Cinsel Yaşam Deli gibi seks yapma isteği normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Deli gibi seks yapma isteği normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Yok-sevme-beni Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 101% 9 ay Gayet normal, bu senin hem fiziksel hem ruhsal olarak sağlıklı olduğunu gösteriyor.Ben de boğa ve akrep burçlarını taşıdığım için başım yüksek libidoyla belada 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bendede var o ustek normal degil ama buda engel olunmuyor 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Deli gibi seks yapma isteği normal ama yapmaman normal mi tartışılır 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bende aynı durumdayım , yırtıcı bir istek var içinde değil mi? 0 0 Yorumla
ShrapNeLL Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Gayet normal içinde biriken o azgınlığı dışarı çıkarmak istiyosun seksting yapalım mı istersen 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. istek kişiden kişiye göre değişir eğer böyle bir isteğin varsa normaldir neden normal olmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Seks dediğin öyle zaten. Erkek acaması olmalı ve hayvan gibi olmalı. Katılanlar beğensin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Kadınla olursa normal erkekle yapar isen zinhar yasakkk zinhar günahhh 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Vaginal orgasm yaşamadığınız sürece bu istek olacak olmalıda 0 0 Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal normal. Ben alıştım onunla yaşamaya. 4 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Deli gibi seks yapma isteği bende de var napcaz bilmiyorum 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Evet gayet normal hormonsal ihtiyaç tetikliyor 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. deli gibi değil akıllıca yap 0 0 Yorumla
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı. Hormonların coştuğu dönemler olur bazen. Normal 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. olur oyle arada 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hiç yapmadın sanırım? 0 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. yanlız değilsin 😂 0 0 Yorumla
ahmet1202 Takip Et Yoda Yaş: 21 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bende aynı ne yapacaz 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ah şu hormonlar 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal... 0 0 Yorumla
AfterAllThisTimee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı. Bende de var 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
TherapistXXXX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değil 😎 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kişiye göre 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aynen bende 0 0 Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. aşşşşşırı normalll 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. nnormal evet 0 0 Yorumla
Deryaa1222 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 9 ay Normal canım 3 2 Yorumla gayserili38_ 9 ay Ohh Yorumla kalabalıktayalnız1 9 ay saatlerce deliler gibi hemde Yorumla
Durıulsu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Normaldir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gayet normal, bu senin hem fiziksel hem ruhsal olarak sağlıklı olduğunu gösteriyor.
Ben de boğa ve akrep burçlarını taşıdığım için başım yüksek libidoyla belada
Bendede var o ustek normal degil ama buda engel olunmuyor
Deli gibi seks yapma isteği normal ama yapmaman normal mi tartışılır
Bende aynı durumdayım , yırtıcı bir istek var içinde değil mi?
Gayet normal içinde biriken o azgınlığı dışarı çıkarmak istiyosun seksting yapalım mı istersen
istek kişiden kişiye göre değişir eğer böyle bir isteğin varsa normaldir neden normal olmasın
Seks dediğin öyle zaten. Erkek acaması olmalı ve hayvan gibi olmalı. Katılanlar beğensin
Kadınla olursa normal erkekle yapar isen zinhar yasakkk zinhar günahhh
Vaginal orgasm yaşamadığınız sürece bu istek olacak olmalıda
Normal normal. Ben alıştım onunla yaşamaya.
Deli gibi seks yapma isteği bende de var napcaz bilmiyorum
Evet gayet normal hormonsal ihtiyaç tetikliyor
deli gibi değil akıllıca yap
Ara ara herkeste olur
Sürekli böyle mi hissediyorsun?
Değil abla değil kudurmuşsun sen
Hormonların coştuğu dönemler olur bazen. Normal
olur oyle arada
Hiç yapmadın sanırım?
Gel bide bize sor normal değiliz kesinlikle
Şu an benim için de en normal şey bu istek
Normall bıseyy bence