+1 yılSadece gerçekten güvendiğim ve tercihen de sevdiğim biri için gidersem giderim (henüz böyle bir durumum olmadı). Onun dışında gitmem. Malum bu işin yol parası, yorgunluğu ve gidecek zamanı falan var yani bunu yapacaksan işimi sağlama almadan yapmam kolay kolay.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevişmek için bu hazırlığa değer çok iyi yapmışsınız. Çok şanslı arkadaşınız böyle bir emek vererek gelecek olan partneri var. Sizin kiymetinizi bilsin en üst düzeyde agirlamali, hediye almali, mutlu etmeli. Sevişmek için değer böyle guzel bir yolculuk. Güzel bir duş ile harika anlar sonrası dinlenmek mükemmel olurdu. Emeğinize sağlık.
02 Yorumla
+1 yılBen az kalsın Endonezya ya bilet alıyordum. 3000 gidiş 3000 geliş 3000 otel. Sonra düşündüm bu parayla burada benimle 1 ay yaşayacak kızlar var manyakmısın. Aslında macera arıyoruz. Cakarta nere İstanbul nere. Ama Fransa'dan gelen oldu. Gelene gidene helal olsun. Tadı bir başka
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha Cakarta ne işin var orada abiii
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğustos ayında 12:00 de il başı yaptım akşam 23:00 işten çıkıp motora atladım bursaya gece 4 gibi Hacivat mahallesiydi galiba oraya vardım 2 saat kaldım sabah 6 gibi yola çıktım 10 da eve geldim 2 saat uyudum tekrar 12 de iş başı yaptım taki gece 4 de kadar çalıştım ama değdi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
199Cevap

Evlenmeden düşünmediğim için hiç bir kimse için uzun yol gidip sevişmedim.
121 Yorumla- +1 yıl
Hayret şaşırdım.. bende seni şu ucuzlardan sanıyodum
+1 yılUlan ben mast için p*rno açmaya üşeniyorum oturduğum yerden bunlar ise Edirne'den Van'a gidiyor. Vay mk! Azmin mi desem ımın mı desem hangisini tebrik edeceğimi şaştım...
183 Yorumla- +1 yıl
Hxjzhsbdbdbhdvbd+1
- +1 yıl
@acilinbenks_ci süpersin
Soran+1 yıl:D Edirne Van sadece örnek olarak verdim... Gideceğin kimse yok :D
+1 yılBu benim için hayatımda yaptığım en büyük aptallık olurdu sadece 5 dakikalık bir zevk için bunca yolu bitmek ve belki de eşim olmayan resmi ve dini nikahımı olmayan biriyle cinsel ilişki yaşamak bana göre değil dolayısıyla böyle bir şey yapmazdım
10 Yorumla
+1 yılCinsellik insanın kendini tatmin etme şekli olmamalı. Cinsellik, bir ekmeğin arasına salça ve yağ, bir mantarın içine kaşar peyniri, bir çayın içine şeker olmalı. Nasıl ki yağ ile salçayı ekmeksiz yemiyor, çay olmadan şekeri yemiyorsanız aşk olmadan sevişmeyin de. Şehirden şehire, ülkeden ülkeye, kıtadan kıtaya aşk için gidin, sevişme işi de tuzu biberi olsun. Sadece cinsellik için buluşmak, fuckbody denilen (seks arkadaşlığı) saçma kavramlar için birbirine dokunan insanlar, hayvandan farksızdır
20 Yorumla
+1 yılEnayilik seninki :D bir kadın erkegin ayagina asla gitmemeli. Erkekleri ayagina getirmeli. Sizler cikariyorsunuz şunları tepemize
112 Yorumla- +1 yıl
👌👏🙌👍 sesimiz oldun kanka
- +1 yıl
Nasıl bir yokluktaysa artık kız yol gidiyor erkek için sldçsçdö
Gizli Üye(30-35)+1 yılKacamaksa yaparım ama sürekli birsey için ugrasamam sürekli o gelsin
1015 Yorumla- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
Müsait bir ara Bi kaçamağa ne dersin 😁🤣
Cevap sahibi+1 yıl@35bora3535 korona var ya
- +1 yıl
Testim negatif :))
Cevap sahibi+1 yıl@Olgunvenetadam sana gelen yollar kapalı KB sen gel istersen
- +1 yıl
Sen çağırır isen gelirim :))
Yolu tarif etmen yeterli :))
Cevap sahibi+1 yıl@Olgunvenetadam yok yaş farkı çokmuş ben gençleri seviyom fkfkkd çıtır citir
- +1 yıl
Bende öyle düşündüm, çıtır çıtır seni...
Sende beceri, tecrübe olgunluk güç gör istedim
Rutin dışına çıkıp :) - +1 yıl
Ben geleyim o zaman :D
Cevap sahibi+1 yıl@Badeolicus o ellerle olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Olgunvenetadam ikna olabilirim belki
- +1 yıl
Emin ol mutlu olacak ve asla pişman olmayacaksın, değişiklik vr deneyim iyidir
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Bir yıldır hiç sevişmedin mi
- +1 yıl
Eğer öyleyse sana ulaşmak için can atabilirim
+1 yılHayır yapmadım. Yapmam da kimseye güven olmaz, hele ki tanımadığım, daha önce görmediğim birinin yanında gitmem zaten. Ne olacağı belli olmaz, insanlara güvenim kalmadı.
10 YorumlaYok ya sanmam. Yani bu durumu gerektirecek bir senaryo bile gelmedi ki aklıma. Sevgilim il dışında desem, gitsem zaten onu görmek için de giderim sırf sevişme amaçlı olmaz bu. Sadece hoşlandığım biri için desem eh bulunduğum yerde de bulurum aynı derecede yakışıklı birini amaç sevişmeyse sdjshd
I-ıh gitmem.10 Yorumla
+1 yılEvet diyeceğini bilsem bir pasifik okyanusumu geçerim 🤗
31 Yorumla- +1 yıl
Seninde var içinde biri demekki :)
Ev boş dense 2 saatlik yolu yarım saatte gelir bu erkekler. Ne dünden razısınız ya. Ln ben gece suyayınca bozağım kuruluktan ölse bile kalkıp mutfağa gitmem millet şeyi uğruna neler yapıyor trajikomik kdjdjdj
40 Yorumla
+1 yılhazır vana gelmişken ordan da bi azerbaycana ugra dayım orda senelerdir bekar ya sevap kazanırsın
81 Yorumla
Soran+1 yılSen dayına git
+1 yılBu kadar mı yokluktasınız ya? Nasıl bir kafadır bu? Üstelik pandemi döneminde. Pes valla. Saçmalık resmen.
73 Yorumla- +1 yıl
Değecek biri oldu mu hiç sorun değil
- +1 yıl
@Ferhat0380 Erkeklere nefes alsın yeter.
- +1 yıl
Uzak mesafeler için değil yani nfes alması :) sınırsız olmalı
+1 yılSevdiğin insanın altına yatmak kadar güzel bisey yok demi 😏
82 Yorumla- +1 yıl
Arada üste de çık
+1 yılBence sevişmek için okadar yol gitmen saçma değil mi?
10 Yorumla
+1 yılGittim, giderim...
Yeter ki imkan ve zaman olsun..30 YorumlaUzun bir aradan sonra TR'ye geldim. Evime cok yakin bir yerde Eksisozluk'ten zamaninda tanistigim birisi var. Korona yuzunden ona geldigimi duyurmadim. O yuzden birakin il disina, il ici sekse bile Şu an sicak bakmiyorum.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılZamanın da gittim. Hiç de pişman değilim. Yeter ki o güveni versin. Tekrar giderim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılKiz arkadaşım için Mersin Ankara arası mekik dokuyorum.. Ve her dakikasına ayrı ayrı değiyor...
30 Yorumla
+1 yılKiz arkadasimi birkac gunlugune gormek icin universite okuduğu şehre gittigim olmustu. Sirf sevismek için degildi. Ozel bir amacim olmali beni bir yere götüren.
30 YorumlaHayir'da madem öyle bisey yapiyosun kadinliigini kulanda ayagina gelsinler sen nie gidion giz
62 Yorumla- +1 yıl
Erkek de hep gelmek istemez
- +1 yıl
@TolgaCanakkale cogu gelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sadece zevk alarak hem ilişkiye giriyorum diye hemde tatil olsun diye İstanbul'dan Antalya'ya gitmiştim. Hemde sanaldan tanıştığım biriyle birlikte tatil için 🙈
44 Yorumla- +1 yıl
İzmire de beklerim 😂😂
Soran+1 yılTatil güzel miydi bari?
Cevap sahibi+1 yılFırsat buldukça ne kadar yaptıysak tatil güzeldi 😀
Gitmem beni isteyen bana gelecek
91 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👍👍👍🙏🙏🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaparım erkeğim çünkü istediğim zaman bulma imkanım yok sen gidiyorsan satsın ne olursa olsun ayağına araba da yolkasa isterse dünyanin en yakışıklı karizmatik erkeği olsun yerinde. olsam gitmem kadın istediği zaman bulur çünkü kadınsın kadinligini kullan
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa kesin gitmiyorsun kesin trol soru ben de tam bunu diyordum
Soran+1 yılTrolla ne alaka... Merak işte Allah Allah
Cevap sahibi+1 yılYa get. otede oyna bir insan durduk yere neden merak etsin böyle bir şeyi
Cevap sahibi+1 yılGünaydın tatlım 😘
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok yapmadimda birde erkeklere laf soylerler bir erkek yapsa bunu abazan akli fikri cinsellikde diye bir suru laf sayar kadinlar fakat kendileri yapinca bunu bile gosterirler
20 Yorumla
+1 yılseni şu an takdir ettim ayakta alkışladım ve şapka çıkarıyorum uzak ilişki yaşadığın için mi bunu yapıyorsun yoksa orda biriyle tanıştın bu beni evire çevire sikerrr dedin ondan mı yollara düştün
20 YorumlaUzun yolculuk sonrası sevişme terapi gibi gelir. Yolculuklar böyle olunca güzel, heyecan ve umut doluyor. Yolculuk boyunca pozitif enerjin çevrene yayılıyor.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Hiç gitmedim ama çok çekerse beni kendine yani aramızda müthiş bir çekim ve enerji olursa gidebilirim tabi. Onun dışında ne olursa olsun gitmem. Özellikle şu pandemi dönemimde hiç düşünmem. Ankaradan biri olsun mümkünse ve HES kodu şart 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen neden gidiyorsun analamadım?
Dişil denge bu şekilde bozuluyor, sonra beni bıraktı diye ağlarsın.51 Yorumla- +1 yıl
Gelen çok oldu ağlamadı kadınlarda heyecan ara
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜç yıl önce Sivastan Edirneye gitmiştim Sevişmek için. Başıma bela olmuştu kamera varmış evde ne olaylar ne olaylar tövbe ettim. Kendi evimde sevişirken bile 40 defa kontrol ediyorum. Sen sen ol sakın tongaya düşme
16 Yorumla
Soran+1 yılNe kamerası? Evli miydi?
Cevap sahibi+1 yılBeni tuzağa düşürüp para istediler çeteymişler
Soran+1 yılVerdin mi parayı yoksa
Cevap sahibi+1 yılVerdim ama istediklerinin yarısını
Soran+1 yılNe kadar istediler ki? Çok mu?
Cevap sahibi+1 yılSen nereye vana mı gideceksin
+1 yılYok ya abartmaya gerek yok ama bigün eski bir arkadaşım washingtondaydı, ben de chicagoda. Beni çağırdı, valla ben bardan indiricem birini sende öyle yap demiştim🤣🤣🤣kız küsmüş bana
10 Yorumla
+1 yılEvet, yapmıştım ve yaparım, amaç sadece seks değil aslında, yani bunu herhangi biriyle yapmak için değil, hoşuna giden arzuladığın kişi için yapiyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafın beni zor durumda bırakmayacağından eminsem giderim. Sonuçta onca şey yapıp bianda yarıda kesip istemiyorum gibi bir durum olması hoşuma gitmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Bukadar yoğun yorum aldığım bir sorum olmadı hiç.
İl dışı plan yapıp otele gitmek mükemmel bir heyecan. Birde yasak bir ilişki ise o heyecan ve haz paha biçilemez
14 Yorumla
Soran+1 yılYasak derken
Soran+1 yılAnladım. Anlaşılan yaptın
Işin gücün rast gitsin ablam benim.
Ben yüzümü yıkamaya eriniyorum ya41 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Herhangi biriyle hayır. Sevgilim ise ben gitmem o gelsin
40 Yorumla
+1 yılAşık olduysam tanımak için giderim, sevişme için gitmem.. Ortada bi yerde görüşmek daha eğlenceli olur.. bilmediğimiz bir şehirde.
20 Yorumla
+1 yılGireceğim insana bağlı ve benim için uzun yol gelcek olanla öyle bir sevişip seks yaparimki bir saniye bile aklından cikmam
20 Yorumlaneden böyle bir şey yapiyorsun partnerkn gelsin yaşadığın yerde ki erkeklerle sevgili olsana
23 Yorumla
Soran+1 yılBen gitmiyorum ki örnek verdim sadece :D
- +1 yıl
Çoğu kadın kendisi geliyor sebep yaşadığı yeri göstermek istemiyor
- +1 yıl
@Ferhat0380 sırf sevişmek için başka bir şehire asla gitmem
+1 yılCinselliğe açsın ondan, evlensen rahatlardın, kaç cm kil ğenis için gidiyorsun? Kameralı görüştüğün kişilerle mi sevişiyorsun? Bende görüntülü görüştüm üstsüz kadınlarla
01 Yorumla- +1 yıl
Kaç cm idi adamın penisi? Ben yalnızım , o kadar uzağa gitme Canım, kara, kalın, büyük, şekli güzel benimkinin
+1 yılArkadaşlar kendi kafanızdaki abazan erkeklere göre değerlendirmeyin, demek ki hak eden bir erkek için şehirler arası gidiyor bence normal bir durum ama yine de aşırı değer verme bize güven olmaz
00 Yorumla
+1 yılOha ya sırf 4-5 saatlik zevk için o kadar yol o kadar zaman bilmiyorum bekleyenin çok ama çok Seksi olması lazım ya da beni onu çok ama çok istemem gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılMarmara bolgesindeyin Bulgaristandan hic tanimadigim bir kadin (Türk ama dogma büyüme oralı) sirf sevismek icin bana geldi. Bir hafta kaldi harikaydi hersey. 2012 eylül ayı.
00 Yorumla
+1 yılBıcak kemiğe dayanmış ablacım gazan mübarek yolun açık olsun
30 Yorumla
+1 yılSaçmalık, hayatta çok daha güzel şeyler var, her şey cinsellik değil
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok artık. Kendi şehrinde bulamadın mı ki oraya kadar gidiyorsun. Bir de kadınsın erkek oraya gelse anlicam ama bence kendini o kadar kolay elde ettirme bir erkeğe. Gerçi amaç sadece sevişmek sanırım ama yine de ne olursa olsun değmez bence.
10 Yorumla
+1 yılVana gitmiştim sevişmek için. Ama en uzunu batmandan zonguldak olmuştu. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılmbnvbxz
+1 yılSadece sevişmek için değmez ama gidince sevişmek dışında yapılabilecek başka şeyler de varsa güzel olabilir.
10 Yorumla
+1 yılValla böyle bunlar için şehir değiştiren arkadaşlar vardı benim de hala da var. Kız erkek hala oluyor. Çok değişik duygu bu ben hiç haz etmem herhalde
10 Yorumla
+1 yılçok gititm gidilir buna değen bunu hissettiren birisi varsa gidersin
13 Yorumla
Soran+1 yılNerden nereye gittin
- +1 yıl
eskişehirden istanbula
Soran+1 yılHmm anladımm
+1 yılHiç yapmadım bunu. Büyük konuşmak gibi olmasın ama sadece seks için çok yüksek olasılıkla il dışına çıkmam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılİşin ucunda il dışı değilde, Ukrayna , Rusya, Hollanda , Slovakya ve Letonya varsa her türlü giderim.. Rusya ve Ukraynaya kadınlar için gittim. Ve şunu dedim, Burdakiler kadınsa bizim memleketteki a. mı kara kezbanlar ne? Diye düşünmüştüm 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistanbuldan adanaya, izmire, orduya, trabzona, antalyaya, muğlaya. çooook gittim :) severim böyle etkinlikleri
26 Yorumla
Soran+1 yılBeline sağlık :D
Cevap sahibi+1 yılVe sen kadın olarak gidiyorsun çok ilginç
Soran+1 yılGitmiyorum... Sadece örnek olsun diye söyledim.
Cevap sahibi+1 yılHımm. Senin için gelen oldu mu peki hiç böyle
Soran+1 yılYooooooooo
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç peki senin
+1 yılLondra'dan gec ve ya Bulgaristandan bir kahve icelim :D :D...
20 YorumlaEn önemli işimin arasında 5 saat yol gidip bi 5 saatte döndüm değdi hheheh
20 Yorumlakadının gitmesi bence yanlış
kullanılıyor olabilirsin21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevgi varsa, mesafelerin hiçbir önemi yok açıkcası. Mesele sevişmek değil zaten burada, duygusal bir sevginin bedensel tatmini.
10 Yorumla Evet yaptım. Çok eskilerden birisi için. Her şeye deyecek bir kadın için.
20 Yorumla
+1 yıl* bağdatta olsa koşar s iker gelirim bee ne diyon senn
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Maksimum komşu illere gitmişimdir 150 km den fazla yol kat etmem fındık için 😂 madem çok istiyor bir kez de o gelsin dimi?
00 YorumlaBaşına vurmuşsa dünyanın öbür ucuna da gidersin ahaha hiç öyle bişeyi gerçeğe dökme arzusunda bulunmadığım için bişi diyemeyeceğim
00 Yorumla- Devamını Gör (195)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat