Cinsel Yaşam Sırf sevişmek için gittiğiniz en uzun mesafe? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Arkadaşım İstanbul'dan Adana'ya gitmiş ama değmez diyor :)Ya siz gider miydiniz? Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim yorumlar için.. Sırf sevişmek için gittiğiniz en uzun mesafe? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl bende antalyaya gitmiştim ankaradan ama zaten tatile gitcektim :)) 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bende adanadan İstanbul'a gelmiştim :D degmişti ama 0 0 Yorumla
Dready Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Sevişmek için bir yerden bir yere gitmem, sevgilim için giderim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İzmir’den Gaziantep e gitmiştim ama değmez dogru dıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden değmez.. Tadı yok muydu :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kotu seyler yasamıstım taciz vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun yüzünden Yorumla Soran +1 yıl OOo geçmiş olsun Yorumla
sarı_hulk Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl mastürbasyon yaparım daha iyi 😅 en fazla 2 saat uzaga giderim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kartal'dan belediye otobüsüyle Tuzla'nın bilmem hangi köyüne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ghfdzsds Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arkadaşında deliymiş 10 milyonluk İstanbul'da bulamamış mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbuldan bursaya gitmiştim bende 😂😂😂 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl işin olur gitmek gerekir aradan onuda çıkarırsın o şekil de gidersin 0 0 Yorumla
hebelehop Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl olsa amerikaya bile giderim ama bakan yok maalesef 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun.. Yorumla hebelehop +1 yıl sağ ol abla 28 yaşındayımartık yani eskorta kadar gidecek iş daha fazla bakmazlarsa bizimki de can Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İstanbuldan izmite gittim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok yakın Yorumla muratby +1 yıl Evet daha uzaga gitmezdim zaten Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gittim ama değemeyen birine gitmem :-))) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nereden nereye gittin Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Vala 600 km 😂😄 400 km 150 km gittimde gittik Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bursa Eskişehir 🤭 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorsun bu işi :)) Yorumla Arazzaras +1 yıl Buraya da gelsene :) Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. Yenibosnadan kadıköye gitmiştim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl lhgkjytdrs Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Salondan yatak odasına 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl jghfgfd Yorumla sannoro +1 yıl Çokmu uzun mesafe Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstanbul dan rizeye gittim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yuh. B*kunu çıkardın resmen :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama değdi gittiğime Yorumla Soran +1 yıl Hmm diyorsan o zaman tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir erkek giderde bir kız bence gitmez yani kendimi bile bile si... meye dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
aksaraylıı68 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Gittim değdi de 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nereden nereye Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 550 km 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm anladım Mugabe abi Yorumla zimbabwe-cumhurreisi +1 yıl o eski başkan. Yorumla
olgun_adamgeldi Takip Et Xper 6 Yaş: 110 +1 yıl istanbuldan yalovaya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzak değilmiş Yorumla olgun_adamgeldi +1 yıl evet değildi Yorumla
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Evet, gidiyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nereden nereye Yorumla sadistÜye +1 yıl Fark etmiyor, karşılıklı istekler önemli. Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. 10 km. 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Adım atmam 0 0 Yorumla
Mert14532323245 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Izmirden İstanbul'a 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Mert14532323245 +1 yıl Güzeldi ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
bende antalyaya gitmiştim ankaradan ama zaten tatile gitcektim :))
bende adanadan İstanbul'a gelmiştim :D degmişti ama
Sevişmek için bir yerden bir yere gitmem, sevgilim için giderim.
İzmir’den Gaziantep e gitmiştim ama değmez dogru dıyor
Neden değmez.. Tadı yok muydu :))
Kotu seyler yasamıstım taciz vs
Onun yüzünden
OOo geçmiş olsun
mastürbasyon yaparım daha iyi 😅 en fazla 2 saat uzaga giderim
Kartal'dan belediye otobüsüyle Tuzla'nın bilmem hangi köyüne
ghfdzsds
Sen?
Arkadaşında deliymiş 10 milyonluk İstanbul'da bulamamış mı
Ne bileyim
İstanbuldan bursaya gitmiştim bende 😂😂😂
işin olur gitmek gerekir aradan onuda çıkarırsın o şekil de gidersin
bi s*k yemek icin ordan oraya gitmekkte mantıksızlık
olsa amerikaya bile giderim ama bakan yok maalesef
Geçmiş olsun..
sağ ol abla 28 yaşındayımartık yani eskorta kadar gidecek iş daha fazla bakmazlarsa bizimki de can
İstanbuldan izmite gittim
Çok yakın
Evet daha uzaga gitmezdim zaten
Gittim ama değemeyen birine gitmem :-)))
Nereden nereye gittin
Vala 600 km 😂😄 400 km 150 km gittimde gittik
Yok gitmedim gerek olmuyor genelde
3 km falan herhalde 😅
Gitmem. Adana bana gelsin.
O kadar yoramam kendimi
Tabiki hayır çok saçma bişey
Kişiden kişiye değişir
Bursa Eskişehir 🤭
Yapıyorsun bu işi :))
Buraya da gelsene :)
Yenibosnadan kadıköye gitmiştim.
lhgkjytdrs
Avrupa'dan Asya'ya geçmiştim o kadar 😂😂
İstanbuldan İzmire gittim
Salondan yatak odasına 😀
jghfgfd
Çokmu uzun mesafe
İstanbul dan rizeye gittim
Yuh. B*kunu çıkardın resmen :)
Ama değdi gittiğime
Hmm diyorsan o zaman tamam
Bir erkek giderde bir kız bence gitmez yani kendimi bile bile si... meye dimi
Rica ederim
Gittim değdi de
Nereden nereye
550 km
Hmmm anladım Mugabe abi
o eski başkan.
istanbuldan yalovaya
Uzak değilmiş
evet değildi
Evet, gidiyorum.
Nereden nereye
Fark etmiyor, karşılıklı istekler önemli.
İstanbul'dan Antalya'ya 750 km
Avrupa yakası 😀
Neden değmezmiş
10 km.
Adım atmam
Sevişmedim
Kişiye bağlı
Izmirden İstanbul'a
Geçmiş olsun
Güzeldi ama
Hayır gitmem
Trabzon İzmir