Konu seks olmasa da konuyu getirmeye mi çalışıyorsunuz ya da içinizden ne geçiyorsunuz o an?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bu özellikler olmasa da aklı hep onda olan erkekler var hepsi demiyorum ama yoklukta olanlar fotoğraf görmeden de yükseliyor
Nasıl bir yokluk aklım almıyor. Eğitimim için birkaç erkekle konuşmak zorunda kaldım tavsiye almak için gel gör ki konuyu fiziğime getirmeye çalışmalar buluşalım demeler foto at bilmem ne. Çok itici geliyor. 3. dünya ülkesinde yaşadığımı daha iyi anlıyorum.
Ben burada fake sorulara fotoğrafı olmayan profillere iltifat edeni gördüm
Ahahaha süper kafalar ya düşmüşler bu kadar demek ki
Akıllarının sekste olması için buna bile gerek yok
Haklısın gerçekten
Çok hoşuma gidiyor dolgun kızla muhabbet etmek. Evet ister istemez sürekli aklımdan geçiriyorum.
Kız mesafeliyse bile mi? Yani konuşma amacı eğitim kariyer tavsiyesi olsa bile mi
Evet. Kızın amacının ne olduğu önemli değil. Sen eklesene bi detaylı konuşalım
Eğer sekse dair bi laf geçmemişse hayır mesela şu an bunsoruda bile aklım uyumakta çünkü uyumam lazım akşam işe gşsşcem ama uyku girmiyor gözüme
Evet biraz öyle ama bu durumu en çok onun tavırları belirler istiyormuş gibi hava veriyorsa kendimi tutamazdım zaten
eger o konu konusulursa kim olursa olsun öyle düşünür
Konu inanılmaz alakasız ve mesafeli bir şekilde konuşuyor kız diyelim
hayir aklim sekste olmaz o zaman.. herhangi bir ima gelmezse olmaz
Demek ki bana denk gelenler dağ ayısı
büyük ihtimal
İri memeli iri kalçalı deyince şu an benim aklıma iğrenç bir vücûd geldi
Ne gelirse gelsin umrumda değil soru sordum alt tarafı
Vurgulamak istediğim insan bedeninin genel bir tasvir ve estetik biçiminde olması gerektiği
Benim de vurguladığım şey bunun sorumla ilgisiz olduğu hatta umrumda da olmadığı
Sürekli olarak seks düşünmüyor olabilirim ama bunda da ne fizik var deriz Bi görmek tatmak isterz
Evet ben bunu yaşıyorum işte ama rahatsız edici olabiliyor çünkü konumuz o değil o kişi flört bile değil
Sana hissettirmesi doğru değil evet
Yani kendi içinde ne yaşıyorsa yaşasın ama çekinerek konuşuyorum o yüzden hep sizli bizli
Hm, sen herkesin bu şekilde düşündüğünü dönüşerek mi hareket ediyorsun o zaman?
En başından mesafemi koyuyorum diyelim her ihtimale karşı
E böylesi her zaman daha iyi. Mesafe iyidir, her isteyen yanaşamaz, yanasmak istese bile sadece senin izin verdiklerin yanaşır kafan daha rahat olur.
Aynen öyle ama buna rağmen böyle davranıyorlar anında kesiyorum konuşmayı
Böyle olacağını ve devam edeceğini her zaman aklında tutup bir şeyler ima eden kişiyi hayatından anında çıkarmak sana zarar vermez. Canın sıkılabilir buna alışırsın. Zamanla gerçek konuşacak kişileri görmeye başlarsın umarım.
Umarım çok teşekkür ederim
Yaşını öğrenebilir miyim?
24
Konuşmak istersen eğer beklerim. Kendine iyi bak
17 ile 50 yaş aralığında ve ok şişman değilse hep aklımda seks vardır
O zaman hiçbir erkekle konuşmamak lazım anladım. Zaten mecbur kalmadıkça konuşmuyorum. Eğitim kariyer tavsiyesi almak için konuşmuştum iyi kariyerli bazı erkeklerle
bende öyle herkesi bilmem ama bu sorunuzun cevabını almamak anlamına gelmiyor varsa sorunuz cevaplayabilirim üniv mezunuyum sonuçta
Çekici gelen kızlarla öyle genel olarak bir beden ölçüsü olduğunu düşünmüyorum bu durumun
Her ikisine ne kadar büyük olduğu görünüyor ve aklımdan çıkmıyor konu seks değil yani
aynen öyle. Çünkü öyle bir kızla konuşma sebebim o oluyor doğrudan seçerken bu özelliklerini dikkate alarak konuşuyorum.
Saçma değil mi
Saçma değil daha kadınsı ve ilgi çekici. Zaten o yüzden konuşmuş oluyorum öylesiyle
Ama kızın sizinle konuşma amacının cinsellik olmadığı çok belliyse yani sadece bi konu hk sizden bilgi almak için konuşuyorsa
duruma göre bakarız artık ona o anın şartlarına göre
Aklın fikrim memesinde oluyor. Mesela şu an seninkiler kaç beden onu düşünüyorum seninkiler buyukmu kaç beden?
Aklın bir köşesinde ne yapsam da şunu çabucak s*ksem düşüncesi hep vardır.
iri memeli iri kalçali kız mesajlari öyle algilarsa ne yapim ben
Öyle algılanacak şeyler yazıyorlar anlamazlıktan gelince de saf mısın diyolar
Evet bi de öyle bir durum var. insanlara o firsati vermemeye çaliş seert bir dil her zaman adam eder. Bu arada anlayiş bekleme ya benimle normal konuş diye anlamazlar.
Öyle yapınca da ne yaftalar yiyorum bi okusan şaşarsın beni suçluyorlar neredeyse
Konuşma olsun bitsin akli sira seni etkilemeye çalışıyorlar fsdfsf
Anında soluduğumu bilmemeleri çok özel sjsjs
Sfsdf ee işte seninle konuşurken muhtemelen beyinlerini kullnanmadiklari için
Üzücü ne olursa olsun
üzücü tabi ona diyecek bir şey yok
Haliyle evet seks de
Ama kızın seks anlamında bir düşüncesi yok sizinle bu belli yani
Olmasada bile kalbinde geçirecek kız memelerin seks ve cinsellik için olduğunu
Anlamadım açıkçası dediğini
burada anlatılmaz
Tamam anlatma o zaman
Yaz anlatırız
İğrenç iri meme iri kalca
Muhtemelen seninki de küçük ondan küçük seviyorsun
aynen aşko hoşumuza gidiyor
Anladım
konuşabiliriz
Bu benim için amaç değil sonuç
Hayatım boyunca hiç kız arkadaşım olmadı ki
Ay ben irilerden korkarım😨
Hayır eğer seviyorsam asla o düşünce geçmez
Yok sevdiğin biri değil diyelim
Duruma bağlı eğer libido yüksekse gelir akşamları özellikle
Evet genelde o saatlerde yazıyor bana erkekler
Ama sana yazanlar hepsi o düşüncede mi acaba
Konu bir şekilde oraya geliyor ben de iyi geceler diyorum bu sefer trip mi yapıyosun gel konuşalım falan
Konu oraya geliyorsa zaten amaçları belli
Anında kesiyorum konuşmayı artık
En iyisini yapıyorsun ama devir çok değişmiş
Onu arzularim tabikide
Ben eğitim konusunda bile biriyle konuşsam konuyu oraya getiriyor bunu o kadar çok yaşıyorum ki
Ha konuyu oraya getirmem. Yanlış olur ama içten içe arzularım seni
Yani yanlış bence de
kişisine bağlı kanka o
Seksi bi hatunsan illaki cani ceker insanin
Ama konu seksle alakasız ve kız mesafeliyse
rahatsizligini dile getirirsin baktin o daha devamediyor gule gule dersin.. fikri neyse zikride odur
Çok mu iyisin
Ne önemi var
O zaman ben düşünürdm
Anladım
evet
Anladım
oylemisin
Ne önemi var
Evet.
Anladım
Bu kötü mü
Yani arzulanmak
Ben her erkek tarafından arzulamak istemem benim de ondan hoşlanmam lazım yoksa rahatsız edici oluyor ve bazen amacın de seks olduğunu çok belli ediyolar o zaman aşık da olsam anında soğuyorum
Herkrsle konuşmuyorsundur zaten. İnsan hoşlandığı ile konuşmak ve arzulanmak ister.
Ben örneğin eğitimim kariyerim hakkında tavsiye almak için konuşuyorum bunu da baştan belli ediyorum sizli bizli konuşuyorum
İri memelerini ve iri kalçanı nasıl görüyorlar
Sosyal medyadan
Eh sen söyle nasıl tutaun adamlar kensilerini
Alakasız bir konu konuşuyorsak hatta samimiyet gerektirmeyen bir konuysa ki öyle, bi zahmet tutsunlar bide bilerek geç saatlerde yazıyorlar sonra da bu saatlerde de tehlikeli oluyor sen de pek güzelmişsin gibi şeyler diyorlar
Anladım. Yani ne yazık ki öyle çoğu. Sohbet bahane amaç seks havasındalar. Kalbe girmek yerine başka yerlere girmeyi öncelik gören bir topluluk var.
Aynen öyle. Benim kariyer hedefimdeki pozisyonda çalışan birileri bunlar ben kariyerde ilerleme tavsiyesi almaya çalışıyorum onlar başka şeyler almaya çalışıyorlar. Yani kalbime girmeleri veya kalplerine girmek gibi bir niyetim de yok. O kadar alakasız konular ama sırf erkek oldukları için ben de kadın olduğum için bunu hak görüyorlar. Ben de ister istemez fiziksel özelliklerim yüzünden galiba diye düşünüyorum
Kafana takma engelle geç sana sayhı gösteren insanlar ile devam et.
*saygı
Evettt
Hayir
anladın sen onu
Hayır.
Ne güzel
Aklında seks olan kişilerin vucud ayrımı yok.
Aklım hep koca memelerinde oluur 😋😋
evet
İri mi memelerin
Ne önemi var ki
Çok iri olması bel ağrısı yapar ama güzeldir de dolgun ve iri
Yok herhangi bir sağlık problemim yok
Ölçüsü kaç istersen detaylı anlat diğer yerden gizlide değilim
Aynen ya anlatırım ballandıra ballandıra sana. Sabır diliyorum kendime
Libido tavan kontrol dışı
İnsansın kontrol altına alabilirsin. Benim de yüksek ama insan olduğum için aklım olduğu için hep kontrol altında
Zor oluyor kontrol altına almak kaç gündür kontrol ediyorum bu sabah olmadı olmuyor yapamıyor
Kendi kendine tatmin olabilirsin
Çok zor oluyor kendi kendime 45 dk sürüyor akşam da kimseyi bulamadım uzun sürdüğü için tek başıma zor
Uzun sürsün rahatla Yeter ki. Bir şeyler izle. Düşünce yoluyla hızlandır o süreci
İzlemeyi sevmiyorum sanal biraz daha etkili oluyor uzun sürmesi kafasını ağrıtıyor elimle
Ah yazık sana
Sende çok istekli oluyor musun
Evet
Benim gibi dolu ve arzulu fake Instagram var mı senin
Yok ama ben zaten o şekilde değil de p. rno izleyerek tatmin olmayı tercih ediyorum
Bence deneyelim o şekilde tatmin olursun
Bir yandan yazarken bir yandan yapamıyorum durmayı sevmiyorum ve reglim zaten
Durdurmam ben seni sesli de yaparız
Yok ona zaten ev müsait değil ben çok inlerim istemeden
Kapatırsın ağzını ya da ben kapatırım diğer yere gelsene
Sen nasıl kapatıcaksın ki
Sanalda anlatarak sen hissedeceksin
Evet
Evet