Ben her zaman çok istekli bir kadın oldum fakat evlenene kadar bakireydim kimseyle beraber olmadım her şeyi zaten kocamla yaşarım dedim. Biz evleneli henüz sadece 6 ay oluyor fakat o şimdiden benimle yatağa girmekten sıkıldı gibi. İlk başta da benim kadar libidosu yüksek değildi zaten ama yine de yatağa giriyordum onunla. Şimdilerdeyse sürekli yorgunum diyor, mahrum bırakıyor beni. Gözüm henüz dışarıya kaymıyor ama aklım hep seksde ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani evli değilim bu konulara yabancıyım ama enerji konusunda üstüme tanımam ve sizi bu noktada çok iyi anlıyorum. 38 yaşındayım ve bekarım enerjiyi atabilmek için acayip spor yapıyorum. Ona rağmen geçmiyor. Yani kendi kendini tatmin etmeyi doğru bulmuyorum. Spor yaptığım içinde beslenmeye dikkat edince enerji yine fazla oluyor. Eşine enerji noktasında bir şeyler yapabilirsin. Mesela bal tereyağı her gün yedirmeye çalış. Tahin pekmez, Arı sütü (dikkatli ol fazlası zararlı, çay kaşığından bile az olmalı) düzenli beslenme vs bunlar çok etkilidir. Yani garip insan bu yaşlardan neden isteksiz olur. Daha çok genç aslında.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aslında kocan yorgun geliyorsa iyi bir ilişki onun yorgunluğunu alır. Halk arasında özlü söz diyorki " Hayvanların yorgunluğunu dam alır insanların yorgunluğunu a@m alır" diye işten yorgun gelse güzel bir ilişkiden sonra adam resetkenir oh tüm stres ve sikicılıktan kurtulursun adama bunu yaşatıp rahatlatsan süper olur ama adamın o tarakta bezi yok. Sen bu durumda mastürbasyon yaparsın veya sexting senin için libidonu düşürebilir. Sextingde evinde rahatlıkla cinsellik yaşayabilirsin rahatlarsın illaki o adamı tanımaya yüz yüze görmeni gerektirmez birde böyle deneyimlerini öneririm. Eşinin dikkatini çekecek seksi görünerek isteğini artırabilirsiniz onu denedinmi
00 Yorumla
Doyumsuz olduğun için aklın gözün dışarıya kayıyor olabilir ona yetersiz olduğunu söylemeden hissettir erkeklik gururuna yediremeyip belki daha iyi veya daha fazla yapacaktır. Mesela örnek bir vibratör al ve yakalanmasını sağla veya başka örnekler de verebilirim okursan bunu
00 Yorumla
Gözünüz sakın dışarı kaymasın. Konusun sakince, iletişim kurun. Birlikte çoğu şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Herseyin bir çaresi vardır ölüm dışında.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce bu durumu onun kendisinin kabul etmesi lazım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yani böyle bi adamla evlilik zor gerçekten. laikn şöle bi durum var al karşına konuş ayrıca protein ağırlıklı besle ki libidosu yükselsin. olmadı terapiste götür gene düzelmiyosa geriye 3 ihtimal kalıyo ya eline mahkum kalacaksın ya oyuncak alacaksın ya da f. buddy bulcaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorgunum demek bir bahanedir. Hele ki 6 aylık evlilikte bahane bile kabul edilemez. İnsan istedikten sonra, eşi istedikten sonra yorgunluk hastalık dinlemez. Yanlış giden birşeyler var mutlaka. Bunun düzeltilmesi gerekir. Yoksa iyileşmez yaralar açar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef bizim kaderimiz bu. Benim de karım senin kocan gibi tam 3 aydır ilişki yok. Ben de seninle aynı durumdayım o kadar açım ki ama saygımdan onu aldatmiyorum :( ama sanal yaramazliklar yapıyorum. Onda bulamadigimi buluyorum bazen sanalda :( sen de dene bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleee yapıcak bişi yok, bazı erkekler körelmeden evlilik nasip edilmiyor nedense. Bak çok istekliyim ama hep imkan olmadı, okul bitir dediler, askere gittim, işe gir dediler vs. uzun iş. Ki güzel kız da gösteren olmadı. Belimde boynumda fıtık var, saatlerce yapamam da o işi, körelecem evlenecem sonra karım memnun olmucak, ben de zamanında olmadı , köreldim katlan dicem.
00 Yorumla
+1 yılHeh tam yerindesin tam. Şimdi sana horny kullanıcılarımız ne yapman gerektiğini söyler hatta talip bile olurlar. Zaten sitede meşhursunuz evli kadınlar olarak 😂
21 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişik fanteziler ve giyim ile başlayabilirsin gün içinde değişik mesajlar veya olgularla isteğini arttırabilirsin akşam olmasını iple çekmesini sağlamalısın bunlara da tepki vermezse eğer o zaman geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bı kaç neden var
1. Bakım konusunda aksaklık yaşıyor musun?
2. Fantezi dünyası geniş olmuş olabilir yani istek artmadığı için istemiyor olabilir
3. Hayatında başka biri olabilir FB ilişkisi
4. Ereksiyon sorunu olabilir00 YorumlaAynı soruyu ve aynı sorunu bi erkek dile getirse herkes kadını seks için mi kullanıyosun onun duyguları yok mu falan gibisinden saldırırdı yemin ediyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılBekar olduğunuz zaman problem yok ama evliyken eşinizin ihtiyaçlarını karşılamanız lazım. Dine göre zorunlusunuz hatta ama ben zorunlu da tutmuyorum sadece istiyorum diyorum oysa kabul etmiyor. Ne yapmalıyım diye sordum adama taciz etmedim...
Soran+1 yılBenim ve eşimin dini var senin neye inandığınla ya da inanmadığınla ilgilenmiyorum. Ateist bir insan dahi evlendiği zaman eşiyle bir olunması gerektiğini bilir. Bu sadece yatak için geçerli değil her konuda. Eksik tutacaksan evlenmeyeceksin. Ben zorla beni al demedim kimseye. Aynısı erkeğin başına gelince o da üzücü kullanmakla bi alakası yok bu durumun yani.
- +1 yıl
Ayrıca benim neye inanıp neye inanmadığımla ilgilenmiyorsan o zaman niye bana "dine göre zorunlusunuz" diyosun? Banane senin dininden bana yönelik demeyeceksin o zaman zorunlusunuz falan saçmalığa bak. Önce bana dine göre zorunlusun diyor sonra da inanıp inanmadığınla ilgilenmiyorum diyor. Laflarına dikkat edeceksin önce ne yazdığını düşünerek yaz
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Senin gibi kukusunu yıllarca kocaya saklayan kezbanlara örnek olsun. Şimdi gör bakalım dünya kaç bucak. Ya bosanacaksin veya internetten iyi çalışan erkek bulacaksın.
00 Yorumla
+1 yılTipik evlilik sikayetleri, ancak seninki çok erken başlamış. 6 ayda böyle bir durum yaşaman çok üzücü
00 Yorumla
+1 yılGözün değil ama aklın dışarıda. Bu durumu kimse yargılayamaz tabiki. Sen kararın. Sadece oplanın yetersizliğinin tek sebebi libido mu
00 Yorumla
+1 yılİstekli insan istekli eş bulmalı aksi durumda sıkıntı. Bende bundan korkuyorum. En iyisi bekarlık valla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yakin zamanda mastürbasyon yapmaya başlarsın sonra acaba disar da nasıl dersin sondasi malum böyle olmaz.. haftada kaç gün seks yapıyorsun?
00 YorumlaKendinize tatmin için fantezi oyuncaklari alin yani vibratör vibratör falan. En azindan başka biriyle yapmayi da düşünmezsiniz zorunda kalmazsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel gücü artıran gıdalar tükettir kocana sende cinsel gücü azaltan şeyler tüket 👍 dengeyi ayarla.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ve cinsel doyum önemlidir bunu konuşup bi şekilde çözmen gerekiyo libidosu yüksek biri için bu işkence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevlenene kadar yapsaymışsın keşke. bak beklediğine değmemiş
50 Yorumla
+1 yılHep aynı senaryo. Kızlar iyi okusun bunları. Cinselliğin ne kadar önemli olduğunu anlamakta fayda var
00 Yorumla
+1 yılYok yakinken bosan ama once konus ya da devam edeceksen oyuncak al vibrator gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. böyle giderse gözün dışarıya kayacak ve kocanda sana izin verecek
00 YorumlaDomatesi bile elleyip alıyorsunuz ama adamı ellemediniz mi?
00 Yorumla
+1 yılSenin dersin koca bnim derdim kadın bende çok istekliyim karım hep yorgun üşengeç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Fakbadi bulacan napacan. Görünen köy kılavuz istemez.
00 Yorumla
+1 yılhayatı cinsellikten ibaret görenlere acıyorum
00 YorumlaIsin cok zor.. sonu yok
. sevgili bulacaksın bu gidisle... ozld birkaç şey sorabilirmiyim...00 Yorumla
+1 yılKonuş, seni gözetmesi gerekir, boşanmaya kadar gider bu iş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın seni boş bırakmaması lazım. erekte olmuyorsa bile dili ile eli ile seni tatmin etmesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep aynı şey anlayın artık erkekler zoru sever evlenince karısından bıkıp soğur ve isteksiz olur eşine karşı
10 Yorumla
+1 yılBunu ona söyle istekli olduğunu belirt eğer hala bişey yapmıyorsa git dışarda bir sürü işini görcek erkek hazırda bekliyo yapcak bişey yok yemeyeninkini yerler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanma sebebi. Böyle ömür geçmiyor emin ol. Ot gibi, tatsız tuzsuz bir evlilik oluyor
21 Yorumla- +1 yıl
Maalesef dokunsallik. cok önemli. yoksa evliliğin her alanına yansıyor.. ve zamanla çiftler. uzaklasiyir
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa yakışıklı birisini bulup aldaticaksiniz ya da acik iliski teklif edeceksiniz olmazsa son care ayrılık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım aynı dert bendede var bende bir erkek olarak 5 senelik evliyim benimde öyle sorunum var çok Kötü bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kötü olmuş ama bence bu işin sonu boşanma olur. Bu yüzden çocuk yapmanı tavsiye etmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenilir partner bul kadınlığını yaşa böyle kocalar harbi var mı y
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende çok istekli biriyim eşim isteksiz aldatma derecesine geldim neredeyse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı sorunla muzdaribim aldatmadım mastürbasyon yapıyorum ama bir gün tutamayacağım heralde bi fb bulurum gibi geliyor
56 Yorumla- +1 yıl
Durduğun kabahat
- +1 yıl
Aynen bir fb banada lazim masturbasyonda bir yere kadar
- +1 yıl
Bulcak insna buraya yazmaz.. yapan yapıyor
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 bulacağım demedim zaten arıyorum da demedim zamanla mastürbasyon yetmeyecek gibi geliyor dedim iyi okuyun lütfen
- +1 yıl
Tabiki hepimiz talip oluruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok var öyle kadın kimi adam yetersiz oluyor kadın yanıyor. Sonrada aklı dışarı kayıyor ezilmek istiyor eşiyle kopuyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kocalar şu karılarını mutlu edin sonra bize sarıyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 910 cevap paylaştı. Konuşman gerekir bunları. İyi bir zaman diliminde konuşun. Neler yapabileceğinizi belirleyin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılCocuk yapmada napıyosan yap.
Ha bide denemeden almıcan00 Yorumla Ona bu konuyu oturup konuşmalisin benim şöyle isteklerim var bu konuda şöyle yapalım konuşmadan çozulmezz açık ol sonuçta eşin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısmetm işte bizdede kadın böyle istemez benim aklımda hep seks var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kocam da aynı
74 Yorumla- +1 yıl
Tüm Türkiye aynı
- +1 yıl
Benim karım da aynı
- +1 yıl
Üzüldüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatlamak istiyorsan güvenli tavsiye edebileceğim birkaç tavsiyem ver birisi sexting numaran görünmeden istediğin erkekle konuşabiliyor sun dahadida var istersen önerebilirim siteyi ve tavsiyelerimi
00 Yorumla
+1 yılTanga vs al ne biliyim kiskirt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidosunu yukseltecek seyler onerebilirim ya da kiskandiracak tuyolar
00 Yorumla
+1 yılKıyamam ya gerçekten zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılah ah aldatma yakın sana ben lazım ben
00 Yorumla
+1 yılKocanın sorununu bulmaya çalış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBiz de yaşadık o dedigini
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Bunu acikca esine söylemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinize göre değilmişsiniz demekki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDönemsel olarak yaşanıyor olabilir
00 Yorumla Açıkça konuşmalısınız eşinizle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYardım almaya ikna et
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılAldatma Yükleniyor Yazıkk
00 Yorumla Sana özelden anlatayım
00 Yorumlaallah kolaylık versin sana işin zor
00 Yorumla
+1 yılNasıl böyle adamlar olabiliyor anlamıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri