Cinsel Yaşam Fazla ıslanmak ilişkide sorun mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Sekste kadının fazla ıslanması sorun mudur Fazla ıslanmak ilişkide sorun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence değildir aksine erkeğin daha cok hoşum agider bak ben onu tatmin edıyorum düşüncesi 3 5 Yorumla Teacherisback +1 yıl Bundan bir erkeğin neden rahatsız olacğaını düşünür ki bir kadın zaten Yorumla Soran +1 yıl @Teacherisback fazla ıslaklık his kaybına sebep olur bir şey hissedilmez Yorumla Teacherisback +1 yıl SAnmıyorum aşırı bir his kaybı olacağına. Bunu tecrüeden mi yoksa teorik olarrak mı diyorsun Yorumla Soran +1 yıl @Teacherisback teorik olarak 😅 Yorumla Teacherisback +1 yıl İŞte onu pratiğe çevirip knousmak lazım bence :D KAdının o kadar sulanması bir yerde aldığı zevki de gösteriyor bence ki o kadar zevk alan kadın o an öyle büyük his kaybı yaşamaz. Ki eğer birlikte oldugu erkek çok küçük değilse bence farketmez b ile Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim için tam tersi , dahabtutkulu ateşli devam etmemi sağlıyor... Müthiş bir sey 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır sorun olacak bir durum değil aksine rahat geçecek bir durum 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasil yani su mu dokuldu surahi mi devrildi nasil oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sıkı girmez çok kolayca boş bir yer giriyormuş gibi his verir. Giriş çıkışta çok sese yapar. Kısacası hiç zevki olmuyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aslında en güzeli ıslaklıktır sevilşrkende sekstede ne kadar ıslaksa o kadar harikadır 0 0 Yorumla
filimiyedim Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Sevmeyenler var ama ben sevenlerdenim 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Yoo sorun olmaz. Ona yapacak bir şey yok. 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olmaz kaygan olurrrr☺️☺️☺️☺️ 0 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl tm aksine giriş çıkışı rahatlatır, canın acımaz 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çok aşırıysa hissizliğe sebep olur 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. olmaz aksine zevklidir 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. gayet güzel sulu sulu 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Asla değildir. Harikaa 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sorun olmaz 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Çok mükemmel ❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. aslaa ;) 0 1 Yorumla sedomania2 +1 yıl senin öyle mi yoksa ;) Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Yoo baya iyidir 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saçmalama ya hayırr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Degildir merak etme, baş tacıdır 🙃
Bence değildir aksine erkeğin daha cok hoşum agider bak ben onu tatmin edıyorum düşüncesi
Bundan bir erkeğin neden rahatsız olacğaını düşünür ki bir kadın zaten
@Teacherisback fazla ıslaklık his kaybına sebep olur bir şey hissedilmez
SAnmıyorum aşırı bir his kaybı olacağına. Bunu tecrüeden mi yoksa teorik olarrak mı diyorsun
@Teacherisback teorik olarak 😅
İŞte onu pratiğe çevirip knousmak lazım bence :D KAdının o kadar sulanması bir yerde aldığı zevki de gösteriyor bence ki o kadar zevk alan kadın o an öyle büyük his kaybı yaşamaz. Ki eğer birlikte oldugu erkek çok küçük değilse bence farketmez b ile
Benim için tam tersi , dahabtutkulu ateşli devam etmemi sağlıyor... Müthiş bir sey
Hayır sorun olacak bir durum değil aksine rahat geçecek bir durum
Nasil yani su mu dokuldu surahi mi devrildi nasil oldu
Sıkı girmez çok kolayca boş bir yer giriyormuş gibi his verir.
Giriş çıkışta çok sese yapar. Kısacası hiç zevki olmuyor.
Aslında en güzeli ıslaklıktır sevilşrkende sekstede ne kadar ıslaksa o kadar harikadır
güzel bir şey sorun değil
Sevmeyenler var ama ben sevenlerdenim
Yoo sorun olmaz. Ona yapacak bir şey yok.
Ne sorunu tam tersine iyi olur
Olmaz kaygan olurrrr☺️☺️☺️☺️
tm aksine giriş çıkışı rahatlatır, canın acımaz
Hayır tabi de daha fazla arzu bencee 🤌🏽
Çok aşırıysa hissizliğe sebep olur
Olmadı ki şöyle bir flörtüm veya sevgilim..
olmaz aksine zevklidir
gayet güzel sulu sulu
Asla değildir. Harikaa
Olmaz canım kuruturuz
çok harika
Bence hiç bı sorun yok
Sorun olmaz
Çok mükemmel ❤️❤️❤️
aslaa ;)
senin öyle mi yoksa ;)
Hayııır
Bazen olabiliyor.