Benim eşim hiç böyle şeyler yapıp beni yülseltmiyor, her zaman hazırım zannediyor.. hiç beğendiği şeyleri söylemez. İç çamaşırı almak istiyorum benim için önemli değil falan diyo. Hepsi güzel diyor seçim yapmıyor çok düz biri sıkıcı yani. Neden böyle? Herkes böyle mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen öyle değilim. Eğer eşim ya da partnerim olursa, Kendisine, bedenine, göğüs ve vajinasına ilgi gösterip iltifat etmeyi severim. Tanga, string, jartiyer ve dantelli marka iç çamaşırlar almayı severim. Parfüm çeşitlerini severim. Sevişirken çikolata kullanırım. Fantezi için kelepçe, kırbaç, tasma, göz bağı ve ağız topu, prezervatif hazır olur. Her şey karşılıklı zevk almak ve mutlu olmak için yapılır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Her kadın seks yapacağı kişiden ne kadar güzel ve çekici olduğunu duymak ister. Her kadın, karşısındaki erkeğin onu arzuladığını cümlelere dönmesini ister.
Ve her erkek bunu düşünecek kapasiteye sahip değildir.
Muhtemelen yatakta çok iyidir ama hepsi bu...
Senin onun eşi değil f*ck olman gerekiyordu.
00 Yorumla
+1 yılHiç sevmem böyle bir şey. Evli değilim ama ilişkiye girdiğim kişilerde çoğu zaman giyecekleri iç çamaşarları dahi alırım. Kadını hazırlamak gerekir. Sözlerle hareketlerle. Kadın yükseldiği zaman harika şeyler yapabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen güzel bi iç çamaşır giydiyse çok yakışmış falsn dersin muhtemelen. Ben giyiyorum zaten o ııımm oo falan yapiyor bu kadar sana ooo a q
- +1 yıl
Seni gerçek anlamda mutlu etmiyor. Kendisi istediği zaman gelip boşalıp yatıyordur. Nedense sizin gibi kadınlara hep bu tarz erkekler geliyor. Benim gibi erkeklere de işten anlamayan denk geliyor. Kadına sadece seks için değil genel olarak değer vermelisin sadece için düştüğünde değil her zaman değerli hissettirmelisin. Bazen küçük sürprizler hazırlamalısın. Küçük hediyeler almalısın. Seks konusunda sadece boşalıp gitmemelisin. Ben ön sevişmeyi çok seven birisiyim bazen 1 saati geçiyor ön sevişme sen düşün artık
+1 yılAllah yardımcın olsun ama yapmasını istediklerini sen bir bir ona yap sonra da yapmazsa seks de biraz uzak yapmadığı için bu defa yavaş yavaş istediğin kıvama gelir
( reis belki de para harcamak istemiyor 😀😀)01 Yorumla
Soran+1 yılYok be zaten güzel ic camasırlarım var giyiyorum o bakmıyo bile pek ımmm falan diyor bu kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
+1 yılKesinlikle onu etkileyici sözlerimle ve dokunuşlarimla en üst noktaya çıkarıp azdırırım. Arkadan sarılıp boynuna sert sakallarimi sürterken aynı anda kulağına durmadan azdırıcı konuşmalarimi yaparım. ..
00 Yorumla
+1 yılher zaman her partnerimi sevişmeden önce de sonra da iltifat eder yüceltirim , bu her zaman en doğrusu ve en gereklisidir benim için ,
04 Yorumla
Soran+1 yılBence de gerekli benimkide niye yapmışım gibi bakıyo mal
- +1 yıl
Bazen bazı erkekler bu şekilde mal olabiliyor bunun en temel sebebi cinselliğin ne için olduğunu doğru idrak edememeleri
Soran+1 yılNe yapmak lazım
- +1 yıl
bu uzun bir mesela bunu ayrıntılarını bilmeden yönlendirmem çok zor ama düşünelim bi izah etmeye çalışayım sna a
+1 yılSana da öküzü denk gelmis. Kadının sadece bedenine degil ruhuna da hitap etmek gerek. Yoksa gün gelir o kadın evde bulamadığını disarida arar.
00 YorumlaYani anal sekste pek istemez mesela ama onu yükselterek hazır hale getiriyorum sonra kendi istiyo
00 Yorumla
+1 yılcok üzüldüm gerçekten umarim düzelirsiniz..
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli iç çamaşırı. Cezbedici bir gücü var
00 YorumlaUzuldum senin adina. Boyle bilgisiz kadindan anlamayan biriyle oldugun icin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAma öncesinde ilgi göstermesi gerekir bence
00 Yorumla
+1 yılEdilmesi gerekir o da bi ön sevişmeye girer sonuçta.
00 YorumlaGörünüşüne bağlı nsnej
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan çok güzelim eşimden daha cok beğenriler beni ama fiziksel olarak yakışıyoruz
+1 yılee tabiki normal değil. konuştun mu hiç
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kıt sanırım bu konuda anlamadı
Soran+1 yılZorlada iltifat ettiremem bi manası kalmıyor
- +1 yıl
yani o zmn istediğini yapma. anca öyle yola gelir. ruhunu okşatmadan kendini okşatma, cezalandır
+1 yılKurbanlik danayla evlenmissin
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazım peki
- +1 yıl
Acikca konus canım yani anlat beklentini
- +1 yıl
Neticede seninde arzularin var isteklerin var fantazilerin var onu anlmasi lazim
+1 yılSaatlerce dil döküyoruz🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeningibi kadınlar niye zevksiz duygusuz erkeklerin elinde heba oluyor yazık gercekten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş dünyasını renklendirmesi lazım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İltifat etmeden olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yıllık evlisin sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle degilim mesela
00 Yorumla
+1 yılEşim yok
00 Yorumla
+1 yılYalilmasi lazimmm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılBekarım hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılÇok mu aradın
00 Yorumla
+1 yılEderimm
00 Yorumla
+1 yılBn esime tanga aliyorum neler neler
00 Yorumla
+1 yılalakasız..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaaççç 🤔
00 Yorumla