 Yorumla
+1 yılYa hakkın var da karın seni boynuzlar bunu göze alarak evlen
22 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yüzden endişeliyim, doyurmak mesele ve doymayınca doğal olarak doyuracak birini bulacak
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoş yapma. Küçük dediğin 7-8 cm demişsin. Teknik olarak kadın vajinası 8 cm derinlikte. Yani 15 cm de olsa girmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi kadın 7-8 cm penisle yetinmiş ki 🙄 ayrıca göze de hitap etmesini istiyorlar haklı olarak
Kesinlikle sorun. Öyle olumlu düşünmeye gerek yok. Konuşmaktan korukup kaçarsan, anca burada böyle yazılar yazarsın işte. Eşin ise kurur gider.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikle ne alaka? Dr gidersin bunların çözümü var
01 Yorumla
Soran+1 yılher şey doktorla çözülmüyor, hadi erken boşalma ve sertleşme sorunu çözüldü diyelim 7-8 cm penisi kim ne yapsın
+1 yılDudakların da küçük mü
110 Yorumla- +1 yıl
dudak ne alaka 🙄
- +1 yıl
@pieroveros dudağa göredir cinsel organlar. Kalınsa peniste kalındır genişse peniste büyük. Aynısı vajina içinde geçerli ağız darsa vajina genişlemez hiç iriyse etlidir.
- +1 yıl
bence bu alakasiz oldu
- +1 yıl
@pieroveros değil
- +1 yıl
dudagim kalin 🤣🤣
- +1 yıl
Benim dudaklsrım kalın penis 17
Soran+1 yılAlâkaya maydanoz gel bize her zaman 🙄🙄ama üst dudak bildiğin harfi gibi diyim sana
- +1 yıl
@Gktugaslan bak tutmuş
- +1 yıl
@pieroveros dudağın kalınsa penisin de kalındır büyüklük oranını bilemem
- +1 yıl
Aynen bir benimki tutuyo bu halde😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusursuz bi insan var mı bu dünya da?
03 Yorumla
Soran+1 yılVardır illaki
Cevap sahibi+1 yılSen kendi kusurlarını bu şekilde söylersen partnerine de aynı şekil bi zaman sonra o da kusur olarak bakıp başkasına gider zaten :)
Soran+1 yılNeydim ki başka, nasıl bu kusurları ört bas edebilirim ki 🤔 bu evleneceğim kadına haksızlık olmaz mı zaten
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer