Sabah 8 akşam 6 çalışma saati, artı 1.5 saat spor yapmak insanı seks yapamayacak kadar yorar mı, erkekler size soruyorum böyle bi düzeniniz olsa cinsel ilişki sıklığınız azalır mı?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani seks denilen şey karşılıklı birşeydi sadece kendini düşünmemeli insan karşındakinide düşüneceksin sevgililik olayını yerine getirmeli ben yorgunum falan dememeli yani en azından öper bir tarafını y. lar yani boşaltmaya çalışır böyle olmazki eni sonu aldatmaya gider durum
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni 2-3 gündür başladı spora, bi kaç ay daha geçsin tam hamlığını atsın hala böyle olursa güzel bi konuşma yaparım böyle olmaz çünkü kabul edemem dedğin gibi aldatmaya gider
Cevap sahibi+1 yıl2 3 ay değil hamlik 2 haftaya atılır çok şişman değilse tabi vücut yaşı da önemli bazi insanlar 26 27 gibiler ama sorun oluyor hızlı hızlı sert yapamıyorlar önlem alinmali yoksa iki taraf için beter hal aliyor kadini mutlu edememek kendinide mutlu edememek olmalı yani
Erkekler Ne Diyor
24
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. napıyor taşmı taşıyor mk. herkes 10 saat hatta 12 saat çalışıyor o zaman Türkiyede kimse seks yapamazdı.
02 Yorumla
Soran+1 yıl12 saat çalışma iş çıkışı da dinlenmeden spor yapıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki sen onlara bakma ben 24 saat ayakta silahla bekledim şimdi ayaklarım uyuşuk penisim nasıl kalksın yarı baygınım.
06 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim moral verdin, bazıları daha da artar diyor.. umarım spordandır benden uzaklaşsın istemiyorum... Normalde iyidi de spora gittğinden beri penisim kalkmıyor spor beni çok yoruyor falan diyor kendisi de memnun değil aslında
- +1 yıl
Bende sporcuyum yorum yazanların hepsi boş. Poposunun deliği ağrıyor ağır setlere girdiysen.
- +1 yıl
Ne kadar arsyla yapıyorsunuz
Soran+1 yılPeki hep böyle mi olacak 😒
- +1 yıl
Kutuma gel istersen
- +1 yıl
Benimde öğrenmek istediklerim var senden
Bence azalmaz tam aksine spor yapıyorsa artması gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni başladı spora, belki bi kaç ay sonra öyle olur inşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir bu durum herkesin bünyesi aynı değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani azalsa bile birleşme yapmazsın seks yaparsın ya da oral yaparsın rahatlatırsın sevişirsin falan...
seçenek çok yani :)02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbirine hali olmuyor, sadece öpüşüyor o kadar 😑
- +1 yıl
hımm biraz daha fedakarlık yapması lazım.
+1 yılEvet yorar ama seksten uzaklaştırmaz ha nedir dört değil iki posta atar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yorgunluktan gözlerimi açamayacak durumda bile olsam yaparım
00 YorumlaDilediğince yorgun olsanda bir anlık s3xx herşeyin ilacı yorgunluğunu aliyor
00 Yorumla
+1 yılEvet spor kasları zorladığı için yorgunluk çok etkileyici olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu bahsettiğin seyleri ayni sekilde kendim yapıyorum ama iliskiye girmeyecek kadar yorgun olmuyorum. Ayni şekilde iliskiye de girebiliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) cinsel sikligim hiçbir zaman azalmaz haftanın 5 günü hatta 6 günü yaparım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılO haftanın 7 günü yapardı da aynı gün hem iş hem spor baya etkiledi cinsel hayatımızı 🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılSpordan sonra :) ben kessin yaparım her zaman enerji patlaması ya
Hayır günde 12 saat çalışıyorum ne kadar yorgun da olsam seks yaparım. Spora gittiğim dönemde daha da istekli oluyordum hatta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç etkilemez hatta yoğun tempo daha yoğun cinsellik isteği oluşturur 😊
00 Yorumlaİşi ağırsa yorulur imalat gibi yerlerde çalışıyorsa
00 Yorumla48 saat uykusuz 16 saat mesai den sonra istanbuldan tekirdağa gidip sabaha kadar seviştim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYorar...
Haftada bir olur bu durumda...04 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda öyle dedi, haftasonu iş ve spor yok haftasonları yaparız diyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- +1 yıl
Arkadaşım ister inan ister inanma, erkeklerin burada atıp tutmasına bakmamalısın. Çoğu kadın haftada biri bile zor görüyor evliliklerinde...
Soran+1 yılOha, neden öyle ki erkek yorgun olduğu için mi neyden oluyor
- +1 yıl
Hayır, seksin kendisi erkek için fazla yorucu olduğundan, pek çok erkek bu yorgunluğa değmeyeceğine ikna eder zihnini...
+1 yılGecenin 12-1 i bile olsa yaparım
00 Yorumla
+1 yılAzalmazz bencee bana gore
00 Yorumla
+1 yılSporla beraber artıyor genelde libido
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni 2-3 gündür başladı spora, belki bi kaç ay sonra öyle olur inşallah
- +1 yıl
Evet yeni daha bir kaç hafta sonra etkisi olur
+1 yılYormaz ama düşünemez artık
00 Yorumla
+1 yılazalmaz
00 YorumlaYoo aksine artar
00 Yorumlao da spor oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen her daim isterim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz