Şu konu çıkmadı seçeneklerde değiştirirse yetkili birisi iyi olur 😂 Zamanı geldi bence seks yapmamın. Yaş 25 ve hiç yapmadım. Belki de doğum kontrol hapı kullanıyorum polikistik için verdi doktor. Ama gitgide psikolojim bozuluyor. Evlenmeden yapmak da istemiyorum açıkçası. Ama delirmekten korkuyorum 😂 delirmem dımı yapmazsam. Yani delirmekten kastım şu çok daha fazla istemek ve canım canım hareketler yapmak. Dışardan bakan deli sanmasın yeter bana
Vücudunun seks ihtiyacı karşılanmadığında insan delirir mi?
İyi akşamlar, benim kız arkadaşım olmadı, seks partnerimde olmadı, evlenmedimde ben ne yapayım? seks ihtiyacımı bende karşılayamıyorum :( hayat kadını desen gir çıktan ibaret nerde ön sevişme oda hayat kadını ile olmuyor :( mastürbasyona ve hayale devam. evlenene kadar. tabi evlenebilirsem.
Yoo aksine annem evlen diye baskı yapıyor, torun seveyim toruna bakayım diyor, bana kız bulmaya çalışıyor ama bulamıyor, tutturmuş millet faceden buluyor sende oralara bak bul diyor. orya da baksam bulamıyorum (:
Yok yok yapmıcam kesinlikle ailemin suratıma bakamam flörtleşirken birileriyle daha eve gidince kızarıyorum hatta eve gitmden annemle telefonda konuşurken bile kızarıyom utanmaktan 😂
işte eşe saklarsan zor. ya erkenden evlenip bok gibi evlilik yapıcan ya da bekaretini biraz elde tutucan. gerçi illa bekaretini kaybetmene gerek yokki sevişmek için